Setari Cookie-uri

Amanta in devenire, si/sau sotie fidela?

De la: luchianramona, la data 2013-12-13 12:29:10Tycule, calugaria nu inseamna numai abtinerea de la placerile trupesti, e mult mai mult, dar tu..... ne, doar ai minte de "barbat", n-au de unde sa stii d'astea.

Stiu, prin acest cuvant m-am referit numai la fetele cinstite,la femeile care isi respecta familia,sotii,care nu umbla prin alte paturi cu soti acasa !
Tycu
Postat pe 13 Decembrie 2013 17:33
De la: cristina_boeru_30, la data 2013-12-13 13:03:45Dragele mele doamne! Dupa ce ca suntem o mana de oameni care ne strofocam creierii sa "ajutam" cu cate un sfat pe cei care ne cer ajutorul, ne mai si certam. Eu zic sa facem pace, exact cum ai zis si u alandala "in spiritul Craciunului". Haideti sa fim altfel. Suntem satule de rautatile oamenilor din viata reala, mai refulam si evadam si noi din cand in cand in cea virtuala si speram sa gasim oameni mai intelegatori, mai piosi. Nu mai conteaza cine si a facut, este important sa fim unite. Ca uite mai vine Tycu cateodata si ne da peste nas ca noi femeile, nu putem intelege ce spune el. Asa ca dragutele hai sa ne impacam. Bine?

Asa este, Se cearta in loc sa multumeasca norocului ca am reaparut eu , chiar si Dindirel pe forum,si incercam sa va invatam cum este corect sa fie o femeie ce se respecta moraliceste,cum sa fie o buna familista,sa nu se comenteze despre ea in rau,mai bine sa ne mai intrebe despre relatie corecta cum trebuie sa se comporte,ce trebuie sa faca sa isi multumeasca parteneriii, d-sele stau de cearta !
Tycu
Postat pe 13 Decembrie 2013 17:42
De la: Muse__, la data 2013-12-13 13:08:17
De la: cristina_boeru_30, la data 2013-12-13 13:06:22
De la: Muse__, la data 2013-12-13 13:04:55cine cu cine sa se impace? te cris

noi toate, sa ne pupam ca sa ramanem virgine pt Tycu

si daca ne pupam toate intre noi, nu se considera ca suntem lesbi?

Informativ spun, ( nu are legatura cu toipicul) dar vad din pacate multi inapoiati in inteligenta care condamna homosexualitatea , chiar si biserica cu toate ca nu e rolul ei asta !Homosexualitatea e ceva normal ca si heterosexualitatea,Homosexualii sunt oameni normali ca si cei hetero.dar si acum mai sunt oameni cu mintea redusa care condamna asa ceva unde nici Dumnezeu nu a interzis asa ceva !
Tycu
Postat pe 13 Decembrie 2013 17:50
De la: Tycu, la data 2013-12-13 17:50:07

Informativ spun, ( nu are legatura cu toipicul) dar vad din pacate multi inapoiati in inteligenta care condamna homosexualitatea , chiar si biserica cu toate ca nu e rolul ei asta !Homosexualitatea e ceva normal ca si heterosexualitatea,Homosexualii sunt oameni normali ca si cei hetero.dar si acum mai sunt oameni cu mintea redusa care condamna asa ceva unde nici Dumnezeu nu a interzis asa ceva !

nu condamni homosexualitatea,dar condamni femeile care au avut parte de mai mult de un barbat in materie de sex in viata lor?? wtf??? pe bune... nu te mai raporta la biblie si bla bla, sunt lucruri si povestioare depasite demult. daca tu zici ma Ticutule ca nu sunt barbat, asa o fi. doar... decat sa fiu un barbat cu asa conceptii mai bine prefer sa raman ''baiat'' toata viata :)
mauuu1987
Postat pe 13 Decembrie 2013 18:41
Fetelor, in loc sa va mai certati atat, mai bine ati incerca sa-l convingeti pe Ticu,ca suntem in anul 2013. Eu zic ca impreuna puteti sa-l ajuti pe Ticu sa vada in alt mod, problema cu virginitatea, cu ''noi barbatii avem voie,dar femeia nuuu''... ASTEA sunt problemele adevarate. si daca te gandesti ca inca exista femei care gandesc asemeni lui ticutu, care suporta violenta din partea barbatului,mitocania,lipsa de respect.. etc. astea trebuie sa se termine... cat mai curand.. offf, AMIN!!!! :))
mauuu1987
Postat pe 13 Decembrie 2013 18:53

