Setari Cookie-uri

Ambitie barbateasca

De la: MissRainbow, la data 2012-08-12 15:16:30
De la: Tycu, la data 2012-08-12 14:01:58[quote name=
Domnita,nu "discrediteaza femeia" ca ar insemna altceva, dar trebuie inteles intr-o relatie corecta trebuie sa existe o diferenta dintre barbat si femeie , asta e de cand a aparut relatia , familia paternala , monogama pe pamant , barbatul e cu o treapta mai sus decat femeia in niste drepturi.Daca ar fi egalitate perfecta ,relatia nu ar merge cum trebuie !Domnita, in cazul himenoplastiei depinde din ce cauza e facuta ! Daca e facuta ca sa ascunda o " murdarie" a fetii , da e josnic , dar daca e ca sa repare ceva ce s-a stricat fara voia ei ( poate urmarea unui viol ) e ceva laudabil !

In orice relatie exista ,normal,o diferenta intre parteneri,dar nu luata ca permisivitate in comportament,ci ca rol de desfasurare in cuplul respectiv,la asta fac referire,,barbatul este egal cu femeia,oricat mi-ai spune ca nu este astfel!!!
Rolurile difera,nu persoanele ca atare1!!

Revin,,pentru a cata oara?,la himenoplastie!!

Mitica,orice tanara ,ce trece prin experienta unui viol,ramane cu traume definitive,,oricate subterfugii s-ar aplica,,toate cad in fata realitatii,si ,prin urmare,,,chiar daca s-ar recurge la refacerea himenului,,psihicul va fi acelasi,si distrus complet!!!Nu este cazul sa se ia in calcul asa ceva,ar fi imatur sa consideram ca o interventie chirurgicala ,ar putea alina suferinta din inima unei persoane violate!!!Nu cred in asa ceva!!!Ce se mai poate repara,,ce este mai important,,dezastrul sau estetica?Psihicul sau un aspect legat de o anumita parte a corpului?Sa fii distrusa psihic,dar cu himenul refacut,mi se pare o imagine grotesca si sumbra,,si in contradictie !!!

Domnita,in postarea asta matale incerci sa vezi lucrurile cum iti convine personal , fara sa intri in logica , in psihologia lucrurilor !Domnita si la tribunal ,daca cinva face o crima , tribunalul nu ii da condamnarea pana nu afla motivul si daca e chiar e vinovat, poate e si victima !Eu cand ma refer la diferenta dintre parteneri, ma refer numai la diferenta dintre permisiunile si indatoririle partenerilor, care trebuiesc admise sau nu in relatie si am spus ca barbatul are niste mici permisiuni mai mult fata de femeie,adica daca la el se mai trece cu vederea o mica aventura cu vreo tipa doar o data , la femie nu se admite ( e doar un exemplu) !Asa a lasat Domnul sa fie relatia ! Cu himenoplastia eu ma refer la altceva,aici nu vorbim de urmarile sufletesti al unui viol cu toate ca un viol nu ramane trauma pe viata,nu exagera, cu timpul se uita mai ales cand fata se marita asa ca sa nu exageram cu psihicul afectat si nici nu m-am referit daca himenoplastia alina sau nu suferinta din inima , ca sunt mult fete care nici nu baga in seama ca au fost violate ,au nimerit bine in casatorii , asa ca sa nu exageram, eu m-am referit ca prin aceasta "cusatura" fata poate impresiona pe baiat adica cum e cazul floricai ii demonstreaza iubire sau daca baiatul nu stie din trecutul ei , il face cu impresia ca ..ce fata "cuminte" a luat !
Tycu
Postat pe 12 August 2012 17:20
De la: Tycu, la data 2012-08-12 16:38:21
De la: GHEISA_, la data 2012-08-12 14:31:10Cred ca ar trebui sa faceti delimitarea , Pic , despre care masculi vorbiti !!?

