Mai multe
De la: marco918, la data 2011-12-18 10:00:11De la: PICCKARD, la data 2011-12-18 09:50:09De la: marco918, la data 2011-12-18 09:38:23De la: PICCKARD, la data 2011-12-18 09:30:50 eu te cred dar aparentele duc cu gandul ca ai motive serioase sa stai incognito pe forum nu-ti reprosez nimic! spun doar ce ar putea gandi un om oarecare normal ca avem diferente de gandire ,altfel eu nu as avea toate datele la profil inclusiv poze cu nevasta-mea cu toate ca sunt catalogat cam flusturatic,iar tu sau guru ca vad ca e aci aveti profile false sau cel putin confuze cum explici asta?
|
||
|
PICCKARD Postat pe 18 Decembrie 2011 10:08 |
||
|---|---|---|
De la: polin, la data 2011-12-18 10:03:19De la: hq, la data 2011-12-18 09:49:09Nu sunt o persoana geloasa.Urasc gelozia.I-am acordat mereu pina in august toata increderea.Mi-e greu acum pt ca nu stiu cum sa imi recapat increderea in mine si daca mai pot sa mi-o recapat si in el. ... ma faceti sa rid cind va aud cu ... scinteile si luptele voastre de rahat ... pe oameni ii aduna interesele (ca sa ii spunem asa) ... sexul NU este un interes ... este un obicei simplu si banal .., penibilitati romanesti ... |
||
|
marco918 Postat pe 18 Decembrie 2011 10:10 |
||
De la: guru_ion, la data 2011-12-18 10:08:26De la: PICCKARD, la data 2011-12-18 10:04:19De la: hq, la data 2011-12-18 10:00:11Daca era gigolo macar....L-am ajutat sa evolueze.Un job bun.In ceea ce priveste aspectul fizic si garderoba.Si social.De doi ani merge si la facultate. deci si mai putin timp pt familie si mai putine responsabilitati. eu nu sunt tatal ranitelor ca tine! ea a venit aici ca sa-i explicam cum sta treaba si cam ce gandim, sa-si faca o idee! tipul nu va renunta la amanta va fi doar mai precaut daca e in stare
|
||
|
|
||
|
PICCKARD Postat pe 18 Decembrie 2011 10:11 |
||
De la: PICCKARD, la data 2011-12-18 10:04:19De la: hq, la data 2011-12-18 10:00:11Daca era gigolo macar....L-am ajutat sa evolueze.Un job bun.In ceea ce priveste aspectul fizic si garderoba.Si social.De doi ani merge si la facultate. deci si mai putin timp pt familie si mai putine responsabilitati. ... ce inseamna la tine neglijat ? ... si tractoarele merg ''neglijate'' ... in functie de prioritati ... mai bine ai tace din gura ... |
||
|
marco918 Postat pe 18 Decembrie 2011 10:12 |
||
De la: PICCKARD, la data 2011-12-18 10:11:10De la: guru_ion, la data 2011-12-18 10:08:26De la: PICCKARD, la data 2011-12-18 10:04:19De la: hq, la data 2011-12-18 10:00:11Daca era gigolo macar....L-am ajutat sa evolueze.Un job bun.In ceea ce priveste aspectul fizic si garderoba.Si social.De doi ani merge si la facultate. deci si mai putin timp pt familie si mai putine responsabilitati. nu, doar te faci de ras. scrie in continuare
|
||
|
guru_ion Postat pe 18 Decembrie 2011 10:13 |
||
De la: PICCKARD, la data 2011-12-18 10:11:10De la: guru_ion, la data 2011-12-18 10:08:26De la: PICCKARD, la data 2011-12-18 10:04:19De la: hq, la data 2011-12-18 10:00:11Daca era gigolo macar....L-am ajutat sa evolueze.Un job bun.In ceea ce priveste aspectul fizic si garderoba.Si social.De doi ani merge si la facultate. deci si mai putin timp pt familie si mai putine responsabilitati. ... ce ii explici tu ? ... ce iai explicat tu ? ... ce stii tu despre o familie ? ...
