Setari Cookie-uri

Nu mai inteleg nimic.

Salut. Am tot citit subiecte si comentarii si mi-am luat si eu inima in dinti sa va spun povestea mea. Am fost 3 ani impreuna. Ai au fost 3 ani presarati cu absolut orice. Foarte multe lucruri bune, foarte multe lucruri rele. Inimaginabile, atat cele bune cat si cele rele. Si am trecut peste toate. Mi-a cerut sa ma schimb, sa renunt la lucrurile care ne faceau rau. Am reusit intr-un final. Apoi imi spune ca nu ma mai iubeste si sa aflu ca e intr-o noua relatie. Spune ca s-a racit de mine de vreo luna. Vorbeste cu tipul asta de o saptamana si chiar nu avea cum sa vorbeasca in timp ce era cu mine, deoarece am stat impreuna in ultimele doua saptamani. Ea vine dupa despartirea de mine, el vine tot dupa o despartire, ranit. Si dupa 3 zile isi ziceau ca se iubesc. Adica, e imposibil, nu? In fine, cand am aflat, n-am putut sa accept, am stresat-o, am inistat, am plans ca un copil. A trecut fix o saptamana. O iubesc mai mult ca pe ochii din cap. Ea cica il iubeste pe el, pe mine nu ma mai iubeste. Mi-a zis clar ca nu o sa mai fim niciodata impreuna. Mi-a zis sa nu o mai caut. Am devenit un om de 1000 de ori mai bun datorita ei, iar acum cand am ajuns asa m-a lasat. Si chestia e ca am facut ceva ce ei ii displacea cand eram impreuna. Si cand a aflat a luat foc. Iar cand i-am zis ca imi face rau, sa nu ma mai caute, la fel, a luat foc. Desi vorbeste cu actualul foarte mult la tel, ma suna mereu. De ce? Cu toate ca in sufletul meu stiu ca nu mai sunt sanse, continui sa lupt. Ma simt mai puternic, o doresc si o iubesc mai mult ca oricand. Mai ales acum ca m-a modelat si m-a lasat balta. Vreau sa ii arat ca toate planurile noastre se pot realiza. Ca nu va mai suferi atat. Am mai trecut printr-o situatie de genul. Iar acum am comparat cat am suferit atunci si cat sufar acum. E inimaginabila diferenta. Mentionez ca o cunosc bine. Chiar daca imi zice ca nu ma mai iubeste si ii spune aluia intr-una asta. Cand mi-o spune in fata, pot sa vad in adancul sufletului ei. Si nu e in mintea mea, simt ca nu e asa, dar la suprafata ea imi arata altceva. Credeti ca as mai avea vreo sansa?
Mister-D
Postat pe 11 Aprilie 2013 13:29
ceva ceva tot so intamplat..ca o femeie sanatoasa la cap nu lasa balta un barbat bun
againpiscotica
Postat pe 11 Aprilie 2013 13:51
Tocmai. Ca n-am fost bun. Am fost o javra. In ultimul an. Si am trecut peste toate. Eram constienti si foarte lucizi cand realizam ca nu s-a mai iubit nimeni ca noi. Ca acum sa dea cu piciorul la tot. In ultimele doua luni, m-am schimbat radical. L-am gasit si pe Dumnezeu cu aceasta ocazie si Ii multumesc ca exista. Mental, m-am impacat cu ideea ca n-o sa mai fie a mea. Inima imi spune ca da. Iar in legatura cu ea, inima m-a inselat nu stiu... pana in 5% din cazuri. Nu inteleg totusi de ce nu poate sa se rupa de mine daca-mi zice ca nu ma mai iubeste si nu o sa ma mai poata iubi vreodata decat ca pe un frate. Mentionezca ea are 20 de ani iar el 27-28. E practic imposibil ca cineva normal sa se iubeasca dupa 3 zile. Tocmai m-a sunat, poate (sigur) inca vrea sa stie intr-una ce fac. Cand are un moment de pauza, ma suna. Sunt 50-50 ca ori vrea sa vada ca eu chiar ma schimb, sa nu regrete daca s-ar intoarce, ori ca ii place de mine doar ca om acum, ca isi autoimpune oarecum ca nu ma maiu iubeste. In ce parte ar trebui sa inclin balanta? :)
Mister-D
Postat pe 11 Aprilie 2013 14:12
De la: Mister-D, la data 2013-04-11 13:29:13Salut. Am tot citit subiecte si comentarii si mi-am luat si eu inima in dinti sa va spun povestea mea. Am fost 3 ani impreuna. planurile noastre se pot realiza.

