Setari Cookie-uri

Nu ma mai suna nu-mi raspunde

Am vorbit cu prietenul lui acum o ora si mi-a spus ca a fost sunat de el joi si l-a intrebat ironic ceva de genul ,,Ce faci?Te-a mai sunat prietena ta sa intrebe de mine?,,prietena fiind eu.
kudika_17048
Postat pe 1 Octombrie 2012 19:07
De la: kudika_17048, la data 2012-10-01 19:07:13Am vorbit cu prietenul lui acum o ora si mi-a spus ca a fost sunat de el joi si l-a intrebat ironic ceva de genul ,,Ce faci?Te-a mai sunat prietena ta sa intrebe de mine?,,prietena fiind eu.

Deci ,isi permite sa faca referiri la tine in batjocura,,nu crezi,ca este,totusi,mult prea mult pentru a fi suportat si regretat??? Ironia folosita nu ii face cinste deloc,dar singura persoana degradata in aceasta poveste este domnia sa,nicidecum tu!!!
kudika_15804
Postat pe 1 Octombrie 2012 19:45
Prietenul lui a fost totusi mirat ,ca l-a sunat la o ora la care el de obicei nu-l suna si prima intrebare a fost aceasta...inclusiv el crede ca este suspecta atitudinea.
kudika_17048
Postat pe 1 Octombrie 2012 20:00
De la: kudika_17048, la data 2012-10-01 20:00:22Prietenul lui a fost totusi mirat ,ca l-a sunat la o ora la care el de obicei nu-l suna si prima intrebare a fost aceasta...inclusiv el crede ca este suspecta atitudinea.

Dar,scuza-ma,care este treaba ta in ceea ce-l priveste pe prietenul lui???????De ce te intereseaza ce au discutat ei,care este legatura ta cu acel prieten,,este un amic comun????Nu ti se pare ca se marjeaza pe ceva fara rost,respectiv incitarea ta si o curiozitate ,care este nemotivata in vreun fel???Din moment ce te-a parasit,,care este rostul acelei intrebari??Nu ti se pare ca ,daca mai prezentai interes,era normal sa discute cu tine,si nu cu amicul lui??

Draga mea,fii hotarata,inchide canalul de legatura cu cei doi prieteni si vezi-ti de viata ta,nu cauta raspunsuri,acolo unde "se mananca din aceeasi troaca"!!!!
kudika_15804
Postat pe 1 Octombrie 2012 20:08
Nu tanji dupa un barbat care te ia in derizoriu.
Trebuie sa ai demnitatea ta. Daca el nu te vrea, nici tu sa nu il vrei.
Plus de asta, dragostea cu forta nu se poate!
In loc sa te interesezi dupa el ce face, pe unde umbla, daca-si intoarce capul dupa tine sau nu, mai bine gaeseste-ti o alta activitate care sa iti faca placere si sa iti aduca bucurii.
Ghicicummacheama
Postat pe 1 Octombrie 2012 20:08
comportament f urat, si da..poate dorea sa invoce un motiv stupid doar pt a se desparti, barbatii la varsta asta devin f nesiguri m ales dc au o femeie m tanara, sau poate are pe alta. cine stie? incearca sa afli totusi motivul, ca sa te linistesti.
kudika075442
Postat pe 7 Octombrie 2012 10:10
Tot incerc sa-l aflu dar nu am cum.

A venit o prietena de-a mea din Italia pentru 7 zile in tara si el in trecut a ajutat-o f mult cu o problema .
Azi ea l-a sunat sa-l salute fara a-i vorbi de mine, la care el a avut un comportament foarte urat,i-a spus acesteia ca:,,Eu am terminat-o cu ea si va rog sa nu ma mai sunati nici tu nici ea,,.Eu nu l-am sunat de multa vreme ,ea nici atat ,a dorit doar sa-l salute si el a jignit-o practic .
Este groaznic..
Chiar si prietena mea s-a simtit foarte aiurea si chiar si ea a tras concluzia din tonul lui si atitudine ca pare ca vrea sa se razbune pe mine si nu stiu de ce......ma chinuie lucrul asta inimaginabil,ca nu stiu ce are cu mine
kudika_17048
Postat pe 8 Octombrie 2012 22:37
De la: kudika_17048, la data 2012-10-08 22:37:10Tot incerc sa-l aflu dar nu am cum.

