Setari Cookie-uri

avortul pe timpul lui Ceausescu

De la: iiiiiiiiio, la data 2014-03-18 12:37:33
De la: Radu_Cristian_1, la data 2014-03-18 12:32:33
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-03-17 23:20:03cititi la iov si o sa intelege ti,,cum dumnezeu are grija de toate creatiile sale sa le hraneaca,,cu atat mai mult pe om

Presupun ca are grija doar de cei care cred in el.
Nu-i asa?

are grija de toti .....

Chiar si de cei care mor de inanitie prin Africa ?
Radu_Cristian_1
Postat pe 18 Martie 2014 12:47
nu ,,a uitat de ei,,ca stie ca ai tu grija mai muulta de ei,,ai inceput sa vorbestii tampenii sunt lucruri ce te depasesc,nu pune o viata limitata cu una vesnica,absolut totul se intaampla cu un scop
iiiiiiiiio
Postat pe 18 Martie 2014 13:03
E foarte bine ca citesti din cartile de rugaciuni, dar Dumnezeu nu te invata sa te semetesti, ci sa fii smerit, nu sa intri in polemica mereu si cu toata lumea. Si ar fi bine sa mai citesti si putina ortografie si sa faci mai putine dezacorduri si sa nu mai fi atat de coleric. Mai lasa si altuia dreptul de a avea o parere ca nu pierzi nimic. Si, daca nu sunt indiscreta, daca tot vorbesti de copii, cati ai?
Liuta
Postat pe 18 Martie 2014 14:06
pai daca tu vezi aici ca eu ma semetesc,,,,,,,,,,,,da na era de asteptal la cum gandesti,,eu nu am intrat in polemica cu nimeni am zis o parere obiectiva ca nu ti convine tie e altceva,,n am nici un copil,tu bucurate ca ai si invata ti copii ca cel avortat pooot fi ei
iiiiiiiiio
Postat pe 18 Martie 2014 14:14
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-03-18 13:03:00nu ,,a uitat de ei,,ca stie ca ai tu grija mai muulta de ei,,ai inceput sa vorbestii tampenii sunt lucruri ce te depasesc,nu pune o viata limitata cu una vesnica,absolut totul se intaampla cu un scop

Ca de obicei cand nu ai argumente te multumesti sa apreciezi raspunsurile primite ca fiind niste prostii sau tampenii.

Radu_Cristian_1
Postat pe 18 Martie 2014 15:39
De la: Radu_Cristian_1, la data 2014-03-18 15:39:45
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-03-18 13:03:00nu ,,a uitat de ei,,ca stie ca ai tu grija mai muulta de ei,,ai inceput sa vorbestii tampenii sunt lucruri ce te depasesc,nu pune o viata limitata cu una vesnica,absolut totul se intaampla cu un scop

Ca de obicei cand nu ai argumente te multumesti sa apreciezi raspunsurile primite ca fiind niste prostii sau tampenii.

eu am argumente prietene,,totul se intampla cu un scop inclusiv nasterea ta intr o regiune,,,,

daca argumentul tau ester ca a uitat dumnezeu de cei din africa sa i zici ca ti se pare tie ca nu prea ajuta lumea
iiiiiiiiio
Postat pe 18 Martie 2014 16:06
Lasa-i sa vorbeasca pe cei care au copii, nu mai decreta. Eu, sincer, am impresia ca esti cam dus cu pluta, altfel n-ai avea peste 800 de comentarii in doua luni jumate. sau ai impresia ca site-ul acesta s-a inventat numai pentru tine?
Mai vezi-ti de treaba si nu tot jigni in dreapta si-n stanga. Si cat stai sa comentezi, du-te si fa un copil si creste-l, educa-l, ocupa-te de el!
Liuta
Postat pe 18 Martie 2014 17:33
daca adevarul te face sa te simti jignita e cu totul altceva,,,,,spunele copiilor tai sa faca copii sa i creasca si sa aibe grija de ei si sa nu i avorteze ca ar fi putut fi ei,,asta cat timp ai un mesaj in 2 luni si ala gresit
iiiiiiiiio
Postat pe 18 Martie 2014 22:55
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-03-18 16:06:35
eu am argumente prietene ....