Da, la animale, masculii sexeaza orice femela din grup. O fac pt.procreere . La oameni, s-a schimbat regula odata cu evolutia de la Homo Sapiens . Desi unii nu au coborat inca din copac.....
:sml-

confused0006: Domnita , inteligent pui problema numai ca problema e asa:Nici un animal in afara de om nu face sex pentru procreere, ci face sex doar ca asa ii cere instictul hormonii, iar procrearea e doar rezultatul raportului sexual, iar la om sexul se face si pentru procreare , si entru ca asa cere instictul adica hormonii !

cred ca omul face sex pentru procreere de foarte putine ori.
in rest face sex pentru recreere intr-un mod inteligent si placut.
picard-jean-luc
Postat pe 12 August 2012 17:43
Bine.Las asa cum a cazut.
nu prea te inteleg eu mamaita.poate ai intradevar o etate mai inaintata si confunzi marfa cu ambalajul
picard-jean-luc
Postat pe 12 August 2012 18:29
De la: kudika_10951, la data 2012-08-12 18:29:30Bine.Las asa cum a cazut.
nu prea te inteleg eu mamaita.poate ai intradevar o etate mai inaintata si confunzi marfa cu ambalajul

Ma tu ma provoci sa fac ce nu vreau?
Gata am incheiat.
MAMAITA
Postat pe 12 August 2012 18:33
De la: MAMAITA, la data 2012-08-12 18:33:43

Gata am incheiat.

faci ce vrei.am vut sa te intreb pe privat care e treaba cu tine dar nu poti primi mesaje daca nu sunt prieten cu tine.ti-am cerut prietenia dar nu ai acceptat .
picard-jean-luc
Postat pe 12 August 2012 18:40
De la: kudika_10951, la data 2012-08-12 18:40:28

Gata am incheiat.

faci ce vrei.am vut sa te intreb pe privat care e treaba cu tine dar nu poti primi mesaje daca nu sunt prieten cu tine.ti-am cerut prietenia dar nu ai acceptat .

Pai eu sunt prieten cu toata lumea de ce sa fiu deranjat ?De aia acolo e doar pentru mine.
MAMAITA
Postat pe 12 August 2012 18:43
De la: MAMAITA, la data 2012-08-12 18:43:22

Gata am incheiat.

Pai eu sunt prieten cu toata lumea de ce sa fiu deranjat ?De aia acolo e doar pentru mine.

asa e cum zice ovidiu ? ca esti serpico?
picard-jean-luc
Postat pe 12 August 2012 18:57
De la: kudika_10951, la data 2012-08-12 18:57:50

Gata am incheiat.

E treaba lui si a oricui sa creada ce vrea
MAMAITA
Postat pe 12 August 2012 19:01
De la: MAMAITA, la data 2012-08-12 19:01:09
De la: kudika_10951, la data 2012-08-12 18:57:50

Gata am incheiat.

E treaba lui si a oricui sa creada ce vrea

si cand te gandesti ca eu credeam ca esti o mamaita de vreo 35 de ani in cautare de senzatii tari !
picard-jean-luc
Postat pe 12 August 2012 19:09
Doamne mare e gradina Ta! Apucate de scris o autobiografie...sa nu uiti si secundele!
Tipu este absurd!
roz5blue6lila7
Postat pe 12 August 2012 19:45
De la: roz5blue6lila7, la data 2012-08-12 19:45:37 Doamne mare e gradina Ta! Apucate de scris o autobiografie...sa nu uiti si secundele!
Tipu este absurd!