A venit o prietena de-a mea din Italia pentru 7 zile in tara si el in trecut a ajutat-o f mult cu o problema .
Azi ea l-a sunat sa-l salute fara a-i vorbi de mine, la care el a avut un comportament foarte urat,i-a spus acesteia ca:,,Eu am terminat-o cu ea si va rog sa nu ma mai sunati nici tu nici ea,,.Eu nu l-am sunat de multa vreme ,ea nici atat ,a dorit doar sa-l salute si el a jignit-o practic .
Este groaznic..
Chiar si prietena mea s-a simtit foarte aiurea si chiar si ea a tras concluzia din tonul lui si atitudine ca pare ca vrea sa se razbune pe mine si nu stiu de ce......ma chinuie lucrul asta inimaginabil,ca nu stiu ce are cu mine

...da mai DATI-L DRACULUI!!!!
of fato, tu esti tanara si frumoasa... si chiar ti-ai fi dorit un viitor alaturi de ''taicatu''?!..........
fi realista...si gaseste-ti un barbat potrivit tie...care sa te merite si sa te iubeasca cu adevarat.
nu te mai injosi in fata lui si nu-ti mai calca demnitatea in picioare...pentru ca nu merita.
uita-l...acum poate ca este greu, dar intr-o zi, totul va fi bine
kudika_6837
Postat pe 8 Octombrie 2012 23:28
De la: kudika_6837, la data 2012-10-08 23:28:08
De la: kudika_17048, la data 2012-10-08 22:37:10Tot incerc sa-l aflu dar nu am cum.

Este groaznic..

...da mai DATI-L DRACULUI!!!!
of fato, tu esti tanara si frumoasa... si chiar ti-ai fi dorit un viitor alaturi de ''taicatu''?!..........
fi realista...si gaseste-ti un barbat potrivit tie...care sa te merite si sa te iubeasca cu adevarat.
nu te mai injosi in fata lui si nu-ti mai calca demnitatea in picioare...pentru ca nu merita.
uita-l...acum poate ca este greu, dar intr-o zi, totul va fi bine

Daa...chiar asa ,17048! cum spune "6837" !! ca are perfecta dreptate ! tu nu ai demnitate deloc??? te-am mai intrebat asta!!
Nu orgoliu ....ci demnitate! ai auzit de ea??
Intr-o zi ai sa afli probabil ce cauti sa afli acum! da pina atunci ,ce faci??
Asa o sa traiesti??? in incertidini si intrebari ???
Iesi in oras cu prietena care a venit din Italia! fa-ti un program incarcat in care sa nu mai ai timp sa tai frunze la caini,in legatura cu "fosta problema" si vei trece mai usor peste situatie!
Ce naiba?? nu vezi ca stie si spune la toata lumea ca acum cand el nu te mai vrea ,alergi tu dupa el si e "terorizat" de telefoanele tale??? pe mine asta m-ar fi innrait la culme ,muscam din lemn ,dar despre el nu as mai fi vorbit niciodata cu nimeni!
Si nici nu as mai fi permis sa mi se vorbeasca despre el !
Baga-ti mintile in cap si nu mai face lucruri pe care intr-o zi sant convinsa ca ai le regreti !
Cei care au intrat pe topicul tau,te-au tot sfatuit ...si numai de bine! numai ca pe tine se pare ca nu te intereseaza si faci tot ce stii tu !
Ca stii ce trebuie sa faci ...dar ca e greu ...ai spus-o ! dar nu te mai lamenta si fa odata ce trebuie sa faci chiar daca este greu !
kudika132368
Postat pe 9 Octombrie 2012 05:45

Este groaznic..

