Setari Cookie-uri

Oare gresesc sau nu?

mi-ar place sa imi gasesc jumatatea aici.. oare gresesc sau nu?
Marius_Dragutzzu_1
Postat pe 25 Ianuarie 2014 22:28
De la: Marius_Dragutzzu_1, la data 2014-01-25 22:28:55mi-ar place sa imi gasesc jumatatea aici.. oare gresesc sau nu?

o vei gasi esti un baiat super ok si toti avem dreptul la dragoste cu bune si cu rele
brunita
Postat pe 25 Ianuarie 2014 23:41
De la: Marius_Dragutzzu_1, la data 2014-01-25 22:28:55mi-ar place sa imi gasesc jumatatea aici.. oare gresesc sau nu?

Mai bine incearca pe un site matrimonial sau in viata de zi cu zi.
Viorica_Ecaterina
Postat pe 26 Ianuarie 2014 15:08
Succes ,daca dai gres sau nu ,e doar pb ta .
-Iulya
Postat pe 26 Ianuarie 2014 16:17

Sincer????NU aici vei gasi ceea ce doresti!!!Si nu gressti,ci esti,doar neintelept directionat!!!
kudika_15804
Postat pe 26 Ianuarie 2014 16:22
De la: kudika_15804, la data 2014-01-26 16:22:53

Sincer????NU aici vei gasi ceea ce doresti!!!Si nu gressti,ci esti,doar neintelept directionat!!!

nu te lua dp curcubeu,,o poti gasii oriunde inclusiv aici sau in alta parte asta nu inseamna sa ti pui in cap sa o gasesti neaparat aici,,o poti gasii si aici precum o poti gasii oriunde,,incearca eu am gasit cateva aici
iiiiiiiiio
Postat pe 26 Ianuarie 2014 16:37
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-01-26 16:37:17

nu te lua dp curcubeu,,o poti gasii oriunde inclusiv aici sau in alta parte asta nu inseamna sa ti pui in cap sa o gasesti neaparat aici,,o poti gasii si aici precum o poti gasii oriunde,,incearca eu am gasit cateva aici

ai gasit aici?
brunita
Postat pe 26 Ianuarie 2014 19:23

DA AICIA PO SA GASESTI DACA VREI CAI PLIN DE CURVE PACI
GONGOI_BOSU
Postat pe 26 Ianuarie 2014 19:37
De la: brunita, la data 2014-01-26 19:23:31
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-01-26 16:37:17

ai gasit aici?

da,,dc esti curioasa?
iiiiiiiiio
Postat pe 26 Ianuarie 2014 20:44

Nu pricep..iti lipseste o jumate..din corpul tau???
Femeie17
Postat pe 26 Ianuarie 2014 21:09
De la: Femeie17, la data 2014-01-26 21:09:51

Nu pricep..iti lipseste o jumate..din corpul tIubirea se spune c� perturb� percep�ia �i g�ndirea, �ns� nici mintea nu se las� mai prejos �i poate perturba foarte mult exprimarea liber� �i natural� a iubirii. Mintea poate �ngreuna manifestarea iubirii, fie prin reprimarea ei, fie prin impunerea unor condi�ii foarte grele �n care s� se desf�oare. Mintea nu vrea s� par� tot timpul un fel de �Gic�-Contra� �n ceea ce prive�te iubirea, adeseori spune: �Da, e minunat� iubirea! Ce bine c� te-ai �ndr�gostit, dar pentru ca aceast� iubire s� se poat� exprima este necesar s� fie �ndeplinite mai �nt�i c�teva mici-mari condi�ii.� P�n� la un punct este normal s� fie a�a, �ns� mintea a creat �i concepte foarte nes�n�toase pentru suflet �n ceea ce prive�te iubirea. Unul dintre acestea este cel al �sufletului pereche�. Nu mai �tim exact c�nd �i cum mintea a creat o poveste despre faptul c� fiecare om ar avea doar o jum�tate de suflet �i c�, pentru a se des�v�r�i, ar avea nevoie s�-�i g�seasc� cealalt� jum�tate. Din c�te �tiu, aceast� povestioar� ne parvine de la scriitorul grec Aristofan. Vreau s� �n�elege�i c� aceast� idee a jum�t��ilor de suflet �i a a�a-zisului �suflet pereche� chiar nu este altceva dec�t o poveste, o poveste romantic� �n felul ei, �ns� doar o poveste �i nimic mai mult! au???
Femeie17
Postat pe 26 Ianuarie 2014 21:12
De la: Femeie17, la data 2014-01-26 21:12:37
De la: Femeie17, la data 2014-01-26 21:09:51

