Mai multe
| Am avut o relatie de 12 ani cu un baiat deosebit dar la un moment dat cand au inceput sa apara greutatile in relatie aun inceput sa apara si certurile si frustrarile acum m-am trezit singura ca nu ne potrivim si distrusa complet dupa 12 ani din viata,plus ca el a fost si primul barbat din viata mea prima dragoste,iar acum ma respinge cu toata forta,aveam atatea planuri urma sa ne casatorim dar se pare ca pana la urma astea erau vorbe in vant spuse de el,acum nu stiu cum sa fac sa imi revin , ajutati-ma cu un sfat ceva sunt la pamant. | ||
|
kudika_21791 Postat pe 22 Noiembrie 2012 11:07 |
||
|---|---|---|
De la: kudika_21791, la data 2012-11-22 11:07:09Am avut o relatie de 12 ani cu un baiat deosebit dar la un moment dat cand au inceput sa apara greutatile in relatie aun inceput sa apara si certurile si frustrarile acum m-am trezit singura ca nu ne potrivim si distrusa complet dupa 12 ani din viata,plus ca el a fost si primul barbat din viata mea prima dragoste,iar acum ma respinge cu toata forta,aveam atatea planuri urma sa ne casatorim dar se pare ca pana la urma astea erau vorbe in vant spuse de el,acum nu stiu cum sa fac sa imi revin , ajutati-ma cu un sfat ceva sunt la pamant. Nicio relatie nu este perfecta si in toate apapr conflicte de situatii,framantari si angoase,dar,la fel de adevarat ,este faptul ca numai cei care se iubesc cu toata puterea inimii,trec peste toate neajunsurile si neputintele!!!Cu ce motivatii a venit iubitul tau in sprijinul respingerii afisate!!Ce anume il deranjeaza acum,si care nu a fost o problema pana in acest moment??Doisprezece ani de relatie nu este ceva minor si lipsit de importanta,dar tot aceasta perioada aduce si rutina si plictiseala in relatie!!Este dureros ceea ce ti se intampla,chiar nimicitor pentru inima-ti indragostita!!!Ce poti sa faci in continuare????Primul pas ,care trebuie facut este cel spre eliminarea autocompatimirii din viata ta!!!Gandeste-te la faptul ca tot raul facut iti aduce si eliminarea problemelor,care ar fi luat alta amploarea dupa incheierea casatoriei!!!!Atunci,,,totul ar fi venit ca un tavalug asupra ta!!!Este foarte greu sa inchei un astfel de capitol de viata,dar trebuie sa iti impui vointa si sa mergi pe alt drum,departe de acest domn,care ti-a adus atata nefericire in suflet!!!Nu te-a iubit cu adevarat sau a intervenit altcineva in viata lui,se intampla si asa ceva in cuplurile de azi!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 22 Noiembrie 2012 11:45 |
||
De la: kudika_21791, la data 2012-11-22 11:07:09Am avut o relatie de 12 ani cu un baiat deosebit dar la un moment dat cand au inceput sa apara greutatile in relatie aun inceput sa apara si certurile si frustrarile acum m-am trezit singura ca nu ne potrivim si distrusa complet dupa 12 ani din viata,plus ca el a fost si primul barbat din viata mea prima dragoste,iar acum ma respinge cu toata forta,aveam atatea planuri urma sa ne casatorim dar se pare ca pana la urma astea erau vorbe in vant spuse de el,acum nu stiu cum sa fac sa imi revin , ajutati-ma cu un sfat ceva sunt la pamant. Eu nu cred ca in perioada asta atat de mare, de 12 ani de zile, nu v-ati dat seama la timp, ca nu va potriviti. Daca v-ati dat seama de asta, de ce totusi nu ati incercat sa treceti impreuna peste probleme, iar daca lucrul asta nu a mers, de ce nu v-ati despartit? Pana la urma, tu de ce esti suparata, ca nu ati reusit sa va mentineti relatia pe linia de plutire sau pentru ca nu te-a luat de sotie? Mesajul tau e destul de ambiguu, din multe puncte de vedere...
|
||
|
|
||
|
kudika_10817 Postat pe 22 Noiembrie 2012 11:52 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Vreau sa-l uit...dar cum??? | 27 | De la: kudika_1005014 8 Aprilie 2016 16:36 |
| curcubeaica omniprezenta plictisitoarea penibila cu strampi tricotati | 1 | De la: kudika_13106 27 Septembrie 2012 16:38 |
| CE ZICETI DE EINSTEIN?CUM CREDETI CA A DESCOPERIT TEORIA RELATIVITATII SI FORMULA VITEZEI LUMINII? | 30 | De la: broscoiu 17 Noiembrie 2011 23:38 |
|
|
||
| urmare la subiectul MAI E CEVA DE FACUT? | 23 | De la: Barbie30 30 Octombrie 2010 12:04 |
| o sansa pentru el sau pentru mine? | 33 | De la: alice25 13 Iunie 2012 23:03 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.