Dialog:
IO : - Cititi la iov si o sa intelegeti cum dumnezeu are grija de toate creatiile sale sa le hraneaca,cu atat mai mult pe om.

RC : - Presupun ca are grija doar de cei care cred in el.
RC: - Nu-i asa?

IO : - Are grija de toti .....

RC: - Chiar si de cei care mor de inanitie prin Africa ?

IO : - Nu ,,a uitat de ei,,ca stie ca ai tu grija mai muulta de ei,,ai inceput sa vorbestii tampenii sunt lucruri ce te depasesc,nu pune o viata limitata cu una vesnica,absolut totul se intampla cu un scop

RC: - Ca de obicei cand nu ai argumente te multumesti sa apreciezi raspunsurile primite ca fiind niste prostii sau tampenii.

IO : - Eu am argumente prietene,,totul se intampla cu un scop inclusiv nasterea ta intr-o regiune,,,,
IO : - Daca argumentul tau este ca a uitat dumnezeu de cei din africa sa i zici ca ti se pare tie ca nu prea ajuta lumea.

Concluzia pe care o trag eu din raspunsurile lui IO :
- In Africa nu moare nimeni de inanitie fiindca am eu grija de ei deoarece m-am nascut in Romania care era odata granarul Europei.

PS.
IO, apreciez faptul ca ai impresia ca am o linie telefonica directa cu Dumnezeu.
Cand o sa am si ton la acest telefon sa fi sigur ca o sa-i zic si cate ceva in plus.
Radu_Cristian_1
Postat pe 19 Martie 2014 00:34
Pana sa ai ton direct cu Dumnezeu, in care eu cred din tot sufletul, du-te si consulta un psiholog, tu ai grave deviatii de comportament, tu ai o problema cu tine nu cu altii.
Copiii mei sunt oameni normali si scoliti nu se inmultesc aiurea ca nu sunt nici tigani si nici pocaiti.
Vezi-ti de problemele tale si trateaza-te !
Liuta
Postat pe 19 Martie 2014 06:47
scoliti sa ce?sa nu te lase sa te nasti?

ia exemplu n cazul asta de la tigani si pocaiti
iiiiiiiiio
Postat pe 19 Martie 2014 08:06
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-03-19 08:06:15scoliti sa ce?sa nu te lase sa te nasti?

ia exemplu n cazul asta de la tigani si pocaiti

http://www.youtube.com/watch?v=polJOl5Eemk
Urmareste cu atentie acest reportaj si spune-mi daca ceea ce sustii sus si tare ,are vreo valoare.... realitatea este cu totul alta , chiar daca nu doresti sa accepti ! Stii tu ...vorba multa ,saracia omului.
-Iulya
Postat pe 19 Martie 2014 12:59
citeste inca o data titlui reportajului,,,abandonul,,,nu este de vina dumnezeu ca oamenii abandoneaza
iiiiiiiiio
Postat pe 19 Martie 2014 13:27
Toate pãcatele sunt pãcate grele si toate pãcatele se numesc de marele Apostol Pavel "lucruri ale întunericului". Cã auzi ce zice: Lepãdati dar lucrurile întunericului. Apoi începe sã le numere: desfrânarea, lãcomia, betia, hula, necredinta... Tot pãcatul întunecã pe om, dar uciderea este un pãcat si împotriva Duhului Sfânt si strigãtor la cer, si poti sã spui acestui pãcat cum vrei. Cã ce este mai scump la fiecare vietate decât viata?

Nu vezi mata cã si o furnicã si un tântar si o muscã, o jivinã cât de micã, ea vrea sã-si salveze viata. Fuge, aleargã, se pãzeste sã nu o omori. Dar omul, care-i chipul si asemãnarea lui Dumnezeu, cât de scumpã este viata lui înaintea Tatãlui ceresc?