Nu pricep..iti lipseste o jumate..din corpul tIubirea se spune c� perturb� percep�ia �i g�ndirea, �ns� nici mintea nu se las� mai prejos �i poate perturba foarte mult exprimarea liber� �i natural� a iubirii. Mintea poate �ngreuna manifestarea iubirii, fie prin reprimarea ei, fie prin impunerea unor condi�ii foarte grele �n care s� se desf�oare. Mintea nu vrea s� par� tot timpul un fel de �Gic�-Contra� �n ceea ce prive�te iubirea, adeseori spune: �Da, e minunat� iubirea! Ce bine c� te-ai �ndr�gostit, dar pentru ca aceast� iubire s� se poat� exprima este necesar s� fie �ndeplinite mai �nt�i c�teva mici-mari condi�ii.� P�n� la un punct este normal s� fie a�a, �ns� mintea a creat �i concepte foarte nes�n�toase pentru suflet �n ceea ce prive�te iubirea. Unul dintre acestea este cel al �sufletului pereche�. Nu mai �tim exact c�nd �i cum mintea a creat o poveste despre faptul c� fiecare om ar avea doar o jum�tate de suflet �i c�, pentru a se des�v�r�i, ar avea nevoie s�-�i g�seasc� cealalt� jum�tate. Din c�te �tiu, aceast� povestioar� ne parvine de la scriitorul grec Aristofan. Vreau s� �n�elege�i c� aceast� idee a jum�t��ilor de suflet �i a a�a-zisului �suflet pereche� chiar nu este altceva dec�t o poveste, o poveste romantic� �n felul ei, �ns� doar o poveste �i nimic mai mult! au???