" Ca nu va mai suferi atat. .."!!!!!!Aceasta propozitie ar putea fi raspuns la intrebarea ta!!!!!!!!

Raspunsul meu este "NU"!!!!!!!
kudika_15804
Postat pe 11 Aprilie 2013 14:16
De la: Mister-D, la data 2013-04-11 14:12:21Tocmai. Ca n-am fost bun. Am fost o javra. In ultimul an. Si am trecut peste toate. Eram constienti si foarte lucizi cand realizam ca nu s-a mai iubit nimeni ca noi. Ca acum sa dea cu piciorul la tot. In ultimele doua luni, m-am schimbat radical. L-am gasit si pe Dumnezeu cu aceasta ocazie si Ii multumesc ca exista. Mental, m-am impacat cu ideea ca n-o sa mai fie a mea. Inima imi spune ca da. Iar in legatura cu ea, inima m-a inselat nu stiu... pana in 5% din cazuri. Nu inteleg totusi de ce nu poate sa se rupa de mine daca-mi zice ca nu ma mai iubeste si nu o sa ma mai poata iubi vreodata decat ca pe un frate. Mentionezca ea are 20 de ani iar el 27-28. E practic imposibil ca cineva normal sa se iubeasca dupa 3 zile. Tocmai m-a sunat, poate (sigur) inca vrea sa stie intr-una ce fac. Cand are un moment de pauza, ma suna. Sunt 50-50 ca ori vrea sa vada ca eu chiar ma schimb, sa nu regrete daca s-ar intoarce, ori ca ii place de mine doar ca om acum, ca isi autoimpune oarecum ca nu ma maiu iubeste. In ce parte ar trebui sa inclin balanta? :)

Puteti ramane amici!!!!!!
kudika_15804
Postat pe 11 Aprilie 2013 14:17
De la: kudika_15804, la data 2013-04-11 14:16:16
De la: Mister-D, la data 2013-04-11 13:29:13Salut. Am tot citit subiecte si comentarii si mi-am luat si eu inima in dinti sa va spun povestea mea. Am fost 3 ani impreuna. planurile noastre se pot realiza.

" Ca nu va mai suferi atat. .."!!!!!!Aceasta propozitie ar putea fi raspuns la intrebarea ta!!!!!!!!

Raspunsul meu este "NU"!!!!!!!

Chestia e ca am formulat gresit. Ca am atatea ganduri in cap, n-am fost atent la detalii. Si cu parintii mei eram la fel, ma certam absolut zilnic si rau cu taica-miu in special. Jigniri si toate cele. Iar cand viata a inceput sa imi dea palme m-am trezit pur si simplu. Sunt atat de puternic, sunt ca o bomba. De o luna nici cea mai mica divergenta n-am mai avut-o cu taica-miu, ba chiar ne-am apropiat foarte mult. Asa va fi si cu ea, asta ma doare cel mai mult, ca nu vrea sa mai imi dea sansa asta.