tu cu cine te mai certi rozo?
picard-jean-luc
Postat pe 12 August 2012 19:54
De la: Tycu, la data 2012-08-12 17:20:01[quote name=
Domnita,in postarea asta matale incerci sa vezi lucrurile cum iti convine personal , fara sa intri in logica , in psihologia lucrurilor !Domnita si la tribunal ,daca cinva face o crima , tribunalul nu ii da condamnarea pana nu afla motivul si daca e chiar e vinovat, poate e si victima !Eu cand ma refer la diferenta dintre parteneri, ma refer numai la diferenta dintre permisiunile si indatoririle partenerilor, care trebuiesc admise sau nu in relatie si am spus ca barbatul are niste mici permisiuni mai mult fata de femeie,adica daca la el se mai trece cu vederea o mica aventura cu vreo tipa doar o data , la femie nu se admite ( e doar un exemplu) !Asa a lasat Domnul sa fie relatia ! Cu himenoplastia eu ma refer la altceva,aici nu vorbim de urmarile sufletesti al unui viol cu toate ca un viol nu ramane trauma pe viata,nu exagera, cu timpul se uita mai ales cand fata se marita asa ca sa nu exageram cu psihicul afectat si nici nu m-am referit daca himenoplastia alina sau nu suferinta din inima , ca sunt mult fete care nici nu baga in seama ca au fost violate ,au nimerit bine in casatorii , asa ca sa nu exageram, eu m-am referit ca prin aceasta "cusatura" fata poate impresiona pe baiat adica cum e cazul floricai ii demonstreaza iubire sau daca baiatul nu stie din trecutul ei , il face cu impresia ca ..ce fata "cuminte" a luat !

Mitica,revin cu intrebarea,,"De ce?"

Sa te supui unei asemenea interventii,doar pentru a impresiona un barbat,,mi se pare ceva fals!!!!Ma rog,sunt opiniile tale,,,mie ,una,nu imi place sa ma lupt cu morile de vant!!!!Fiecare are dreptul la parerile proprii,chiar daca sunt in contradictie cu ale celorlalti useri!!!
MissRainbow
Postat pe 12 August 2012 20:15
De la: MissRainbow, la data 2012-08-12 20:15:25

Sa te supui unei asemenea interventii,doar pentru a impresiona un barbat,,mi se pare ceva fals!!!!Ma rog,sunt opiniile tale,,,mie ,una,nu imi place sa ma lupt cu morile de vant!!!!Fiecare are dreptul la parerile proprii,chiar daca sunt in contradictie cu ale celorlalti useri!!!

creca nea mitica vrea sa te tachineze
picard-jean-luc
Postat pe 12 August 2012 20:39
De la: kudika_10951, la data 2012-08-12 17:43:09
De la: Tycu, la data 2012-08-12 16:38:21
De la: GHEISA_, la data 2012-08-12 14:31:10Cred ca ar trebui sa faceti delimitarea , Pic , despre care masculi vorbiti !!?

Da, la animale, masculii sexeaza orice femela din grup. O fac pt.procreere . La oameni, s-a schimbat regula odata cu evolutia de la Homo Sapiens . Desi unii nu au coborat inca din copac.....
:sml-

confused0006: Domnita , inteligent pui problema numai ca problema e asa:Nici un animal in afara de om nu face sex pentru procreere, ci face sex doar ca asa ii cere instictul hormonii, iar procrearea e doar rezultatul raportului sexual, iar la om sexul se face si pentru procreare , si entru ca asa cere instictul adica hormonii !

cred ca omul face sex pentru procreere de foarte putine ori.
in rest face sex pentru recreere intr-un mod inteligent si placut.

"face sex pentru recreere intr-un mod inteligent si placut"... ata mi-a placut !
Tycu
Postat pe 13 August 2012 10:20
De la: Tycu, la data 2012-08-13 10:47:55[quote name= Virginitatea se repara prin himenoplastie,daca nu stii cum e sa iti spun eu ; -medicul coase acolo. si dupa un timp cam o luna neumblat acolo , nici nu se mai cunoaste ca a fost umblat, problema in cazul asta se pune si la ambitia lui, asta conteaza,adica sa explic (mai direct), baiatul a vrut ca el sa rupa acel himen , asta e foarte important la ambitia baiatului si in cazul asta toate rapoartle sexuale cu fostul sot s-au anulat ca si cum nu au fost !Intelesu-mai ? domnita ?

Mitica,tot un kitsch ramane,imi pare rau!!!