Fiecare om are sufletul �ntreg, fiecare om se poate des�v�r�i prin sine �nsu�i cu ajutorul lui Dumnezeu. Fiecare om are tot ceea ce �i trebuie pentru a fi �ntreg, pentru a fi capabil s� se bucure �n inima lui de tot �i de toate. Dac� ne referim la mitul Facerii din Biblie, chiar �i aici se spune c� Eva a fost f�cut� dintr-o coast� a lui Adam. Dumnezeu nu i-a luat lui Adam o parte a sufletului ca s� o creeze pe Eva, i-a luat doar o coast�! Eva �i-a primit sufletul, ca �i Adam, de la Dumnezeu. �i a primit un suflet �ntreg �i la fel cu al lui Adam. Ceea ce ne diferen�iaz� este trupul �i mintea, dar sufletul ne este la fel.
Femeie17
Postat pe 26 Ianuarie 2014 21:13
�n procesul evolutiv avem nevoie unii de ceilal�i. Nimic nu ne ajut� mai mult dec�t s� rela�ion�m �ntre noi, �ns� cel mai adesea ajungem s� depindem unii de ceilal�i, ajungem s� credem c� pentru a fi �ntregi trebuie s� ne g�sim jum�tatea. Nimic mai fals. �n realitate, astfel de g�nduri d�uneaz� cel mai mult sufletului �i dac� ajungem la dependen�� �i chiar la credin�e puternice cum c� am fi incomple�i, vom avea apoi de parcurs un lung proces de vindecare �i de rede�teptare. Lucrurile stau cam a�a! S�ntem suflete mult �ngropate �n materie, cu multe din poten�ialit��i adormite. A�a cum s�ntem acum este adev�rat c� nu s�ntem nici pe departe �ntregi, nu avem senza�ia c� s�ntem una cu totul, nu sim�im �n noi �n�ine plenitudinea bucuriei �i chiar avem o mare nevoie de a fi �mpreun� cu ceilal�i, de a fi iubi�i �i aprecia�i. Ceea ce se cere �ns� de la noi este ca ceea ce treze�te prezen�a cuiva �n sufletul nostru, s� fim capabili ulterior s� trezim singuri �i s� permanentiz�m acea calitate. De exemplu, cineva cu care ajungi s� interac�ionezi sau chiar s� ai o rela�ie, ��i poate trezi generozitatea. De felul t�u e�ti cam zg�rcit, dar �n prezen�a acelei persoane devii dintr-odat� mai generos. Dac� �ncepe s�-�i plac� s� fii generos, vei ajunge s� tragi concluzia c� trebuie neap�rat s� ai acea persoan� l�ng� tine pentru a putea fi generos. Este o condi�ionare pe care mintea o face imediat, pentru c� este calea cea mai u�oar�. A�a se ajunge la dependen�� �i �ncepem s� ne d�un�m unul altuia. Calea corect� este ca dup� ce cineva ne-a ar�tat prin simpla sa prezen�� ce �nseamn� s� fii generos, s� �ncepem s� fim genero�i prin noi �n�ine �i dac� altceva nu mai are ce s� ne �nve�e, rela�ia cu acea persoan� se va �ncheia frumos �i vom merge mai departe c�tre urm�toarele lec�ii ale vie�ii. Fiecare om ne arat� doar calea pe care trebuie ulterior s� o parcurgem singuri. Unele lucruri se �nva�� mai u�or, altele mai greu. Pentru a �nv��a unele lucruri unii r�m�n �n via�a noastr� un timp scurt, al�ii pentru un timp mai lung. S�ntem aici pentru a ne �nv��a unii pe ceilal�i s� ne trezim sufletele �i cel mai u�or �nv���m aceasta prin iubire �i prin rela�iile pe care le avem. Chiar dac� transform�rile implic� �i mult� suferin��, iubirea �i rela�iile r�m�n cea mai simpl� cale de a ne trezi sufletele. Totul e s� nu ne complacem �n dependen�� �i stagnare.
Femeie17
Postat pe 26 Ianuarie 2014 21:14
De la: Femeie17, la data 2014-01-26 21:14:20�n procesul evolutiv avem nevoie unii de ceilal�i. Nimic nu ne ajut� mai mult dec�t s� rela�ion�m �ntre noi, �ns� cel mai adesea ajungem s� depindem unii de ceilal�i, ajungem s� credem c� pentru a fi �ntregi trebuie s� ne g�sim jum�tatea. Nimic mai fals. �n realitate, astfel de g�nduri d�uneaz� cel mai mult sufletului �i dac� ajungem la dependen�� �i chiar la credin�e puternice cum c� am fi incomple�i, vom avea apoi de parcurs un lung proces de vindecare �i de rede�teptare. Lucrurile stau cam a�a! S�ntem suflete mult �ngropate �n materie, cu multe din poten�ialit��i adormite. A�a cum s�ntem acum este adev�rat c� nu s�ntem nici pe departe �ntregi, nu avem senza�ia c� s�ntem una cu totul, nu sim�im �n noi �n�ine plenitudinea bucuriei �i chiar avem o mare nevoie de a fi �mpreun� cu ceilal�i, de a fi iubi�i �i aprecia�i. Ceea ce se cere �ns� de la noi este ca ceea ce treze�te prezen�a cuiva �n sufletul nostru, s� fim capabili ulterior s� trezim singuri �i s� permanentiz�m acea calitate. De exemplu, cineva cu care ajungi s� interac�ionezi sau chiar s� ai o rela�ie, ��i poate trezi generozitatea. De felul t�u e�ti cam zg�rcit, dar �n prezen�a acelei persoane devii dintr-odat� mai generos. Dac� �ncepe s�-�i plac� s� fii generos, vei ajunge s� tragi concluzia c� trebuie neap�rat s� ai acea persoan� l�ng� tine pentru a putea fi generos. Este o condi�ionare pe care mintea o face imediat, pentru c� este calea cea mai u�oar�. A�a se ajunge la dependen�� �i �ncepem s� ne d�un�m unul altuia. Calea corect� este ca dup� ce cineva ne-a ar�tat prin simpla sa prezen�� ce �nseamn� s� fii generos, s� �ncepem s� fim genero�i prin noi �n�ine �i dac� altceva nu mai are ce s� ne �nve�e, rela�ia cu acea persoan� se va �ncheia frumos �i vom merge mai departe c�tre urm�toarele lec�ii ale vie�ii. Fiecare om ne arat� doar calea pe care trebuie ulterior s� o parcurgem singuri. Unele lucruri se �nva�� mai u�or, altele mai greu. Pentru a �nv��a unele lucruri unii r�m�n �n via�a noastr� un timp scurt, al�ii pentru un timp mai lung. S�ntem aici pentru a ne �nv��a unii pe ceilal�i s� ne trezim sufletele �i cel mai u�or �nv���m aceasta prin iubire �i prin rela�iile pe care le avem. Chiar dac� transform�rile implic� �i mult� suferin��, iubirea �i rela�iile r�m�n cea mai simpl� cale de a ne trezi sufletele. Totul e s� nu ne complacem �n dependen�� �i stagnare.

