Setari Cookie-uri

Mi-am dezamagit sotia

Si P.S. o solutie... Lasa banii, lasa orice altceva crezi ca i-ar suplini neveste-tii iubirea pe care nu i-o oferi. Nimic nu se compara si nimic nu poate inlocui iubirea. Vezi ce are, i-ai o floricica, scrie-i un biletel frumos, fa-i un compliment, strange-o puternic in brate, mangaie-i parul, obrajii, incurajeaz-o, cumpara-i desertul favorit, invit-o undeva... Orice gest micut care ar putea-o face sa se simta speciala.
Daca si fostul meu iubit ar fi facut aceste lucruri, macar cateva, cand aveam nevoie de el si el ciuciu, as fi inflorit langa el si m-ar fi motivat sa continui lupta... Insa a tot dormit pe el si acuma a ramas doar cu amintirea, cu cenusa relatiei. Asta vrei sa se intample?
Naz_13
Postat pe 28 Iulie 2013 21:33
Mai aveti rabdare sa cititi o carte care, cu siguranta va va ajuta? Cele cinci limbaje ale iubirii de Garry Chapman.
kudika019276
Postat pe 28 Iulie 2013 22:14
voi vorbiti intre voi? ce v-a placut unul la altul la inceput, pe parcursul relatiei, ACUM.? ce admirati unul la altul, ce nu va place? spre ex spui ca iti place stangacia ei dar ea acum pare a nu mai fi asa...ma intreb..oare ea stie ca tu gandesti asa? tu stii ce vrea ea?..si un lucru important...atunci cand iti spune ce vrea NU TREBUIE neaparat SA INTELEGI, ci doar SA FACI!!
Fara comunicare si atentie PERMANENTA la celalalt dar si la sine, la relatia voastra, veti evolua diferit in mod natural.
Jobul e important dar nu si cand iti acapareaza toata viata si iti consuma toata energia!
bafta ca se poate!
kudika431796
Postat pe 28 Iulie 2013 22:22
Buna! Si Eu sunt genul de femeie incapatanata si ranchiunoasa. In mod cert si eu as fi procedat La fel ca si ea. Iar o data fãcutã fapta, mã închid in mine si nici nu vreau sa discut cu iubitul meu in urmãtoarea scurta perioada. Sfatul meu este sa o lași câteva zile, pt ca va apãrea momentul când brusc o sa-i treacã si va redeveni soția dinainte. Dar, zilele astea, n-o freca La telefon k o indarjesti si mai tare sa stea botoasa. Pur si simplu seara ajut-o si tu când spalã vasele, intreab-o dacã e obosita si vrea sa-i pregatesti cada cu apa sa se relaxeze putin si dupã, lasa Putin munca si ia-o in brate, fãrã cuvinte, va simți totul, ca o iubesti si ca o vrei înapoi. Dacã vrei mai mult si e de acord cu pregãtirea cazii pune-i in apa o bijuterie( dak permite bugetul sau o sare de baie ceva diferit). Cu siguranțã ii vor retrezi toate sentimentele frumoase pe care le are pt tine! Vei vedea k va fi bine! Ai gresit, e rândul tau sa faci un mic efort, ca ea nu cere mult! Iar pe viitor, ca sa nu mai uiti, mai da-i câte un mesaj ziua " cum ești,iubita?" sau dimineața înainte de munca intreab-o dacã vrea sa faceti ceva diseara.. Chestii deductive care sa îți dea rãspunsul in caz ca omiti vre-un eveniment..fiti fericiti, pt ca serviciul fãrã ea, nu ți-ar da satisfactie in viata!
kudika_26703
Postat pe 28 Iulie 2013 22:23
De ce nu faceti copii? asa o sa va calmati!dupa 7 ani de casnicie sa existe doar munca in viata noastra mi se pare frustrant...Nu esti romantic, macar ai incercat? sunt de partea sotiei tale!merita si ea un gram de fericire!!!
alexaelf
Postat pe 28 Iulie 2013 22:34
De la: kudika_26703, la data 2013-07-28 22:23:12Buna! Si Eu sunt genul de femeie incapatanata si ranchiunoasa. In mod cert si eu as fi procedat La fel ca si ea. Iar o data fãcutã fapta, mã închid in mine si nici nu vreau sa discut cu iubitul meu in urmãtoarea scurta perioada. Sfatul meu este sa o lași câteva zile, pt ca va apãrea momentul când brusc o sa-i treacã si va redeveni soția dinainte. Dar, zilele astea, n-o freca La telefon k o indarjesti si mai tare sa stea botoasa. Pur si simplu seara ajut-o si tu când spalã vasele, intreab-o dacã e obosita si vrea sa-i pregatesti cada cu apa sa se relaxeze putin si dupã, lasa Putin munca si ia-o in brate, fãrã cuvinte, va simți totul, ca o iubesti si ca o vrei înapoi. Dacã vrei mai mult si e de acord cu pregãtirea cazii pune-i in apa o bijuterie( dak permite bugetul sau o sare de baie ceva diferit). Cu siguranțã ii vor retrezi toate sentimentele frumoase pe care le are pt tine! Vei vedea k va fi bine! Ai gresit, e rândul tau sa faci un mic efort, ca ea nu cere mult! Iar pe viitor, ca sa nu mai uiti, mai da-i câte un mesaj ziua " cum ești,iubita?" sau dimineața înainte de munca intreab-o dacã vrea sa faceti ceva diseara.. Chestii deductive care sa îți dea rãspunsul in caz ca omiti vre-un eveniment..fiti fericiti, pt ca serviciul fãrã ea, nu ți-ar da satisfactie in viata!

