Setari Cookie-uri

Mi-am dezamagit sotia

De la: Titanika, la data 2013-07-22 13:50:08
De la: atillabenedet, la data 2013-07-22 13:29:01
De la: Titanika, la data 2013-07-22 13:21:30Atilla exista insamantarea in vitro,bafta si succes,cunosc niste tineri care au reusit,in urma cu 2 saptamani au o mandrete de baietas!

d-na titanika,stiu ca avem variante ,nici nu imi fac probleme,la urma urmei exista si varianta de a lua un copil din plasamente.Deocamdata ne axam pe noi,vedem ce se poate face ,si vom exersa mai mult .

Korekt!!! Exersati mereu si faceti

Partea asta cu exersatu imi place si mie
atillabenedet
Postat pe 22 Iulie 2013 13:56
De la: Titanika, la data 2013-07-22 13:21:30Atilla exista insamantarea in vitro,bafta si succes,cunosc niste tineri care au reusit,in urma cu 2 saptamani au o mandrete de baietas!

Hahaha ce figura sunteti INSEMINARE nu "insamantarea"

EXISTA :Fertilizarea in vitro sau FIVE sau de ce nu adoptia,pana la urma parinte iti este cine te creste si nu cine te face.
criszoe
Postat pe 22 Iulie 2013 14:00
Ma bucur ca ti-ai rezolvat problema, Atti.
Sa ai grija de sotia ta, ca nimic nu e mai frumos pe lumea asta decat o familie frumoasa si armonioasa. Si cum se zice in ungureste, sa va iubiti: " szeressetek egymast "
Ghicicummacheama
Postat pe 22 Iulie 2013 14:01
De la: Ghicicummacheama, la data 2013-07-22 14:01:10Ma bucur ca ti-ai rezolvat problema, Atti.
Sa ai grija de sotia ta, ca nimic nu e mai frumos pe lumea asta decat o familie frumoasa si armonioasa. Si cum se zice in ungureste, sa va iubiti: " szeressetek egymast "

Koszonet szep.
Am grija,m-am prajit o data ,a doua oara nu mai fac.Macar acum stiu ce am facut,si mi-a promis ca de acum in colo,imi zice pe loc,si nu asteapta sa-mi dau seama.
mondtam neki, hogy en vagyok a hulye
atillabenedet
Postat pe 22 Iulie 2013 14:09
De la: atillabenedet, la data 2013-07-22 14:09:19
De la: Ghicicummacheama, la data 2013-07-22 14:01:10Ma bucur ca ti-ai rezolvat problema, Atti.

Koszonet szep.
Am grija,m-am prajit o data ,a doua oara nu mai fac.Macar acum stiu ce am facut,si mi-a promis ca de acum in colo,imi zice pe loc,si nu asteapta sa-mi dau seama.

Bravo, bravo!
Azt nem kellett volna
Daca veti continua sa comunicati, va fi totul ok.
Invatati sa va ascultati, nu doar sa vorbiti.
Ghicicummacheama
Postat pe 22 Iulie 2013 14:12
De la: atillabenedet, la data 2013-07-22 13:51:56
De la: kudika_15804, la data 2013-07-22 13:41:35
De la: atillabenedet, la data 2013-07-22 13:29:49
De la: kudika_15804, la data 2013-07-22 13:24:37
De la: atillabenedet, la data 2013-07-22 12:16:14[quote name=
e doar unul singur,romanian pc forum,mai fetelor

Nu ai fost inspirat folosind abrevierile!!

Da probabil

Be careful!!!!! A single letter, written shorthand, can cause disaster on this forum!!!!!

Acum ,mai gresim ,dar banuiesc ca forumul acesta nu e totusi un examen de ortografie

Sperantele innobileaza fiinta umana!!!!
kudika_15804
Postat pe 22 Iulie 2013 14:14
"mondtam neki, hogy en vagyok a hulye"

Se mai intampla,dar important este ca ti-ai recunoscut greseala.
criszoe
Postat pe 22 Iulie 2013 14:15
De la: Ghicicummacheama, la data 2013-07-22 14:12:39
De la: atillabenedet, la data 2013-07-22 14:09:19

Koszonet szep.

