Setari Cookie-uri

Capricorzi si capricoarde

iar tu scumpa mea cea care esti maritata cu un capricorn si este nenorocit si cum mai spui tu ca este.....iti dau mare dreptate ca daca era un preot era normal sa fi si tu tot o preoteasa nu?
kitanya
Postat pe 20 Februarie 2012 03:31
Sunt capricorn
Nu am mai citit demult timp un articol asa de bun.
Capricorzi sau capricoarde???
Zambesc in sobrietatea mea...
Mersi Cris !!!!!!!!
Salut Broscare
3u93n
Postat pe 20 Februarie 2012 04:09
De la: Mac_Q, la data 2012-02-19 06:25:30Lasand la o parte comentarile tampite de mai sus, ok, ne-ai citit sa zicem asa ... si ce, am cunoscut oameni si oameni de ce capricroni ar fi deosebiti, nu ca as contesta asta ca si eu sunt, intradevar un capricorn are darul de a distruge psihic pe cineva, dar nu cred ca asta o candamnare, din cate stiu de la mine sunt doar realist zic lucrurilor pe nume si da, omenii ma condamna pentru asta , si ce .... eu nu pot sa mint frumos ca viata e roz

Uneori am incercat,dar realismul ma domina adesea si pe mine , uneori si eu m-am trezit condamnat pt asta !
Viata nu e mereu roz dar cu rabdare...unii au reusit sa treaca marea !
3u93n
Postat pe 20 Februarie 2012 04:16
Ai dreptate, capricornii sunt foarte realisti, spun lucrurilor pe nume, ,de multe ori ni se reproseaza ca nu suntem mai maleabili in felul exprimarii, si de aici ne iau drept persoane prea dure.
kudika467548
Postat pe 20 Februarie 2012 05:40
Mersi , nu sunt capricorn , dar cand eram copil am vazut niste desene animate cu iepurele si broasca testoasa si mi le amintesc si acum nu am stiut ca sunt facute dupa fabula scrisa de Esop. Ma bucur ca am aflat .
flori_gliga
Postat pe 20 Februarie 2012 07:23
perfect adevarat.am citit tot si e adevarat pana si la punct si virgula.
adnanaioana
Postat pe 20 Februarie 2012 10:20
capricornii sunt razbunatori,cred ca l-ai suparat cu ceva.el tine minte
adnanaioana
Postat pe 20 Februarie 2012 10:22
De la: adnanaioana, la data 2012-02-20 10:22:03capricornii sunt razbunatori,cred ca l-ai suparat cu ceva.el tine minte

razbunatori? foarte razbunatori! si te invidiaza excesiv
muza_ta
Postat pe 20 Februarie 2012 10:26
Da se potriveste descrierea.....nu sunt capricorn dar am ascendentul in zodia asta si influenta se simte.
Despre scorpii ai ceva descriere? Ms.
kudika011961
Postat pe 20 Februarie 2012 10:30
De la: muza_ta, la data 2012-02-20 10:26:55
De la: adnanaioana, la data 2012-02-20 10:22:03capricornii sunt razbunatori,cred ca l-ai suparat cu ceva.el tine minte

razbunatori? foarte razbunatori! si te invidiaza excesiv

Esti capricorn muzo?
Broscaru
Postat pe 20 Februarie 2012 13:04
Daca e asa nemernic de ce nu divortezi??? Sint capricorn si mi-a facut placere sa citesc tot....In fiecare zodie exista si alb si negru.....dar nu trebuie sa ii punem pe toti la zid....
erina
Postat pe 20 Februarie 2012 15:51
Despre fecioare poti spune cate ceva?
Multumesc!
ella67
Postat pe 20 Februarie 2012 20:28
Foarte interesanta descrierea. Mi-ar placea atat de mult sa spun ca mi se potriveste intocmai, dar din pacate ascendentul in Balanta ma abate grav de la drumul drept al Capricornului :)
Felicitari pentru "analiza" detaliata!
Olgutza1084
Postat pe 20 Februarie 2012 23:59
De la: ella67, la data 2012-02-20 20:28:07Despre fecioare poti spune cate ceva?
Multumesc!

Pot spune eu. In mod sigur nu sunt capri... coarde!
Armain
Postat pe 23 Februarie 2012 22:50
Ba nu sunt invidiosi, razbunatori, dar,in privintaasta te asteapta la cotitura si cand ti-o fi lumea mai draga ,atunci te aranjeaza mai bine.
kudika467548
Postat pe 24 Februarie 2012 15:49
Capricorn

Tenacitate si rabdare – acestea sunt trasaturile care te caracterizeaza cel mai bine. Esti o fire practica, muncesti mult si esti o partenera serioasa, atat pe plan sentimental, cat si profesional.