Habar n-ai cat pierzi fiind ranchiunoasa.
La fel de frumos suna si pt. un barbat cand partenera ii acorda putina atentie. Asta dovedeste ca o intereseaza.
kidd_o
Postat pe 28 Iulie 2013 22:38
De la: kidd_o, la data 2013-07-28 22:38:00
De la: kudika_26703, la data 2013-07-28 22:23:12Buna! Si Eu sunt genul de femeie incapatanata si ranchiunoasa. In mod cert si eu as fi procedat La fel ca si ea. Iar o data fãcutã fapta, mã închid in mine si nici nu vreau sa discut cu iubitul meu in urmãtoarea scurta perioada. Sfatul meu este sa o lași câteva zile, pt ca va apãrea momentul când brusc o sa-i treacã si va redeveni soția dinainte. Dar, zilele astea, n-o freca La telefon k o indarjesti si mai tare sa stea botoasa. Pur si simplu seara ajut-o si tu când spalã vasele, intreab-o dacã e obosita si vrea sa-i pregatesti cada cu apa sa se relaxeze putin si dupã, lasa Putin munca si ia-o in brate, fãrã cuvinte, va simți totul, ca o iubesti si ca o vrei înapoi. Dacã vrei mai mult si e de acord cu pregãtirea cazii pune-i in apa o bijuterie( dak permite bugetul sau o sare de baie ceva diferit). Cu siguranțã ii vor retrezi toate sentimentele frumoase pe care le are pt tine! Vei vedea k va fi bine! Ai gresit, e rândul tau sa faci un mic efort, ca ea nu cere mult! Iar pe viitor, ca sa nu mai uiti, mai da-i câte un mesaj ziua " cum ești,iubita?" sau dimineața înainte de munca intreab-o dacã vrea sa faceti ceva diseara.. Chestii deductive care sa îți dea rãspunsul in caz ca omiti vre-un eveniment..fiti fericiti, pt ca serviciul fãrã ea, nu ți-ar da satisfactie in viata!