Dacã ar fi omul fiarã, n-ar fi o pagubã mare, cã o fiarã este mult inferioarã omului, dar omul este chipul si asemãnarea lui Dumnezeu. De aceea cei ce fac avorturi distrug chipul lui Dumnezeu din om, icoana Preasfintei Treimi pe pãmânt, si este foarte mare pãcat.
iiiiiiiiio
Postat pe 19 Martie 2014 13:30
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-03-19 13:27:10citeste inca o data titlui reportajului,,,abandonul,,,nu este de vina dumnezeu ca oamenii abandoneaza

De acord cu tine ,insa in astfel de cazuri , nu ar fi mai bine , ca astfel de femei sa apeleze la intreruperea de sarcina , decat sa aduca pe lume suflete pe care apoi sa le abandoneze ?!
-Iulya
Postat pe 19 Martie 2014 13:32
Realitatea combate din pacate ,orice teorie pe care tu o expui
-Iulya
Postat pe 19 Martie 2014 13:33
Într-una din zile, m-am pomenit aici la mine cu o doamnã bine, care a venit si a cãzut în genunchi si a început a plânge:

- Ce este, doamnã?

- Vai de mine, sunt de la Bucuresti, am venit cu mare greutate si cu mare necaz aici.

- Dar ce s-a întâmplat?

- Eu sunt fatã de preot, a zis, si s-a întâmplat de m-a luat în cãsãtorie un mare functionar. Eu i-am spus cã nu merg dupã dânsul. Eu sunt fatã de preot si sunt credincioasã. Am crescut în credinta crestinã ortodoxã, în frica lui Dumnezeu, dar el nu crede în Dumnezeu. El a spus: "Eu nu cred, dar îti dau voie tie sã faci ce vrei: roagã-te, mergi la bisericã, posteste, fã milostenie, roagã-te si acasã. Fã tot ce vrei, numai sã mergi dupã mine în cãsãtorie!"

În felul acesta, ea a întrebat pe pãrintii ei si s-a încumetat si s-a dus. S-au luat în cãsãtorie si au trãit bine vreo câteva luni. Când ea a rãmas gravidã, el atâta i-a spus: "Silvia, copii sã nu-mi faci, cã copiii sunt salba dracilor". Auzi ce expresie! Ea a rãmas uimitã când a auzit: "Fã ce stii, dar copii sã nu-mi faci, cã nici nu vreau sã aud de dânsii!"

Atunci ea i-a spus: "Mãi, criminalule, sã-ti iasã din minte vreodatã cã eu am sã fac aceastã crimã! Eu sunt fatã de preot. Eu ti-am spus înainte de a mã cãsãtori cã vreau sã trãiesc cu tine crestineste, nu pãgâneste". El i-a spus: "Gândeste-te bine, cã eu am vorbit cu un doctor sã dai copilul afarã". Copilul avea douã luni. Ea a spus: "Niciodatã, nu voi face aceastã crimã. Mai bine mor de o mie de ori decât sã omor copilul".

Si a rãmas vorba cã el îi pregãtea doctorul ca sã-i omoare copilul, mai ales primul copil. Ea însã era hotãrâtã pânã la moarte sã nu facã avort. Si iatã ce s-a întâmplat. A venit sãraca aici la mine sã întrebe, dar era hotãrâtã în inima ei sã nu facã aceastã ucidere de om.

- Am auzit de dumneata si am venit sã întreb, a zis ea. Ce zici, pãrinte? Eu sunt în a doua lunã si el m-a amenintat cu moartea, dacã nu fac avort.

- Dacã te-ar tãia de o mie de ori si te-ar împusca, sã nu omori nici un copil, cã nici leoaica, nici lupoaica, nici scroafa sãlbaticã, nici serpoaica, nimeni nu îsi omoarã puii. Dar omul a devenit mai rãu decât toate fiarele de pe fata pãmântului. Omul îsi omoarã copiii. Mai bine sã mori de o mie de ori, dar sã nu faci avort. Spovedeste-te si te pregãteste. Mucenitã ai sã fii cu Sfânta Varvara, cu Sfânta Tecla si cu toate martirele în ceruri, dacã ai sã mori tu, ca sã nu omori copilul.

- Cum sã fac? Mã tem si de el cã mã va omorî, mã tem si de Dumnezeu!