Bravo, bravo!
Azt nem kellett volna
Daca veti continua sa comunicati, va fi totul ok.
Invatati sa va ascultati, nu doar sa vorbiti.

Eu invat acum ,ca ea stie sa asculte ,are si memorie buna
Ez minden, amit akarsz, az eletet
atillabenedet
Postat pe 22 Iulie 2013 14:20
De la: criszoe, la data 2013-07-22 14:15:54"mondtam neki, hogy en vagyok a hulye"

Castigam nimic daca nu as fi recunoscut.Imi pierdeam fiinta asta de langa mine ,atat.
atillabenedet
Postat pe 22 Iulie 2013 14:21
De la: atillabenedet, la data 2013-07-22 14:21:51
De la: criszoe, la data 2013-07-22 14:15:54"mondtam neki, hogy en vagyok a hulye"

Castigam nimic daca nu as fi recunoscut.Imi pierdeam fiinta asta de langa mine ,atat.

Tu stii cel mai bine.
Mare atentie pe viitor si numai decizii intelepte sa iei.
criszoe
Postat pe 22 Iulie 2013 14:34
De la: criszoe, la data 2013-07-22 14:00:09

Hahaha ce figura sunteti INSEMINARE nu "insamantarea"

EXISTA :Fertilizarea in vitro sau FIVE sau de ce nu adoptia,pana la urma parinte iti este cine te creste si nu cine te face.

sory repede,repede sa nu pierd ideea am dato-n bara azi am si eu o zi putin cam incarcata
Titanika
Postat pe 22 Iulie 2013 16:46
vezi ca ai uitat sa mi stergi niste mesaje din urma,,,nu o sa faci decat mai mult rau cu actiunile tale,,vad in continuare ca mesajele lui curcubeu raman,,nu o sa prooduci decat mai mult rau fi sigur,,sigura
prazlea1
Postat pe 22 Iulie 2013 21:08
criszoe
Postat pe 22 Iulie 2013 21:20
De la: prazlea1, la data 2013-07-22 21:12:08sa ai de lucru,,iar daca o sa ma dai afara din nou o sa vin cu cva delicios pentru tn si cea protejata de tn

DESPRE CE ANUME VORBESTI?
atillabenedet
Postat pe 23 Iulie 2013 09:11
De la: atillabenedet, la data 2013-07-23 09:11:52
De la: prazlea1, la data 2013-07-22 21:12:08sa ai de lucru,,iar daca o sa ma dai afara din nou o sa vin cu cva delicios pentru tn si cea protejata de tn

Buna dimineata,domnule draga,cum se prezinta situatia astazi,sper ca aveti un tonus bun!!!!
kudika_15804
Postat pe 23 Iulie 2013 09:15
De la: kudika_15804, la data 2013-07-23 09:15:42
De la: atillabenedet, la data 2013-07-23 09:11:52

Buna dimineata,domnule draga,cum se prezinta situatia astazi,sper ca aveti un tonus bun!!!!

sarut-manutele stimata doamna ,situatia mea e pe zi ce trece mai buna .Miercuri avem programarile la clinica pentru analize.
Sotia mea e schimbata radical,povesteste cu mine una intr-una,daca ma asez la birou sa mai lucrez cate putin,mi se aseaza in brate.Ce pot sa spun decat ca e perfect,sunt fericit.Cred ca si-a dat seama ,ca daca ma trage de maneca ,reactionez instant ,dar orcum,nu am neglijat-o.Am lucrat ,nu mint,dar atunci cand era ea ocupata cu bucataria,ieri cum s-a dus la coafura ,am avut timp de proiecte.
atillabenedet
Postat pe 23 Iulie 2013 09:26
De la: atillabenedet, la data 2013-07-23 09:26:30[quote name=
sarut-manutele stimata doamna ,situatia mea e pe zi ce trece mai buna .Miercuri avem programarile la clinica pentru analize.
Sotia mea e schimbata radical,povesteste cu mine una intr-una,daca ma asez la birou sa mai lucrez cate putin,mi se aseaza in brate.Ce pot sa spun decat ca e perfect,sunt fericit.Cred ca si-a dat seama ,ca daca ma trage de maneca ,reactionez instant ,dar orcum,nu am neglijat-o.Am lucrat ,nu mint,dar atunci cand era ea ocupata cu bucataria,ieri cum s-a dus la coafura ,am avut timp de proiecte.