Este neinspirata afirmatia ta,conform careia nu stiu in ce consta himenoplastia,,chiar imatur gestul,aveam pretentii de la tine!!! Daca domnul respectiv,,are acea ambitie,,este problema lui,,dar tot in minciuna va trai cu Florica,,asta in cazul in care se va finaliza ceva intre ei!!Comicul de situatie,,il cream noi,prin postarile noastre,cand,poate,cei doi, sunt total dezinteresati de parerile noastre!!!
MissRainbow
Postat pe 13 August 2012 11:08
De la: MissRainbow, la data 2012-08-12 20:15:25

Domnita daca ai fi fost barbat , altfel vedeai problema, nu stiu ce inseamna pentru matale " a impresiona ".Himenoplastia e foarte frecventa, medicii spun ca foarte des sunt rugati sa faca asa ceva !( normal cu libertatea asta la fete )!Himenoplastia se face din trei motive ;ca in cazul Floricai, adica baiatul are ambitia ca el sa rupa ce se rupe acolo la fata si asta e o ambitie laudabila, alt motiv e ca fata dupa ce a trecut prin alte paturi , face aceasta interventie ca sa fie mai iubita de baiatul care o va lua de sotie, ca sa nu afle si parintii ei ce poama de fata au ,adica sa nu ii reproseze vreodata ca "nu te-am luat virgina" ..pana se afla !si al treilea e in cazul violurilor,ca fata vrea sa intre "curata in biserica".Domnita , cea mai mare cinste a unei fete sunt; virginitatea in fata sotului si fidelitatea in familie , iar fata ideala e aceeia care e virgina in fata sotului , nu a cunoscut alt baiat in afara de sot si fidelitatea in familie , dar astea rare sunt in lume , cam ina la suta ve mii de fete !
Tycu
Postat pe 13 August 2012 11:25
De la: Tycu, la data 2012-08-13 11:25:23[quote name= Domnita daca ai fi fost barbat , altfel vedeai problema, nu stiu ce inseamna pentru matale " a impresiona ".Himenoplastia e foarte frecventa, medicii spun ca foarte des sunt rugati sa faca asa ceva !( normal cu libertatea asta la fete )!Himenoplastia se face din trei motive ;ca in cazul Floricai, adica baiatul are ambitia ca el sa rupa ce se rupe acolo la fata si asta e o ambitie laudabila, alt motiv e ca fata dupa ce a trecut prin alte paturi , face aceasta interventie ca sa fie mai iubita de baiatul care o va lua de sotie, ca sa nu afle si parintii ei ce poama de fata au ,adica sa nu ii reproseze vreodata ca "nu te-am luat virgina" ..pana se afla !si al treilea e in cazul violurilor,ca fata vrea sa intre "curata in biserica".Domnita , cea mai mare cinste a unei fete sunt; virginitatea in fata sotului si fidelitatea in familie , iar fata ideala e aceeia care e virgina in fata sotului , nu a cunoscut alt baiat in afara de sot si fidelitatea in familie , dar astea rare sunt in lume , cam ina la suta ve mii de fete !

Mitica,,este falsa virginitate,este doar efectul unei interventii chirurgicale si atat,dar poti sta linistit,,doamna noastra a fost in asentimentul tau,,asta nu inseamna ca este cu mult mai femeie decat celelalte!!!
MissRainbow
Postat pe 13 August 2012 11:29
De la: kudika_13901, la data 2012-08-13 11:22:33Am ramas surprinsa de postarile de aici , unii cu o parere, , altii cu alta. Imi iubesc logodnicul la sfarsitul lunii am nunta,cand m- am maritat cu altul nu mi- am dat seama ca nu o sa am noroc,chiar daca m- asi fi inteles bine cu fostul sot cred ca tot la actualul logodnic mi- ar fi fost inima.poate ca a fost un noroc ca nu am fost norocoasa cu fostul sot ca n- asi fi fost acum cu logodnicul, il cred ca avea dreptul de mi- a cerut sa ma fac virgina am facut- o cu placere la un medic din Constanta, si nu imi pare rau, e adevarat ca nu mi- a cerut chiar totul sa ................................