Multumesc pentru raspuns.
Mister-D
Postat pe 11 Aprilie 2013 14:40
De la: kudika_15804, la data 2013-04-11 14:17:48
De la: Mister-D, la data 2013-04-11 14:12:21Tocmai. Ca n-am fost bun. Am fost o javra. In ultimul an. Si am trecut peste toate. Eram constienti si foarte lucizi cand realizam ca nu s-a mai iubit nimeni ca noi. Ca acum sa dea cu piciorul la tot. In ultimele doua luni, m-am schimbat radical. L-am gasit si pe Dumnezeu cu aceasta ocazie si Ii multumesc ca exista. Mental, m-am impacat cu ideea ca n-o sa mai fie a mea. Inima imi spune ca da. Iar in legatura cu ea, inima m-a inselat nu stiu... pana in 5% din cazuri. Nu inteleg totusi de ce nu poate sa se rupa de mine daca-mi zice ca nu ma mai iubeste si nu o sa ma mai poata iubi vreodata decat ca pe un frate. Mentionezca ea are 20 de ani iar el 27-28. E practic imposibil ca cineva normal sa se iubeasca dupa 3 zile. Tocmai m-a sunat, poate (sigur) inca vrea sa stie intr-una ce fac. Cand are un moment de pauza, ma suna. Sunt 50-50 ca ori vrea sa vada ca eu chiar ma schimb, sa nu regrete daca s-ar intoarce, ori ca ii place de mine doar ca om acum, ca isi autoimpune oarecum ca nu ma maiu iubeste. In ce parte ar trebui sa inclin balanta? :)

Puteti ramane amici!!!!!!

Nu se poate. E prea dureros. De fiecare data cand o vezi fericita alaturi de altul ti se rupe inima si nu pt. ca esti invidios ci pt. ca nu esti tu acolo.
Cel mai ok e sa ii dea pace, sa n-o mai bage in seama. Ii spune serios ce simtte si nu ii mai raspunde la telefon etc. Indiferenta doare si daca chiar tine la el o sa cugete asupra lucrurilor, iar daca nu, ce rost are sa se chinuie. Cand cineva te place si vrea sa fie cu tine actioneaza in privinta asta, nu fuge la altul.
_Kiddo
Postat pe 11 Aprilie 2013 14:47

te-a sunat pentru ca vrea in continuare sa te cotroleze! in plus cred ca nu-i tocmai sigura de cel cu care este intr-o relatie acum!!
kiss_my_ass
Postat pe 11 Aprilie 2013 14:53
De la: _Kiddo_, la data 2013-04-11 14:47:48[quote name='
Nu se poate. E prea dureros. De fiecare data cand o vezi fericita alaturi de altul ti se rupe inima si nu pt. ca esti invidios ci pt. ca nu esti tu acolo.
Cel mai ok e sa ii dea pace, sa n-o mai bage in seama. Ii spune serios ce simtte si nu ii mai raspunde la telefon etc. Indiferenta doare si daca chiar tine la el o sa cugete asupra lucrurilor, iar daca nu, ce rost are sa se chinuie. Cand cineva te place si vrea sa fie cu tine actioneaza in privinta asta, nu fuge la altul.

Depinde numai de ei doi,Kiddo!!!!Personal,nu sunt de acord cu aceasta forma de relationare "postmortem",dar multe cupluri o practica!!!!In rest,sunt de acord cu ceea ce ai tastat!!!Nu sunt pro insistare,dimpotriva,optez pentru retragerea din focul chinului,cat mai repede cu putinta!!!Dar nu gandim toti la fel!!!!
kudika_15804
Postat pe 11 Aprilie 2013 15:35
De la: Mister-D, la data 2013-04-11 14:40:19[quote name='
Chestia e ca am formulat gresit. Ca am atatea ganduri in cap, n-am fost atent la detalii. Si cu parintii mei eram la fel, ma certam absolut zilnic si rau cu taica-miu in special. Jigniri si toate cele. Iar cand viata a inceput sa imi dea palme m-am trezit pur si simplu. Sunt atat de puternic, sunt ca o bomba. De o luna nici cea mai mica divergenta n-am mai avut-o cu taica-miu, ba chiar ne-am apropiat foarte mult. Asa va fi si cu ea, asta ma doare cel mai mult, ca nu vrea sa mai imi dea sansa asta.

Multumesc pentru raspuns.