|
||
|
marco918 Postat pe 18 Decembrie 2011 10:15 |
||
| Ce intelegeti voi prin neglijat? Dupa ce am nascut mi-a fost greu sa revin la forma fizica de dinainte.Trebuia sa ma ocup si de copil dar nu a fost o noapte in care sa fie acasa si sa nu fiu langa el.Ii ceream sa iesim impreuna doar noi si refuza: ca e prea obosit,ca nu-l inteleg. Cu timpul singurele iesiri impreuna erau cele oligatorii:o nunta, o zi onomastica la care eram invitati.Apoi nici acestea nu mai contau.Spunea ca trebuie sa mearga la munca.Da are un job care i-a permis sa faca lucrul asta.Fara nici un program fix,nici de sarbatori.Si inca il mai are.il rugam apoi sa mergem macar cateva zile oriunde in concediu,mai ales de cand copilul s-a marit si vrea sa mergem la munte.Nu a vrut niciodata sa vorbim macar despre asta.In februarie am rezervat eu o camera pt mine si pt copil.Atunci a vrut sa merga.Nu ne-a lasat singuri. Acum in dimineata asta,inainte sa plece la munca mi-a spus ca ar vrea sa o luam de la zero,ca si-ar dori ca eu sa pot sa sterg tot cu buretele si sa o luam de la capat.Eu nu inteleg de la care capat. Nu stiu unde am gresit.Cand il intreb zice ca rascolesc trecutul.si va rog daca stiti unde sa gasesc un burete asa de miraculos spuneti-mi ca ma duc oriunde sa il cumpar sa pot sa uit tot.I-am spus ca ma gandesc sa raman din vacanta cu copilul la parintii mei.M-a rugat sa ma gandesc si sa-i mai dau o sansa.Si ma suna de azi dimineata din ora in ora sa ma intrebe daca m-am mai gandit si sa ma roage sa-l iert si sa ma asigure ca nu ma va mai face sa sufar.Mi-ar place sa cred lucrul asta dar cum sa mai pot crede acum? Mai are rost sa mai incerc sa-l cred inca o data si sa incerc sa-i reacord increderea? Mi-e teama sa nu sufar iar.Oare pot sa sufar mai mult decat acum? | ||
|
hq Postat pe 18 Decembrie 2011 10:51 |
||
De la: hq, la data 2011-12-18 10:51:57Ce intelegeti voi prin neglijat? Dupa ce am nascut mi-a fost greu sa revin la forma fizica de dinainte.Trebuia sa ma ocup si de copil dar nu a fost o noapte in care sa fie acasa si sa nu fiu langa el.Ii ceream sa iesim impreuna doar noi si refuza: ca e prea obosit,ca nu-l inteleg. Cu timpul singurele iesiri impreuna erau cele oligatorii:o nunta, o zi onomastica la care eram invitati.Apoi nici acestea nu mai contau.Spunea ca trebuie sa mearga la munca.Da are un job care i-a permis sa faca lucrul asta.Fara nici un program fix,nici de sarbatori.Si inca il mai are.il rugam apoi sa mergem macar cateva zile oriunde in concediu,mai ales de cand copilul s-a marit si vrea sa mergem la munte.Nu a vrut niciodata sa vorbim macar despre asta.In februarie am rezervat eu o camera pt mine si pt copil.Atunci a vrut sa merga.Nu ne-a lasat singuri. Acum in dimineata asta,inainte sa plece la munca mi-a spus ca ar vrea sa o luam de la zero,ca si-ar dori ca eu sa pot sa sterg tot cu buretele si sa o luam de la capat.Eu nu inteleg de la care capat. Nu stiu unde am gresit.Cand il intreb zice ca rascolesc trecutul.si va rog daca stiti unde sa gasesc un burete asa de miraculos spuneti-mi ca ma duc oriunde sa il cumpar sa pot sa uit tot.I-am spus ca ma gandesc sa raman din vacanta cu copilul la parintii mei.M-a rugat sa ma gandesc si sa-i mai dau o sansa.Si ma suna de azi dimineata