Ma bucur pentru voi doi,sper sa intelegeti ca aceasta stare de bine trebuie intretinuta zilnic!!!Fiti optimisti cu voi insiva!!!Restul va veni de la sine!!!Sa ma tii la curent,te rog,cu evolutia investigatiilor medicale,nu neglijati gandirea pozitiva si eliberarea,pe cat se poate a factorilor de stres,stiu,suna ca o placa de patefon,dar stresul este inamicul inversunat al celor ,care doresc sa devina parinti!!!!Multumesc!!
kudika_15804
Postat pe 23 Iulie 2013 09:31
De la: kudika_15804, la data 2013-07-23 09:31:15

Ma bucur pentru voi doi,sper sa intelegeti ca aceasta stare de bine trebuie intretinuta zilnic!!!Fiti optimisti cu voi insiva!!!Restul va veni de la sine!!!Sa ma tii la curent,te rog,cu evolutia investigatiilor medicale,nu neglijati gandirea pozitiva si eliberarea,pe cat se poate a factorilor de stres,stiu,suna ca o placa de patefon,dar stresul este inamicul inversunat al celor ,care doresc sa devina parinti!!!!Multumesc!!

Eu nu sunt stresat,am fost legat de distantarea noastra,dar acum sunt chiar prea linistit.Nevasta-mea e stresata,are in serar cred ca peste 10 teste de sarcina ,teste de ovulatii,isi i-a temperatura dimineata,seara,io am crezut ca e racita dar zicea ca are legatura temperatura cu ovulatiile.
Am incercat sa-i spun sa se linisteasca ,sa ne bucuram noi de momentele de intimitate.Nu ca nu se bucura,ii place ,se simte foarte bine ,numai ca nu ma lasa zilnic,ma tine de la o zi la alta ,una da si una nu .
Cateodata ma gandesc ca e greu de trait cu femeie,da mai greu e fara ele. era gluma
atillabenedet
Postat pe 23 Iulie 2013 09:39
De la: atillabenedet, la data 2013-07-23 09:39:12[quote name=
Eu nu sunt stresat,am fost legat de distantarea noastra,dar acum sunt chiar prea linistit.Nevasta-mea e stresata,are in serar cred ca peste 10 teste de sarcina ,teste de ovulatii,isi i-a temperatura dimineata,seara,io am crezut ca e racita dar zicea ca are legatura temperatura cu ovulatiile.
Am incercat sa-i spun sa se linisteasca ,sa ne bucuram noi de momentele de intimitate.Nu ca nu se bucura,ii place ,se simte foarte bine ,numai ca nu ma lasa zilnic,ma tine de la o zi la alta ,una da si una nu .
Cateodata ma gandesc ca e greu de trait cu femeie,da mai greu e fara ele. era gluma

Domnule,nu vreau sa te ofensez,dar daca ati observat ca incercarea voastra nu da rezultate pozitive,dupa ceva timp de la casatorie,de ce nu ati demarat in efectuarea analizelor atunci,si nu acum,de ce intreb??O fac pentru ca zestrea genetica se degradeaza o data cu inaintarea in varsta,facand ca intregul proces sa devina defectuos si lent!!Dar,sa speram, ca totul se va termina cu bine!!! In ceea ce priveste frecventa actului sexual,fii ingaduitor cu sotia ta,caci femeia nu este robot ,programat pentru a face dragoste,totul are cursul sau de desfasurare!!
kudika_15804
Postat pe 23 Iulie 2013 09:54
De la: kudika_15804, la data 2013-07-23 09:54:44
De la: atillabenedet, la data 2013-07-23 09:39:12[quote name=