Hmm,draga mea,insisti in a-ti face rau singura!!!Pentru ce toate acestea?De ce te chinui singura?????Indirect,,domnul respectiv,,iti transmite fel si fel de mesaje malitioase,,nu sesizezi aceste nuante???? Daca as fi in locul tau,,nici nu m-ar mai interesa persoana in cauza,chiar daca ar trebui sa fac un efort urias,pentru a mi-l scoate din inima si gand!!!!Ce inseamna lamentarea aceasta,,esti femeie sau nevertebrata????Lasa-l in pace,,nu vezi ca este antagonic cu tine????Si prietena ta,daca ti-ar fi fost prietena cu adevarat,,ar fi ales discretia si modestia si nu ti-ar fi spus continutul discutiei telefonice purtate cu individul respectiv!!!Si sa-ti mai spun ceva!!!Nu cred sub nicio forma motivatia gestului ei ,de a-l suna pe fostul tau iubit,indiferent de spusele tale,ci mai degraba,cred ca tu ai indemnat-o sa-i dea telefon,parerea mea!!! Esti confuza,dar daca tot continui sa-ti pui intrebari fara rost,,iti vei merita soarta!!!Orice forma de razbunare este potrivnica si necaracteristica omului bun,,deci indiferent de care ar fi intentiile fostului iubit,atata timp cat este razbunator,,din punctul meu de vedere ,,este un NIMENI,ZERO,CANTITATE NEGLIJABILA!!!!Capul sus!!!
kudika_15804
Postat pe 9 Octombrie 2012 07:18

Este groaznic..

Nu te chinui sufleteste pentru o persoana care nu te merita.
kudika_10817
Postat pe 9 Octombrie 2012 10:32
Multumesc pentru sfaturi!
Mi-e foarte greu sa-l urasc ,sa nu ma mai gandesc cu toate ca incerc sa-mi educ mintea sa nu se mai bage in treburile sufletului,dar...Maine este ziua mea si ma intristez deja, ca-mi imaginez ca o sa ma simt groaznic,ca n-o sa-mi dea niciun mesaj probabil,iar anul trecut am fost impreuna si mi-a adus un cos cu 33 trandafiri rosii si albi.Nu stiu cum sa fac posibil sa uit si sa nu ma doara. :(
kudika_17048
Postat pe 12 Octombrie 2012 12:38
De la: kudika_17048, la data 2012-10-12 12:38:58Multumesc pentru sfaturi!
Mi-e foarte greu sa-l urasc ,sa nu ma mai gandesc cu toate ca incerc sa-mi educ mintea sa nu se mai bage in treburile sufletului,dar...Maine este ziua mea si ma intristez deja, ca-mi imaginez ca o sa ma simt groaznic,ca n-o sa-mi dea niciun mesaj probabil,iar anul trecut am fost impreuna si mi-a adus un cos cu 33 trandafiri rosii si albi.Nu stiu cum sa fac posibil sa uit si sa nu ma doara. :(

La multi ani,curaj si putere sa treci peste tot raul din viata ta!!!
kudika_15804
Postat pe 12 Octombrie 2012 12:40
De la: kudika_17048, la data 2012-10-12 12:38:58Multumesc pentru sfaturi!

Maine iesi in oras cu prietenele tale si va faceti de cap! Si neaparat sa-ti faci tie insati ceva cadou, ceva ce-ti doreai de mult timp, spre exemplu!

Nu uita, draga mea, ca un sfarsit e un nou inceput! Cand o usa se inchide o alta se deschide, intotdeauna!

La multi ani cu multa sanatate, iubire si fericire!
kudika_10817
Postat pe 12 Octombrie 2012 12:44
Multumesc din suflet!!!Sa dea D-Zeu!!!
kudika_17048
Postat pe 12 Octombrie 2012 12:46
De la: kudika_17048, la data 2012-10-12 12:46:14Multumesc din suflet!!!Sa dea D-Zeu!!!

O sa fie bine, o sa vezi!
kudika_10817
Postat pe 12 Octombrie 2012 12:57
De la: kudika_17048, la data 2012-10-12 12:46:14Multumesc din suflet!!!Sa dea D-Zeu!!!

