Setari Cookie-uri

Nu mai inteleg nimic.

De la: Mister-D, la data 2013-04-11 19:32:09Nu vrea sa ma controleze. Pur si simplu ma suna sa ma intrebe ce fac. Si incepe sa-mi povesteasca ce face, ce a facut. Fara sa intreb absolut nimic. Si vorbim, vorbim. Cred totusi nu numai ca nu e sigura de noul partener, dar nu mai e sigura nici de alegerea ei. Si plus de asta, de vreo doua zile, cand ii bat cate un apropos de casa, copii, pe care sa-i aibe cu mine nu mai zice cum imi zicea "nu, intelege ca noi n-o sa ajungem niciodata acolo", ci pur si simplu accepta iar daca nu ii convine ceva spune cum ar vrea ea sa fie. Chiar m-am enervat. :)

De ce te-ai enervat??Chiar nu iti poti stapani nervii?????

Fostei iubite ii place jocul,dar uita ca acesta poate deveni periculos!!!!!!!
kudika_15804
Postat pe 11 Aprilie 2013 19:48
Nu m-am enervat la propriu, era un fel de a zice. Nici nu mai stiu cand m-am enervat ultima oara, pe ea sau pe altcineva. In fine, poate o sa revin dupa un timp sa va spun ca in final totul e ok. Sau poate nu. Va multumesc.
Mister-D
Postat pe 11 Aprilie 2013 20:00
De la: Mister-D, la data 2013-04-11 20:00:00Nu m-am enervat la propriu, era un fel de a zice. Nici nu mai stiu cand m-am enervat ultima oara, pe ea sau pe altcineva. In fine, poate o sa revin dupa un timp sa va spun ca in final totul e ok. Sau poate nu. Va multumesc.

Acorda-i putin timp,nu ii mai raspunde la telefon,cauta sa fii indiferent,vei vedea daca prezinti un interes viu,pentru fosta iubita!!!!Aceasta pauza este binemeritata pentru amandoi!!!!!
kudika_15804
Postat pe 11 Aprilie 2013 20:07
De la: Mister-D, la data 2013-04-11 20:00:00Nu m-am enervat la propriu, era un fel de a zice. Nici nu mai stiu cand m-am enervat ultima oara, pe ea sau pe altcineva. In fine, poate o sa revin dupa un timp sa va spun ca in final totul e ok. Sau poate nu. Va multumesc.

Daca finalul va fi "ok", asta depinde de tine !
Oricum, "javra" nu este compatibil cu "Mister-D", care poate fi asociat cu "gentelman"
kudika_25047
Postat pe 11 Aprilie 2013 20:09
basescu da ! chiar este o Javra !
iesi afara ! javra ordinara !
kudika_25047
Postat pe 11 Aprilie 2013 20:15
Am avut o perioada de vreo doua zile. Si m-a cautat dupa. A acceptat sa ne vedem, ceea ce nu credeam c-o sa se mai intample vreodata in mod voit. Acum doua zile i-am zis sa nu ma mai caute, ca imi schimb nr de tel, a inceput sa se crizeze ca nu, nu si ca nu. A tipat si a plans in acelasi timp... De pasat ii pasa, ii pasa mult. Plus ca, noi vream sa ne mutam impreuna, ptr inceput la ea. N-am pus niciodata piciorul in prag, sa zic "hai, gata, de maine ne mutam". Doar am discutat. Iar acum cand i-am zis ca aveam de gand sa ii fac o supriza si din mai-iunie sa ne mutam, mi-a zis ca am gresit ca nu i-am zis de atunci, acum era altfel. Cred ca asta e o dovada destul de solida ca aici nu e vorba de a nu mai iubi, ci de a avea niste asteptari si a fi dezamagita.Cred ca intr-un final s-a convins ca am inteles si eu ce vreau de la viata si ca acum chiar o pot face. O sa revin in timp. Iar daca va merge in directia in care vreau eu, prin noiembrie va chem la cununia civila. :P
Mister-D
Postat pe 11 Aprilie 2013 20:22
De la: kudika_25047, la data 2013-04-11 20:15:07basescu da ! chiar este o Javra !