Domnule,nu vreau sa te ofensez,dar daca ati observat ca incercarea voastra nu da rezultate pozitive,dupa ceva timp de la casatorie,de ce nu ati demarat in efectuarea analizelor atunci,si nu acum,de ce intreb??O fac pentru ca zestrea genetica se degradeaza o data cu inaintarea in varsta,facand ca intregul proces sa devina defectuos si lent!!Dar,sa speram, ca totul se va termina cu bine!!! In ceea ce priveste frecventa actului sexual,fii ingaduitor cu sotia ta,caci femeia nu este robot ,programat pentru a face dragoste,totul are cursul sau de desfasurare!!

de ce nu am facut analizele pana acum?Deoarece eu nu am considerat ca e cazul iar ea nu a zis nimic.Nu a venit cu ideea,sa mergem sa vedem daca avem vreo problema,iar eu ,daca se poate sa nu merg la medici ,e si mai bine.
Si mai era parca tot timpul ceva de facut,de renovat dormitorul,camera de zi ,etc.,masina .......ma intelegeti?Pe langa toate astea ,am fost si egoist,mi-a placut asa,fara copii,adica noi doi sa mergem oriunde ,oricand fara sa avem responsabilitate ,sau unde lasam copilul.Iar cand vine un copil,imi vad si prietenii,nu mai au timp,tot timpul se plang ca renunta la micile lor bucurii pentru copii, parca nu am vrut in mod deosebit dar nici nu m-am ferit sa nu avem. In gandul meu,ce-o fi o fi.
atillabenedet
Postat pe 23 Iulie 2013 10:03
Stai linistit,cel mic va veni atunci cand va trebui si cand nu vei sti.Poate e pregatita o surpriza pt tine de cel de sus
Titanika
Postat pe 23 Iulie 2013 11:14
De la: atillabenedet, la data 2013-07-23 10:03:59[quote name=
de ce nu am facut analizele pana acum?Deoarece eu nu am considerat ca e cazul iar ea nu a zis nimic.Nu a venit cu ideea,sa mergem sa vedem daca avem vreo problema,iar eu ,daca se poate sa nu merg la medici ,e si mai bine.
Si mai era parca tot timpul ceva de facut,de renovat dormitorul,camera de zi ,etc.,masina .......ma intelegeti?Pe langa toate astea ,am fost si egoist,mi-a placut asa,fara copii,adica noi doi sa mergem oriunde ,oricand fara sa avem responsabilitate ,sau unde lasam copilul.Iar cand vine un copil,imi vad si prietenii,nu mai au timp,tot timpul se plang ca renunta la micile lor bucurii pentru copii, parca nu am vrut in mod deosebit dar nici nu m-am ferit sa nu avem. In gandul meu,ce-o fi o fi.

TE inteleg,asa gandim cu totii,mereu am pus alte urgente pe primul loc!!!Sper ca toate acestea sa nu devina un impediment in realizarea dorintei voastre!!!
kudika_15804
Postat pe 23 Iulie 2013 11:24
De la: atillabenedet, la data 2013-07-23 09:39:12
De la: kudika_15804, la data 2013-07-23 09:31:15

mda, mi-a placut aia cu "am crezut ca-i racita"!
kiss_my_ass
Postat pe 24 Iulie 2013 14:41
Dar tu stiai de acum un an ca anul acesta impliniti sapte ani de casatorie.Chiar n ai putut pune nimic deoparte sa i oferi ceva sau sa o duci undeva?!
Consideri ca nu merita sa faci un efort ptr.sotia ta?
Pacat! Primesti ceeeace meriti!
kudika138362
Postat pe 24 Iulie 2013 22:19
De la: kudika138362, la data 2013-07-24 22:19:31Dar tu stiai de acum un an ca anul acesta impliniti sapte ani de casatorie.Chiar n ai putut pune nimic deoparte sa i oferi ceva sau sa o duci undeva?!
Consideri ca nu merita sa faci un efort ptr.sotia ta?
Pacat! Primesti ceeeace meriti!