Draga mea,acum,,suporti urmarile furtunii iscata in paharul cu apa!!!

Fostul sot nu are niciun drept asupra vietii si deciziilor tale!!!Fii indiferenta fata de comportamentul lui ,si vezi-ti de iubirea dintai!!!In ceea ce priveste acceptul dat pentru himenoplastie,,"no comment",,de multe ori,,,gradul in care se poate umili o femeie in fata unui barbat,,,ne lasa fara cuvinte!!!Crezi ca vei fi respectata mai mult decat oricare femeie???O sa afli,ca NU!!!!
MissRainbow
Postat pe 13 August 2012 11:35
De la: MissRainbow, la data 2012-08-13 11:29:49
De la: Tycu, la data 2012-08-13 11:25:23[quote name= Domnita daca ai fi fost barbat , altfel vedeai problema, nu stiu ce inseamna pentru matale " a impresiona ".Himenoplastia e foarte frecventa, medicii spun ca foarte des sunt rugati sa faca asa ceva !( normal cu libertatea asta la fete )!Himenoplastia se face din trei motive ;ca in cazul Floricai, adica baiatul are ambitia ca el sa rupa ce se rupe acolo la fata si asta e o ambitie laudabila, alt motiv e ca fata dupa ce a trecut prin alte paturi , face aceasta interventie ca sa fie mai iubita de baiatul care o va lua de sotie, ca sa nu afle si parintii ei ce poama de fata au ,adica sa nu ii reproseze vreodata ca "nu te-am luat virgina" ..pana se afla !si al treilea e in cazul violurilor,ca fata vrea sa intre "curata in biserica".Domnita , cea mai mare cinste a unei fete sunt; virginitatea in fata sotului si fidelitatea in familie , iar fata ideala e aceeia care e virgina in fata sotului , nu a cunoscut alt baiat in afara de sot si fidelitatea in familie , dar astea rare sunt in lume , cam ina la suta ve mii de fete !

Mitica,,este falsa virginitate,este doar efectul unei interventii chirurgicale si atat,dar poti sta linistit,,doamna noastra a fost in asentimentul tau,,asta nu inseamna ca este cu mult mai femeie decat celelalte!!!

Domnita, o fi falsa, dar aici in cazul asta e vorba de ambitia baiatului,daca baiatul i-ar fi cerut ca ea sa treaca Dunarea inot ca dovada ca il iubeste, ea asa ar fi trebuit sa faca,;Hai sa iti dau un exemplu interesant facut de o cunostinta a mea .-fata a ramas gravida cu un baiat,nasterea a fost complicata , medicul i-a spus ca daca o data mai ramane gravida posibil sa moara . Dupa un timp baiatul a lasat-o cu copil cu tot , ea a cunoscut alt baiat si acela i-a cerut sa dea copilul in infiere, si sa mai faca si cu el un copil.Fata asa a facut ,si a facut tratament de milioane de lei si cu riscul de a murii la nastere a ramas gravida, a nascut si acum e fericita cu sotul ei si cu copil !e un exemplu al fostei mele gazde cand eram la institut !Vezi ce inseamana dovada de iubire ?asa si cu iubirea domnita , daca iubesti cu adevarat si iubitul iti cere din ambitie sa faci ceva ce ai facut si cu fostul , apai sa faci domnita !
Tycu
Postat pe 13 August 2012 12:11
De la: Tycu, la data 2012-08-13 12:11:03[quote name= Domnita, o fi falsa, dar aici in cazul asta e vorba de ambitia baiatului,daca baiatul i-ar fi cerut ca ea sa treaca Dunarea inot ca dovada ca il iubeste, ea asa ar fi trebuit sa faca,;Hai sa iti dau un exemplu interesant facut de o cunostinta a mea .-fata a ramas gravida cu un baiat,nasterea a fost complicata , medicul i-a spus ca daca o data mai ramane gravida posibil sa moara . Dupa un timp baiatul a lasat-o cu copil cu tot , ea a cunoscut alt baiat si acela i-a cerut sa dea copilul in infiere, si sa mai faca si cu el un copil.Fata asa a facut ,si a facut tratament de milioane de lei si cu riscul de a murii la nastere a ramas gravida, a nascut si acum e fericita cu sotul ei si cu copil !e un exemplu al fostei mele gazde cand eram la institut !Vezi ce inseamana dovada de iubire ?asa si cu iubirea domnita , daca iubesti cu adevarat si iubitul iti cere din ambitie sa faci ceva ce ai facut si cu fostul , apai sa faci domnita !

