Mai multe
sa ma lumineze ca sa ce??ca sa cred ca e bn sa omori oameni?sa te ierte si pe tn si sa te lumineze,,sanatate
|
||
|
iiiiiiiiio Postat pe 19 Martie 2014 18:06 |
||
|---|---|---|
De la: Liuta, la data 2014-03-19 06:47:44Pana sa ai ton direct cu Dumnezeu, in care eu cred din tot sufletul, du-te si consulta un psiholog, tu ai grave deviatii de comportament, tu ai o problema cu tine nu cu altii. Sunteti sigura ca eu am deviatii de comportament? Stiti un psiholog bun ?
|
||
|
Radu_Cristian_1 Postat pe 19 Martie 2014 18:24 |
||
| Nu dumneavoastra v-am spus acest lucru domnule Radu Cristian, ci lui iiiiiiiiio ! | ||
|
|
||
|
Liuta Postat pe 20 Martie 2014 06:04 |
||
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-03-19 18:06:35sa ma lumineze ca sa ce??ca sa cred ca e bn sa omori oameni?sa te ierte si pe tn si sa te lumineze,,sanatate Tu , nu realizezi ca-ti asumi pacatele , acestor oameni , pacate facute cu sau fara voia lor ! Nu doar femeile impartasesc pacatul , ci si barbatii in egala masura . Judeci si ranesti o romanie intreaga ,prin predicile tale. Judeci doctori ,oameni care au fost inzestrati de a salva vieti !; si care totusi intind o mana de "ajutor" , celor care care au nevoie... Toti acesti oameni au credinta in D-zeu , credinta pe care tu le-o renegi ! Daca poti sa-ti asumi pacatele atator oameni ,predica mai departe ....nici macar d-zeu nu-i judeca atat de aspru , asa cum o faci tu ! Cei ce au avut un anumit scop pt a-si indeplini interesele , s-au folosit dintotdeauna de religie , este un fapt cunoscut chiar si in zilele de azi. Asa ca asuma-ti pacatele omenirii , desi nimeni nu ti-a cerut acest lucru. |
||
|
-Iulya Postat pe 20 Martie 2014 12:38 |
||
|
Nu sunt pro intreruperii de sarcina , dar nici imopotriva .Nu am avut parte spre norocul meu , de a avea avorturi. Am avut o singura sarcina , prima si ultima , pana in momentul de fata In viata mea , nu am consumat alcool , nu am fumat , nu am folosit anticonceptionale, am avut o viata organizata , frumoasa alaturi de sotul meu. La varsta de 23 de ani , o sarcina extrauterina , mi-a curmat dorinta si posibilitatea de a avea copii. Ma bucur de copii altora , oferindu-le ceea ce parintii lor nu au posibilitatea , si-mi alin sufletul iubindu-i. Pe cine sa acuz de ghinionul meu ! Pe acele femei care au o viata dezorganizata si totusi aduc copii pe lume ?......NU , nu judec si nu arunc vina pe nimeni. pE D-ZEU ? nici atat , nu mi-am piredut credinta in d-zeu . Deci domnul iiiiiiiiiiiiiiiiooo, cine esti tu si ce motivatii argumentate ai pt a rani si judeca atatea oameni.......pretinzand ca tu esti cel care le stii pe toate ?????!!!!!
|
||
|
-Iulya Postat pe 20 Martie 2014 13:03 |
||
De la: Liuta, la data 2014-03-20 06:04:42Nu dumneavoastra v-am spus acest lucru domnule Radu Cristian, ci lui iiiiiiiiio ! Va multumesc. M-am mai linistit. Intrucat ati facut referire la persoana care astepta un ton direct cu Dumnezeu am crezut ca era vorba de mine.
|
||
|
Radu_Cristian_1 Postat pe 20 Martie 2014 17:10 |
||
| pai vezi tu iulia cum astazi tuturor li se pare ciudat din cauza cursului care o ia viata datorita unora de spala mintile oamenilor,,daca vin eu si zic un lucru simplu ca viata o da dumnezeu iar acel copil din pantece este om ca si tn sunt catalogat ca fiind ciudat,,pentru ca mintile oamenilor sunt spalate iulia de guvernele mondiale si masonerie,traim ca intr un fel de matrix raul a devenit bine,,,eu nu judec pe nimeni ti am zis ca am eu nenumarate greseli nu as avea cum sa judec pe cineva,insa eu stiu ca am greseli iulia nu ca am facut vreun bine,,,,,inca odata eu spun un singur lucru viata vine doar de la dumnezeu si odata venita in pantece de mama este om ca si noi | ||
|
iiiiiiiiio Postat pe 20 Martie 2014 21:40 |
||
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-03-20 21:40:19pai vezi tu iulia cum astazi tuturor li se pare ciudat din cauza cursului care o ia viata datorita unora de spala mintile oamenilor,,daca vin eu si zic un lucru simplu ca viata o da dumnezeu iar acel copil din pantece este om ca si tn sunt catalogat ca fiind ciudat,,pentru ca mintile oamenilor sunt spalate iulia de guvernele mondiale si masonerie,traim ca intr un fel de matrix raul a devenit bine,,,eu nu judec pe nimeni ti am zis ca am eu nenumarate greseli nu as avea cum sa judec pe cineva,insa eu stiu ca am greseli iulia nu ca am facut vreun bine,,,,,inca odata eu spun un singur lucru viata vine doar de la dumnezeu si odata venita in pantece de mama este om ca si noi Este frumos faptul ca sustii viata in sine. Bine ca nu te-ai facut popa , ca fugeau toti enoriasii de tine Cred ca : nici macar tu , nu citesti ceea ce scrii . "Guvernele mondiale " nu intereseaza pe nimeni
|
||
|
-Iulya Postat pe 21 Martie 2014 10:59 |
||
|
Stati linistit ca nu am eu cu nimeni nimic si nici prin gand nu-mi trece sa jignesc. Si eu cred in Dumnezeu si nu sustin avortul, dar iiiio asta o ia de-a dreptul pe aratura si nu e nimeni pus aici sa-i asculte bazaconiile lui. Pe langa ca e total agramat, scrie tot felul de aberatii fara logica. Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut atat dumneavoastra cat si celorlalti membri ai acestui site ! |
||
|
Liuta Postat pe 21 Martie 2014 14:12 |
||
Bravo, fetelor!
