Setari Cookie-uri

Amanta in devenire, si/sau sotie fidela?

De la: alandalaportocala, la data 2013-12-14 14:06:31sa aveti o zi placuta ,eu plec la cumparaturi,mi-a facut mama o lista lunga .

spor la cumparaturi Sorana, si asteptam poza cu radiografia dintosorului :)))) pup
mauuu1987
Postat pe 14 Decembrie 2013 14:09
Sorana , ai grija de tine. Eu merg sa trebaluiesc mai departe pe aici. Din fericire am un sotz amabil care tocmai e la cumparaturi
Si inca o data...Eu sunt Rotty , adica TU , nu Dvs.
Rotty_
Postat pe 14 Decembrie 2013 14:11
De la: Rotty_, la data 2013-12-14 14:11:02Sorana , ai grija de tine. Eu merg sa trebaluiesc mai departe pe aici. Din fericire am un sotz amabil care tocmai e la cumparaturi
Si inca o data...Eu sunt Rotty , adica TU , nu Dvs.

Rotty, chiar e superb catelusul tau. sa-ti traiasca o mie de ani.. offf,daca as sta la curte tot un rot mi-as lua si eu, sunt superbi :X
mauuu1987
Postat pe 14 Decembrie 2013 14:15
Ticu,locul meu de munca ma cam obliga sa port curea mereu,nu obisnuiesc sa port camasa scoasa din pantaloni :) dar totusi cand alerg prin parc, sa stii ca (ai dreptate) nu port curea. tu porti mereu, nu-i asa?? offf, imi e atat de greu sa accept ca exista astfel de gandiri. uneori imi dai impresia sa esti ''o farsa'' si doar iti place sa faci misto pe aici (refuz sa cred ca tu chiar gand toate prostiile astea)
mauuu1987
Postat pe 14 Decembrie 2013 14:26
De la: Tycu, la data 2013-12-14 11:49:31
De la: Rotty_, la data 2013-12-13 20:16:41" pecand curvasaria o face femeia ca vrea,"

...Dar barbatul ?

Si...sa sti ca eu nu condamn pe nimeni in sensul asta.Doar accept. Daca esti lesbi , sa nu te puna sa te dai la mine

La barbat nu e pacatul asa mare ca la femeie,el are alte drepturi ca doar are curea , nu fusta ! Nu, nu ma dau la "comunitari " , nu stiu daca esti feminin sau masculin ,ai grija ca s-au pus astia pe eutanasieri !

sa stii ca vorbesti ca un mare filozof ai mare dreptate femeia are fusta si barbatul curea, dar care e legatura totusi ?? cureaua e mai smechera decat fusta??? :))))) vaiii.... sau iti place sa asculti ''pusca si cureaua lata''??? aaa cred ca la melodia aia te raportai, dar totusi ala din melodie umbla prin munti si vai, nu ''subjuga'' femeile :))
mauuu1987
Postat pe 14 Decembrie 2013 14:30
De la: Tycu, la data 2013-12-14 12:35:40
De la: Rotty_, la data 2013-12-14 12:10:02
De la: Rotty_, la data 2013-12-13 20:16:41" pecand curvasaria o face femeia ca vrea,"

...Dar barbatul ?

Si...sa sti ca eu nu condamn pe nimeni in sensul asta.Doar accept. Daca esti lesbi , sa nu te puna sa te dai la mine

La barbat nu e pacatul asa mare ca la femeie,el are alte drepturi ca doar are curea , nu fusta ! Nu, nu ma dau la "comunitari " , nu stiu daca esti feminin sau masculin ,ai grija ca s-au pus astia pe eutanasieri !

Nu ma intereseaza eutanasierile mai "desteptule" Nu locuiesc sub poduri , iar aici unde locuiesc eu , nu se prea practica chestia asta.

E bine, la mine din pacate se practica aceste crime oribile asupra cainilor !Eu vorbeam cu imaginea din avatar, daca acolo chipul omului care scrie era altceva !

aoleuuuuuu, bine ca mi-ai zis!! dar tot religia afirma asta cu ''coasta de drac''?? sau?? pfff trebuie sa fiu mai atent de acum. pe mine ma atrage altceva la o femeie, ma gandeam ca partea aia o fi luata de la un dracusor ca prea ne aprinde noua simturile
mauuu1987
Postat pe 14 Decembrie 2013 14:37
De la: mauuu1987, la data 2013-12-14 14:37:58

...Dar barbatul ?

