Setari Cookie-uri

2 baietii?:-??

tot citind ma uitam la oamenii care rad de modul in acre se indragostesc tinerii, oare pe vremuri cum era, o femeie si-o tragea cu unul si hop trebuia sa se marite cu el ca nu carecumva sa rada cineva de ea, fiecare are dramul de naivitate care dispare in timp si spatiue, prostia=nestiinta
mi-as permite sa zic in cadrul acestui topic cirandul pe regretatul steve jobs care spunea ca doar cei" care sunt suficient de nebuni incat sa creada ca pot schimba lumea sunt cei care o schimba cu adevarat", asa si in cazul relatiilor la distanta doar cei care vor sa creada ca vor rezista vor putea avea o astfel de relatie totul depinde foarte mult de oameni, cand esti nebun ai timp sa le faci pe toate, in ciuda distantei
yumy
Postat pe 13 Decembrie 2011 21:47
Relatiile la distanta sunt cele mai dificile si din pacate "ochii care nu se vad se uita" , rar am auzit sa se fi finalizat frumos o astfel de relatie sincer...cred ca tu ar trebui sa-ti stabilesti niste prioritati pentru viata ta personala nu neaparat cea emotionala inainte de toate, sa te gandesti mai mult la tine si la viitorul tau... cred ca in acesti 5 ani tu ai lasat multe de la tine sa mearga relatia, mai putin el, de aceea a si renuntat dupa tot acest timp...totusi nu poti sa-l acuzi nici pe el, pana la urma nu putine sunt momentele cand ne dorim sa fim alaturi de cei pe care ii iubim si iata distanta fiind prea mare ti se cam taie craca...

Mult succes si incearca sa fii cu cineva care sa fie aproape de tine, sa va bucurati de momentele petrecute impreuna ca totusi viata e cam scurta...:)
Marryzza
Postat pe 18 Decembrie 2011 10:34
E bine ca macar esti constienta de realitate : niciun viitor bun impreuna, nu esti fericita si nu te simti iubita... E un inceput bun. Eu in locul tau as incheia acea relatie cu acel baiat care probabil vrea altceva de la viata , as sta o perioada singura si as profita de baiatul kre ma face sa ma simt bine , iubita si respectata . Timpul le va rezolva pe toate si vei vedea ca la un moment dat o sa privesti altfel viata, din alte perspective.
Iulia3z
Postat pe 18 Decembrie 2011 18:05
alege persoana alaturi de care evoluezi,care te sustine si te incurajeaza care te face sa te simti importanta si frumoasa.intr-un cuvant care te iubeste si iti vrea binele.in nici un caz un idiot care vrea din egoism sa te faca sa crezi ca nu esti buna de nimic,sa iti duca increderea de sine f jos ca sa nu realizezi ca defapt poate ca esti prea buna pentru el.
Razv
Postat pe 12 Ianuarie 2012 10:21
De la: Razv, la data 2012-01-12 10:21:11alege persoana alaturi de care evoluezi,care te sustine si te incurajeaza care te face sa te simti importanta si frumoasa.intr-un cuvant care te iubeste si iti vrea binele.in nici un caz un idiot care vrea din egoism sa te faca sa crezi ca nu esti buna de nimic,sa iti duca increderea de sine f jos ca sa nu realizezi ca defapt poate ca esti prea buna pentru el.

Excelente sfaturi!
franziska_eu
Postat pe 12 Ianuarie 2012 11:27
De la: Razv, la data 2012-01-12 10:21:11alege persoana alaturi de care evoluezi,care te sustine si te incurajeaza care te face sa te simti importanta si frumoasa.intr-un cuvant care te iubeste si iti vrea binele.in nici un caz un idiot care vrea din egoism sa te faca sa crezi ca nu esti buna de nimic,sa iti duca increderea de sine f jos ca sa nu realizezi ca defapt poate ca esti prea buna pentru el.