S-ar putea ca fosta iubita sa se fi saturat de felul tau de a fi,nu toate femeile suporta barbatii violenti verbal si fizic!!!!Faptul ca ai constientizat greselile comise,este de bun augur,dar nu mai este valabil pentru fosta partenera!!!!Cate sanse de indreptare ti-au fost date?????
kudika_15804
Postat pe 11 Aprilie 2013 15:39

te-a sunat pentru ca vrea in continuare sa te cotroleze! in plus cred ca nu-i tocmai sigura de cel cu care este intr-o relatie acum!! [/quote]

si eu cred ca asa e. probabil ca ar fi bine sa-i asculti si pe ceilalti si sa devi indiferent,sa nu-i mai zici ce faci,sa fi misterios,sa nu-i mai dai detalii despre tine.sa-i zici ca daca tot nu mai sunteti impreuna,nu are rost sa te mai sune asa des, ca fiecare e cu viata lui etc. o s-o doara,dar macar o sa poti sa te linistesti. timpul le vindeca pe toate.
the_girl_with_smiley_face
Postat pe 11 Aprilie 2013 16:15

Mai nene, recunosti ca ai "fost o javra"! si in acelasi timp mentionezi; "m-am impacat cu ideea ca n-o sa mai fie a mea"
Oare ? EA, este o jucarie ? a fost proprietatea ta ? si acum esti suparat ca ai pierdut proprietatea ?
Daca tot asa intentionezi sa gandesti, ma indoiesc ca ce tocmai ai recunoscut sa fie numai la timpul trecut
kudika_25047
Postat pe 11 Aprilie 2013 16:32
Daca intr-un cuplu, ceva nu merge asa cum crezi ca iti este pe plac, atunci numai tu esti vinovat si niciodata femeia.
"Alte maini mai nobile se va indrepta spre ea"
kudika_25047
Postat pe 11 Aprilie 2013 16:48
De la: kudika_25047, la data 2013-04-11 16:48:27Daca intr-un cuplu, ceva nu merge asa cum crezi ca iti este pe plac, atunci numai tu esti vinovat si niciodata femeia.

Intotdeauna!!!!
kudika_15804
Postat pe 11 Aprilie 2013 16:52
De la: kudika_15804, la data 2013-04-11 16:52:07
De la: kudika_25047, la data 2013-04-11 16:48:27Daca intr-un cuplu, ceva nu merge asa cum crezi ca iti este pe plac, atunci numai tu esti vinovat si niciodata femeia.

Intotdeauna!!!!

As adauga; si oriunde in lumea asta
kudika_25047
Postat pe 11 Aprilie 2013 16:54
De la: kudika_25047, la data 2013-04-11 16:54:56

Intotdeauna!!!!

Se subintelege acest lucru,femeia,cu dorintele ei, este aceeasi pretutindeni!!!! Cine nu o apreciaza pierde si cine o cucereste este domnul inimii ei!!!!
kudika_15804
Postat pe 11 Aprilie 2013 16:59
De la: kudika_15804, la data 2013-04-11 16:59:43

Intotdeauna!!!!

Se subintelege acest lucru,femeia,cu dorintele ei, este aceeasi pretutindeni!!!! Cine nu o apreciaza pierde si cine o cucereste este domnul inimii ei!!!!

Mda pana vine urmatorul cuceritor cu un cont mai mare decat precedentul
_Kiddo
Postat pe 11 Aprilie 2013 17:17
De la: _Kiddo_, la data 2013-04-11 17:17:04[quote name='

De ce generalizezi acest punct de vedere masculin?????De ce consideri toate femeile ,ca fiind de aceeasi tipologie materialista???Te contrazic!!!
kudika_15804
Postat pe 11 Aprilie 2013 17:24
De la: _Kiddo_, la data 2013-04-11 17:17:04
De la: kudika_15804, la data 2013-04-11 16:59:43

Intotdeauna!!!!