Daca ati fi citit de la inceput la sfarsit,stimata doamna,ati fi constatat ca am depasit faza cu atentia ,cu florile cu etc.
Voi femeile cititi doar ceea ce va convine ,si vedeti doar ce va intereseaza .
atillabenedet
Postat pe 25 Iulie 2013 09:12
De la: kudika_15804, la data 2013-07-23 11:24:31
De la: atillabenedet, la data 2013-07-23 10:03:59[quote name=

TE inteleg,asa gandim cu totii,mereu am pus alte urgente pe primul loc!!!Sper ca toate acestea sa nu devina un impediment in realizarea dorintei voastre!!!

Am facut analizele,ne-au dat rezultatele.Eu sunt perfect .Sotia mea mai trebuie sa faca cateva analize,si din cate mi-a spus i se vor da ceva injectii,o data pe luna.
atillabenedet
Postat pe 25 Iulie 2013 09:14
De la: atillabenedet, la data 2013-07-25 09:14:28[quote name=
Am facut analizele,ne-au dat rezultatele.Eu sunt perfect .Sotia mea mai trebuie sa faca cateva analize,si din cate mi-a spus i se vor da ceva injectii,o data pe luna.

Asa repede ati rezolvat???? Bun,tu esti eliminat din ecuatie,ramanand ca sotia ta sa respecte recomandarile medicului ginecolog!!!Cu rabdare si intelegere poate veti depasi acest obstacol!!!
kudika_15804
Postat pe 25 Iulie 2013 09:43
De la: kudika_15804, la data 2013-07-25 09:43:29
De la: atillabenedet, la data 2013-07-25 09:14:28[quote name=

Asa repede ati rezolvat???? Bun,tu esti eliminat din ecuatie,ramanand ca sotia ta sa respecte recomandarile medicului ginecolog!!!Cu rabdare si intelegere poate veti depasi acest obstacol!!!

Ieri am facut amandoi analizele,la 12 sotia mea le-a primit ,i s-a explicat cum trebuie procedat .Azi iar merge ea la medic ,da mi-a explicat ea pentru ce anume ,nu mai sti exact ,si nu vreau sa vorbesc prostii.
atillabenedet
Postat pe 25 Iulie 2013 09:50
De la: atillabenedet, la data 2013-07-25 09:50:55[quote name='
Ieri am facut amandoi analizele,la 12 sotia mea le-a primit ,i s-a explicat cum trebuie procedat .Azi iar merge ea la medic ,da mi-a explicat ea pentru ce anume ,nu mai sti exact ,si nu vreau sa vorbesc prostii.

Foarte bine,femeile trebuie sa parcurga mai multi pasi, decat barbatii,in atingerea scopului propus,medical vorbind!!Si ai gandit intelept,nu vorbi prostii,este cel mai bine in acest moment!!Aveti grija,unul de celalalt!!
kudika_15804
Postat pe 25 Iulie 2013 09:59
De la: kudika_15804, la data 2013-07-25 09:59:20
De la: atillabenedet, la data 2013-07-25 09:50:55[quote name='

Foarte bine,femeile trebuie sa parcurga mai multi pasi, decat barbatii,in atingerea scopului propus,medical vorbind!!Si ai gandit intelept,nu vorbi prostii,este cel mai bine in acest moment!!Aveti grija,unul de celalalt!!

Multumim,asa vom face
Si inca ceva ,multumesc pentru cuvintele frumoase ,si pentru incurajari,dvs.si inca cativa ,putini ,nu m-ati luat in deradere.
atillabenedet
Postat pe 25 Iulie 2013 10:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
De ce se teme femeia la 30 de ani? 123 De la: denis_roxana 23 Mai 2011 17:23
nu vreau sa ma marit 33 De la: kudika152053 26 Martie 2010 18:30
dansul mirilor! 12 De la: iris_4_ever 6 Decembrie 2009 04:48
buna 0 De la: 16 Septembrie 2010 09:56
ciudate indoieli inainte de casatorie, pls help!!!! 12 De la: pinguina 22 Noiembrie 2010 20:16