La fel de frumos suna si pt. un barbat cand partenera ii acorda putina atentie. Asta dovedeste ca o intereseaza.

cred ca tu te-ai nascut "insurat"
prea le zici ca un om "om mare"
maria-ioana
Postat pe 28 Iulie 2013 22:58
De la: caisa, la data 2013-07-28 22:58:26

Nu le spun ca un om mare, le spun din punctul meu de vedere.
Incerc doar sa le explic unora, ca daca ai o relatie si tot timpul astepti sa primesti fara sa oferi, o sa fie un esec total.
kidd_o
Postat pe 28 Iulie 2013 23:05
De la: kidd_o, la data 2013-07-28 23:05:51
De la: caisa, la data 2013-07-28 22:58:26

Nu le spun ca un om mare, le spun din punctul meu de vedere.
Incerc doar sa le explic unora, ca daca ai o relatie si tot timpul astepti sa primesti fara sa oferi, o sa fie un esec total.

total de acord
maria-ioana
Postat pe 28 Iulie 2013 23:15
Daca ea a facut ceva este normal sa se simta jignita ca nu a primit nimic. Carduri avem si noi sa ne cumparam ce vrem. Va inteleg ca sunteti obosit dar incercati pe viitor sa faceti un minim de efort si macar 5 minute la locul de munca, in pauza de masa incercati sa comandati un buchet de flori sa ii fie liveat acasa.
Este drept ca locurile de munca din ziua de azi ocupa foarte mult timp dar daca nu facem un minim de efort se duce totul de rapa.
Anul trecut la aniversarea mea s a sotului am iesit de la munca la ora 1 am si am oprit in drum spre casa sa iau ceva de mancare si o sticla de vin de la o benzinarie.
Nu ne trebuie gesturi marete ci doar putina atentie.
iulia_stratulat
Postat pe 29 Iulie 2013 09:17
Pai cred ca aici nu e cazul deloc, ai facut imediat schimb de roluri si ai pus femeia in pielea barbatului. Eu eram la subiect, caz in care el a gresit si vrea sa se revanseze fata de ea. Ea si-a facut " datoria de femeie" din toate punctele de vedere din ce zice el, iar reprosurile si certurile cu siguranta sunt din vina amundurora. Nimeni nu intra invatat si total disponibil si flexibil intr-o relatie. Iar in timpul casniciei nu exista un termen limita in care trebuie sa iti formezi caracterul sau aptitudinile de sot/sotie..gen sa renunti la nush ce trasatura de caracter, sa inveti sa lasi de la tine si altele asemanatoare. Depinde de firea fiecaruia si de cat sprijin primeste din partea partenerului. In plus..daca de fiecare data, femeie asta a fost neglijata, mi se pare corect sa se inchida in ea si sa nu vorbeasca o perioada.Daca el nu ar iubi-o, nu l-ar interesa, dar asta scoate sentimente la iveala, e afectat deci ii pasa..ea vede ca ii pasa si realizeaza ca este iubita. Nu poti pocni din degete si trece peste, pentru ca nici unul nu-si invata lectia si situatia se va repeta.
kudika_26703
Postat pe 29 Iulie 2013 11:38
Multumesc pentru sfaturi,topicul ar trebui totusi inchis.Problema mea s-a remediat ,nu mai e o problema.Ne-am lamurit situatia,acum e bine totul intre noi.Sarutmanutele la toate pentru sfaturi si amabilitati.
atillabenedet
Postat pe 29 Iulie 2013 11:38
De la: atillabenedet, la data 2013-07-29 11:38:24Multumesc pentru sfaturi,topicul ar trebui totusi inchis.Problema mea s-a remediat ,nu mai e o problema.Ne-am lamurit situatia,acum e bine totul intre noi.Sarutmanutele la toate pentru sfaturi si amabilitati.