Ce a facut?A renuntat la copilul ei pentru un alt barbat??????? Ce fel de mama procedeaza astfel? Mitica,acea femeie ,,este orice altceva,numai mama nu este!!Ma intreb,,oare pana unde poate ajunge prostia din capul unor femei,,nici nu ma mai mir de ce sunt desconsiderate, multe dintre acestea ,,de catre barbati!!!
MissRainbow
Postat pe 13 August 2012 12:24
De la: Tycu, la data 2012-08-13 12:11:03
De la: MissRainbow, la data 2012-08-13 11:29:49

Domnita, o fi falsa, dar aici in cazul asta e vorba de ambitia baiatului,daca baiatul i-ar fi cerut ca ea sa treaca Dunarea inot ca dovada ca il iubeste, ea asa ar fi trebuit sa faca,;Hai sa iti dau un exemplu interesant facut de o cunostinta a mea .-fata a ramas gravida cu un baiat,nasterea a fost complicata , medicul i-a spus ca daca o data mai ramane gravida posibil sa moara . Dupa un timp baiatul a lasat-o cu copil cu tot , ea a cunoscut alt baiat si acela i-a cerut sa dea copilul in infiere, si sa mai faca si cu el un copil.Fata asa a facut ,si a facut tratament de milioane de lei si cu riscul de a murii la nastere a ramas gravida, a nascut si acum e fericita cu sotul ei si cu copil !e un exemplu al fostei mele gazde cand eram la institut !Vezi ce inseamana dovada de iubire ?asa si cu iubirea domnita , daca iubesti cu adevarat si iubitul iti cere din ambitie sa faci ceva ce ai facut si cu fostul , apai sa faci domnita !

Tu vorbesti serioe?
Si-a lasat copilul pentru un barbat?
Asta nu merita sa aiba copii.
evangeline_grace
Postat pe 13 August 2012 12:28
De la: MissRainbow, la data 2012-08-13 12:24:46
De la: Tycu, la data 2012-08-13 12:11:03[quote name= Domnita, o fi falsa, dar aici in cazul asta e vorba de ambitia baiatului,daca baiatul i-ar fi cerut ca ea sa treaca Dunarea inot ca dovada ca il iubeste, ea asa ar fi trebuit sa faca,;Hai sa iti dau un exemplu interesant facut de o cunostinta a mea .-fata a ramas gravida cu un baiat,nasterea a fost complicata , medicul i-a spus ca daca o data mai ramane gravida posibil sa moara . Dupa un timp baiatul a lasat-o cu copil cu tot , ea a cunoscut alt baiat si acela i-a cerut sa dea copilul in infiere, si sa mai faca si cu el un copil.Fata asa a facut ,si a facut tratament de milioane de lei si cu riscul de a murii la nastere a ramas gravida, a nascut si acum e fericita cu sotul ei si cu copil !e un exemplu al fostei mele gazde cand eram la institut !Vezi ce inseamana dovada de iubire ?asa si cu iubirea domnita , daca iubesti cu adevarat si iubitul iti cere din ambitie sa faci ceva ce ai facut si cu fostul , apai sa faci domnita !