Tycule ,tu bati campii aiurea rau.....cum poti spune ca si biserica condamna homosexualitatea? Apoi ,"D-zeu ,nu a interzis asa ceva"": D-zeu ne-a lasat cu darul de a procreeaaaaaaaa.....!!!!!!!!!!!!!Din doi barbati ,spune-mi si mie ,ce mama masiiii poti procreeeeeeeeaaaaaaaaaaa ?Si vorbesti de inteligenta si normalitate ?Ma lasiiiiiiii........
-Iulya
Postat pe 13 Decembrie 2013 18:59
D-zeu ne-a lasat pe pamant ,heterosexuali !!!. Homosexualitatea au inventat-o draciii.Sunt oameni ca si noi,nu -i condamna nimeni ..dar sa zici ca D-zeu nu a interzis asta....acum te intreb eu...ai vorbit tu cu d-zeu si ti-a zis tie special Virginel ,lasa-te de dat sfaturi femeilor, culca-te
-Iulya
Postat pe 13 Decembrie 2013 19:06
De la: mauuu1987, la data 2013-12-13 18:53:33Fetelor, in loc sa va mai certati atat, mai bine ati incerca sa-l convingeti pe Ticu,ca suntem in anul 2013. Eu zic ca impreuna puteti sa-l ajuti pe Ticu sa vada in alt mod, problema cu virginitatea, cu ''noi barbatii avem voie,dar femeia nuuu''... ASTEA sunt problemele adevarate. si daca te gandesti ca inca exista femei care gandesc asemeni lui ticutu, care suporta violenta din partea barbatului,mitocania,lipsa de respect.. etc. astea trebuie sa se termine... cat mai curand.. offf, AMIN!!!! :))

Aha ? Deci asa crede el ? Ca barbatii au voie ,iar femeile nu ? Iote daca am lipsit o vreme , nu-s la curent cu stirile
Rotty_
Postat pe 13 Decembrie 2013 19:07

pe cine faci tu inapoiat si om cu minte redusa? si apoi, cine a condamnat asa ceva?
Muse__
Postat pe 13 Decembrie 2013 19:27
" Informativ spun, ( nu are legatura cu toipicul) dar vad din pacate multi inapoiati in inteligenta care condamna homosexualitatea , chiar si biserica cu toate ca nu e rolul ei asta !Homosexualitatea e ceva normal ca si heterosexualitatea,Homosexualii sunt oameni normali ca si cei hetero.dar si acum mai sunt oameni cu mintea redusa care condamna asa ceva unde nici Dumnezeu nu a interzis asa ceva !"

Mai baiatule , tu dai de banuit Esti fetitza ?
Rotty_
Postat pe 13 Decembrie 2013 19:39
De la: mauuu1987, la data 2013-12-13 18:53:33Fetelor, in loc sa va mai certati atat, mai bine ati incerca sa-l convingeti pe Ticu,ca suntem in anul 2013. Eu zic ca impreuna puteti sa-l ajuti pe Ticu sa vada in alt mod, problema cu virginitatea, cu ''noi barbatii avem voie,dar femeia nuuu''... ASTEA sunt problemele adevarate. si daca te gandesti ca inca exista femei care gandesc asemeni lui ticutu, care suporta violenta din partea barbatului,mitocania,lipsa de respect.. etc. astea trebuie sa se termine... cat mai curand.. offf, AMIN!!!! :))

Da,homosexualitatea nici nu o aprob, nici nu o condamn , nu sunt impotriva drepturilor omului, homosexualitatea o are omul din nastere se datareaza unor hormoni, pecand curvasaria o face femeia ca vrea, o condamn dar e nevoie si de asa ceva !Da si eu condamn si consider oribil brutalitatea unor barbati asupra femeii,nu cu pumnul si forta se rezolva problema.,aia nu sunt barbati ci primitivi !Spui de Biblie, cunosc Biblia ,nu exista nici o dovada , nici in Biblie nu spune ca Divinitatea condamna homo !Eu sunt mai vechi aici pe forum ,am cunoscut multi barbati aici pe forum , multi s-au retras , dar crede-ma ca gandeau chiar barbateste, scuze , dar gandesti despre femei ca un om fara experienta si faci tagma barbateasca de ras daca mai spui ce ai spus mai inainte !
Tycu
Postat pe 13 Decembrie 2013 20:07
De la: Muse__, la data 2013-12-13 19:27:19

pe cine faci tu inapoiat si om cu minte redusa? si apoi, cine a condamnat asa ceva?

pe toti care condamna homosexualitatea,!
Tycu
Postat pe 13 Decembrie 2013 20:09
De la: Rotty_, la data 2013-12-13 19:39:48" Informativ spun, ( nu are legatura cu toipicul) dar vad din pacate multi inapoiati in inteligenta care condamna homosexualitatea , chiar si biserica cu toate ca nu e rolul ei asta !Homosexualitatea e ceva normal ca si heterosexualitatea,Homosexualii sunt oameni normali ca si cei hetero.dar si acum mai sunt oameni cu mintea redusa care condamna asa ceva unde nici Dumnezeu nu a interzis asa ceva !"