Atilla,topicul nu se va inchide multa vreeeeeme de aici in colo,adica niciodata,va ramane arhivat la profilul tau!!!
Titanika
Postat pe 29 Iulie 2013 11:43
Nu stiu in ce parte se obisnuieste ,dar trebuie sa te obisnuiesti cu ,Kudika Aici sunt alte norme cu,care tu ai fost de acord si este ca si cum ai semnat!!!
Titanika
Postat pe 29 Iulie 2013 12:39
Salut. Nu te retin mult. Am inteles ca ti-ai rezolvat problemele si vrei inchiderea subiectului, dar nu a pot abtine sa nu intervin. Iti doresc viata lunga prospera si plina de iubire alaturi de sotia ta. Sa nu uiti te rog ca orice comuniune gen casatorie creaza un tot unitar. Sanatatea relatiei voastre va fi intotdeauna rezultatul consideratiei pe care o aveti fata de vitalitatea si responsabilitatea actiunilor voastre comune. Tu te manifesti in tendinta ta ca un individ separat de ea si iti porti destul de bine de grija. Asa cum faci acest lucru ar fi indicat sa-l faci si fata de relatia ta. Daca ai sa reusesti sa vezi relatia mai departe de individualitatea ta, de conservarea propriei energii si a propriilor eforturi, ai sa constati ca sunt multe de lucrat la o relatie. Trebuie sa fi atent din ceea ce-ti transmite sotia ta, la ce inseamna si doreste si ea. Daca vrei sa fi-ti fericiti trebuie sa te orietentezi cu precadere si la ce-si doreste ea si sa faci eforturi sa o observi sa o intrebi ce anume simte sau doreste. Vei vedea ca in timp constanta grija fata de expectantele ei iti va fi benefica. Nu uita sunteti doi. Si ceea ce ti se intampla din partea ei sunt de fapt semne ca asta asteapta si ea. Atentie, interes, exaltare la celalalt si constanta comuniune. Femeile au tendinta in special sa obtina comuniune la nivel ental si spiritual si partea cu corpul va veni de la sine. Nazuintele si vesele cuiva sunt de fapt ceea ce angreneaza in motorul vietii, da vitalitate. Fi mai atent la ce o face si te face fericit si gaseste alaturi de ea puncte comune , astfel reusind sa fructificati in beneficiul amandurora timpul petrecut impreuna, sa creati momente in timp si spatiu si simtire care sa fie unice si sa va incarce pozitiv. Sanatate va doresc.
noideea
Postat pe 29 Iulie 2013 16:01
Buna eu vi-as spune asa decat sa stati sa cereti pareri, desi cateodata e un lucru bun sa ceri o parere exterioara, eu spun asa:Luati un buchet cu flori de preferat trandafiri rosii, daca ii stiti locatia sotiei d-voastra mergeti personal lasati trandafirii cu un simplu mesaj scris sao vorbit asta depinde de d-voastra,' iti doresc o zi superba draga mea...am gresit, vreau sa fac sa mearga casnicia noastra deoarece esti unica fiinta cu care pot trai."Apoi lasati buchetul si plecati, ea in acest timp se poate gandi...sunt sigura ca va va suna ea iar daca nu sunati-o dupa servici seara.
Nimic nu este pierdut, chiar si in situatiile cele mai greu de imaginat,trebuie sa sti sa faci acel gest din inima si cu sinceritate.
Parerea mea e ca ea nu a exagerat deoarece inchipuiti-va cum ea nu uita nicio zi memorabila, va asteapta acasa cu mancare, strange,ganditi-va cum se macina in sufletul ei.
Parerea mea e sa vorbiti dupa faza cu trandafirii, sa ii spuneti draga mea sotie ce doresti tu de la mine, sa ii spuneti ca veti incerca sa faceti lucrurile pe care si ea si le doreste, acest lucru inseamna sa fi intr-o casnicie, o unitate, pe care multi o trateaza in zilele noastre ca fiind o afacere sau orice altceva decat ce e CASNICIA.Viata e scurta, munca e doar munca, iubirea e eterna, gesturile de z cu zi, privirea aceea a d-voastra asupra chipului ei in miez de vara, aceste lucruri care nu sunt efemere...