Asa va fi,fii increzatoare!!!
kudika_15804
Postat pe 12 Octombrie 2012 12:59
De la: kudika_17048, la data 2012-10-01 20:00:22Prietenul lui a fost totusi mirat ,ca l-a sunat la o ora la care el de obicei nu-l suna si prima intrebare a fost aceasta...inclusiv el crede ca este suspecta atitudinea.

esti o visatoare
kudika377362
Postat pe 12 Octombrie 2012 13:01
De la: kudika_17048, la data 2012-09-27 11:44:45I-am trimis mesaje in care i-am zis ca trebuie sa ne vedem sa vorbim toate astea,i-am cerut si scuze tot prin mesaj.Nu-mi raspunde nimic...ma ignora total.
A fost si ziua lui acum cateva zile ,am incercat sa-l sun nu mi-a raspuns.I-am trimis un mesaj in care i-am transmis o urare ,dar nimic.

Atunci las-o balta!
De ce va umiliti singure milogindu-va de cate un ametit sa va dea atentie!
Ai maimulta incredere in tine , valorezi mai mult si altcineva te va aprecia mai mult in viitor.Scuzele nu reinvie o poveste terminata.
Thais13
Postat pe 13 Octombrie 2012 12:34
Mi-a trimis un mesaj in care mi-a scris ,,lA MULTI ANI,,!
kudika_17048
Postat pe 13 Octombrie 2012 16:57
De la: kudika_17048, la data 2012-10-13 16:57:25Mi-a trimis un mesaj in care mi-a scris ,,lA MULTI ANI,,!

Si???

E doar un mesaj de bun simt.Nu inseamna nimic altceva.
E jenant cat de disperata esti si cat te poti umili, cata lipsa de demnitate ai!

Pana acum ai stat lipita de telefon sau PC sa astepti mesajul?
N-ai nimic mai bun de facut?
Thais13
Postat pe 13 Octombrie 2012 17:01
De la: kudika_17048, la data 2012-10-13 16:57:25Mi-a trimis un mesaj in care mi-a scris ,,lA MULTI ANI,,!

Si ce-i cu asta? Draga mea,se pot spune multe cuvinte de comlezenta,ele,in realitate,neinsemnand nimic!!!!Nu mai fi credula si visatoare,stiu,noi,femeile suntem astfel,dar ne mai si trezim din acele vise,si cu cat trezirea este mai rapida,cu atat urmarile sunt mai putin grave!!!
kudika_15804
Postat pe 13 Octombrie 2012 17:10
Mi l-a trimis pe la 10:30 si nu i-am trimis nimic inapoi.
Am iesit cu prietenele mele la restaurant si acum am venit acasa nu am stat lipita de telefon.
kudika_17048
Postat pe 13 Octombrie 2012 17:13

Jenant !! Doar atat a putut ?? De fapt, cred ca doar atata timp a ,,alocat'' pt.tine....
UITA-L FATA DRAGA, UITA-L !!!!!!
GHEISA_
Postat pe 13 Octombrie 2012 17:36
Sincer zi-mi tu ce faceai daca el statea pe net???? daca iti trantea usa in nas???probabil ar fi trebuit sa ai o gandire matura ,ai crezut ca esti de neinlocuit si ai gresit!!sfatul meu este sai zici adio,omul a gasit o persoana responsabila!tu cauta in continuare pe net,cine stie poate gasesti unul la fel ca tine si va intelegeti!!
kudika420410
Postat pe 14 Octombrie 2012 09:35
De la: kudika420410, la data 2012-10-14 09:35:10Sincer zi-mi tu ce faceai daca el statea pe net???? daca iti trantea usa in nas???probabil ar fi trebuit sa ai o gandire matura ,ai crezut ca esti de neinlocuit si ai gresit!!sfatul meu este sai zici adio,omul a gasit o persoana responsabila!tu cauta in continuare pe net,cine stie poate gasesti unul la fel ca tine si va intelegeti!!