din ora in ora sa ma intrebe daca m-am mai gandit si sa ma roage sa-l iert si sa ma asigure ca nu ma va mai face sa sufar.Mi-ar place sa cred lucrul asta dar cum sa mai pot crede acum? Mai are rost sa mai incerc sa-l cred inca o data si sa incerc sa-i reacord increderea? Mi-e teama sa nu sufar iar.Oare pot sa sufar mai mult decat acum? ... auzi ... iti faci prea multe probleme ... doar napirstocii te pot acuza de ceva ... familia nu inseamna paranoia ... nu inseamna ca trebuie sa tremuri toata viatza ca ai slabit sau te-ai ingrasat ... nu inseamna ca iti neglijezi copii de dragul unui imbecil ... o familie inseamna respect si incredere ... la tine sau dus ... nu te agatza de sperantza ca se va indrepta ... ca si multi imbecili de pe aici si barbati-tu te-ar putea acuza ca l-ai fi neglijat sau te-ai ingrasat ... cine vine cu astfel de acuze e clar ca nu stie si nu isi doreste o familie ... iti cam pierzi timpul degeaba si iti pierzi respectul si increderea de sine ... nu face jocul unor ''traditii'' romanesti de evul mediu ... ai un copil ... bucura-te ... ei te vor iubi sincer intotdeauna ... |
||
|
marco918 Postat pe 18 Decembrie 2011 11:01 |
||
De la: hq, la data 2011-12-18 10:51:57Ce intelegeti voi prin neglijat? Dupa ce am nascut mi-a fost greu sa revin la forma fizica de dinainte.Trebuia sa ma ocup si de copil dar nu a fost o noapte in care sa fie acasa si sa nu fiu langa el.Ii ceream sa iesim impreuna doar noi si refuza: ca e prea obosit,ca nu-l inteleg. Cu timpul singurele iesiri impreuna erau cele oligatorii:o nunta, o zi onomastica la care eram invitati.Apoi nici acestea nu mai contau.Spunea ca trebuie sa mearga la munca.Da are un job care i-a permis sa faca lucrul asta.Fara nici un program fix,nici de sarbatori.Si inca il mai are.il rugam apoi sa mergem macar cateva zile oriunde in concediu,mai ales de cand copilul s-a marit si vrea sa mergem la munte.Nu a vrut niciodata sa vorbim macar despre asta.In februarie am rezervat eu o camera pt mine si pt copil.Atunci a vrut sa merga.Nu ne-a lasat singuri. Acum in dimineata asta,inainte sa plece la munca mi-a spus ca ar vrea sa o luam de la zero,ca si-ar dori ca eu sa pot sa sterg tot cu buretele si sa o luam de la capat.Eu nu inteleg de la care capat. Nu stiu unde am gresit.Cand il intreb zice ca rascolesc trecutul.si va rog daca stiti unde sa gasesc un burete asa de miraculos spuneti-mi ca ma duc oriunde sa il cumpar sa pot sa uit tot.I-am spus ca ma gandesc sa raman din vacanta cu copilul la parintii mei.M-a rugat sa ma gandesc si sa-i mai dau o sansa.Si ma suna de azi dimineata din ora in ora sa ma intrebe daca m-am mai gandit si sa ma roage sa-l iert si sa ma asigure ca nu ma va mai face sa sufar.Mi-ar place sa cred lucrul asta dar cum sa mai pot crede acum? Mai are rost sa mai incerc sa-l cred inca o data si sa incerc sa-i reacord increderea? Mi-e teama sa nu sufar iar.Oare pot sa sufar mai mult decat acum? Sa inteleg ca in momentul de fata esti la parintii.Mai dai o sansa,duuuute inapoi,fi-ti de sarbatori impreuna.Mai treaca si de data asta de la tine iarta.Asa cum ti-am zis,incearca sa nu mai deschizi subiectul despartirii.Tu n-ai s-o iei de la inceput....tu vei merge mai departe,pt fam ta!!! |
||
|