Daca stiti ca ati gresit treceti si reparati greseala, asta daca si dumneavoastra doriti!!!
nicoleB
Postat pe 29 Iulie 2013 16:25
mai ; in asemenea situatii am fost si eu / dupa 22 ani de casnicie cu un fiu de 22 ani / fosta sotie aducea aceleasi reprosuri . tot asa procedam si eu ; asi lua bani din ; bugetul familiei ; si ma bucuram cand isi facea singura cadouru ; cesi dorea / in urma cvreo 5 ani a trecut la altfel de ;cadouri; bere/ lichioruri / copniace / votka / cadouri ce au dus-o la phiatrie / fiind luata de pe strada si dusa la spital/ eu sant putin antialcoolic nu am timp de asa ceva/ avea libertate ca o doamna din partea mea avand 42 ani / credeam cai matura ma minte / in ultima faza a decis DOAMNA ca ar fi mai bine sa plece in concubinaji lasind viata de orasi pentru una de tara/ si a mai ; subtilizat ; 1250 euro suma ce o agonisise fiul nostru si dusa a fost/ dar culmea ironiei /unde credeti sa fi gasit ; cuibul?; mai la deal de resedinta de vara de la tara / trece la deal la vale si nici buna ziua nu da macar fiului nostru dar mie? lu mai lucreaza are grije de mama concubinului si nici cu satenii din sat nu vb/ un medic de phihiatrie ce o avea in evidenta a decis pe bilet de iesire o forma de deteriorare a personalitatii feminine evolutive / si acum ce credeti si dv ? o renegare absurda a familiei. fiului a vietii de societate? / adresa de mass ghituvl@yahoo.com va rog fiti duri si nepartinitori. va multumesc
kudika493863
Postat pe 29 Iulie 2013 19:38
Bai frate ,cam tarziu ti-ai dat seama ca nu merge bine casnicia ta.nevasta-mea nu bea ,nu fumeaza.Mai eu unu,nu stiu sa dau sfaturi,da te-or ajuta doamnele de aici.Sanatate
atillabenedet
Postat pe 30 Iulie 2013 09:30
De la: kudika493863, la data 2013-07-29 19:38:31mai ; in asemenea situatii am fost si eu / dupa 22 ani de casnicie cu un fiu de 22 ani / fosta sotie aducea aceleasi reprosuri . tot asa procedam si eu ; asi lua bani din ; bugetul familiei ; si ma bucuram cand isi facea singura cadouru ; cesi dorea / in urma cvreo 5 ani a trecut la altfel de ;cadouri; bere/ lichioruri / copniace / votka / cadouri ce au dus-o la phiatrie / fiind luata de pe strada si dusa la spital/ eu sant putin antialcoolic nu am timp de asa ceva/ avea libertate ca o doamna din partea mea avand 42 ani / credeam cai matura ma minte / in ultima faza a decis DOAMNA ca ar fi mai bine sa plece in concubinaji lasind viata de orasi pentru una de tara/ si a mai ; subtilizat ; 1250 euro suma ce o agonisise fiul nostru si dusa a fost/ dar culmea ironiei /unde credeti sa fi gasit ; cuibul?; mai la deal de resedinta de vara de la tara / trece la deal la vale si nici buna ziua nu da macar fiului nostru dar mie? lu mai lucreaza are grije de mama concubinului si nici cu satenii din sat nu vb/ un medic de phihiatrie ce o avea in evidenta a decis pe bilet de iesire o forma de deteriorare a personalitatii feminine evolutive / si acum ce credeti si dv ? o renegare absurda a familiei. fiului a vietii de societate? / adresa de mass ghituvl@yahoo.com va rog fiti duri si nepartinitori. va multumesc