Preferi sa faci lucrurile pe indelete si esti dispusa sa petreci mult timp construind o relatie solida, care sa aduca satisfactii ambilor parteneri.

In locul pasiunii, partenerul va regasi in tine stabilitate si echilibru. Poate ca iti lipseste acea senzualitate exagerata si pasiunea dusa la extrem, dar esti o fire puternica si apreciezi un partener care sa te sustina in indeplinirea telurilor pe care ti le-ai propus. Ii vei oferi in schimb liniste si pace, o relatie sigura si echilibrata.
criszoe
Postat pe 24 Februarie 2012 15:55
Capricorn

Austeritatea gestului de tandrete

Capricornului ii este greu sa descifreze emotia si accepte intimitatea care nu este impartasita alaturi de o persoana pe care sa o respecte si care sa reprezinte o imagine sociala demna de el. Asta nu inseamna ca viata intima nu este dorita de Capricorn, ci inseamna doar ca este greu sa patrunzi in regatul sau unde sub aparenta pojghita de gheata se pot ascunde vulcani de voluptate. Capricornul nu se apropie prea tare decat decat daca este foarte intrigat, si reactioneaza negativ la apropierea pe care nu o initiaza chiar el. Asa ca lasati-l sa vina aproape in ritmul propriu, si chiar sa “munceasca” pentru a castiga momentele de intimitate. Saturn ii da intelepciunea de a folosi intimitatea cu persoana iubita pentru a gasi calea catre o relatie completa cu sine.
criszoe
Postat pe 24 Februarie 2012 15:57
totul e super, ai spus bine, e realitatea intruchipata, deci, coarde nu suntem!
kudika467548
Postat pe 26 Februarie 2012 05:58
mmmm...scumpa mea draga,daca ai fi citit cu atentie ce am scris ti-ai fi dat seama ca nu vb la modul general!''capricornii sunt niste nenorociti,niste oameni rai,egoisti,infideli,micinosi,vesnic nemultumiti...eu sunt casatorita cu unul,iar cei din jurul meu care fac parte din zodia asta,nu sunt cu mult diferiti''
cred ca ar trebui sa mai citesti inca de 10 ori ca sa iti poti da seama ca vb numai despre persoanele pe care le cunosc!
ce nu inteleg eu este....ce te deranjeaza pe tine legat de comentariu meu?faci cumva parte din zodie si te-ai simtit jignita cu ceva?
daca da...nu cred ca ar trebui!
kudika010183
Postat pe 26 Februarie 2012 18:50
De la: kitanya, la data 2012-02-20 03:29:18mai draga doamna scumpa daca ati fi atat de documentata pe cat vreti sa insinuati v-ati da seama ca acel articol este la modul general si nu trebuie sa fie strict identic cu personalitatea fiecaruia . eu sunt de parere ca fiecare are o personalitate unica si mai conteaza si mediul in care cresti, traiesti, si conteaza mult mai multe si inainte sa trageti o concluzie nu mai fiti atat de stricta ca nu aveti dreptate ....ar trebui sa vedeti lucrurile mai in perspectiva decat sa puneti etichete orbeste.

...si inca ceva...nu am insinuat nimic,nu m-am documentat absolut deloc,vb din experienta!dar tu daca vb ptr ca ''te-ai documentat prea mult'',cred ca ar trebui sa te abti,sincer!!nu vb daca nu cunosti!
inca o data va spun,ca nu vb la modul general despre capricorni si capricoarne,ci numai despre persoanele pe care le cunosc!
kudika010183
Postat pe 26 Februarie 2012 18:57
De la: GRIG_REVITAMINIZAT, la data 2012-02-26 19:05:34criszoe/larisika...e sigur o capricoarda,indiferent sub ce denumire s-ar ascunde pe forum...

Deci ea e laringita?
Broscaru
Postat pe 26 Februarie 2012 19:09
LARINGITA...LARGICA...LARGITA...EA E CAPRICOARDA...INDIFERENT CUM S-AR INTITULA...
DODO_
Postat pe 27 Februarie 2012 18:48
eu sunt o capricoana si sunt mandra de asta eu consider ca foarte multe persoane au de invatat de la aceasta zodie asa imi place sa cred ca detinem cheia succesului asa ca bravo .
kudika438961
Postat pe 28 Februarie 2012 15:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Eu Scorpion- El Taur 3 De la: alina_30 30 Mai 2009 23:03
ce parere aveti despre zodiile varsator si scorpion? 4 De la: kudika117656 25 Aprilie 2010 20:27
Compatibilitate:Eu Balanta-El Capricorn 6 De la: Barbie30_ 1 Martie 2011 19:44
Eu rac el sagetator 3 De la: jony_57 25 Iulie 2010 14:08
Femeia Leu si barbatul Fecioara ce relatie au.......? 5 De la: starone 25 Ianuarie 2009 23:12