Ms mult pentru sfaturi si sa sti k le'am pus in aplicare,chiar de ceva vreme....M'am ales pe mn, dupa multa vreme m'am pus pe mine pe primul loc, am ales fericirea si linistea mea mai presus de orice. Curios este ca acum ex'ul meu pare sa ma iubeasca mai mult ca oricand insa egoismul e o parte din el incontinuare asa ca din pacate sau poate..din fericire...pentru relatia noastra nu se mai poate face nimic. Pana acum el a avut puterea sa ma orbeasca sa simt ca imi e bine cu el cand de fapt era doar o iluzie pe care mi'o inducea el zilnic...
naz_elmas
Postat pe 13 Ianuarie 2012 20:41
Gresit.Solutia nu e sa fii egoista.Solutia e sa indepartezi egoistii de langa tine!Nu te transforma in ce urasti ca apoi nu vei avea parte de ce iubesti. ;)
Razv
Postat pe 14 Ianuarie 2012 11:29
De la: Razv, la data 2012-01-14 11:29:59Gresit.Solutia nu e sa fii egoista.Solutia e sa indepartezi egoistii de langa tine!Nu te transforma in ce urasti ca apoi nu vei avea parte de ce iubesti. ;)

Draga tinere,cand i-am spus doamnei sa fie egoista,nu am luat sensul negativ al cuvantului,ci am facut referire la partea buna a lucrurilor!Voi,barbatii,aveti doze de egoism uriase,in ceea ce priveste femeia si tot ceea ce reprezinta ea,ei,acest caz,permite-mi,te rog,sa ii recomand sa-si schimbe atitudinea,chiar daca isi va insusi si cateva manifestari ale egoismului primar, o pot fortifica si dupa aceea poate trece la eliminarea tuturor egoistilor din viata ei,,,si stau si ma intreb,,,de ce acestia sunt reprezentati de barbati!!??? Si o femeie ,da,are tot dreptul sa fie egosta cu iubirea ei,prin constructie,femeia este posesiva in ale amorului!!
RAINBOWLADY
Postat pe 14 Ianuarie 2012 11:42
Pai egoistii de care se plange ea ca au afectat-o in relatii sunt barbati pentru ca probabil nu ii plac femeile! :))
Puteam sa iau in considerare raspunsul d-voastra ca fiind unul util daca nu era atat de superficial,generalizand egoismul la toti barbatii,ca si cand ar fi o trasatura specific masculina.Cu astfel de mentalitate nu convingeti pe nimeni si mai ales nu ajutati.Faceti un mare defavor chiar tinerei generatii care aude asa idei.Egoismul este o trasatura umana,generala si primara.El poate fii caracterisitic unei persoane intr-o masura mai mare sau mai mica indiferent de sexul persoanei.Aruncand cu noroi in barbati pentru a pune intr-o lumina mai buna femeile este cea mai mare ipocrizie.Nu va lasati pacalita de varsta mea,realizez vad si inteleg multe.
Razv
Postat pe 14 Ianuarie 2012 12:24
De la: Razv, la data 2012-01-14 11:29:59Gresit.Solutia nu e sa fii egoista.Solutia e sa indepartezi egoistii de langa tine!Nu te transforma in ce urasti ca apoi nu vei avea parte de ce iubesti. ;)

s-a strigat bingooooooooooo asta este intr-adevar solutia oricaror probleme...sa te indepartezi de ce stii ca-ti face rau...nu sa te transformi ...nu te cunosc, dar meriti un
MissDarine
Postat pe 14 Ianuarie 2012 12:33
hai mai lasa ne ma razvanika ca tu esti fatalau la drumu mare
zmeu
Postat pe 14 Ianuarie 2012 12:39
De la: Razv, la data 2012-01-14 12:24:46Pai egoistii de care se plange ea ca au afectat-o in relatii sunt barbati pentru ca probabil nu ii plac femeile! :))
Puteam sa iau in considerare raspunsul d-voastra ca fiind unul util daca nu era atat de superficial,generalizand egoismul la toti barbatii,ca si cand ar fi o trasatura specific masculina.Cu astfel de mentalitate nu convingeti pe nimeni si mai ales nu ajutati.Faceti un mare defavor chiar tinerei generatii care aude asa idei.Egoismul este o trasatura umana,generala si primara.El poate fii caracterisitic unei persoane intr-o masura mai mare sau mai mica indiferent de sexul persoanei.Aruncand cu noroi in barbati pentru a pune intr-o lumina mai buna femeile este cea mai mare ipocrizie.Nu va lasati pacalita de varsta mea,realizez vad si inteleg multe.