Unele lucruri pe care trebuie s� le �nv���m s�nt foarte ad�nci, �i pentru acele lucruri avem nevoie l�ng� noi de oameni cu adev�rat potrivi�i. De regul�, cele mai ad�nci poten�ialit��i ale sufletului ni le poate trezi prezen�a unui singur alt om �n via�a noastr�. �ns� acela nu ne este sufletul pereche, este doar sufletul potrivit, care s� ne arate calea c�tre ceea ce s�ntem ca �ntreg, ceea ce s�ntem prin noi �n�ine. Gabriel Garcia Marquez spunea foarte frumos �i concis despre toate acestea �n felul urm�tor: �Te iubesc nu pentru ceea ce e�ti, ci pentru ceea ce s�nt, c�nd s�nt cu tine!� Dup� ce cineva care ne iube�te ne arat� ceea ce s�ntem cu adev�rat, trebuie s� �nv���m s� fim a�a cum ne face cel�lalt s� fim, �n mod independent de iubirea sau de prezen�a lui �n via�a noastr�. Aceasta este ceea ce ni se cere �i aceasta este calea de a ne trezi sufletele, pentru a le reda toat� m�re�ia cu care au fost �nzestrate dintru �nceput. Pentru aceasta alegem s� rela�ion�m, s� tr�im �mpreun�, pentru a ne ajuta unii pe ceilal�i �i mai ales pentru a ne bucura �mpreun�!
Femeie17
Postat pe 26 Ianuarie 2014 21:14
Femeie 17...de unde le copiezi
-Iulya
Postat pe 26 Ianuarie 2014 21:20
desteapta domne femeia,,,in mare parte este corect
iiiiiiiiio
Postat pe 26 Ianuarie 2014 21:28
De la: -Iulya, la data 2014-01-26 21:20:50Femeie 17...de unde le copiezi

Din din ceea ce citesc...Arta de a trai !!!
Femeie17
Postat pe 26 Ianuarie 2014 21:30
De la: Femeie17, la data 2014-01-26 21:30:44

www.artadeatrai.ro revista virtuala !!
Femeie17
Postat pe 26 Ianuarie 2014 21:32

Viata este o arta unica si nu exista instructiuni despre cum se foloseste viata sau cum anume trebuie traita . Fiecare din noi are propriul stilou pt a-si descrie arta .
-Iulya
Postat pe 26 Ianuarie 2014 21:36
De la: -Iulya, la data 2014-01-26 21:36:33

Viata este o arta unica si nu exista instructiuni despre cum se foloseste viata sau cum anume trebuie traita . Fiecare din noi are propriul stilou pt a-si descrie arta .

da,dar a trai viata este o arta!Trebuie sa stii sa o traiesti...cu serenita!
Femeie17
Postat pe 26 Ianuarie 2014 21:41
De la: Femeie17, la data 2014-01-26 21:41:18

stii...in viata nu e important sa ai carti bune ,ci sa le joci bine pe cele pe care le ai ...oleeeee serenita
-Iulya
Postat pe 26 Ianuarie 2014 21:48

Frumos spus!
Viorica_Ecaterina
Postat pe 27 Ianuarie 2014 10:30
De la: -Iulya, la data 2014-01-26 21:48:25
De la: Femeie17, la data 2014-01-26 21:41:18

stii...in viata nu e important sa ai carti bune ,ci sa le joci bine pe cele pe care le ai ...oleeeee serenita