- Sã te temi de Dumnezeu, Care a zis asa: Nu vã temeti de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot sã-l ucidã. Temeti-vã mai vârtos de acela care, dupã ce a ucis trupul, poate sã ducã sufletul în gheenã. Nu te teme! Trupul ãsta este o mânã de pãmânt spre mâncarea viermilor. Azi este, mâine nu mai este. Sufletul nu moare în veci! Du-te hotãrâtã în inima ta, spovedeste-te, împãrtãseste-te si asteaptã moartea! Dar sã nu avortezi!

Ce s-a întâmplat între timp? S-a dus femeia acasã hotãrâtã sã nu facã avort. Si cum era aproape sâmbãta mortilor, adicã "Mosii de varã", anul trecut (1979), ea s-a dus în oras sã cumpere câte ceva, ca sã dea de pomanã. A cumpãrat castroane, cãni frumoase, vase, pahare, portocale, bomboane. Voi stiti cã la noi se dã de pomanã, dupã cum este traditia noastrã ortodoxã, pentru sufletul mortilor. Si a luat si fãinã de grâu, ca sã facã cozonaci si plãcinte pentru pomanã.

A venit acasã din oras cam obositã. A plãmãdit fãina, a pus drojdie si a frãmântat aluatul pânã a dospit si s-a culcat.

Când a adormit, s-a fãcut cã era într-un defileu de munti, adicã douã rânduri de munti. Unul era pe dreapta si unul pe stânga, iar prin mijlocul acelor munti era o sosea dreaptã. Muntii erau foarte înalti si aveau pãdure de brazi pânã la poale. Iar de la marginea pãdurii, de-o parte si de alta, erau flori, douã-trei sute de metri pânã la sosea. Ea mergea - asta era prin vis - pe soseaua aceea printre munti si se minuna de frumusetea acelor locuri.

Dar deodatã, când si-a aruncat privirea în dreapta, spre pãdure, a observat ceva foarte minunat: la poala pãdurii erau arbori de foc, cât vedeai cu ochii. Un rând de arbori care ardeau scânteind de jãratec. Si de fiecare arbore de foc era legatã cu funii de foc câte o femeie goalã, cum a fãcut-o mama sa, si focul le ardea grozav la spate, pe sira spinãrii, si ele tipau groaznic.

Cum se zvârcoleau aceste femei legate de arbori, deodatã a vãzut niste vulturi de foc care veneau din muntii ceilalti, cu gheare de foc, cu aripi de foc si cu ciocul de foc si s-au pus pe sânii lor si îi mâncau si ele strigau: "Vai de noi si de noi si de cei ce ne-au nãscut pe noi!" Vulturii mâncau sânii lor pânã la oase, de se vedeau coastele, si apoi zburau înapoi în munti, iar lor le cresteau sânii înapoi. Si veneau alti vulturi si le mâncau din nou si ele strigau tare si plângeau.

Si s-a minunat biata femeie: "Vai de mine, zice, nu mã mai uit în partea asta, cã mor de fricã". Si a întors capul spre stânga. În partea stângã a vãzut un lucru mai înfricosat. Alt rând de copaci de foc, tot în marginea pãdurii, si erau legate femei goale, dar aici nu le mai mâncau vulturii. Aici erau serpi cu douã capete, niste balauri de foc, încolãciti peste ele si peste copaci, cu coada pânã în pãmânt. Cu un cap era pe o tâtã si cu altul pe cealaltã tâtã si le sugeau de le dãdea sângele. Asa de tare strigau, de se cutremurau pãdurile si muntii aceia.

Atunci ea, când a vãzut cã în stânga vede si mai înfricosat lucru decât în dreapta, de fricã a slãbit si a cãzut în genunchi si striga la Maica Domnului: "Maica Domnului, nu mã lãsa, cã mor de fricã!" si se uita dacã nu mai este cineva pe acolo, cã se temea sã nu vinã serpii aceia si la dânsa.

Deodatã vede în urmã pe drum cã vine un tânãr prea frumos, cu hainã albã ca zãpada, cu cruce în frunte si cu un baston de aur în mânã. Când l-a vãzut a zis:

- Multumesc Tie, Doamne, cã nu m-ai lãsat în iadul ãsta singurã. Si a cãzut cu fata la pãmânt, zicând: "Doamne Iisuse, nu mã lãsa!"