Formularea unei asemenea teorii este o eroare de fond
Este firesc ca orice femeie sa aspire spre ceea ce ii ofera siguranta in cuplu, posibilitatea de a creste copii fara lipsuri, etc. si ca urmare perpetuarea speciei, planul Creeatorului.
Este o anomalie si ipocrit, sa afirmi ca este de acceptat ca o femeie sa agreeze un individ lenes, betiv si pe deasupra javra
kudika_25047
Postat pe 11 Aprilie 2013 17:48
Asa este, numai ca Dumnezeu gandeste intr-un fel si lucrurile se intampla altfel, cu picioarele in sus.
kudika023770
Postat pe 11 Aprilie 2013 18:02
De la: kudika023770, la data 2013-04-11 18:02:27Asa este, numai ca Dumnezeu gandeste intr-un fel si lucrurile se intampla altfel, cu picioarele in sus.

Eu nu sunt de aceeasi parere cu tine, pentru ca nu judec sisteme de valoare im mod subiectiv.
Toate lucrurile se intampla asa cum au fost proiectate la nivel de univers si general, bineinteles ca exclud pe cele ce depind de alegerile noastre, individuale si in particular, ce ne sunt inzestrate de la nastere.
kudika_25047
Postat pe 11 Aprilie 2013 18:31
De la: kudika_25047, la data 2013-04-11 18:31:05
De la: kudika023770, la data 2013-04-11 18:02:27Asa este, numai ca Dumnezeu gandeste intr-un fel si lucrurile se intampla altfel, cu picioarele in sus.

Eu nu sunt de aceeasi parere cu tine, pentru ca nu judec sisteme de valoare im mod subiectiv.
Toate lucrurile se intampla asa cum au fost proiectate la nivel de univers si general, bineinteles ca exclud pe cele ce depind de alegerile noastre, individuale si in particular, ce ne sunt inzestrate de la nastere.

Scuza-ma ,nu inteleg,,,ori vorbim de actiunile facute ca urmare a alegerilor noastre,ori discutam de caracteristicile genetice,mostenite in familie!!!Aceste variante nu au nimic in comun!!!!!Decat,poate,izvorul raului din ele!!!!
kudika_15804
Postat pe 11 Aprilie 2013 18:34
De la: kudika_15804, la data 2013-04-11 18:34:45
De la: kudika_25047, la data 2013-04-11 18:31:05

Scuza-ma ,nu inteleg,,,ori vorbim de actiunile facute ca urmare a alegerilor noastre,ori discutam de caracteristicile genetice,mostenite in familie!!!Aceste variante nu au nimic in comun!!!!!Decat,poate,izvorul raului din ele!!!!

Mai, d-na Curcubeu, era vorba de "zestrea" ce o primim la nastere !! ce este asa greu de inteles ??? Toti ne nastem Liberi !! Deci este alegerea noastra in actiuni si fapte si bineinteles noi suportam consecintele
kudika_25047
Postat pe 11 Aprilie 2013 18:43
De la: kudika_25047, la data 2013-04-11 18:43:34[quote name=
Mai, d-na Curcubeu, era vorba de "zestrea" ce o primim la nastere !! ce este asa greu de inteles ??? Toti ne nastem Liberi !! Deci este alegerea noastra in actiuni si fapte si bineinteles noi suportam consecintele

Prefer sa nu te citez in formula de adresare,raman ceea ce sunt!!!!!

Pai,,eu,ce am tastat mai sus?????Acelasi lucru,dar exprimat sub alta forma literara!!!!
kudika_15804
Postat pe 11 Aprilie 2013 18:55
De la: kudika_15804, la data 2013-04-11 18:55:07

Pai,,eu,ce am tastat mai sus?????Acelasi lucru,dar exprimat sub alta forma literara!!!!

Eu nu am facut vorbire de "mosteniri genetice" si nici de "familie", nu are legatura
kudika_25047
Postat pe 11 Aprilie 2013 19:10
De la: kudika_25047, la data 2013-04-11 19:10:42

Eu nu am facut vorbire de "mosteniri genetice" si nici de "familie", nu are legatura

Tu vorbesti de libertatea spirituala,nu??????
kudika_15804
Postat pe 11 Aprilie 2013 19:14
De la: kudika_15804, la data 2013-04-11 19:14:03
De la: kudika_25047, la data 2013-04-11 19:10:42

Tu vorbesti de libertatea spirituala,nu??????

