Mai multe
| Buna.Am o pietena de 29 ani care s-a cuplat cu un barbat de 55 ani.Ce parea la inceput minunat s-a terminat in auspicii urate,el promitandu-i ca o va distruge ea jurand ca nu mai vrea o relatie serioasa niciodata.Ar trebui sa te intrebi doua lucruri...Ce anume din relatia cu tatal tau te indeamna sa il cauti in alti barbati trecuti de o varsta..ce viitor ai putea avea cu el.El si-a trait viata nu-i permite sa o traiasca si pe a ta.Se joaca cu tine iti stie punctele slabe si avand ascendentul experientei actioneaza in consecinta.Unde te vezi tu peste 10 ani alaturi de el si unde se vede el peste 10 ani alaturi de tine..Bucura-te de ce ati avut si mergi mai departe.Succes | ||
|
kudika_17158 Postat pe 14 Octombrie 2012 16:40 |
||
|---|---|---|
Bine ti-a facut! Ai primit plata pentru ce ai facut tu!
|
||
|
kudika_9459 Postat pe 14 Octombrie 2012 22:34 |
||
| Nu-l mai caut,insa n-o sa inteleg niciodata asta cu ,,cautatul,,de ce daca nu-l mai caut ma cauta el si daca-l caut eu este invers, offfff....eu mi-as dori comunicare oricare ar fi motivele,de ce lucrurile stau altfel ? | ||
|
|
||
|
kudika_17048 Postat pe 15 Octombrie 2012 00:42 |
||
De la: kudika_9459, la data 2012-10-14 22:34:07Bine ti-a facut! Ai primit plata pentru ce ai facut tu! Cum adica am primit plata pentru ce-am facut?Ce-am facut? |
||
|
kudika_17048 Postat pe 15 Octombrie 2012 00:43 |
||
De la: kudika_17048, la data 2012-10-15 00:42:21Nu-l mai caut,insa n-o sa inteleg niciodata asta cu ,,cautatul,,de ce daca nu-l mai caut ma cauta el si daca-l caut eu este invers, offfff....eu mi-as dori comunicare oricare ar fi motivele,de ce lucrurile stau altfel ? Eu,una,sunt o militanta pentru comunicare,dar,din pacate,sunt situatii in care tocmai acest segent al relationarii lipseste cu desavarsire!!!De ce????Pentru ca nu se doreste acest lucru sau pentru ca puterea de intelegere a oamenilor este limitata!!Oamenii sunt diferiti si au capacitati la fel de diferite!!Vezi-ti de drumul tau,indiferent de liniaritatea si uniformitatea lui,,o poti face!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 15 Octombrie 2012 07:24 |
||
eu te inteleg f. bine ,am trecut prin ceva asemanator, dar in alt context, si e foarte greu sa te abtii cand lucrurile raman nelamurite, cred ca sunt genul de barbati egoisti, carora nu le pasa desi cand erau cu noi lasau sa se creada altceva, ne manipuleaza mintile, mai ales daca ne prind intr-o periada vulnerabila.Bine ar fi sa-i putem ignora cred ca ne-am putea incuraja reciproc, pt. ca traim acelasi lucru,sfaturile date ;;la rece;; sunt f. bune dar greu de urmat
|
||
|
kudika197141 Postat pe 15 Octombrie 2012 10:29 |
||
|
Atunci omul e un caracter tare si asta e! S-a gatat toata treaba. Accepta si mergi mai departe. Nu uita si lectia! Increderea e tot ceea ce ai. |
||
|
cristinarudi Postat pe 15 Octombrie 2012 15:45 |
||
|
Este un om muncitor,responsabil,corect si la job si cu oamneii in general,este chiar recunoscut pentru aspectul asta.In legatura cu mine nu stiu ce s-antamplat. Am inteles ca de ziua mea s-antalnit cu acelasi prieten si i-a spus acestuia ca este ziua mea,i-a povestit cum eu in fiecare an obisnuiesc sa merg sa mi-o sarbatoresc cu fetele la un restaurant,venise vb.de vinuri si i-a spus ca eu nu beau ca sunt sensibila si nu-mi face bine etc. Astept totusi sperand ca macar sa-mi vorbeasca vreodata ,pentru ca eu nu-l recunosc ,era genul de om care lamurea lucrurile oricare ar fi fost motivele,el chiar ma uimea ca era de o sinceritate dureroasa cateodata,spunand ca prefera sa spuna realitatea decat sa creeze iluzii desarte. M-am gandit ca poate vrea sa vada cum ma descurc sau cum imi este fara el,pentru ca mi-a zis intr-o zi ca daca el ar disparea ptr.ca el este bolnav si nu se stie,eu ce-as face fara el?Spunea ca i-ar fi teama sa nu raman ,,suspendata,, sa cad intr-o despresie adanca si ca i-ar place sa ma stie puternica. |
||
|
kudika_17048 Postat pe 19 Octombrie 2012 15:57 |
||