- Eu nu sunt Iisus Hristos, a rãspuns îngerul.

- Dar cine esti, Doamne?

- Eu sunt îngerul pãzitor al vietii tale. Eu totdeauna te pãzesc pe tine, si acum m-am arãtat tie cu porunca lui Hristos.

- Doamne, scoate-mã de aici, cã mor de fricã! Fã milã cu mine si nu mã lãsa aici!

A sculat-o din genunchi si i-a zis:

- Nu te teme si mergi dupã mine!

El mergea înainte si ea în urmã. Si în urma lui se vedeau raze de luminã si era o mireasmã a Duhului Sfânt, cum nu mai este pe pãmânt.

Mergând cu îngerul pe drumul acela, ea a întrebat:

- Doamne, de ce pe femeile acestea le sug balaurii acestia cu douã capete si pe acelea le mãnâncã vulturii de foc. Le mãnâncã sânii lor si iar cresc si ele se chinuiesc? Si a zis îngerul:

- Acestea n-au voit sã le sugã copiii lor. N-au vrut sã alãpteze copii si de aceea balaurii acestia de foc le vor suge în vecii vecilor si vulturii de foc le vor mânca sânii, cã au fost criminale si au omorât copiii nevinovati din pântecele lor. Femeile care au omorât copiii prin avort, cu bãi, cu injectii, cu pastile si i-au otrãvit cu buruieni de la babe, asa se vor munci în veci, cã nu s-au pocãit, nici nu s-au spovedit, ci au crezut cã-i glumã pãcatul acesta.

Mergând asa, i se pãrea ei cã au mers câtiva kilometri. S-a uitat în dreapta si a vãzut un singur arbore de foc, unde nu era legatã nici o femeie. Si ea a întrebat:

- Doamne, uite aici un singur copac care nu are legatã nici o femeie de dânsul! Zice îngerul:

- Vezi copacul ãsta de foc? Acesta era copacul tãu, dacã n-ascultai de preot si te duceai sã omori copilul! Tu n-ai nici un copil pe lume si era primul copil. Dar avea sã te pedepseascã Dumnezeu, pentru cã aveai sã mori în timpul avortului la doctor. Dar fiindcã ai avut fricã de Dumnezeu si te-ai hotãrât în inima ta sã nu omori copilul si ai întrebat pe preot si te-ai hotãrât mai bine sã mori decât sã omori copilul, iatã cã ai scãpat de acest copac!

Apoi a zis ea: "Doamne, scoate-mã de aici! Încotro este tara mea? Unde sunt eu aici?" Îngerul i-a zis: "Sã-i spui bãrbatului tãu cel criminal ce ti-am spus eu. Dacã te mai îndeamnã pe tine la avort, nu aici se va munci el, ci în alt loc, unde de o mie de ori va fi mai greu ca aici! Tu esti fatã de preot si te-ai mãritat fecioarã, cum te-a fãcut mama ta, iar el este un preacurvar. El s-a însurat cu tine, dar înainte el a trãit cu trei femei nemãritate si le-a obligat sã facã avort si le-a plãtit el la doctor. Acele trei femei au pierdut câte un copil. Deci are pe sufletul lui trei avorturi fãcute de el. Are sã mãnânce carne în vecii vecilor, în focul gheenei!

El nu ti-a spus tie, dar este un mare curvar si spurcat. Tu te-ai cãsãtorit curatã cum te-a fãcut mama ta, iar el a fost un preacurvar si ucigas, care a plãtit pentru acelea sã facã avort. Sã-i spui, cã el n-a zis nimãnui".

Atunci ea a zis: "Doamne, pe unde sã mã duc eu acasã? Pe unde sã ies?" Îngerul Domnului i-a spus: "Dar unde esti, acasã esti! Tu scoalã-te si frãmântã aluatul, cã a dospit în covatã". Si l-a vãzut ca un fulger când a zburat, si ea s-a trezit în casã.