Reformulez; Proiectele creeatiei sunt numai, banuite, de noi oamenii, chiar daca traim cu iluzia ca putem modifica ceva, in concretizarea acesteia in mod evident.
Totodata avem certitudinea, din logica practica a desfasurarii evenimentelor din viata noastra, ca toti ne nastem liberi si pot afirma libertatea in toate formele ei, avand in vedere asumarea consecintelor
kudika_25047
Postat pe 11 Aprilie 2013 19:27
Nu vrea sa ma controleze. Pur si simplu ma suna sa ma intrebe ce fac. Si incepe sa-mi povesteasca ce face, ce a facut. Fara sa intreb absolut nimic. Si vorbim, vorbim. Cred totusi nu numai ca nu e sigura de noul partener, dar nu mai e sigura nici de alegerea ei. Si plus de asta, de vreo doua zile, cand ii bat cate un apropos de casa, copii, pe care sa-i aibe cu mine nu mai zice cum imi zicea "nu, intelege ca noi n-o sa ajungem niciodata acolo", ci pur si simplu accepta iar daca nu ii convine ceva spune cum ar vrea ea sa fie. Chiar m-am enervat. :)
Mister-D
Postat pe 11 Aprilie 2013 19:32
De la: kudika_25047, la data 2013-04-11 19:27:56[quote name=
Reformulez; Proiectele creeatiei sunt numai, banuite, de noi oamenii, chiar daca traim cu iluzia ca putem modifica ceva, in concretizarea acesteia in mod evident.
Totodata avem certitudinea, din logica practica a desfasurarii evenimentelor din viata noastra, ca toti ne nastem liberi si pot afirma libertatea in toate formele ei, avand in vedere asumarea consecintelor

Faci referire la destin,nu???? De acord cu tine!!!!Si cu liberul arbitru lasat la latitudinea noastra!!!! Avem libertatea de alegere asa cum avem si raspunderea privind consecintele faptelor noastre!!!
kudika_15804
Postat pe 11 Aprilie 2013 19:44
De la: Mister-D, la data 2013-04-11 19:32:09Nu vrea sa ma controleze. Pur si simplu ma suna sa ma intrebe ce fac. Si incepe sa-mi povesteasca ce face, ce a facut. Fara sa intreb absolut nimic. Si vorbim, vorbim. Cred totusi nu numai ca nu e sigura de noul partener, dar nu mai e sigura nici de alegerea ei. Si plus de asta, de vreo doua zile, cand ii bat cate un apropos de casa, copii, pe care sa-i aibe cu mine nu mai zice cum imi zicea "nu, intelege ca noi n-o sa ajungem niciodata acolo", ci pur si simplu accepta iar daca nu ii convine ceva spune cum ar vrea ea sa fie. Chiar m-am enervat. :)

Serios ?? Chiar te-a "enervat" ? si nu ii faci o corectie ?? eventual o dos de palma ! ai ex. cel mai bun ! basescu !
Mai baiatule ! fata asta avea 17 ani cand ti-a devenit "iubita", dupa 3 ani, este intr-o situatie tulbure, asta "datorita" atitudinii tale.
kudika_25047
Postat pe 11 Aprilie 2013 19:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
mailuri,mailuri..mailuri 17 De la: ana_bita 13 Februarie 2009 04:43
destin sau... 135 De la: DayC 25 Iulie 2011 16:49
ajutatima in legatura cu prietenul meu ...plz:(( 34 De la: Cristinakitty 4 Ianuarie 2010 05:55
Am si eu nevoie de ajutor va rog :( 14 De la: 4verinlove 27 Iulie 2010 16:23
Salut 5 De la: kudika_973702 14 Septembrie 2014 17:37