Dar nu stateam pe net ,asta era impresia lui .Nu l-am inselat nici cu gandul .
kudika_17048
Postat pe 14 Octombrie 2012 10:51
Un barbat orbit de gelozie nu va vedea niciodata cat de mult il iubesti tu...te va vedea numai iubindu-te cu un alt barbat, (in mintea lui bplnava bineinteles) si nu va avea niciodata incredere in femeia de langa el. E sortit singuratatii. Asa ca nu merita sa-ti piezi timpul cu el. Sfatul meu....Fiputernica si cauta adevarata fericire! Bafta!
nicola_1981
Postat pe 14 Octombrie 2012 13:23
Ce complicatii, cu prieteni implicati si domni la 52 de ani neasezati, gelosi...
Un domn la 52 de ani nu se comporta cum se comporta domnul tau capricios care vrea sa-si reconfirme cat de mult il cauti si-l doresti tu...n-o sa folosesc cuvantul "injosita", ci doar pierdere de vreme.
Gestul tau cu vorbitul pe messenger cu respectiva este egal cu iesirile lui geloase de acum.

Insa, bottom-line, tu ai 32 de ani, el 52. Nu merge, scurt. Oricat de mult comfort sau siguranta ti-ar oferi el.

La varsta ta, nu mai e cazul sa plangi dupa ce a fost ca viata se scurteaza...maine-poimaine faci 40 de ani si parca vine vremea sa faci bilantul.

Incearca un domn pe la vreo 32-40 de ani sa vezi ca situatia se va schimba.

Sincer, nu vad nici un motiv pentru care te-ai uitat la domnul asta cu 20 de ani mai mare ca tine decat daca nu cumva te simti la fel de nesigura/incerta ca el. Nesiguranta la varste inainte e periculoasa, zau!
dedeeea
Postat pe 14 Octombrie 2012 14:14
De la: dedeeea, la data 2012-10-14 14:14:04Ce complicatii, cu prieteni implicati si domni la 52 de ani neasezati, gelosi...
Un domn la 52 de ani nu se comporta cum se comporta domnul tau capricios care vrea sa-si reconfirme cat de mult il cauti si-l doresti tu...n-o sa folosesc cuvantul "injosita", ci doar pierdere de vreme.
Gestul tau cu vorbitul pe messenger cu respectiva este egal cu iesirile lui geloase de acum.

Insa, bottom-line, tu ai 32 de ani, el 52. Nu merge, scurt. Oricat de mult comfort sau siguranta ti-ar oferi el.

La varsta ta, nu mai e cazul sa plangi dupa ce a fost ca viata se scurteaza...maine-poimaine faci 40 de ani si parca vine vremea sa faci bilantul.

Incearca un domn pe la vreo 32-40 de ani sa vezi ca situatia se va schimba.

Sincer, nu vad nici un motiv pentru care te-ai uitat la domnul asta cu 20 de ani mai mare ca tine decat daca nu cumva te simti la fel de nesigura/incerta ca el. Nesiguranta la varste inainte e periculoasa, zau!

* "inaintate", nu "inainte"
dedeeea
Postat pe 14 Octombrie 2012 14:16
Ai gresit ca l-ai sunat, ar fi facut-o el. Nu ii mai scrie, nu il suna (stiu ca e greu).
Daca esti destul de tare sa faci asta, o sa te caute el.
NUMAI DACA te opresti din a-l cauta tu.
kudika336320
Postat pe 14 Octombrie 2012 16:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
O singura vorba mai am... AJUTOR, cersesc iubire. 13 De la: inger_de_ghiata 17 Aprilie 2009 12:15
o sansa pentru el sau pentru mine? 33 De la: alice25 13 Iunie 2012 23:03
despartiri 127 De la: kudika_8553 24 Iunie 2012 16:35
Tu ce ai alege? 2 De la: kudika347830 15 Noiembrie 2016 06:58
am deschis ochii si mi`am dat seama ca am stat cu draq! 32 De la: ariannna1985 7 Noiembrie 2009 18:54