De la: kudika_17048, la data 2012-10-19 15:57:08Este un om muncitor,responsabil,corect si la job si cu oamneii in general,este chiar recunoscut pentru aspectul asta.In legatura cu mine nu stiu ce s-antamplat. Si te consideri puternica??? " M-am gandit ca poate vrea sa vada cum ma descurc sau cum imi este fara el..."-----Si tu esti de acord cu o astfel de incercare,testare a rezistentei tale???Este,mai degraba,o gluma de prost gust,plina de aciditate si duritate!!!Indiferent care ar fi fost planul lui,trebuia sa fie onest si sa discute cu tine,nu sa se comporte abuziv ,din punct de vedere sentimental!!!O intrebare--nu te deranjeaza ca discuta despre tine cu acel prieten comun,in loc sa poarte cu tine un dialog civilizat?Ce rost au acele discutii cu prietenul respectiv???Si de ce te intereseaza ce anume VORBESC EI???? Draga mea,cu parere de rau,nu esti puternica pentru ca nu vrei sa fii astfel!! DRAGA MEA,NU ESTI PUTERNICA PENTRU CA NU VREI SA FII PUTERNICA!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Octombrie 2012 16:11 |
||
|
Nu-s de acord ca vb.cu el si nu cu mine,dar asta este situatia.As fi ipocrita sa spun ca nu vreau sa aud ce vb.el despre mine.Puternica atunci cand vine vb.de el si de orgoliu nu sunt,dar incerc sa fiu sau sa para ca sunt. Ca si cum m-ar durea o masea si vreau sa nu arat asta. |
||
|
kudika_17048 Postat pe 19 Octombrie 2012 20:14 |
||
De la: kudika_17048, la data 2012-10-19 20:14:39Nu-s de acord ca vb.cu el si nu cu mine,dar asta este situatia.As fi ipocrita sa spun ca nu vreau sa aud ce vb.el despre mine.Puternica atunci cand vine vb.de el si de orgoliu nu sunt,dar incerc sa fiu sau sa para ca sunt. Draga mea,durerea de masea este una dintre cele mai cumplite dureri!Asa este durerea din inima ta,asemenea durerii de masea!!!Dar ,ca orice problema stomatologica,si durerea de masea ,poate fi anihilata prin admninistrare de antibiotice ,urmata de tratarea sau extractia ei!Asa trebuie sa procedezi si cu mahnirea din sufletul tau,lucreaza la ea cu rabdare, facandu-ti o analiza personala,dupa care,scoate toata amaraciunea si alung-o din viata ta!!!Nu poti continua cu o suferinta,fara a fi marcata de aceasta sau prefacandu-te ca nu esti afectata de nimic!!!Nu fi ipocrita,dar incearca sa fii tu insati,fara tentative nereusite,de a fi altcineva!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Octombrie 2012 20:33 |
||
De la: kudika_15804, la data 2012-10-19 20:33:58De la: kudika_17048, la data 2012-10-19 20:14:39Nu-s de acord ca vb.cu el si nu cu mine,dar asta este situatia.As fi ipocrita sa spun ca nu vreau sa aud ce vb.el despre mine.Puternica atunci cand vine vb.de el si de orgoliu nu sunt,dar incerc sa fiu sau sa para ca sunt. Asa este..... |
||
|
kudika_17048 Postat pe 19 Octombrie 2012 21:06 |
||
|
Ce ma fac? Am facut azi un lucru la care m-am tot gandit,nu este bun,dar l-am facut. Nu l-am mai cautat pana acum,dar azi de dimineata m-am dus la el la bloc ,l-am asteptat sa iese si i-am zis:Acorda-mi te rog 5 minute sa discutam,, la care el a zis deschizandu-si masina ca:,,Nu am timp,nu am deloc timp,, a intrat in masina repede s-a uitat un moment la mine si a plecat. Ma asteptam la un comportament asa,insa imi dau seama ca ceva l-a suparat tare rau si nu-mi spune ce. Sunt cu psihicul la pamant ,nu stiu cui sa-i mai cer ajutorul sa ma ridic. |
||
|
kudika_17048 Postat pe 26 Octombrie 2012 13:21 |
||
De la: kudika_17048, la data 2012-10-26 13:21:44Ce ma fac? Intelege ca s-a terminatsi chiar daca ceri sau nu explcatii "mortul de la groapa ne se mai intoarce". Cui sa ceri ajutorul? Tie insati!!! Cum? Impune-ti vointa, strange din dinti si fii demna! Nu te mai milogi, nu te mai vaicari, nu mai face un capat de tara .Din dragoste nu se moare, poti sa mergi mai departe. Nu-l mai cauta, fii indiferenta , daca va dori sa se mai intoarca vreodata la tine o va face fara sa mai tragi tu de el. Dar mai bine ia-ti gandul de la el si mergi pe drumul tau fara sa te mai uiti inapoi! |
||
|
Thais13 Postat pe 10 Noiembrie 2012 13:12 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| O ZI SPECIALA | 8 | De la: kitty_na 4 Septembrie 2010 23:18 |
| a trecut 1 an... | 8 | De la: DiavolytaTa 16 Aprilie 2009 13:46 |
| Loc de varsat furia,,,, de injurat,, pt, toti,,,,,frustratii,,,,,nemultumitii,,,,, pamantului! | 712 | De la: scorpio67 6 Decembrie 2009 18:14 |
|
|
||
| Cum pot trece peste o relatie de 6 ani | 3 | De la: kudika467043 6 Ianuarie 2013 07:52 |
| Am avut un vis | 33 | De la: Cristinell_Snickers_1 23 Aprilie 2013 14:19 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.