Ce a facut?A renuntat la copilul ei pentru un alt barbat??????? Ce fel de mama procedeaza astfel? Mitica,acea femeie ,,este orice altceva,numai mama nu este!!Ma intreb,,oare pana unde poate ajunge prostia din capul unor femei,,nici nu ma mai mir de ce sunt desconsiderate, multe dintre acestea ,,de catre barbati!!!

alina
Postat pe 13 August 2012 12:34
De la: MissRainbow, la data 2012-08-13 12:24:46

Ce a facut?A renuntat la copilul ei pentru un alt barbat??????? Ce fel de mama procedeaza astfel? Mitica,acea femeie ,,este orice altceva,numai mama nu este!!Ma intreb,,oare pana unde poate ajunge prostia din capul unor femei,,nici nu ma mai mir de ce sunt desconsiderate, multe dintre acestea ,,de catre barbati!!! [/quote

Nu asa se pune problema, eu am mai spus , matale vezi lucrurile numai din coltul care iti convine,matale daca ai un bibelou il pui intr-un colt al camerei te uiti la el si spui daca e frumos sau nu.;pai nu asa se procedeaza , ci pui bibeloul in centru camerei , dai ocol camerei si privesti obiectul din toate punctele camerei si apoi poti spune daca e frumos sau nu ,asa si aici matale spui ca;.."A renuntat la copilul ei pentru un alt barbat??????? ..Ce fel de mama procedeaza astfel? "...fara sa te intrebi de ce a facut asta ? ce motive a avut ?-cum am spus si cu tribunalul ca nu condamna pana nu afla motivul si cat de mare e vina !-De ce nu privesti cazul si din conceptia mamei ? adica la fericirea mamei nu te gandesti, la viitorul ei ? daca il omora era altceva,daca nu facea ce ii cerea baiatul , el nu o lua si ea ramanea nefericita ,zic eu si rezultatul ? o dragoste neimplinita !Domnita , ca sfat priveste lucru, fapta din toate punctele ale tuturor partilor implicate,asa si in cazul floricai, priveste si din punctul ei , dar si din punctul lui,asa face un psiholog !
Tycu
Postat pe 13 August 2012 13:49
De la: Tycu, la data 2012-08-13 13:56:55[quote name= ei nici chiar asa , ca nu e Romeo si julieta , dar daca intrebai asa.." daca ii cerea fetei sa faca o crima", raspunsul ar fi fost , da sa faca crima daca iubitul ii cerea asta !

Mitica,te-ai avantat in valurile oceanului,fara sa stii a inota,,ceea ce ai postat aici,,aduce a incitare la omor!!!Te joci,mult prea usor,cu expresiile de asemenea natura!!!In esenta,este o mare si mare eroare!!!!!
MissRainbow
Postat pe 13 August 2012 14:57
De la: Tycu, la data 2012-08-13 12:52:54[quote name= Foarte corect din partea lu talica domnita ca ai facut ce a cerut baiatul , prin asta i-ai dovedit ca il iubestisi el a fost indreptatit sa iti ceara asta , iar cu fostul cu rautatea lui eu zic ca cel mai corect este sa gasesti niste lipoveni sa il "aranjeze", cu politia nu faci nimic si apoi sa nu il mai bagi in seama !

Wow,si agitare de spirite,,incitare la violenta fizica,,Mitica,,unde crezi ca te afli,,in evul mediu?????????
MissRainbow
Postat pe 13 August 2012 15:00
De la: MissRainbow, la data 2012-08-13 15:00:20
De la: Tycu, la data 2012-08-13 12:52:54[quote name= Foarte corect din partea lu talica domnita ca ai facut ce a cerut baiatul , prin asta i-ai dovedit ca il iubestisi el a fost indreptatit sa iti ceara asta , iar cu fostul cu rautatea lui eu zic ca cel mai corect este sa gasesti niste lipoveni sa il "aranjeze", cu politia nu faci nimic si apoi sa nu il mai bagi in seama !