Tinere,aici nu ai nimerit-o cu teoria;nu sunt ipocrita deloc!Daca adevarul spus te deranjeaza in asa masura,este strict problema ta!!Da,egoismul este caracteristic tuturor persoanelor care il accepta in viata lor ,ca mijloc distructiv si nicidecum favorabil!!Tanara generatie,din pacate,realitatea curenta o demonstreaza ,nu accepta sfaturile nimanui,si cu atat mai putin,pe cele referitoae la existenta si practicarea egoismului!!Aici se vede superficialitatea in toata splendoarea ei!!Iar varsta ta nu-mi spune absolut nimic,de mult timp nu mai functionez dupa regulile impuse de varsta altora,am propriul stil si bioritm de viata!!Faci referire la "noroi",,ma mir de ce faci aceasta firmatie,caci esti departe de adevar!!De regula,sunt radicala!
RAINBOWLADY
Postat pe 14 Ianuarie 2012 12:50
Cred ca important e sa faci ceea ce te face pe tine fericit, sa fii asa cum iti doresti, nu e vorba daca sa fii sau nu egoist ci sa duci stilul de viata care ti se potriveste. In fiecare exista o doza de egoism,important este sa stim sa ne'o gestionam, sa fim capabili sa le oferim celor de langa noi clipe frumoase,sa nu'i facem sa sufere si sa le aratam zilnic cat ii apreciem si iubit...cat avem nevoie de ei:) Eu una asa sunt,atunci cand iubesc am grija ca persoana de langa mn sa simta asta clipa de clipa.
naz_elmas
Postat pe 14 Ianuarie 2012 22:46
asta am avut de zis referitor la problema doamnei sau domnisoarei.sper sfatul meu sa fie de folos.multumesc pt aprecieri dar si jigniri si critici deopotriva.fiecare dupa masura educatiei,inteligentei si parerilor personale.care unde se regaseste aici si la ce nivel,asta va las pe voi sa va dati seama singuri.
Razv
Postat pe 15 Ianuarie 2012 18:54
De la: naz_elmas, la data 2012-01-13 20:41:18

Ms mult pentru sfaturi si sa sti k le'am pus in aplicare,chiar de ceva vreme....M'am ales pe mn, dupa multa vreme m'am pus pe mine pe primul loc, am ales fericirea si linistea mea mai presus de orice. Curios este ca acum ex'ul meu pare sa ma iubeasca mai mult ca oricand insa egoismul e o parte din el incontinuare asa ca din pacate sau poate..din fericire...pentru relatia noastra nu se mai poate face nimic. Pana acum el a avut puterea sa ma orbeasca sa simt ca imi e bine cu el cand de fapt era doar o iluzie pe care mi'o inducea el zilnic...

Daca tu nu te gandesti si la tine, nimeni altcineva n-o s-o faca. Foarte bine ca l-ai parasit.
franziska_eu
Postat pe 16 Ianuarie 2012 04:49
De la: naz_elmas, la data 2012-01-14 22:46:12Cred ca important e sa faci ceea ce te face pe tine fericit, sa fii asa cum iti doresti, nu e vorba daca sa fii sau nu egoist ci sa duci stilul de viata care ti se potriveste. In fiecare exista o doza de egoism,important este sa stim sa ne'o gestionam, sa fim capabili sa le oferim celor de langa noi clipe frumoase,sa nu'i facem sa sufere si sa le aratam zilnic cat ii apreciem si iubit...cat avem nevoie de ei:) Eu una asa sunt,atunci cand iubesc am grija ca persoana de langa mn sa simta asta clipa de clipa.