kudika_15804
Postat pe 11 Aprilie 2013 20:27
De la: Mister-D, la data 2013-04-11 20:22:38Am avut o perioada de vreo doua zile. Si m-a cautat dupa. A acceptat sa ne vedem, ceea ce nu credeam c-o sa se mai intample vreodata in mod voit. Acum doua zile i-am zis sa nu ma mai caute, ca imi schimb nr de tel, a inceput sa se crizeze ca nu, nu si ca nu. A tipat si a plans in acelasi timp... De pasat ii pasa, ii pasa mult. Plus ca, noi vream sa ne mutam impreuna, ptr inceput la ea. N-am pus niciodata piciorul in prag, sa zic "hai, gata, de maine ne mutam". Doar am discutat. Iar acum cand i-am zis ca aveam de gand sa ii fac o supriza si din mai-iunie sa ne mutam, mi-a zis ca am gresit ca nu i-am zis de atunci, acum era altfel. Cred ca asta e o dovada destul de solida ca aici nu e vorba de a nu mai iubi, ci de a avea niste asteptari si a fi dezamagita.Cred ca intr-un final s-a convins ca am inteles si eu ce vreau de la viata si ca acum chiar o pot face. O sa revin in timp. Iar daca va merge in directia in care vreau eu, prin noiembrie va chem la cununia civila. :P

Mai usor cu cununia civila, divorturi sunt destule. Mai intai sa va mutati impreuna si sa vezi cum va descurcati si cum va intelegeti in felul asta.
_Kiddo
Postat pe 11 Aprilie 2013 20:31
De la: Mister-D, la data 2013-04-11 20:22:38Am avut o perioada de vreo doua zile. Si m-a cautat dupa. A acceptat sa ne vedem, ceea ce nu credeam c-o sa se mai intample vreodata in mod voit. Acum doua zile i-am zis sa nu ma mai caute, ca imi schimb nr de tel, a inceput sa se crizeze ca nu, nu si ca nu. A tipat si a plans in acelasi timp... De pasat ii pasa, ii pasa mult. Plus ca, noi vream sa ne mutam impreuna, ptr inceput la ea. N-am pus niciodata piciorul in prag, sa zic "hai, gata, de maine ne mutam". Doar am discutat. Iar acum cand i-am zis ca aveam de gand sa ii fac o supriza si din mai-iunie sa ne mutam, mi-a zis ca am gresit ca nu i-am zis de atunci, acum era altfel. Cred ca asta e o dovada destul de solida ca aici nu e vorba de a nu mai iubi, ci de a avea niste asteptari si a fi dezamagita.Cred ca intr-un final s-a convins ca am inteles si eu ce vreau de la viata si ca acum chiar o pot face. O sa revin in timp. Iar daca va merge in directia in care vreau eu, prin noiembrie va chem la cununia civila. :P

Fii atent cu atitudinea afisata fata de fosta iubita!!!!!Bafta!!!!!
kudika_15804
Postat pe 11 Aprilie 2013 20:32

"Directia" trebuie sa fie pentru amandoi aceeasi si vointa deasemenea !
Daca directia este numai cum "vreau eu" sigur undeva pe drum, la o intersectie, directia unuia va fi deviata !
kudika_25047
Postat pe 11 Aprilie 2013 20:35
De la: kudika_25047, la data 2013-04-11 20:35:13[quote name=
"Directia" trebuie sa fie pentru amandoi aceeasi si vointa deasemenea !
Daca directia este numai cum "vreau eu" sigur undeva pe drum, la o intersectie, directia unuia va fi deviata !

Obligatoriu!!!!!Carmaciul este iubirea celor doi!!!!!!
kudika_15804
Postat pe 11 Aprilie 2013 20:42
Ah, merge bine. Am mai stat impreuna, pret de saptamani, de cateva ori. Chiar si timp de doua luni continuu. Dar nu ca si cand as fi fost mutat la ea. Si eram doar noi in casa, ca maica-sa era in strainatate, taica-su venea la o saptamana-doua. Si ne-a mers bine. Ne descurcam ca o familie. Poate de asta s-a ajuns unde s-a ajuns, ca am vazut ca se poate si n-am facut nimic in mod special. Acum astept sa vad ce si cum decide ea, iar daca ea considera ca merita sa ne mai dam o sansa relatiei (familiei), va promit si voua ca o sa fie cea mai fericita. Iar daca nu, capul sus, merg inainte si raman cu speranta ca poate poate intr-o zi, cine stie... Va multumesc pentru raspunsuri si va doresc multa sanatate si toate cele bune pe toate planurile.
Mister-D
Postat pe 11 Aprilie 2013 20:43
De la: Mister-D, la data 2013-04-11 20:43:43Ah, merge bine. Am mai stat impreuna, pret de saptamani, de cateva ori. Chiar si timp de doua luni continuu. Dar nu ca si cand as fi fost mutat la ea. Si eram doar noi in casa, ca maica-sa era in strainatate, taica-su venea la o saptamana-doua. Si ne-a mers bine. Ne descurcam ca o familie. Poate de asta s-a ajuns unde s-a ajuns, ca am vazut ca se poate si n-am facut nimic in mod special. Acum astept sa vad ce si cum decide ea, iar daca ea considera ca merita sa ne mai dam o sansa relatiei (familiei), va promit si voua ca o sa fie cea mai fericita. Iar daca nu, capul sus, merg inainte si raman cu speranta ca poate poate intr-o zi, cine stie... Va multumesc pentru raspunsuri si va doresc multa sanatate si toate cele bune pe toate planurile.