S-a trezit femeia foarte spãimântatã si aluatul dãdea jos din covatã, cum i-a spus îngerul. Se culcase la sapte fãrã un sfert si acum era ceasul nouã si un sfert seara. Deci douã ore jumãtate. În timpul acesta a fost prin iad si a vãzut unde se muncesc femeile criminale care fac ucidere de om.

Când s-a sculat, de fricã a început sã strige în gura mare. Sotul ei venise de la serviciu si dacã a vãzut cã este obositã si se odihneste, n-a mai deranjat-o. Când a auzit rãcnind, el a crezut cã a luat foc ceva la cuptorul de pâine.

A venit bãrbatul ei:

- Ce-ai pãtit, Silvia? Ce ti s-a întâmplat?

- Vai de mine! Vai de mine! Am fost în iad. Am vãzut iadul! Am vãzut unde se muncesc femeile care fac avorturi.

- Cum?

Si i-a spus sotului tot ce i-a zis îngerul.

- Iatã, zice, ce mi-a mai spus: cã tu m-ai luat pe mine curatã cum m-a fãcut mama, dar tu ai trãit cu trei femei necãsãtorite, si le-ai îndemnat sã facã avorturi la doctori. Asa-i?

- Asa este.

- Auzi, cã te asteaptã pe tine muncã mult mai mare ca aceea. Cã tu ai si plãtit la doctori ca sã omori copiii, nu numai cã le-ai îndemnat. Banii aceia sunt spre pierzarea ta în veci!

El, când a auzit cã i-a descoperit pãcatele, a zis:

- Sã stii cã adevãrul ti-a spus. De azi înainte mã pocãiesc si eu pânã la moarte. Dar du-mã la un duhovnic sã-mi spun pãcatele, sã pun si eu început bun, cã am auzit cã Dumnezeu primeste pe cel pãcãtos!

Apoi a venit cu sotia si s-au mãrturisit amândoi, îndreptându-si viata. L-am mãrturisit si i-am spus: "Iatã, frate, ce a fãcut Dumnezeu cu tine! Câtã milã a avut de tine! Prin femeie ti-a descoperit urgiile si fãrãdelegile tale, ca sã te întorci la pocãintã".

Atunci mi-am adus aminte de cuvântul Sfântu-lui Apostol Pavel, care zice: De unde stii, femeie, cã nu-ti vei mântui bãrbatul? Nu stii tu, zice, cã se sfinteste bãrbatul necredincios prin femeia credin-cioasã? si invers.

Iatã o femeie crestinã! O femeie cu frica lui Dumnezeu, care a fost hotãrâtã în inima ei mai bine sã moarã, decât sã facã avorturi! Si s-a rugat lui Dumnezeu si a câstigat si pe sotul ei la adevãrata credintã si i-a îndreptat si viata lui. Si asa, cu ajutorul lui Dumnezeu, sunt pânã astãzi împreunã si duc viatã cinstitã si curatã înaintea lui Dumnezeu.

I-am dat si lui canon sã nu se împãrtãseascã 20 de ani, cã pentru un avort Sfintii Pãrinti opresc 20 de ani, iar cu iconomie 10 ani, dacã omul posteste toate posturile si miercurile si vinerile si face milostenie. "Fac toate!" a zis el. Atunci i-am redus canonul la 10 ani. Zece ani i-am dat canon si sã plângã toatã viata cã a omorât trei oameni. Cãci ori vei omorî copilul, cum ti-am spus, când l-a semãnat Dumnezeu în pântecele mamei sale, când este cât o sãmântã; ori îl omori când este mai mare, tot acelasi pãcat ai.

Sã vã iasã din minte, cum zic unele femei: "Pãrinte, nu era decât de-o lunã, cã nu se stia ce-a fost!" Nu minti pe Dumnezeu, Care a zidit si Care a zãmislit în tine. Nu auzi ce spune Ieremia Proorocul? Doamne, au nu Tu zidesti duhul omului la zãmislire?

Pe Dumnezeu nu-l poate minti nimeni. Aveti frica lui Dumnezeu, pãziti-vã de gândul acesta al uciderii de copii, mai tare decât toti balaurii din lumea asta si decât toate. Pãziti-vã! Cã dacã tot veti face mereu avort, poporul nostru se împutineazã. Vom rãmâne numai bãtrânii si vor veni alte popoare si ne vor robi, cã vom fi putini si nu vom mai avea copii ca sã fie ostasi ai tãrii si oameni de ispravã sã conducã tara!