Sunt lesbi ca imi plac femeile Cine ne da noua dreptul sa condamnam niste oameni care s-au nascut cu asa caracter ?
Tycu
Postat pe 13 Decembrie 2013 20:12
De la: kudika_943488, la data 2013-12-13 19:06:45D-zeu ne-a lasat pe pamant ,heterosexuali !!!. Homosexualitatea au inventat-o draciii.Sunt oameni ca si noi,nu -i condamna nimeni ..dar sa zici ca D-zeu nu a interzis asta....acum te intreb eu...ai vorbit tu cu d-zeu si ti-a zis tie special Virginel ,lasa-te de dat sfaturi femeilor, culca-te

Nu s-au gasit niciunde dovezi ca Divinitatea condamna homo .! Sunt inventii ale bisericii !Dracii au inventat asa ceva? mai drac ca omul nu cred ca exista !
Tycu
Postat pe 13 Decembrie 2013 20:15
De la: Tycu, la data 2013-12-13 20:12:13
De la: Rotty_, la data 2013-12-13 19:39:48" Informativ spun, ( nu are legatura cu toipicul) dar vad din pacate multi inapoiati in inteligenta care condamna homosexualitatea , chiar si biserica cu toate ca nu e rolul ei asta !Homosexualitatea e ceva normal ca si heterosexualitatea,Homosexualii sunt oameni normali ca si cei hetero.dar si acum mai sunt oameni cu mintea redusa care condamna asa ceva unde nici Dumnezeu nu a interzis asa ceva !"

Sunt lesbi ca imi plac femeile Cine ne da noua dreptul sa condamnam niste oameni care s-au nascut cu asa caracter ?

cristina_boeru_30
Postat pe 13 Decembrie 2013 20:16
" pecand curvasaria o face femeia ca vrea,"

...Dar barbatul ?

Si...sa sti ca eu nu condamn pe nimeni in sensul asta.Doar accept. Daca esti lesbi , sa nu te puna sa te dai la mine
Rotty_
Postat pe 13 Decembrie 2013 20:16
De la: Rotty_, la data 2013-12-13 20:16:41" pecand curvasaria o face femeia ca vrea,"

...Dar barbatul ?

Si...sa sti ca eu nu condamn pe nimeni in sensul asta.Doar accept. Daca esti lesbi , sa nu te puna sa te dai la mine

ii plac virginele......

cristina_boeru_30
Postat pe 13 Decembrie 2013 20:21
De la: Tycu, la data 2013-12-13 20:15:37
De la: kudika_943488, la data 2013-12-13 19:06:45D-zeu ne-a lasat pe pamant ,heterosexuali !!!. Homosexualitatea au inventat-o draciii.Sunt oameni ca si noi,nu -i condamna nimeni ..dar sa zici ca D-zeu nu a interzis asta....acum te intreb eu...ai vorbit tu cu d-zeu si ti-a zis tie special Virginel ,lasa-te de dat sfaturi femeilor, culca-te

Nu s-au gasit niciunde dovezi ca Divinitatea condamna homo .! Sunt inventii ale bisericii !Dracii au inventat asa ceva? mai drac ca omul nu cred ca exista !
Ticule ,tu cand tastezi nu poti gandi in aceleasi timp si te si contrazici de la o secunda la alta.
-Iulya
Postat pe 13 Decembrie 2013 20:24
De la: Tycu, la data 2013-12-13 20:09:57
De la: Muse__, la data 2013-12-13 19:27:19

pe toti care condamna homosexualitatea,!

pune frana n-a condamnat-o nimeni
Muse__
Postat pe 13 Decembrie 2013 20:46

esti straight daca iti plac femeile!!!!!
Muse__
Postat pe 13 Decembrie 2013 20:47
De la: Muse__, la data 2013-12-13 20:47:29

esti straight daca iti plac femeile!!!!!

nici el nu stie exact ce este........ii plac virginele, dar nu a avut niciuna, este de acord cu homosexualitatea, poate fii heterosexual....si acum s-a bagat si peste noi........si de fapt e lesbi........

fac si eu ca el

cristina_boeru_30
Postat pe 13 Decembrie 2013 20:53
Muse__
Postat pe 13 Decembrie 2013 21:00
De la: cristina_boeru_30, la data 2013-12-13 20:21:59
De la: Rotty_, la data 2013-12-13 20:16:41" pecand curvasaria o face femeia ca vrea,"

...Dar barbatul ?

ii plac virginele......