Nu ma intereseaza eutanasierile mai "desteptule" Nu locuiesc sub poduri , iar aici unde locuiesc eu , nu se prea practica chestia asta.

E bine, la mine din pacate se practica aceste crime oribile asupra cainilor !Eu vorbeam cu imaginea din avatar, daca acolo chipul omului care scrie era altceva !

aoleuuuuuu, bine ca mi-ai zis!! dar tot religia afirma asta cu ''coasta de drac''?? sau?? pfff trebuie sa fiu mai atent de acum. pe mine ma atrage altceva la o femeie, ma gandeam ca partea aia o fi luata de la un dracusor ca prea ne aprinde noua simturile

asta era raspunsul la postarea asta by ticutu : ''Lui Mauuui-am dat de inteles ca sa aiba grija ca daca le mai compatimeste mult , femeia il poate insela cu el de mana !Cica femeia are o coasta de drac, asa o fi ? ''

mauuu1987
Postat pe 14 Decembrie 2013 14:42
Coasta aceea a fost luata de la barbat si atasata femeii barbatul avnad prea multeee a stiut el D-zeu ce face fara coasta aceea era vai de capul nostru
-Iulya
Postat pe 14 Decembrie 2013 14:45
Mau , imi trag de maine un bracinar lat , de moare lumea.....pardon , moare Tycu Las fusta , ca oricum e iarna .

Merci pentru cutz....Sunt frumosi , destepti , iubareti si sensibili la maxim , dar incapatzanati si dominantzi !!! Io-i zic : "nu trage" , el o face parca in ciuda. Dar intai se uita la mine cu niste ochi de si in 2 secunde trage ca un bou Apoi eu ma enervez , (normal), il injur :"`tutzi mamarutza lui mata....ce am zis sa nu tragi ? " ....el iar se uita inocent la mine si .......imi arata ca stie sa fie si cuminte. Si tot asa..... Dar nu-mi mai pot imagina viata fara el.....
Rotty_
Postat pe 14 Decembrie 2013 14:45
Intai D-zeu a creeat barbatul. Apoi a avut o idee mai buna Noi.
Rotty_
Postat pe 14 Decembrie 2013 14:48
De la: Rotty_, la data 2013-12-14 14:48:13Intai D-zeu a creeat barbatul. Apoi a avut o idee mai buna Noi.
Exact,Rotty din coasta barbatului am fost plamadite ...dar tycu ,buricul pamantului incerca sa ne indoctrineze cu prostie...a gresit locul
-Iulya
Postat pe 14 Decembrie 2013 14:51
saracul....e rau sa fi asa ... Mie imi e mila....
Rotty_
Postat pe 14 Decembrie 2013 14:54
De la: kudika_943488, la data 2013-12-14 14:51:34
De la: Rotty_, la data 2013-12-14 14:48:13Intai D-zeu a creeat barbatul. Apoi a avut o idee mai buna Noi.
Exact,Rotty din coasta barbatului am fost plamadite ...dar tycu ,buricul pamantului incerca sa ne indoctrineze cu prostie...a gresit locul

supeeeeer Rotty, nu-mi mai povesti ca ma intristez... vreau si eu :( si apropo da-ti-mi coasta inapoooooooiiiii :))
mauuu1987
Postat pe 14 Decembrie 2013 14:55
De la: mauuu1987, la data 2013-12-14 14:55:19

supeeeeer Rotty, nu-mi mai povesti ca ma intristez... vreau si eu :( si apropo da-ti-mi coasta inapoooooooiiiii :))

Am prajit-o Acum sunt independenta
Rotty_
Postat pe 14 Decembrie 2013 14:58
De la: Rotty_, la data 2013-12-14 14:58:22
De la: mauuu1987, la data 2013-12-14 14:55:19