Wow,si agitare de spirite,,incitare la violenta fizica,,Mitica,,unde crezi ca te afli,,in evul mediu?????????

pai zicea gheisa ca nu ar fi prea usa de biserica
picard-jean-luc
Postat pe 13 August 2012 15:05
Cum isi coomplica uni viata!!!
roz5blue6lila7
Postat pe 13 August 2012 15:12
De la: MissRainbow, la data 2012-08-13 11:08:14
De la: Tycu, la data 2012-08-13 10:47:55[quote name= Virginitatea se repara prin himenoplastie,daca nu stii cum e sa iti spun eu ; -medicul coase acolo. si dupa un timp cam o luna neumblat acolo , nici nu se mai cunoaste ca a fost umblat, problema in cazul asta se pune si la ambitia lui, asta conteaza,adica sa explic (mai direct), baiatul a vrut ca el sa rupa acel himen , asta e foarte important la ambitia baiatului si in cazul asta toate rapoartle sexuale cu fostul sot s-au anulat ca si cum nu au fost !Intelesu-mai ? domnita ?

Mitica,tot un kitsch ramane,imi pare rau!!!

Este neinspirata afirmatia ta,conform careia nu stiu in ce consta himenoplastia,,chiar imatur gestul,aveam pretentii de la tine!!! Daca domnul respectiv,,are acea ambitie,,este problema lui,,dar tot in minciuna va trai cu Florica,,asta in cazul in care se va finaliza ceva intre ei!!Comicul de situatie,,il cream noi,prin postarile noastre,cand,poate,cei doi, sunt total dezinteresati de parerile noastre!!!

Domnita, imi dau seama , normal ca matale stii ce inseamna himenoplastia, eu ma refer ca matale nu intelegi din perspectiva lui , domnita e vorba de ambitia lui , el a vrut sa o "inceapa" el pe fata si sa nu fie pe locul doi in fata ei ! Matale iti amintesti cazul cu doamna cu colegul ca iubit de pe alt topic ? doamna aceea indiferent cum isi trateaza sotul el tot decazut ramane adica tot nulitate si am sfatuit-o ca singura solutie ca sa isi ridice sotul pe primul loc in ochii ei,in viata ei este sa faca si cu el ce a facut cu colegul , numai asa isi salveaza sotul de la dezonoare de la nulitatea in care l-a bagat. in cazul asta e acelasi lucru numai ca aici logodnicul stia despre fostul sot si a cerut acelasi lucru !Domnita ,daca sa presupunem ca logodnicul nu ar fi cerut asa ceva si o primea doar ca o iubea ,el toata viata ar fi fost pe locul doi in fata ei si tot fostul sot era pe primul loc ,indiferent cum se purta ea cu el !Ce a cerut logodnicul era singura solutie ca elsa fie pe primul loc in viata Floricai .Intelesu-mai domnita ? l-a asta m-am referit !
Tycu
Postat pe 13 August 2012 16:25

Pai si cum ai vrea sa rezolve ? cu politia care dadea o mica observatie de intra pe o ureche si iesea pe cealalta ? Eu ii cunosc pe Lipoveni, sau pe rusi, in ziua de azi dreptatea ti-o faci pe cont propriu !Stii ,inainte pe timpul regelui era o intrebare ..unde au legionarii gaura in toc ?-raspuns ..e gaura de la teava pistolului care trebuie folosita si pistolul il au in tocul lui ! Nu te speria ca si eu sunt inscris la legionari !
Tycu
Postat pe 13 August 2012 16:45
De la: kudika_10951, la data 2012-08-13 15:05:47

pai zicea gheisa ca nu ar fi prea usa de biserica

Dar nici barbati sfintii de pe peretele bisericilor nu gasesti !
Tycu
Postat pe 13 August 2012 16:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Calvitia hipotiroidiana! 1 De la: kudika_943956 16 Februarie 2016 09:48
Echinacea 18 De la: mari58 17 Noiembrie 2010 19:03
HRANA PENTRU SUFLET...? DE CE NU ! 93 De la: kudika_956659 22 August 2014 14:09
caut coafeza 12 De la: kudika_12473 27 Iulie 2012 10:00
va rog ajutati-ma 15 De la: bodorinlaura 25 Ianuarie 2014 09:39