Titanika Postat pe 18 Decembrie 2011 11:12 |
||
| Facultatea mi-a explicat el ii trebuie pt ca e singurul de la munca care nu are.Si daca s-ar pune problema disponibilizarii ar fi primul afectat.Si mi-a cerut sa-l inteleg ca va fi si mai ocupat.M-am gandit si ca poate are vreun complex- eu am facultate facuta de mult.Acum 2 zile,cand am vorbit cu mama fetei am inteles de la ea ca au discutat in familia ei si chiar ea i-a spus ca nu accepta ca fata ei sa se marite cu cineva fara studii superioare. | ||
|
hq Postat pe 18 Decembrie 2011 11:21 |
||
|
Nu stiu unde am gresit.Cand il intreb zice ca rascolesc trecutul.si va rog daca stiti unde sa gasesc un burete asa de miraculos spuneti-mi ca ma duc oriunde sa il cumpar sa pot sa uit tot.I-am spus ca ma gandesc sa raman din vacanta cu copilul la parintii mei.M-a rugat sa ma gandesc si sa-i mai dau o sansa.Si ma suna de azi dimineata din ora in ora sa ma intrebe daca m-am mai gandit si sa ma roage sa-l iert si sa ma asigure ca nu ma va mai face sa sufar.Mi-ar place sa cred lucrul asta dar cum sa mai pot crede acum? Mai are rost sa mai incerc sa-l cred inca o data si sa incerc sa-i reacord increderea? Mi-e teama sa nu sufar iar.Oare pot sa sufar mai mult decat acum?[/quote] Sa inteleg ca in momentul de fata esti la parintii.Mai dai o sansa,duuuute inapoi,fi-ti de sarbatori impreuna.Mai treaca si de data asta de la tine iarta.Asa cum ti-am zis,incearca sa nu mai deschizi subiectul despartirii.Tu n-ai s-o iei de la inceput....tu vei merge mai departe,pt fam ta!!![/quote] scuza-ma......mai fac si mancare si atunci nu sant atenta!!! Balzac spune"Intr-o casnicie trebuie sa lupti mereu cu acel monstru care se cheama Obisnuinta. Si adevaru k s-o iei de la inceput,trebuie sa nu mai rascolesti cenusa!!! Macar fate in acest timp ca-i vei da increderea.Trebuie sa-ti sustii familia impreuna!!! |
||
|
Titanika Postat pe 18 Decembrie 2011 11:30 |
||
| Sunt inca acasa. Vacanta iau week-end-ul urmator.multumesc pt incurajari.Chiar crezi in miracole de Craciun? Avem nevoie de asa ceva. | ||
|
hq Postat pe 18 Decembrie 2011 11:32 |
||
De la: hq, la data 2011-12-18 11:32:47Sunt inca acasa. Vacanta iau week-end-ul urmator.multumesc pt incurajari.Chiar crezi in miracole de Craciun? Avem nevoie de asa ceva. Trebuie sa crezi ca miracole existe Dzeu te incearca si poate trebuie sa mai treci un rxamen in viata....poate ultimul!Dupa sarbatori vezi si tu cum decurge viata si poti lua atunci o hotarare. Daca sotul tau face o facultate,nu e rau....vrea doar sa te egaleze....barbaii din fire sant mai orgoliosi!!! Poate vrea sa dovedeasca ca poate....deci sustine-l. |
||
|
Titanika Postat pe 18 Decembrie 2011 12:00 |
||
De la: hq, la data 2011-12-18 11:21:44Facultatea mi-a explicat el ii trebuie pt ca e singurul de la munca care nu are.Si daca s-ar pune problema disponibilizarii ar fi primul afectat.Si mi-a cerut sa-l inteleg ca va fi si mai ocupat.M-am gandit si ca poate are vreun complex- eu am facultate facuta de mult.Acum 2 zile,cand am vorbit cu mama fetei am inteles de la ea ca au discutat in familia ei si chiar ea i-a spus ca nu accepta ca fata ei sa se marite cu cineva fara studii superioare. deci bagabonda are si pretentii!! foarte tare! e un papagal! scuza-ma ca-ti zic!