Am prajit-o Acum sunt independenta

offff,saraca mea coasta (de dracusor)
mauuu1987
Postat pe 14 Decembrie 2013 15:00
No lasa Mau , ca trece Acum esti
Rotty_
Postat pe 14 Decembrie 2013 15:13
De la: Rotty_, la data 2013-12-14 15:13:37No lasa Mau , ca trece Acum esti

asa e, acum voi sunteti dracusori, ca o fi din cauza coastei sau a altor parti.. pfff (aaaa, scz e din cauza ca voi purtati fusta si noi curea)
mauuu1987
Postat pe 14 Decembrie 2013 15:24
Da` ce ? Tu nu ai vazut fusta cu curea ?
Ca noi suntem dracusori.....e de la sine intzeles
Rotty_
Postat pe 14 Decembrie 2013 15:37
De la: Rotty_, la data 2013-12-14 15:37:42Da` ce ? Tu nu ai vazut fusta cu curea ?
Ca noi suntem dracusori.....e de la sine intzeles

eu am vazut, Ghita,sczeeeee Ticu cred ca nu a vazut
mauuu1987
Postat pe 14 Decembrie 2013 15:43
Trag aer in sutien ,si intru la pozele lui Tycu.... Acuma ni.....
Rotty_
Postat pe 14 Decembrie 2013 19:24
Nu m-o dat pe spate... ...Un tampit....NB !
Rotty_
Postat pe 14 Decembrie 2013 19:35
Noapte buna Pe..............
Rotty_
Postat pe 14 Decembrie 2013 20:22
De la: Rotty_, la data 2013-12-14 20:22:39Noapte buna Pe..............

asa devreme nanica? Noapte buna
yumy
Postat pe 14 Decembrie 2013 20:34
De la: Viorica_Vio, la data 2013-12-14 10:38:11
De la: Tycu, la data 2013-12-13 17:50:07
De la: Muse__, la data 2013-12-13 13:08:17
De la: cristina_boeru_30, la data 2013-12-13 13:06:22
De la: Muse__, la data 2013-12-13 13:04:55cine cu cine sa se impace? te cris

noi toate, sa ne pupam ca sa ramanem virgine pt Tycu

si daca ne pupam toate intre noi, nu se considera ca suntem lesbi?

Informativ spun, ( nu are legatura cu toipicul) dar vad din pacate multi inapoiati in inteligenta care condamna homosexualitatea , chiar si biserica cu toate ca nu e rolul ei asta !Homosexualitatea e ceva normal ca si heterosexualitatea,Homosexualii sunt oameni normali ca si cei hetero.dar si acum mai sunt oameni cu mintea redusa care condamna asa ceva unde nici Dumnezeu nu a interzis asa ceva !

Esti bisexual?

Nu,nuuu !
Tycu
Postat pe 14 Decembrie 2013 21:59
:sml-sa ma bata schlogu� , ca io in viatza vietzilor , mele nu am cetit asa o aberatzie ca a lui Tycu.

Yumy...Inca nu dorm , da nici multe nu mai am....
Rotty_
Postat pe 14 Decembrie 2013 22:19
De la: alandalaportocala, la data 2013-12-14 12:37:17
De la: Tycu, la data 2013-12-14 12:21:22
De la: mauuu1987, la data 2013-12-13 21:59:02Ticu, ar trebui sa fii foarte mandru de tine!! esti primul de pe forum (din baieti,fete) care mi-a starnit curiozitatea de a-i vizualiza pozele. chiar eram curios cum arata un ''barbat adevarat'' autentic romanesc... no comm :)

Foarte bine, o sa mai pun poze !

bade Ticu,matale ar trebui sa continui sa-ti vezi de ovine si bovine,netu nu-ti prieste .La varsta dumitale bade Ticu,m-as fi asteptat sa am ce invata din experienta dumitale de viata,da raman io la convingerile mele,varsta nu-si spune cuvantul in intelepciune.Unii chiar trec prin viata degeaba ,iar altii care sunt la inceput de drum sunt mult mai dezghetati ca matale.
Imi pare rau ca inca mai exista astfel de barbati ,asta nu-mi da decat de gandit,de aceea sunt atat de multe femei abuzate atat fizic cat si psihic,care stau intr-o relatie toxica deoarece abuzatorul stie nara convingator,ajungand astfel acea femeie sa creada ca ea e de vina ,pe cand colo ea e doar o victima.
Pacat ca nu exista o lege prin care astfel de barbati nene Ticu ca matale,sa nu aibe drept de procreere.