Ce suport i-ai asigurat in timpul convietuirii voastre????
kudika_15804
Postat pe 30 Iulie 2013 09:45
Incep recunoscand ca n-am avut timp sa citesc tot ce s-a scris pe acest topic, asa ca imi asum riscul de a repeta involuntar ce au gandit si altii. In schimb, daca voi reusi sa aduc un element de noutate...ma voi bucura.
"Printre gene" am retinut ca sotia ta are serviciu si ca nu aveti copii, dar prefer sa ...ma exprim doar plecand de la textul initial.
Prima intrebare care-mi bantuie mintea e: "De ce te-ai insurat?". Pentru mine raspunsul tau nu are importanta dar, pentru tine, cu siguranta ar avea.
Casnicia ar trebui sa fie un "drum in doi" nu o corvoada, iar in randurile tale eu vad orice, dar nu iubirea. "I-am spus ca o iubesc, i-am urat la multi ani..."...foarte frumos din partea ta, dar ai facut-o din obligatie. I-ai aruncat cateva vorbe doar ca sa compensezi efortul ei pentru cina aniversara (parerea mea!!!!), apoi ai trimis-o sa-si cumpere ce vrea, fiindca "eu nu stiu ce-si doreste sau ce prefera". In realitate, nu cred ca te intereseaza. In 7 ani ai fi avut timp sa-i cunosti preferintele, dar a lipsit bunavointa ta.
De cate ori te-ai intrebat daca nu cumva si ea e obosita sau stresata de serviciu? De cate ori te-ai gandit ca, in putinul ei timp liber, ea gateste pentru tine?
Cred ca ti-a convenit sa primesti tot ce a facut femeia asta pentru tine, fara sa-ti pui prea multe intrebari. Ai considerat intotdeauna ca eforturile ei pentru confortul tau ti se cuvin asa...pur si simplu...
Iar -in final- tu te-ai saturat si nu mai ai rabdare.
Zambesc cu ingaduinta si-mi doresc sincer ca tehnologia sa rezolve cat mai curand problemele cu care se confrunta anumiti barbati.Sper ca japonezii, chinezii, martienii (chiar nu conteaza cine) sa inventeze robotica (gonflabila) care rezolva toate problemele casnice. Ea nu va pune intrebari, nu va cicali, nu va avea dorinte...
Sa stii ca nu sunt cinica...ma gandesc exclusiv la binele tau, la binele vostru si, in final, daca voi barbatii ne ingaduiti...si la binele nostru.
kudika325634
Postat pe 30 Iulie 2013 13:09
De la: kudika325634, la data 2013-07-30 13:09:07Incep recunoscand ca n-am avut timp sa citesc tot ce s-a scris pe acest topic, asa ca imi asum riscul de a repeta involuntar ce au gandit si altii. In schimb, daca voi reusi sa aduc un element de noutate...ma voi bucura.
"Printre gene" am retinut ca sotia ta are serviciu si ca nu aveti copii, dar prefer sa ...ma exprim doar plecand de la textul initial.
Prima intrebare care-mi bantuie mintea e: "De ce te-ai insurat?". Pentru mine raspunsul tau nu are importanta dar, pentru tine, cu siguranta ar avea.
Casnicia ar trebui sa fie un "drum in doi" nu o corvoada, iar in randurile tale eu vad orice, dar nu iubirea. "I-am spus ca o iubesc, i-am urat la multi ani..."...foarte frumos din partea ta, dar ai facut-o din obligatie. I-ai aruncat cateva vorbe doar ca sa compensezi efortul ei pentru cina aniversara (parerea mea!!!!), apoi ai trimis-o sa-si cumpere ce vrea, fiindca "eu nu stiu ce-si doreste sau ce prefera". In realitate, nu cred ca te intereseaza. In 7 ani ai fi avut timp sa-i cunosti preferintele, dar a lipsit bunavointa ta.
De cate ori te-ai intrebat daca nu cumva si ea e obosita sau stresata de serviciu? De cate ori te-ai gandit ca, in putinul ei timp liber, ea gateste pentru tine?
Cred ca ti-a convenit sa primesti tot ce a facut femeia asta pentru tine, fara sa-ti pui prea multe intrebari. Ai considerat intotdeauna ca eforturile ei pentru confortul tau ti se cuvin asa...pur si simplu...
Iar -in final- tu te-ai saturat si nu mai ai rabdare.
Zambesc cu ingaduinta si-mi doresc sincer ca tehnologia sa rezolve cat mai curand problemele cu care se confrunta anumiti barbati.Sper ca japonezii, chinezii, martienii (chiar nu conteaza cine) sa inventeze robotica (gonflabila) care rezolva toate problemele casnice. Ea nu va pune intrebari, nu va cicali, nu va avea dorinte...
Sa stii ca nu sunt cinica...ma gandesc exclusiv la binele tau, la binele vostru si, in final, daca voi barbatii ne ingaduiti...si la binele nostru.