Tineti nu numai la natalitatea poporului si la scumpa noastrã tarã, tineti la sufletul vostru, care-i mai scump decât toatã lumea, cã dacã îl veti pierde, cu toatã lumea nu puteti sã-l rãscumpãrati. Toate femeile care aveti bãrbati si v-ati cununat, ca si acelea care ati gresit si ati fãcut nuntã fãrã cununie, sã nu omorâti copiii. Copilul este un înger si prin el te mântuiesti si tu! Naste-l, boteazã-l, creste-l si printr-însul te mântuiesti si tu.

Sã te duci la mãrturisire, cã esti o crestinã bunã, si te iartã Dumnezeu. Iar a ucide copilul este cea mai mare crimã, cea mai mare fãrãdelege si împotrivire înaintea lui Dumnezeu, Care l-a creat în pântecele tãu si ti-a dat tie nastere, iar lui i-a dat suflet viu si cuvântãtor.

Vã rog din toatã inima sã tineti minte aceastã întâmplare. Aduceti-vã aminte, femeilor, de vulturii cei de foc si de copacii cei de foc care ard pe femeile care fac avort, ca si de balaurii cei de foc, care au sã vã sugã pieptul!

Pãziti-vã, vã rog, nu numai de-a face pãcatul, ci si de-a gândi la aceasta, cãci crimã si prea cumplitã crimã este fatã de constiinta ta, fatã de Dumnezeu si fatã de tara în care ne-am nãscut si trãim.
iiiiiiiiio
Postat pe 19 Martie 2014 13:36
De la: -Iulya, la data 2014-03-19 13:32:10
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-03-19 13:27:10citeste inca o data titlui reportajului,,,abandonul,,,nu este de vina dumnezeu ca oamenii abandoneaza

De acord cu tine ,insa in astfel de cazuri , nu ar fi mai bine , ca astfel de femei sa apeleze la intreruperea de sarcina , decat sa aduca pe lume suflete pe care apoi sa le abandoneze ?!

niciodata,,daca ai intradevar incredere in dumnezeu te va ajuta
iiiiiiiiio
Postat pe 19 Martie 2014 13:38
De la: -Iulya, la data 2014-03-19 13:33:15Realitatea combate din pacate ,orice teorie pe care tu o expui

ca noi cream realitati tute e cu totul altceva
iiiiiiiiio
Postat pe 19 Martie 2014 13:40
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-03-19 13:38:58

Sunt foarte multi oameni care traiesc intr-o saracie crunta ! Tu negi realitatea ! Viata nu este ca in cartile pe care le citesti tu. Priveste bine in jurul tau , ca sa poti face diferenta intre realitate si teorie.
-Iulya
Postat pe 19 Martie 2014 13:44
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-03-19 13:40:17
De la: -Iulya, la data 2014-03-19 13:33:15Realitatea combate din pacate ,orice teorie pe care tu o expui

ca noi cream realitati tute e cu totul altceva

Esti enervaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaant
-Iulya
Postat pe 19 Martie 2014 13:46
De la: -Iulya, la data 2014-03-19 13:44:32
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-03-19 13:38:58

Sunt foarte multi oameni care traiesc intr-o saracie crunta ! Tu negi realitatea ! Viata nu este ca in cartile pe care le citesti tu. Priveste bine in jurul tau , ca sa poti face diferenta intre realitate si teorie.

ciudat,,ai sa vezi familii cu o gramada copii ce traiesc in saracie si supravietuiesc ,,cei chipurile educatii aleg sa ii omoare,,daca asta inseamna educatie este jalnic,,nu este nici o teorie,realitatea este ce a care ti o zic eu,,copilul odata conceppput are viata la fel cum ai tu acum
iiiiiiiiio
Postat pe 19 Martie 2014 13:51
ok
-Iulya
Postat pe 19 Martie 2014 13:56
Viata este un dar de la Dumnezeu.