Bravo!
Viorica_Ecaterina
Postat pe 27 Ianuarie 2014 10:30
De la: Femeie17, la data 2014-01-26 21:14:54
De la: Femeie17, la data 2014-01-26 21:14:20�n procesul evolutiv avem nevoie unii de ceilal�i. Nimic nu ne ajut� mai mult dec�t s� rela�ion�m �ntre noi, �ns� cel mai adesea ajungem s� depindem unii de ceilal�i, ajungem s� credem c� pentru a fi �ntregi trebuie s� ne g�sim jum�tatea. Nimic mai fals. �n realitate, astfel de g�nduri d�uneaz� cel mai mult sufletului �i dac� ajungem la dependen�� �i chiar la credin�e puternice cum c� am fi incomple�i, vom avea apoi de parcurs un lung proces de vindecare �i de rede�teptare. Lucrurile stau cam a�a! S�ntem suflete mult �ngropate �n materie, cu multe din poten�ialit��i adormite. A�a cum s�ntem acum este adev�rat c� nu s�ntem nici pe departe �ntregi, nu avem senza�ia c� s�ntem una cu totul, nu sim�im �n noi �n�ine plenitudinea bucuriei �i chiar avem o mare nevoie de a fi �mpreun� cu ceilal�i, de a fi iubi�i �i aprecia�i. Ceea ce se cere �ns� de la noi este ca ceea ce treze�te prezen�a cuiva �n sufletul nostru, s� fim capabili ulterior s� trezim singuri �i s� permanentiz�m acea calitate. De exemplu, cineva cu care ajungi s� interac�ionezi sau chiar s� ai o rela�ie, ��i poate trezi generozitatea. De felul t�u e�ti cam zg�rcit, dar �n prezen�a acelei persoane devii dintr-odat� mai generos. Dac� �ncepe s�-�i plac� s� fii generos, vei ajunge s� tragi concluzia c� trebuie neap�rat s� ai acea persoan� l�ng� tine pentru a putea fi generos. Este o condi�ionare pe care mintea o face imediat, pentru c� este calea cea mai u�oar�. A�a se ajunge la dependen�� �i �ncepem s� ne d�un�m unul altuia. Calea corect� este ca dup� ce cineva ne-a ar�tat prin simpla sa prezen�� ce �nseamn� s� fii generos, s� �ncepem s� fim genero�i prin noi �n�ine �i dac� altceva nu mai are ce s� ne �nve�e, rela�ia cu acea persoan� se va �ncheia frumos �i vom merge mai departe c�tre urm�toarele lec�ii ale vie�ii. Fiecare om ne arat� doar calea pe care trebuie ulterior s� o parcurgem singuri. Unele lucruri se �nva�� mai u�or, altele mai greu. Pentru a �nv��a unele lucruri unii r�m�n �n via�a noastr� un timp scurt, al�ii pentru un timp mai lung. S�ntem aici pentru a ne �nv��a unii pe ceilal�i s� ne trezim sufletele �i cel mai u�or �nv���m aceasta prin iubire �i prin rela�iile pe care le avem. Chiar dac� transform�rile implic� �i mult� suferin��, iubirea �i rela�iile r�m�n cea mai simpl� cale de a ne trezi sufletele. Totul e s� nu ne complacem �n dependen�� �i stagnare.

Unele lucruri pe care trebuie s� le �nv���m s�nt foarte ad�nci, �i pentru acele lucruri avem nevoie l�ng� noi de oameni cu adev�rat potrivi�i. De regul�, cele mai ad�nci poten�ialit��i ale sufletului ni le poate trezi prezen�a unui singur alt om �n via�a noastr�. �ns� acela nu ne este sufletul pereche, este doar sufletul potrivit, care s� ne arate calea c�tre ceea ce s�ntem ca �ntreg, ceea ce s�ntem prin noi �n�ine. Gabriel Garcia Marquez spunea foarte frumos �i concis despre toate acestea �n felul urm�tor: �Te iubesc nu pentru ceea ce e�ti, ci pentru ceea ce s�nt, c�nd s�nt cu tine!� Dup� ce cineva care ne iube�te ne arat� ceea ce s�ntem cu adev�rat, trebuie s� �nv���m s� fim a�a cum ne face cel�lalt s� fim, �n mod independent de iubirea sau de prezen�a lui �n via�a noastr�. Aceasta este ceea ce ni se cere �i aceasta este calea de a ne trezi sufletele, pentru a le reda toat� m�re�ia cu care au fost �nzestrate dintru �nceput. Pentru aceasta alegem s� rela�ion�m, s� tr�im �mpreun�, pentru a ne ajuta unii pe ceilal�i �i mai ales pentru a ne bucura �mpreun�!

Oamenii nu au fost zamisliti pentru a fi solitari,avem nevoie unii de ceilalti,in orice domeniu!!Ceea ce ai tastat mai sus poate fi numit empatie a sufletelor,comuniune a spiritelor!!
kudika_15804
Postat pe 27 Ianuarie 2014 10:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cer un sfat .... asa inainte de casatorie:(( 98 De la: cyka10 13 Martie 2015 22:35
bebelusi din centrele de plasament 2 De la: miss_darine 7 Decembrie 2009 13:04
dupa doi ani jumate de intilnire mia propus sa locuim impreuna, ce parere aveti? 2 De la: kudika_nikole 22 Decembrie 2011 16:45
rochii de mireasa de inchiriat 1 De la: bestbride 17 Februarie 2010 18:45
Cum se poate adopta un copil in romania? 3 De la: DiavolytaTa 30 Aprilie 2009 19:50