Bafta
_Kiddo
Postat pe 11 Aprilie 2013 20:45
De la: _Kiddo_, la data 2013-04-11 20:31:55[quote name='
Mai usor cu cununia civila, divorturi sunt destule. Mai intai sa va mutati impreuna si sa vezi cum va descurcati si cum va intelegeti in felul asta.

De acord cu tine,Kiddo!!Buna seara!!!!
kudika_15804
Postat pe 11 Aprilie 2013 20:46
De la: Mister-D, la data 2013-04-11 20:43:43Ah, merge bine. Am mai stat impreuna, pret de saptamani, de cateva ori. Chiar si timp de doua luni continuu. Dar nu ca si cand as fi fost mutat la ea. Si eram doar noi in casa, ca maica-sa era in strainatate, taica-su venea la o saptamana-doua. Si ne-a mers bine. Ne descurcam ca o familie. Poate de asta s-a ajuns unde s-a ajuns, ca am vazut ca se poate si n-am facut nimic in mod special. Acum astept sa vad ce si cum decide ea, iar daca ea considera ca merita sa ne mai dam o sansa relatiei (familiei), va promit si voua ca o sa fie cea mai fericita. Iar daca nu, capul sus, merg inainte si raman cu speranta ca poate poate intr-o zi, cine stie... Va multumesc pentru raspunsuri si va doresc multa sanatate si toate cele bune pe toate planurile.

Sa fiti sanatosi si fericiti!!!!!Nu mai recidiva in greseli!!!!
kudika_15804
Postat pe 11 Aprilie 2013 20:49
De la: kudika_15804, la data 2013-04-11 20:46:15
De la: _Kiddo_, la data 2013-04-11 20:31:55[quote name='

De acord cu tine,Kiddo!!Buna seara!!!!

Sarumana MissR
_Kiddo
Postat pe 11 Aprilie 2013 20:57
De la: Mister-D, la data 2013-04-11 14:12:21Tocmai. Ca n-am fost bun. Am fost o javra. In ultimul an. Si am trecut peste toate. Eram constienti si foarte lucizi cand realizam ca nu s-a mai iubit nimeni ca noi. Ca acum sa dea cu piciorul la tot. In ultimele doua luni, m-am schimbat radical. L-am gasit si pe Dumnezeu cu aceasta ocazie si Ii multumesc ca exista. Mental, m-am impacat cu ideea ca n-o sa mai fie a mea. Inima imi spune ca da. Iar in legatura cu ea, inima m-a inselat nu stiu... pana in 5% din cazuri. Nu inteleg totusi de ce nu poate sa se rupa de mine daca-mi zice ca nu ma mai iubeste si nu o sa ma mai poata iubi vreodata decat ca pe un frate. Mentionezca ea are 20 de ani iar el 27-28. E practic imposibil ca cineva normal sa se iubeasca dupa 3 zile. Tocmai m-a sunat, poate (sigur) inca vrea sa stie intr-una ce fac. Cand are un moment de pauza, ma suna. Sunt 50-50 ca ori vrea sa vada ca eu chiar ma schimb, sa nu regrete daca s-ar intoarce, ori ca ii place de mine doar ca om acum, ca isi autoimpune oarecum ca nu ma maiu iubeste. In ce parte ar trebui sa inclin balanta? :)

Stii si tu, cred, vorba aceea: cine alearga dupa doi iepuri, nu prinde niciunul. Fata asta va prosteste pe amandoi, parerea mea. Probabil ca este genul de persoana careia ii face placere sa se joace cu sentimentele oamenilor.

Tu esti un om mult prea bun pentru o individa cum e ea, tu meriti o fata cu un suflet bun ca si al tau, nu o individa manipulatoare cum e fosta ta iubita.

