Mai multe
|
Hello all, Cum sa-ti faci prieteni si sa iti cunosti jumatatea la o petrecere? Da, si in Romania se poate. Singles Party, va recomand sa incercati. Site-urile de dating, dubios...la aceste petreceri poti cunoaste oameni reali,treci dincolo de bariera virtuala, socializezi, petreci,te simti bine..mai mult de atat, toti participantii sunt deschisi spre socializare :) Voi ce parere aveti? www.singlesparty.ro |
|
mariana_ivascu_mari Postat pe 28 Noiembrie 2012 14:52 |
|---|
Super tare! Abea astept sa merg! Din poze pare ca lumea chiar se distreaza la astfel de petreceri.. Chiar acu imi fac cont! Ne vedem la urmatoarea petrecere! https://www.facebook.com/singlesparty.ro |
|
yuvidulce Postat pe 28 Noiembrie 2012 15:00 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Un cadou pt o viata... | 11 | De la: vulturul_negru 21 Septembrie 2009 13:25 |
| Nu stiu ce sa fac | 5 | De la: cutzu_schiop 17 Ianuarie 2010 12:05 |
| sa lupt pentru el sau sa ma resmnez:nu ma merita? | 63 | De la: ianna05 17 August 2010 08:01 |
|
|
||
| Imi e greu cu el dar mai greu imi e fara el | 21 | De la: cryspys 13 Ianuarie 2014 19:30 |
| ma iubeste dar nu mai poate fi cu mine... | 123 | De la: franziska_eu 9 Ianuarie 2012 10:39 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.