Asa este,la "varsta mea "te pot invata multe , de la mine "babacul" om cu experienta ai ce invata !Nu ,zootennia si sapa nu mi-au placut niciodata bre !Sa stii ca ti-ai ales bine numele "alandala...'' ca asa de-a alandala intelegi !Unde ai citit bre la mine ca eu practic abuzeala fizica si psihica la femei , sau aprob asa ceva ? Am spus clar ca sunt impotriva brutalismului la barbat impotriva femeii,eu condamn doar curvasaria , adica pe cele care se "incurca" cu altul si pe prost il tine acasa,si cand vine acasa de la tavaleala se poarta ca o mielusica !pe astea nu le sufar !Citeste mai atenta sa nu le mai faci ..alandalaportocala...!
Tycu
Postat pe 14 Decembrie 2013 22:30
De la: alandalaportocala, la data 2013-12-14 12:39:19

...Dar barbatul ?

Nene Ticule,dar ce legatura are avatarul cu omul din spatele ID-ului?Matale emrgi pe premisa ca e musai sa-ti afisezi poza reala cand discuti cu un interlocutor?

Cam are , e frumos cainele dar , poate ii e rusine cu figura !Stii, era o persoana , o doamna pe fostul forum Grace, care nu raspundea persoanelor care nu isi avea chipul in avatar !Asta era voia ei !
Tycu
Postat pe 14 Decembrie 2013 22:48
De la: mauuu1987, la data 2013-12-14 13:48:25
De la: Tycu, la data 2013-12-14 12:31:29
De la: Viorica_Vio, la data 2013-12-14 10:48:42
De la: Dindirel, la data 2013-12-14 10:42:21
De la: mauuu1987, la data 2013-12-13 21:12:18
De la: Tycu, la data 2013-12-13 20:07:41
De la: mauuu1987, la data 2013-12-13 18:53:33Fetelor, in loc sa va mai certati atat, mai bine ati incerca sa-l convingeti pe Ticu,ca suntem in anul 2013. Eu zic ca impreuna puteti sa-l ajuti pe Ticu sa vada in alt mod, problema cu virginitatea, cu ''noi barbatii avem voie,dar femeia nuuu''... ASTEA sunt problemele adevarate. si daca te gandesti ca inca exista femei care gandesc asemeni lui ticutu, care suporta violenta din partea barbatului,mitocania,lipsa de respect.. etc. astea trebuie sa se termine... cat mai curand.. offf, AMIN!!!! :))

Da,homosexualitatea nici nu o aprob, nici nu o condamn , nu sunt impotriva drepturilor omului, homosexualitatea o are omul din nastere se datareaza unor hormoni, pecand curvasaria o face femeia ca vrea, o condamn dar e nevoie si de asa ceva !Da si eu condamn si consider oribil brutalitatea unor barbati asupra femeii,nu cu pumnul si forta se rezolva problema.,aia nu sunt barbati ci primitivi !Spui de Biblie, cunosc Biblia ,nu exista nici o dovada , nici in Biblie nu spune ca Divinitatea condamna homo !Eu sunt mai vechi aici pe forum ,am cunoscut multi barbati aici pe forum , multi s-au retras , dar crede-ma ca gandeau chiar barbateste, scuze , dar gandesti despre femei ca un om fara experienta si faci tagma barbateasca de ras daca mai spui ce ai spus mai inainte !

''tagma barbateasca de ras''?????? pe buneeee?? oare care dintre noi face asta.?! Ticutule eu nu ma cert si nu vreau sa intru in polemica cu nimeni,dar sincer esti intr-o enormaaa eroare. aduna-te si actualizeaza-ti putin secolul in care traim :P daca mai erau barbati care gandeau asa ''barbateste'' ca tine, e foarte foarte trist.(si le compatimesc pe bietele doamne care au avut ghinionul sa se afle prin preajma unor astfel de barbati) ma gandeam ca esti un caz izolat... pfff, nasol.

Saracele"bietele doamne" ce bine ca are cine sa le compatimeasca.Asa e , Tycu nu e in secolul asta el este in secolul trecut cand barbatul era adevarat barbat , cand femeia isi respecta sotul ca barbat nu in secolul asta unde barbatii compatimesc pe " bietele doamne"...Mauuu? parca numele asta imi aminteste tot de unul mauuu de pe alt forum,!!!

