Setari Cookie-uri

Voi ce ati face?

buna.eu cred k numai el pooate lua hotararea.doar el stie ce e in sufletul lui.fata accea nu constientizeaza ca el de 1 an de zile e cu alta persoana.pai da era sa fie ea in locul tau de ce s-au mai despartit.nu trebuie sa fii frustrata ca nu tu i-ai despartit din cate inteleg.va urma o perioada mai grea cand vei mai avea de furca cu ea.voi doua va puteti certa pe el cat vreti numai el poate lua o decizie.
krizantema
Postat pe 22 August 2012 06:43
De la: kudika_14638, la data 2012-08-22 03:31:51Nu stiu ce sa fac ,cum ar trebui sa ma simt.Eu si iubitul meu suntem impreuna de un an aproape dar el a mai avut o relatie de 3 ani cu o fata si imediat dupa ce s-au despartit eu , dupa cam 3,4 luni ne-am cunoscut noi, eu nu aveam nicio idee despre ea. De curand ea s-a intors in oras ca nu locuieste aici si s-au intalnit, au vorbit, cu parintii ei toate cele. Nu m-a deranjat, chiar imi doream sa vorbeasca , sa lamureasca lucrurile pentru ca stiu ca ea inca il iubeste si cand s-au intalnit ea plangea , ii spunea ca trebuia sa fie in locul meu , ca il va iubi mereu, ca eu m-am bagat intre ei si eu ma simt prost. Ce ar trebui sa fac? Mi-e mila de ea pentru ca stiu ca sufera si il iubeste foarte mult dar si eu il iubesc foarte mult. Eu i-am spus sa aleaga intre noi, el zicea ca nu e nimic de ales ca ma iubeste pe mine dar eu tot ma simt vinovata. Il iubesc dar si ea il iubeste este nedrept fata de ea, mai ales ca a trecut mai mult de un an de cand ei s-au despartit. Ma simt foarte prost as vrea sa aud parari daca ati patit si voi si ce ati face in locul meu. Nu vreau sa renunt la el dar nici nu pot sa suport gandul ca alta fata plange si sufera din cauza mea.

Draga mea,,trebuie sa fii impartiala in aceasta poveste,nu ai niciun grad de implicare in despartirea celor doi,si,prin urmare,,este indicat sa te detasezi de aceasta atmosfera,neplacuta,DOAR din punctul de vedere al fostei prietene!!Care este problema ta,de ce te framanti pentru ceva,care nu face parte din viata ta?Procedezi gresit!!Ar fi mult mai important,ca prietenul tau,,sa-si clarifice relatia precedenta,care,vad ca dreneaza in detrimentul lui!!!El este cel care trebuie sa isi stabileasca prioritatile sentimentale si sa fie corect ,atat fat ade fosta ,cat si fata de tine!!!Ce as face daca as fi in locul tau??? Mi-as vedea de relatie linistita,cu conditia clarificarii,de catre iubitul meu,,a situatiei precedente!!!Rolul tau este acela de a fi iubita partenerului tau,si nicidecum de a te interesa de sentimentele precedentei,,oi fi tu ,intelegatoare si filantropa,dar restabileste-ti ordinea sentimentelor,,daca situatia ar fi fost inversa,iti garantez ca nimanui nu i-ar fi pasat de ceea ce simti si traiesti,,nu este egoism,ci realitate cruda!!!

Deci,lasa sentimentalismele ieftine,,lupta pentru ceea ce simti si vezi-ti de relatia actuala,,prietenul tau este responsabil pentru departajarea lucrurilor,nu tu!!!
MissRainbow
Postat pe 22 August 2012 07:11
preferi sa plangi tu ?? las-o sa planga cat vrea, pana nu mai poate, e decizia ei sa se umileasca !! de un an s-au despartit, si abia acum vine plangand? sa stii ca baietii din pacate sunt impresionati de niste lacrimi varsate pentru ei. asa ca ai grija cu ea ! pun pariu ca nu-ti doreste binele asa cum i-l doresti tu ! nu toti oamenii sunt altruisti, precum tine. dai dovada de o trasatura de caracter frumoasa, dar mi-e teama ca nu e potrivita in situatia asta !
kudi10
Postat pe 11 Septembrie 2012 23:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Iubire sau obsesie ?!.. 1 De la: 11 Octombrie 2011 05:41
nu inteleg cum am ajuns in situatia asta.... 26 De la: Madamadalina69 17 Noiembrie 2009 18:40
diferenta de varsta 33 De la: kudika_35255 18 Octombrie 2013 13:41
O manuta de ajutor.... 2 De la: anutzzaa 28 Iulie 2010 09:12
M-am indragostit de...fundul ei...! 48 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:49