Mai multe
De la: luchianramona, la data 2013-10-11 11:02:34Doar n-o fi centrul universului !! nici macar in visele ei!
|
||
|
piscotica Postat pe 11 Octombrie 2013 11:06 |
||
|---|---|---|
Draga mea,dandanianca,stiu ca ai avut acest topic deschis de tine si il cautam la mine la profil sa vad ce vesti ne mai aduci si atunci am vazut ca ma anuntau ca acest topic nu mai exista.Imi pare rau de ceea ce se intampla si chiar nu am cuvine.Pt mine problemele sociale imi dau un mare interes si daca pot ajuta pe cineva cu un sfat sau cuvinte de incurajare o fac din tot sufletul Dar chiar te rog,ne poti spune ce hotarari ai luat pt ati continua viata,te vei impaca cu sotul tau sau vei merge mai departe alaturi de copiii copiii tai?! |
||
|
Titanika Postat pe 11 Octombrie 2013 11:45 |
||
| draga mea prietena, lucrurile stau cam asa:se face o saptamana de cand ne-am gasit apartament cu chirie, eu si fetele, si ne-am mutat.pe scurt iti spun ca suntem toate, fara nici o exceptie, devastate. nu are rost sa ma eschivez si sa ma mint singura de niste lucruri care exista.am trecut printr-o emigrare in Canada, mi-am ingropat amandoi parintii pe care i-am ingrijit pina au inchis ochii, dar nu am trait atata durere ca acum.e trist, dar adevarat.nu ma pot trezi din socul primit si ma lupt sa raman in picioare, pentru fete, si pentru ca trebuie sa le cresc de acum inainte.am plecat din casa, dupa 22 de ani, cu hainele mele si ale fetelor.oricum nu eram in stare sa iau nimic altceva ce mi-ar fi putut aminti de fostul sot si nici nu voiam pt.ca in f.scurt timp o sa plec din tara.ma intorc in Canada cu fetele si o iau- din nou- de la capat.sper doar ca bunul Dumnezeu sa imi dea putere si sa ma tina sanatoasa sa pot lucra pt. a-mi creste fetele.cand am emigrat , avem 32 de ani-in 2002- acum am...43 , deci nu mai e asa usor.dar,cu credinta si ajutor de la Dumnezeu, stiu ca o sa reusesc,pt. ca ...nu am de ales.vreau doar ca fetele saq sufere cat mai putin,sa nu ramana traumatizate dupa acest soc. noaptea ma impart intre dormitorul celei mici si celei mari-care luna asta face 18 ani-amandoua fac cosmaruri noapte de noapte, tipa, se trezesc plangand si se intreaba unde au gresit.atat cat pot, le imbabrbatez si le spun ca nu este greseala lor.noi , adultii, suntem cruzi, si lovim uneori fara sa ne uitam ce ramane in urma noastra.pacat... sunt 2 fete adorabile.sunt sigura ca orice mama crede asta despre copii sai, deci nu ma poate condamna nimeni. | ||
|
|
||
|
dandenianca Postat pe 11 Octombrie 2013 13:34 |
||
|
ESTI O FEMEIE PUTERNICA,sa nu uiti acest lucru si repeta-ti mereu aceste cuvinte.Ai 42 ani vei si mama si tata cum ai fost si pana acum,iar fetele iti vor da putere sa mergi mai departe!M-am pus in situatia ta citind cele scrise si-ti scrisesem in acel topic cam ce as fi facut in locul tau si uite ca asa s-a si intamplat,exact cum am gandit! Nu te speria de necunoscut pt ca mergi intr-o tara unde ai mai fost,cunosti limba si legile lor si acolo mamele au mai multa prioritate ca in Romania. Ai doua fete care iti vor fi aproape mereu si de mult ajutor.Tu trebuie sa stai mereu de vorba cu ele si sa te sfatuiesti cu ele ca si cum ar fi oameni mari,ca sa le insufli si lor acest curaj de a fi puternice.Dar nu uita sa le faci si momente imbucuratoare si sa razi ,sa glumesti sa va jucati sa ascultati o muzica si chiar sa dansati impreuna....chiar daca uneori doare in suflet si in inima.Ridica capul spre cer si roagal pe Dzeu sa-ti ajute sa fi puternica sa mergi mai departe si credema ca vei reusi!!! Nu degeaba ma numesc eu Titanika,viata ne caleste sa fim mai puternice si daca cineva arunca cu gunoi pe un trandafir,credema ca acesta va creste mai mare ,puternic si mai frumos!!! Dar nu uita sa-ti pastrezi zambetul pe buze in fata fetelor,chiar daca intorci privirea si in sufletul doare. Aratale ca esti puternica si invatale si pe ele sa fie mandre de mama lor si au ce invata de la tine!!!