|
||
|
PICCKARD Postat pe 18 Decembrie 2011 12:12 |
||
De la: marco918, la data 2011-12-18 10:12:04De la: PICCKARD, la data 2011-12-18 10:04:19De la: hq, la data 2011-12-18 10:00:11Daca era gigolo macar....L-am ajutat sa evolueze.Un job bun.In ceea ce priveste aspectul fizic si garderoba.Si social.De doi ani merge si la facultate. deci si mai putin timp pt familie si mai putine responsabilitati. maaa! fi tolerant ca devii radical! vezi ca si femeile pot avea simptomele tipului daca le neglijezi
|
||
|
PICCKARD Postat pe 18 Decembrie 2011 12:14 |
||
De la: hq, la data 2011-12-18 10:51:57Ce intelegeti voi prin neglijat? Dupa ce am nascut mi-a fost greu sa revin la forma fizica de dinainte.Trebuia sa ma ocup si de copil dar nu a fost o noapte in care sa fie acasa si sa nu fiu langa el.Ii ceream sa iesim impreuna doar noi si refuza: ca e prea obosit,ca nu-l inteleg. Cu timpul singurele iesiri impreuna erau cele oligatorii:o nunta, o zi onomastica la care eram invitati.Apoi nici acestea nu mai contau.Spunea ca trebuie sa mearga la munca.Da are un job care i-a permis sa faca lucrul asta.Fara nici un program fix,nici de sarbatori.Si inca il mai are.il rugam apoi sa mergem macar cateva zile oriunde in concediu,mai ales de cand copilul s-a marit si vrea sa mergem la munte.Nu a vrut niciodata sa vorbim macar despre asta.In februarie am rezervat eu o camera pt mine si pt copil.Atunci a vrut sa merga.Nu ne-a lasat singuri. Acum in dimineata asta,inainte sa plece la munca mi-a spus ca ar vrea sa o luam de la zero,ca si-ar dori ca eu sa pot sa sterg tot cu buretele si sa o luam de la capat.Eu nu inteleg de la care capat. Nu stiu unde am gresit.Cand il intreb zice ca rascolesc trecutul.si va rog daca stiti unde sa gasesc un burete asa de miraculos spuneti-mi ca ma duc oriunde sa il cumpar sa pot sa uit tot.I-am spus ca ma gandesc sa raman din vacanta cu copilul la parintii mei.M-a rugat sa ma gandesc si sa-i mai dau o sansa.Si ma suna de azi dimineata din ora in ora sa ma intrebe daca m-am mai gandit si sa ma roage sa-l iert si sa ma asigure ca nu ma va mai face sa sufar.Mi-ar place sa cred lucrul asta dar cum sa mai pot crede acum? Mai are rost sa mai incerc sa-l cred inca o data si sa incerc sa-i reacord increderea? Mi-e teama sa nu sufar iar.Oare pot sa sufar mai mult decat acum? Tu ai facut un copil cu.... un copil! Fuge de responsabilitati (ma refer la cele fata de tine, de om insurat), nu comunica, fuge de probleme. Chiar daca gasesti buretele ala magic, povestea se va repeta. Pentru ca nu numai ca nu invata sa discute problemele din cuplu, dar refuza sa le infrunte total. Nu pare dispus (ma repet) catre comunicare si , deci, nici catre compromis. Are abordarea unui copil in ceea ce priveste relatiile. Daca vrei sa ramaneti impreuna si sa va fie bine, va recomand cu caldura terapie/consiliere de cuplu. |
||
|
kudika_pudika Postat pe 18 Decembrie 2011 13:46 |
||
|
AUzi, acum am citit si primul mesaj. Ia mai da-l dra'cu de idiot! Adica lui i-a pierit dragostea dupa 4 ani de casnicie, te-a mintit timp de 5 ani, te-a mintit cand te-a inselat, te-a mintit cand ti-a spus ca nu se mai vede cu ea, te asigur ca te minte si acum! Meriti si tu si copilul mai mult decat copia asta nereusita de barbat! |
||
|
kudika_pudika Postat pe 18 Decembrie 2011 13:53 |
||
De la: guru_ion, la data 2011-12-18 09:17:43acuma ce vrei sa demonstrezi ion? ca nu stie sa scrie? cred ca subiectu e altu nu sa demonstrezi tu ca a facut greseli de ortografieDe la: hq, la data 2011-12-18 09:14:38Imi cer scuze pt exrimare si pt greseli.Mi-e tare greu sa-mi pun ordine in ganduri.Scriu de pe telefon.Si am ochii obositi.