da se vede ca nu ai avut rabdarea de a citi macar la final ,altfel ai fi sesizat ca am specificat in mai multe randuri faptul ca topicul ar trebui inchis deoarece problemele s-au rezolvat.
Dar nu-i nimic,poti fi cinica cat doresti se pare ca nu am fost singurul cu asa problema,se pare ca totusi problema dainuie de ani de zile ,la multeee din voi,poate ca totusi in final problema sta la voi femeile,asteptati tot timpul,sa vi se faca,sa vi se dea ,sa vi se ofere.................dar voi oferiti ceva in schimb?V-ati pus vreodata problema astfel?
atillabenedet
Postat pe 30 Iulie 2013 13:32
TOPPIC INCHIS

P.S.

Ii bun asa ??
criszoe
Postat pe 30 Iulie 2013 13:35
De la: criszoe, la data 2013-07-30 13:35:33TOPPIC INCHIS

P.S.

Ii bun asa ??

perfect
sarut-manutele
atillabenedet
Postat pe 30 Iulie 2013 13:38
De la: atillabenedet, la data 2013-07-30 13:38:32

P.S.

Ii bun asa ??

perfect
sarut-manutele

Le saruti degeaba ca nu am rezolvat nimic sorry,doar glumeam si nu mai fi asa nervos ca faci riduri
criszoe
Postat pe 30 Iulie 2013 13:41
De la: Titanika, la data 2013-07-29 12:39:47Nu stiu in ce parte se obisnuieste ,dar trebuie sa te obisnuiesti cu ,Kudika Aici sunt alte norme cu,care tu ai fost de acord si este ca si cum ai semnat!!!

Asta zic,sorry...
criszoe
Postat pe 30 Iulie 2013 13:42
De la: criszoe, la data 2013-07-30 13:41:07

P.S.

Ii bun asa ??

perfect
sarut-manutele

Le saruti degeaba ca nu am rezolvat nimic sorry,doar glumeam si nu mai fi asa nervos ca faci riduri

Pai banuiesc ca ,or sa mai apara sfaturi,si cinisme,si.....nu se vor opri aici.
nu ma deranjeaza ridurile ,nu am complexe de asa natura
atillabenedet
Postat pe 30 Iulie 2013 13:43
De la: atillabenedet, la data 2013-07-30 13:43:26

P.S.

Ii bun asa ??

perfect
sarut-manutele

Poate ca tu nu,dar "soata" ce zice ?
criszoe
Postat pe 30 Iulie 2013 13:47
De la: criszoe, la data 2013-07-30 13:47:49

P.S.

Ii bun asa ??

perfect
sarut-manutele

nu cred ca sta sa-mi numere ridurile,e preocupata de ale ei
atillabenedet
Postat pe 30 Iulie 2013 13:50
De la: atillabenedet, la data 2013-07-30 13:50:12

P.S.

Ii bun asa ??

perfect
sarut-manutele

Bun asa sau esti prea scump la vedere?
criszoe
Postat pe 30 Iulie 2013 13:55
De la: criszoe, la data 2013-07-30 13:55:01
De la: atillabenedet, la data 2013-07-30 13:50:12

P.S.

Ii bun asa ??

perfect
sarut-manutele

Bun asa sau esti prea scump la vedere?

nu la aia faceam referire.nu cred ca o intereseaza ridurile mele,imbatranirea,ridarea ,e un proces prin care trecem cu totii,daca si asta ar trebui sa fie o problema de cuplu atunci e grav.Mie sincer imi plac ridurile ei de pe langa ochi,de pe langa gura atunci cand rade cu pofta,nu vad nimic urat sau deranjant.Tineretea e trecatoare,la fel si frumusetea.
atillabenedet
Postat pe 30 Iulie 2013 14:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
mare dilema 25 De la: cristinarudi 17 Mai 2009 13:20
Cer un sfat .... asa inainte de casatorie:(( 98 De la: cyka10 13 Martie 2015 22:35
Ce parere aveti despre saloanele de infrumusetare corporala? 2 De la: anastasia_m 17 Ianuarie 2010 08:32
2 incompatibili 31 De la: donttouch 26 Mai 2009 15:28
Ziua Magica in care am fost mireasa 16 De la: ninuta20 24 Octombrie 2009 16:32