|
||
|
Titanika Postat pe 12 Octombrie 2013 12:11 |
||
De la: kudika_15804, la data 2013-10-10 11:54:05De la: Teo_sol, la data 2013-10-10 11:22:37Adica primim o palma si sa intoarcem si celalalt obraz si sa ne prefacem ca nu s-a intamplat nimic. Ma rog... De ce nu spui de vremea cand intrai pe forum cu nick-ul de Genevieve si te certai cu toata lumea, din te miri ce? Si-mi place cum afirmi ca acest forum nu reprezinta centrul Universului vietii tale, dar esti prezenta pe el, de dimineata pana seara, 7 zile din 7...
|
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 16 Octombrie 2013 12:47 |
||
De la: dandenianca, la data 2013-10-11 13:34:18draga mea prietena, lucrurile stau cam asa:se face o saptamana de cand ne-am gasit apartament cu chirie, eu si fetele, si ne-am mutat.pe scurt iti spun ca suntem toate, fara nici o exceptie, devastate. nu are rost sa ma eschivez si sa ma mint singura de niste lucruri care exista.am trecut printr-o emigrare in Canada, mi-am ingropat amandoi parintii pe care i-am ingrijit pina au inchis ochii, dar nu am trait atata durere ca acum.e trist, dar adevarat.nu ma pot trezi din socul primit si ma lupt sa raman in picioare, pentru fete, si pentru ca trebuie sa le cresc de acum inainte.am plecat din casa, dupa 22 de ani, cu hainele mele si ale fetelor.oricum nu eram in stare sa iau nimic altceva ce mi-ar fi putut aminti de fostul sot si nici nu voiam pt.ca in f.scurt timp o sa plec din tara.ma intorc in Canada cu fetele si o iau- din nou- de la capat.sper doar ca bunul Dumnezeu sa imi dea putere si sa ma tina sanatoasa sa pot lucra pt. a-mi creste fetele.cand am emigrat , avem 32 de ani-in 2002- acum am...43 , deci nu mai e asa usor.dar,cu credinta si ajutor de la Dumnezeu, stiu ca o sa reusesc,pt. ca ...nu am de ales.vreau doar ca fetele saq sufere cat mai putin,sa nu ramana traumatizate dupa acest soc. noaptea ma impart intre dormitorul celei mici si celei mari-care luna asta face 18 ani-amandoua fac cosmaruri noapte de noapte, tipa, se trezesc plangand si se intreaba unde au gresit.atat cat pot, le imbabrbatez si le spun ca nu este greseala lor.noi , adultii, suntem cruzi, si lovim uneori fara sa ne uitam ce ramane in urma noastra.pacat... sunt 2 fete adorabile.sunt sigura ca orice mama crede asta despre copii sai, deci nu ma poate condamna nimeni. Incercati sa mergeti la psiholog, atat tu, cat si fiicele tale. V-ar ajuta foarte mult cateva sedinte de psihoterapie si nu o sa spun ironic. Va doresc multa putere de a merge mai departe!
|
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 16 Octombrie 2013 12:51 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| durere de ovare | 21 | De la: kudika228362 21 Decembrie 2010 13:06 |
| oje | 2 | De la: polin 6 Decembrie 2011 22:28 |
| mi-am pierdut cea ce am avut cel mai drag pe lume. | 8 | De la: kudika_14431 7 Mai 2013 20:01 |
|
|
||
| Eptavit | 71 | De la: kudika_14322 23 Ianuarie 2013 14:13 |
| un vot va rog mult | 1 | De la: iubi7a_lui 8 Noiembrie 2010 18:22 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.