|
||
|
kudika470267 Postat pe 18 Decembrie 2011 14:25 |
||
De la: hq, la data 2011-12-18 09:49:09Nu sunt o persoana geloasa.Urasc gelozia.I-am acordat mereu pina in august toata increderea.Mi-e greu acum pt ca nu stiu cum sa imi recapat increderea in mine si daca mai pot sa mi-o recapat si in el.parerea mea este sa te gandesti sa mergi mai departe si sa fi mult mai puternica pentru tine si copilul tau.si sa fi cu constiinta anpacata ca i-ai mai dat o sansa si nu a mers,macar ai ancercat dar eu dk eram an locul tau plecam de la anceput nu ai mai dadeam satixfactia sa asi mai bata joc de mine.mai bine pleaca de la el lasal cu amantele sa vezi ca se satura si de ele si viata merge inainte nu se sfarseste pt un barbat.mult noroc
|
||
|
kudika470267 Postat pe 18 Decembrie 2011 14:34 |
||
| Cred ca ar fi mai bine daca te-ai desparti de el. E o vorba: lupu-si schimba parul dar naravul ba. Mereu vei trai cu teama ca te insala sau iti ascunde lucruri iar asta nu e viata. Incearca sa fii pe picioarele tale, sa nu mai depinzi de el cu nimic si spune-i adio. Eu nu inteleg cum de-l mai poti suporta langa tine, stiind ce a facut. Si cum il mai poti iubi...?? Daca simte nevoia sa se distreze, lasa-l singur. Va fi mai bine pentru copil asa, pt ca ce ai tu numai casnicie nu se poate numi. Ce va intelege el din toate astea? Ca e ok sa-ti inseli partenerul si sa te....cu cine se nimereste. Sau ca e ok sa te lasi calcat in picioare de partener... Astea nu-s modele bune pentru un viitor adolescent. | ||
|
Micaell Postat pe 19 Decembrie 2011 10:17 |
||
De la: hq, la data 2011-12-18 09:49:09Nu sunt o persoana geloasa.Urasc gelozia.I-am acordat mereu pina in august toata increderea.Mi-e greu acum pt ca nu stiu cum sa imi recapat increderea in mine si daca mai pot sa mi-o recapat si in el. Draguta, parerea mea este sa faci tot posibilul sa-ti recastigi increderea in tine insusi...pe el da-l o perioada...chiar daca convietuiti o perioada impreuna...dupa ce-ti vei recapata increderea ai sa poti sa iei o decizie mult mai buna decat in momentul de fata. Toate cele bune si incearca sa gandesti pozitiv
|
||
|
faith742011 Postat pe 19 Decembrie 2011 10:35 |
||
UuDe la: hq, la data 2011-12-18 08:21:50Sunt casatorita de 9 ani si avem un copil de 7 ani cls 1-a. In feb am aflat ca sotul meu are o legatura cu cineva si din ce am reusit sa aflu at dura de ceva vreme. Am discutat cu el,in final a recunoscut(fusese vazut de prea multe pers),mi-a spus ca intelege ca a gresit dar si-a dat seama in final ca nu vrea sa ne piarda. pe ea a cunoscut-o pe net,e mai mica decat el cu 10 ani,a mintit-o la inceput,apoi cand a vazut ca relatia devine prea serioasa i-a spus de noi. Dar au continuat relatia. Am hotarit totusi at in feb sa mai dam o sansa relatiei noastre. Si o per a fost bine,reusisem sa am sperante iar.Dar in aug i-am prins impreuna.Nu stiu de ce nu am plecat de atunci.Il inscrisesem pe copil la scoala si ne pregateam de inceperea ei.Nu stiam cum e mai bine sa fac pt el.Sotul imi tot spunea ca se terminase totul intre ei si doar s-au intalnit ca amici.Am vb si cu ea.Spunea acelasi lucru si chiar ca nu mai vrea sa stie de el,ca s-a hot sa-si refaca viata.Si am ramas.Dar nu mai era ca inainte.Eu nu mai puteam sa am incredere,iar el ma acuza de lucrul asta.Am gasit apoi multe poze cu ei,mi-am dat seama ca unele lucruri din casa erau cadouri de la ea,unele confectionate de easi puse pe pereti.Am descoperit ca mai vb cu o alta fta din alta loc.de multa vreme pe net.Mult mai tanara.Cu ea s-a vazut doar de 2ori,s-a dus el la ea.Mi-a spus ca nu am de ce sa consider ca ma inseala cu ea pt ca nu s-a intamplat nimic intre ei pana at,iar cu cealalta nu mai e nimic,ea are deja pe altcineva.Eram oricum in stare de soc.Nu mai credeam nimic si nu stiam ce sa fac.Apoi am gasit in tf lui mesaje sterse,dar se vedea nr