Când a creat Dumnezeu pe primii oameni, Adam si Eva, le-a spus: Cresteti si vã înmultiti si stãpâniti pãmântul, tocmai pentru ca acesti urmasi ai primilor oameni sã redobândeascã fericirea pierdutã si sã ia locul îngerilor cãzuti.

Si iatã cã rãul din început s-a arãtat ridicându-se împotriva darului vietii, atunci când Cain omoarã pe fratele sãu, Abel. Apoi în decursul istoriei acest rãu s-a înmultit atât de mult, încât astãzi sã fie privite ca ceva normal sutele de milioane de avorturi care se fac pe întreg pãmântul.
iiiiiiiiio
Postat pe 19 Martie 2014 13:58

In Sfânta Scripturã stã scris cã: Oricine urªste pe fratele sªu este ucigas de oameni (I Ioan 3, 15 ).

Dacã numai simpla urã si consimtirea cu mintea si cu sufletul a acestor gânduri este socotitã ca o ucidere de om, apoi cu cât mai mult uciderea chiar a omului, si mai ales a acestor fiinte nevinovate, copii din pântecele maicii lor, lipsiti fiind si de apãrare.
iiiiiiiiio
Postat pe 19 Martie 2014 13:59
Nimãnui nu-i este îngãduit sã-si ia viata proprie sau pe a altcuiva, cãci în mâna lui Dumnezeu stã viata si moartea. Precum copilul ce s-a nãscut are dreptul la viatã, asa si cel ce este în pântece, fie el de câteva luni, o zi sau un ceas, are acelasi drept la viatã ca si ceilalti oameni ce vietuiesc pe pãmânt.
iiiiiiiiio
Postat pe 19 Martie 2014 14:00
Treziti-vã, oameni, din aceastã betie a vãrsãrii sângelui fiintelor nevinovate, cãci altfel nici oameni nu vã mai puteti numi!

In felul acesta vã coborâti mai prejos decât cele necuvântãtoare, cãci toate animalele îsi ocrotesc puii lor si nu-i omoarã.

Rândurile care urmeazã vor sã fie un îndemn pentru bãrbatii si femeile care mai au în ei cât de putinã constiintã, care mai pretind cã sunt oameni, care se mai gândesc la moarte si judecatã, cei care ei însisi se bucurã de acest drept al vietii, ca sã lupte din toate puterile spre a se elibera de starea diabolicã si animalicã, care neîncetat îi porneste spre cruzime si ucidere a fiintelor nevinovate zãmislite în pântecele mamei lor.

Asa sã ajute Dumnezeu la toti si la toate. Amin.
iiiiiiiiio
Postat pe 19 Martie 2014 14:04
Povestea asta ,pare-mi-se mie , ca nu are sfarsit
-Iulya
Postat pe 19 Martie 2014 14:26
De la: -Iulya, la data 2014-03-19 14:26:28Povestea asta ,pare-mi-se mie , ca nu are sfarsit

Cum sa aiba sfarsit când exista paranoici care scriu n postari una dupa alta...
kudika226898
Postat pe 19 Martie 2014 15:08
Domnule, esti mai grav decat am crezut, fabulezi rau de tot. Du-te, te rog urgent la un psihiatru, ai depasit deja sfera psihologului, du-te si urmeaza un tratament.
Din acest moment nu-ti mai raspund pentru ca nu am cui. Te crezi preot? O sa zici azi maine ca esti Ceausescu sau mai stiu eu cine. Esti foarte convins impotriva avortului, dar tu unde faci copii, in palma? Si ala e un fel de avort, dar oameni ca tine, e mai bine ca nu se inmultesc.
Dumnezeu sa te ierte si sa te lumineze !
Liuta
Postat pe 19 Martie 2014 17:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ceaiul din frunze de mur 9 De la: office_salinasusesi_ro 21 Iunie 2010 13:12
prolaps uterin 10 De la: TF_ 29 August 2009 21:38
grup dezvoltare personala 1 De la: Ioana_Flavia_1 11 Septembrie 2012 23:21
anemie 3 De la: camiflorea 27 Martie 2010 22:12
sarcina molara 5 De la: healthy002270 13 Mai 2009 14:49