|
||
|
kudika226898 Postat pe 21 Martie 2014 16:36 |
||
De la: Liuta, la data 2014-03-21 14:12:08Stati linistit ca nu am eu cu nimeni nimic si nici prin gand nu-mi trece sa jignesc. Si eu cred in Dumnezeu si nu sustin avortul, dar iiiio asta o ia de-a dreptul pe aratura si nu e nimeni pus aici sa-i asculte bazaconiile lui. Pe langa ca e total agramat, scrie tot felul de aberatii fara logica. deci tu zici ca,crezi in dumnezeu si ca eu nu am logica in ce zic,,,pai zi tu atunci daca ai logica si crezi in dumnezeu ce este fatul din pantece este om sau nu??zi sa ma luminezi si pe mn ca zici ca ai logica |
||
|
iiiiiiiiio Postat pe 21 Martie 2014 23:03 |
||
da iulio guvernele mondiale,este de ras pentru cei ce nu cunosc ti am zis ca deja traim intrun fel de matrix,,te trimit iar la curcubeul de la dradinite la cat de bine este sa ne protejam pentru ,,,sarcini nedorite,,, cum adica sarcini nedoride la cat de bn e sa nu ne mai inmultim ca chipurile nu mai este mancare pentru atata populatie ,,totul se misca in asa fel de unii ca oamenii sa nu se mai inmulteasca
|
||
|
iiiiiiiiio Postat pe 21 Martie 2014 23:09 |
||
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-03-21 23:09:09da iulio guvernele mondiale,este de ras pentru cei ce nu cunosc ti am zis ca deja traim intrun fel de matrix,,te trimit iar la curcubeul de la dradinite la cat de bine este sa ne protejam pentru ,,,sarcini nedorite,,, Matrix , eu la dradinita nu am fost .Sunt un om simplu , un om de rand ca toti ceilalti fara nicio deosebire. Guvernele mondiale si minciunile spirituale , sunt indoctrinari sociale ce au fost dintoteauna. Ma bucur de viata si cred in d-zeu , fara aceste indoctrinari . Tu ai fost la dradinita
|
||
|
-Iulya Postat pe 22 Martie 2014 12:43 |
||
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-03-21 23:09:09da iulio guvernele mondiale,este de ras pentru cei ce nu cunosc ti am zis ca deja traim intrun fel de matrix,,te trimit iar la curcubeul de la dradinite la cat de bine este sa ne protejam pentru ,,,sarcini nedorite,,, Guvernele este...care este...almanahe..Vanghelie 2...
|
||
|
kudika226898 Postat pe 22 Martie 2014 16:40 |
||
pe asta se bazeaza guvernele mondiale,,pe ,,,,oameni simpli,,,,,care nu au fost la dredinita crede ma lucrurile sunt masluite iar mintile oamenilor su duse pe alt fagas raul devenind bine |
||
|
iiiiiiiiio Postat pe 22 Martie 2014 20:51 |
||
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-03-22 20:51:12 Pentru asta multumim din inima partidelor si bancilor din lumea larga. Banii si politica ne-au adus in aceasta situatie. Din pacate au reusit sa dezbine societatea suficient de mult incat sa nu mai poata reactiona cu o forta capabila sa reantoarca viata cetatii pe un fagas normal. tuturor
|
||
|
Radu_Cristian_1 Postat pe 10 Aprilie 2014 12:37 |
||
De la: kudika226898, la data 2014-03-22 16:40:33De la: iiiiiiiiio, la data 2014-03-21 23:09:09da iulio guvernele mondiale,este de ras pentru cei ce nu cunosc ti am zis ca deja traim intrun fel de matrix,,te trimit iar la curcubeul de la dradinite la cat de bine este sa ne protejam pentru ,,,sarcini nedorite,,,
|
||
|
Radu_Cristian_1 Postat pe 18 Mai 2014 23:56 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sangerare anormala... | 36 | De la: bunika 27 Octombrie 2012 20:48 |
| fibrom | 2 | De la: kudika514475 13 Martie 2012 17:35 |
| plasturi anticonceptionali | 6 | De la: valy90 22 Noiembrie 2010 15:45 |
|
|
||
| "Trucuri" pentru par ! | 18 | De la: Ada016 17 Aprilie 2014 05:59 |
| daca incepi viata sexuala | 54 | De la: Barbie30_ 16 Iunie 2011 15:36 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.