A ratat ocazia.....cu catziva anishori buni
Rotty_
Postat pe 13 Decembrie 2013 21:09
De la: Rotty_, la data 2013-12-13 21:09:55
De la: cristina_boeru_30, la data 2013-12-13 20:21:59

...Dar barbatul ?

ii plac virginele......

A ratat ocazia.....cu catziva anishori buni

si el vine si zice
cristina_boeru_30
Postat pe 13 Decembrie 2013 21:12
De la: Tycu, la data 2013-12-13 20:07:41

Da,homosexualitatea nici nu o aprob, nici nu o condamn , nu sunt impotriva drepturilor omului, homosexualitatea o are omul din nastere se datareaza unor hormoni, pecand curvasaria o face femeia ca vrea, o condamn dar e nevoie si de asa ceva !Da si eu condamn si consider oribil brutalitatea unor barbati asupra femeii,nu cu pumnul si forta se rezolva problema.,aia nu sunt barbati ci primitivi !Spui de Biblie, cunosc Biblia ,nu exista nici o dovada , nici in Biblie nu spune ca Divinitatea condamna homo !Eu sunt mai vechi aici pe forum ,am cunoscut multi barbati aici pe forum , multi s-au retras , dar crede-ma ca gandeau chiar barbateste, scuze , dar gandesti despre femei ca un om fara experienta si faci tagma barbateasca de ras daca mai spui ce ai spus mai inainte !

''tagma barbateasca de ras''?????? pe buneeee?? oare care dintre noi face asta.?! Ticutule eu nu ma cert si nu vreau sa intru in polemica cu nimeni,dar sincer esti intr-o enormaaa eroare. aduna-te si actualizeaza-ti putin secolul in care traim :P daca mai erau barbati care gandeau asa ''barbateste'' ca tine, e foarte foarte trist.(si le compatimesc pe bietele doamne care au avut ghinionul sa se afle prin preajma unor astfel de barbati) ma gandeam ca esti un caz izolat... pfff, nasol.
mauuu1987
Postat pe 13 Decembrie 2013 21:12
De la: mauuu1987, la data 2013-12-13 21:12:18
De la: Tycu, la data 2013-12-13 20:07:41

''tagma barbateasca de ras''?????? pe buneeee?? oare care dintre noi face asta.?! Ticutule eu nu ma cert si nu vreau sa intru in polemica cu nimeni,dar sincer esti intr-o enormaaa eroare. aduna-te si actualizeaza-ti putin secolul in care traim :P daca mai erau barbati care gandeau asa ''barbateste'' ca tine, e foarte foarte trist.(si le compatimesc pe bietele doamne care au avut ghinionul sa se afle prin preajma unor astfel de barbati) ma gandeam ca esti un caz izolat... pfff, nasol.

Bine punctat!
cristina_boeru_30
Postat pe 13 Decembrie 2013 21:16
Ticu, ar trebui sa fii foarte mandru de tine!! esti primul de pe forum (din baieti,fete) care mi-a starnit curiozitatea de a-i vizualiza pozele. chiar eram curios cum arata un ''barbat adevarat'' autentic romanesc... no comm :)
mauuu1987
Postat pe 13 Decembrie 2013 21:59
Nu te agita , sa nu ai vreo deceptzie mauuu...
Rotty_
Postat pe 13 Decembrie 2013 22:05
De la: Rotty_, la data 2013-12-13 22:05:56Nu te agita , sa nu ai vreo deceptzie mauuu...

cam tarziu rotty :)))
mauuu1987
Postat pe 13 Decembrie 2013 22:08
Ups...
Rotty_
Postat pe 13 Decembrie 2013 22:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Fostul.... 25 De la: kudika_936128 29 Septembrie 2013 00:12
Un sfat, va rog!!! Nu vreau sa va plictisesc... 12 De la: kudika172385 31 Mai 2010 09:44
am nevoie de un sfat 22 De la: kudika442318 19 Octombrie 2011 21:05
inceputul unei relatii de infidelitate 53 De la: animallover 19 Iunie 2011 08:54
sotul meu ma inseala 37 De la: kudika326767 8 Aprilie 2013 13:49