Capul sus si incearca sa o dai uitarii!
kudika_32792
Postat pe 12 Aprilie 2013 07:29
De la: kudika_25047, la data 2013-04-11 16:32:04
De la: Mister-D, la data 2013-04-11 14:12:21Tocmai. Ca n-am fost bun. Am fost o javra. In ultimul an. Si am trecut peste toate. Eram constienti si foarte lucizi cand realizam ca nu s-a mai iubit nimeni ca noi. Ca acum sa dea cu piciorul la tot. In ultimele doua luni, m-am schimbat radical. L-am gasit si pe Dumnezeu cu aceasta ocazie si Ii multumesc ca exista. Mental, m-am impacat cu ideea ca n-o sa mai fie a mea. Inima imi spune ca da. Iar in legatura cu ea, inima m-a inselat nu stiu... pana in 5% din cazuri. Nu inteleg totusi de ce nu poate sa se rupa de mine daca-mi zice ca nu ma mai iubeste si nu o sa ma mai poata iubi vreodata decat ca pe un frate. Mentionezca ea are 20 de ani iar el 27-28. E practic imposibil ca cineva normal sa se iubeasca dupa 3 zile. Tocmai m-a sunat, poate (sigur) inca vrea sa stie intr-una ce fac. Cand are un moment de pauza, ma suna. Sunt 50-50 ca ori vrea sa vada ca eu chiar ma schimb, sa nu regrete daca s-ar intoarce, ori ca ii place de mine doar ca om acum, ca isi autoimpune oarecum ca nu ma maiu iubeste. In ce parte ar trebui sa inclin balanta? :)

Mai nene, recunosti ca ai "fost o javra"! si in acelasi timp mentionezi; "m-am impacat cu ideea ca n-o sa mai fie a mea"
Oare ? EA, este o jucarie ? a fost proprietatea ta ? si acum esti suparat ca ai pierdut proprietatea ?
Daca tot asa intentionezi sa gandesti, ma indoiesc ca ce tocmai ai recunoscut sa fie numai la timpul trecut

suna atat de gayyyyyyy!!
kiss_my_ass
Postat pe 12 Aprilie 2013 09:58
Mde...din pacate schimbarea ta a avut loc cand ea deja nu te mai iubea...nu se stie ce-ti rezerva viata,daca actualul se va dovedi a avea mai multe defecte s-ar putea sa ai sanse...in orice caz..mentine-te pe noua modelare si daca poti mai adauga cat poti in bine!
Elena_1
Postat pe 21 Aprilie 2013 11:43
Daca spui ca ai fost o javra si ca a suferit foarte mult in tot timpul petrecut cu tine poti sa fii sigur ca nu poate iubii pe alt cineva in trei zile.in tot timpul petrecut cu tine tu ai ranito si ea te-a iertat pentru ca tea iubit,dar tu ai continuat sa o ranesti.Ranile din sufletul ei au racito putin cate putin,probabil ca ai observat ca se indeparta cate putin,era mai distanta relatia voastra cu siguranta nu mai era ca la inceput de accea ai facut o schimbare.Ai facut bine pentru tine dar trbuie sa constientizezi ca ori ce ai face acum nu mai poti da timpul inapoi si nici sa-i vindeci sufletul.Din pacate este adevarat ca pana nu pierzi persoana draga, nu-i dai valoare.Laso sa se linisteasca.Timpul le vindeca pe toate.Si faptul cu telefonul cu declaratii de iubire in fata ta poate vrea sa-ti arate ca exista persoane care o apreciaza asa cum este ea si pentru felul ei de a fi.Caci tu ai dispretuito foarte mult.Daca o iubesti laso sa traiasca linistita.Ai grija sa nu confunzi iubirea cu obsesia.
kudika_4047
Postat pe 28 Aprilie 2013 20:48
De la: kudika_25047, la data 2013-04-11 20:15:07basescu da ! chiar este o Javra !

Ame_li
Postat pe 28 Aprilie 2013 20:54
Nu mai insista, daca ea ti-a spus ca s-a terminat, ca nu te mai iubeste si ca n-o sa fiti niciodata impreuna, retrage-te..Stiu ca e usor de zis, greu de facut, dar...trebuie..doar n-o sa stai toata viata plangand dupa o fata..Sunt atatea in jurul tau..si poate ca urmatoarea relatie iti va aduce implinirea..
amina_0105
Postat pe 20 Mai 2013 13:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
spune ca se omoara...help 38 De la: Micsunica 20 Iulie 2010 15:29
AJUTORRR.....va rog 17 De la: frosi_ssimonica 14 Februarie 2009 13:27
Am trait cu un om insurat! Si de atunci totul s-a intors impotriva mea ca un bumerang! 41 De la: Cazne 5 Mai 2012 13:49
Divort dupa 9 luni de casatorie 21 De la: zoredia 30 Mai 2009 22:49
Sfaturi ,va rog! 9 De la: Wynona 22 Martie 2012 09:44