Si ce-mi place cum te compatimesti pe tine insuti, dindirel/tycu!

Barbatii intr-adevar barbati au fost si sunt DOAR CEI CARE RESPECTA FEMEIA, restul sunt doar niste carpe care-si spun, pe nedrept, barbati.

Iar in ceea ce-l priveste pe Mauuu, e cu mult mai barbat decat tine si tycu la un loc.

Da, asa este .."Barbatii intr-adevar barbati au fost si sunt DOAR CEI CARE RESPECTA FEMEIA, restul sunt doar niste carpe care-si spun, pe nedrept, barbati."..si eu respect femeia dar nu sunt de acord cu unele care isi inseala partenerul cu altul, care isi tine sotul pe post de prostul casei cum este cazul autoarei topicului !Lui Mauuui-am dat de inteles ca sa aiba grija ca daca le mai compatimeste mult , femeia il poate insela cu el de mana !Cica femeia are o coasta de drac, asa o fi ?

''unele care isi tine sotul?''... cam zgarie la ureche,dar sa trecem peste :)) ticu, asa mic cum sunt eu,sau ma consideri tu, cred ca am acumulat si eu ceva experienta in anii astia putini care i-am trait. pana acum (asa cu ''nebarbatia'' mea) sa stii ca nu mi s-a intamplat sa fiu inselat, si ba mai mult,majoritatea domnisoarelor din viata mea au fost niste fiinte minunate. stiu ca nu am sanse prea mari sa te conving de eroarea in care esti, dar poate candva o sa realizezi singurel. si apropo de biserica: mai da-o incolo de biserica, chiar asa indoctrinat esti??? raportarea ta la biserica, biblie, etc, imi aminteste de bunicu.. dar parca nici el nu era asa convins ca toate povestioarele astea sunt adevarate. in fine, asta e o tema mult prea ampla si nu cred ca as termina niciodata sa-ti dem ca religia e cea mai moderna minciunica

Nu am gresit, intentionat am spus "unele care isi tine sotul ,trebuia cuvantul unele sa il pun in ghilimele . Acel "unele" a fost cu trimitere cu inteles catre o persoana anume ! Domnule Mauuu,n-ai inteles bre, eu nu m-am referit ca esti mic ca varsta,eu m-am referit la experienta in cunoasterea femeii , adica nu ai trecut prin multe !Te cred ca ai avut domnisoare minunate in viata, dar nu ai avut ocazia sa treci prin experiente ca sa inveti ceva !Doar stii ca experienta ca si meseria se invata din practica, chiar singur spui..."sa stii ca nu mi s-a intamplat sa fiu inselat, si ba mai mult,majoritatea domnisoarelor din viata mea au fost niste fiinte minunate"...pai si atunci de unde experienta sa ai? Eu am fost si inselat, am inselat si eu, am fost si parasit , am parasit si eu, am anulat si refacut relatii, asa ca am ceva la 30 si ceva de ani !Sa stii ca femeia trebuie sa o iubesti , sa o respecti, dar mai intai trebuie sa stii ce fel de om este ce urmareste de la tine , nu trebuie sa te arunci de la inceput in relatie !Femeia este ca un tigru in arena circului,oricand poate sa isi atace dresorul !Eminescu a zis..Femeia te ridica , femeia te coboara , femeia iti da viata si tot ea te omoara !asa ca...!
Tycu
Postat pe 14 Decembrie 2013 23:07

Cu acest " noi" a gresit Dumnezeu ! trebuia sa lase numai barbatul !
Tycu
Postat pe 14 Decembrie 2013 23:15
De la: Tycu, la data 2013-12-14 23:15:20

Cu acest " noi" a gresit Dumnezeu ! trebuia sa lase numai barbatul !
claaar
-Iulya
Postat pe 14 Decembrie 2013 23:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Voi cum ati proceda? 53 De la: nicossia 7 Octombrie 2011 09:19
need an advice :( 42 De la: Eva32 2 Iulie 2011 01:50
Cand fosta iubita apare... 35 De la: kudika023770 7 Noiembrie 2009 19:18
o parere:) 10 De la: kudika_pudika 14 Octombrie 2011 17:57
Nu-l mai atrag?Ma inseala? 18 De la: kudika072171 2 Octombrie 2009 19:55