Asa este, insa ofera-ti si tie clipe frumoase, lasa-te si tu apreciata si iubita. Si cere, nu doar oferi, parerea mea.
franziska_eu
Postat pe 16 Ianuarie 2012 04:53
De la: Razv, la data 2012-01-14 12:24:46Pai egoistii de care se plange ea ca au afectat-o in relatii sunt barbati pentru ca probabil nu ii plac femeile! :))

Daca vei compara egosimul femeilor cu cel al barbatilor vei remarca, domnule, ca, in general, femeile sunt cu mult mai putin egoiste decat barbatii. Si de multe ori noi, femeile, platim pentru faptul ca suntem mai atente la nevoile celorlalti, uitand sa ne satisfacem si dorintele sau prioritatile proprii. Si stii care-i treaba? Daca o femeie face totul pentru voi, va devine neinteresanta, si va duceti dupa una care este egoista si nepasatoate pana-n maduva oaselor si nu da doi bani pe voi. Am vazut si am auzit despre destule cazuri de genul acesta.
franziska_eu
Postat pe 16 Ianuarie 2012 04:58
doamne...invatati sa fiti mai deschisi la minte nu priviti doar din propria perspectiva.lumea e mmai complecxa decat atat.a face comparatii intre barbati si femei e total irelevant.fa comparatie strict intre oameni,pentru ca indiferent de sexul personei are o personalitate a lui,diferite de a oricarei altuia.exact comportamentul de care vb tu este prezent din plin si la multe femei,pentru ca nu tine de sexul persoanei.ai inteles?open your eyes!
Razv
Postat pe 16 Ianuarie 2012 11:27
De la: Razv, la data 2012-01-16 11:27:43doamne...invatati sa fiti mai deschisi la minte nu priviti doar din propria perspectiva.lumea e mmai complecxa decat atat.a face comparatii intre barbati si femei e total irelevant.fa comparatie strict intre oameni,pentru ca indiferent de sexul personei are o personalitate a lui,diferite de a oricarei altuia.exact comportamentul de care vb tu este prezent din plin si la multe femei,pentru ca nu tine de sexul persoanei.ai inteles?open your eyes!

Permite-mi,te rog,sa te intreb;cate femei egoiste ai intalnit pana in acest moment?Raspunde-mi ,practic,nu din punct de vedere teoretic,caci acest aspect al teoriei il cunosc,nu mai prezinta interes pentru mine!!!
RAINBOWLADY
Postat pe 16 Ianuarie 2012 11:37
:) Cred ca glumesti..vrei sa ma provoci sa vb urat despre femei? n-as vrea...dar dak m-ai intrebat o sa iti raspund.marea majoritate.cam 95% in procente,fiecare intr-o masura mai mica sau mai mare.multe din astea intr-o masura f mare.vrei sa iti zic si in cifre?nu stiu sincer nu am stat sa le numar.cred ca zeci.de barbati nu stiu ca nu m-au interesat barbatii,dar presupun ca situatia e similara.stiu ca esti feminista si ridici un monument femeii ca o icoana de curatenie morala si un izvor nesecat de bunatate si corectitudine,dar adevarul e cu totul altul.si femeile sunt in majoritatea lor la fel de josnice ca si majoritatea barbatilor.tine de educatie si caracter nu de sexul persoanei. ;)
Razv
Postat pe 16 Ianuarie 2012 18:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cu silicoane sau fara...? 22 De la: kudika_pudika 24 Noiembrie 2011 16:29
Caut fata pentru casatorie 27-34 anisori 56 De la: putin_dus 9 Aprilie 2013 22:32
Oare ce simte? 3 De la: CristinaBadea 4 Octombrie 2013 12:08
De ce intr-o relatie unul dintre parteneri iubeste mai mult decat celalalt? 25 De la: yumalai 7 Mai 2009 08:02
Ceva ne spune NU! 10 De la: aizana 3 Iulie 2010 23:41