si datele cand isi trimiteau unul altuia.Si nr dd tf al mamei fetei.Stiam ca parintii ei nu stiau ca el este insurat si cu copil.Si am sunat-o.Si am vb acum2zile cu ea.Relatia era de5 ani era f serioasa.Parintii ei se hot chiar sa vb de sarbatori ce ganduri serioase are cu fata lor.doar numele si locul de munca erau adev din tot ce le spusese despre el.Am mai aflat ca venea des la poarta lor si nu pleca ore pana nu iesea ea.Ca ultima dat s-au vz pe14 dec cand mie imi spunea ca e la munca.Acum chiar nu stiu ce e mai bine sa fc.Stm intr-un ap luat de 3 ani cu credit. eu mi-am inceput o mica afacere dar deocamdata nu castig nimic.Am inca datorii de restitui. Copilul e la scoala.Parintii mei stau intr-o loc mai mica la 15 km de orasul nostru.Nu am masina si nici ei.Nu au nici bani sa ma ajute sa stau cu chirie pana imi revin.Daca plec la ei tb sa transfer copilul la scoala acolo.Cred ca pierdem si ap. Eu nu am cum sa platesc ratele,iar el nu cred ca le va ati nici daca raman eu cu copil colo nici dc plecam.Dar mi-e greu sa stau acum in aceesi casa cu el.Mai ales ca se comporta ca si cum nj a facut nimic grv.Ca in primul rand e vina mea ca a cautat pe altcineva pt ca ma transfofmasem dupa nastere si eram prea nervoasa.Apoi vopilul s-a imbolnavit si m- acuzat pe mine de astaMa tot gandesc la copil.Si in acelasi timp imi dau seama ca inca mi-s dori sa intaleaga raul facut si poate asa mai putem incerca sa fim o familie.M-as dori dar nu stiu dc pot si nu stiu dc e bine.Si mai ales nu stiu ce sa fac acum.Sa plec su nu? Tu realizezi ce rådacini adanci si Vivguroase are minciuna asta?! Nu e numai o minciuna fata de tine si copilul lui ci si minciuna fata de familia amantei, fata de parintii acesteia. Tu nu realizezi ca nu e un capriciu -sunt cinci ani de relatie cu o alta femeie, aceeasi - e dragoste aici, nu aventuri care sa condimenteze viata de om insurat. Ca sa decizi corect pentru tine, copil si toata lumea, ar trebui sa iti explice de ce a avut nevoie de dragostea altei femei si nu i-a ajuns dragostea ta si a copilului lui?! Sa iti explice pana unde ar fi mers cu excrocheria, daca nu era demascat... Acest om nu e in simplu vicios in pasiunea pentru sex...el e capabil sa minta privind in ochii copilului, nevestei, amantei, familiei ei - in ochii tuturora!! O face de cinci ani - trebuie sa intelegi cu ce anume l-ai dezamagit, caci pe ea p iubeste de cinci ani, iar familia si-a tradat-o in mai putin de patru de la casatorie.. Abia dupa ce primesti raspunsuri decizi daca sa pleci sau nu...de fapt. sa plecati - tu si copilul lui. Eu nu as putea sa decid daca n-as stii cauza. fapfui de a se fi indragostit de alta femeie si cum de ea nu s-ar fi plictisit ci dimpotriva.... daca nu ar fost dovedit adulterul. |
||
|
maimai_no1 Postat pe 19 Decembrie 2011 17:22 |
||
mdea!
|
||
|
PICCKARD Postat pe 19 Decembrie 2011 21:31 |
||
| Sfatul meu este sa mai stai o perioada cu el chiar daca va fi greu...Eu as mai sta pana as reusi sa ma descurc din afacerea pe care am inceput-o as face in asa fel incat sa-mi adun bani si sa ma mut cu copilul in alt loc. Cat despre o impacare intre tine si el nici sa nu te gandesti - daca te inseala acuma asa va face toata viata....nu poti sta langa un astfel de om....sper ca pana la urma sati fie bine P: | ||
|
kudika_nikole Postat pe 19 Decembrie 2011 22:45 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Despartire dureroasa | 17 | De la: kudika_989971 11 August 2015 09:33 |
| Cum sa-l uit? | 9 | De la: kudika_25161 31 Ianuarie 2013 17:01 |
| singura impotriva tuturor! :-( | 26 | De la: tematoare 27 Martie 2009 01:36 |
|
|
||
| Barbatii care incep a fi nemultumiti | 62 | De la: ___LL___ 26 Iulie 2009 02:10 |
| nu pot sa fiu fericita...un sfat? | 94 | De la: MissRainbow 26 Februarie 2012 02:09 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.