Mai multe
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-03-18 12:37:33De la: Radu_Cristian_1, la data 2014-03-18 12:32:33De la: iiiiiiiiio, la data 2014-03-17 23:20:03cititi la iov si o sa intelege ti,,cum dumnezeu are grija de toate creatiile sale sa le hraneaca,,cu atat mai mult pe om Chiar si de cei care mor de inanitie prin Africa ?
|
||
|
Radu_Cristian_1 Postat pe 18 Martie 2014 12:47 |
||
|---|---|---|
| nu ,,a uitat de ei,,ca stie ca ai tu grija mai muulta de ei,,ai inceput sa vorbestii tampenii sunt lucruri ce te depasesc,nu pune o viata limitata cu una vesnica,absolut totul se intaampla cu un scop | ||
|
iiiiiiiiio Postat pe 18 Martie 2014 13:03 |
||
| E foarte bine ca citesti din cartile de rugaciuni, dar Dumnezeu nu te invata sa te semetesti, ci sa fii smerit, nu sa intri in polemica mereu si cu toata lumea. Si ar fi bine sa mai citesti si putina ortografie si sa faci mai putine dezacorduri si sa nu mai fi atat de coleric. Mai lasa si altuia dreptul de a avea o parere ca nu pierzi nimic. Si, daca nu sunt indiscreta, daca tot vorbesti de copii, cati ai? | ||
|
|
||
|
Liuta Postat pe 18 Martie 2014 14:06 |
||
| pai daca tu vezi aici ca eu ma semetesc,,,,,,,,,,,,da na era de asteptal la cum gandesti,,eu nu am intrat in polemica cu nimeni am zis o parere obiectiva ca nu ti convine tie e altceva,,n am nici un copil,tu bucurate ca ai si invata ti copii ca cel avortat pooot fi ei | ||
|
iiiiiiiiio Postat pe 18 Martie 2014 14:14 |
||
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-03-18 13:03:00nu ,,a uitat de ei,,ca stie ca ai tu grija mai muulta de ei,,ai inceput sa vorbestii tampenii sunt lucruri ce te depasesc,nu pune o viata limitata cu una vesnica,absolut totul se intaampla cu un scop Ca de obicei cand nu ai argumente te multumesti sa apreciezi raspunsurile primite ca fiind niste prostii sau tampenii. |
||
|
Radu_Cristian_1 Postat pe 18 Martie 2014 15:39 |
||
De la: Radu_Cristian_1, la data 2014-03-18 15:39:45De la: iiiiiiiiio, la data 2014-03-18 13:03:00nu ,,a uitat de ei,,ca stie ca ai tu grija mai muulta de ei,,ai inceput sa vorbestii tampenii sunt lucruri ce te depasesc,nu pune o viata limitata cu una vesnica,absolut totul se intaampla cu un scop eu am argumente prietene,,totul se intampla cu un scop inclusiv nasterea ta intr o regiune,,,, daca argumentul tau ester ca a uitat dumnezeu de cei din africa sa i zici ca ti se pare tie ca nu prea ajuta lumea |
||
|
iiiiiiiiio Postat pe 18 Martie 2014 16:06 |
||
|
Lasa-i sa vorbeasca pe cei care au copii, nu mai decreta. Eu, sincer, am impresia ca esti cam dus cu pluta, altfel n-ai avea peste 800 de comentarii in doua luni jumate. sau ai impresia ca site-ul acesta s-a inventat numai pentru tine? Mai vezi-ti de treaba si nu tot jigni in dreapta si-n stanga. Si cat stai sa comentezi, du-te si fa un copil si creste-l, educa-l, ocupa-te de el! |
||
|
Liuta Postat pe 18 Martie 2014 17:33 |
||
daca adevarul te face sa te simti jignita e cu totul altceva,,,,,spunele copiilor tai sa faca copii sa i creasca si sa aibe grija de ei si sa nu i avorteze ca ar fi putut fi ei,,asta cat timp ai un mesaj in 2 luni si ala gresit
|
||
|
iiiiiiiiio Postat pe 18 Martie 2014 22:55 |
||
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-03-18 16:06:35 Dialog: IO : - Cititi la iov si o sa intelegeti cum dumnezeu are grija de toate creatiile sale sa le hraneaca,cu atat mai mult pe om. RC : - Presupun ca are grija doar de cei care cred in el. RC: - Nu-i asa? IO : - Are grija de toti ..... RC: - Chiar si de cei care mor de inanitie prin Africa ? IO : - Nu ,,a uitat de ei,,ca stie ca ai tu grija mai muulta de ei,,ai inceput sa vorbestii tampenii sunt lucruri ce te depasesc,nu pune o viata limitata cu una vesnica,absolut totul se intampla cu un scop RC: - Ca de obicei cand nu ai argumente te multumesti sa apreciezi raspunsurile primite ca fiind niste prostii sau tampenii. IO : - Eu am argumente prietene,,totul se intampla cu un scop inclusiv nasterea ta intr-o regiune,,,, IO : - Daca argumentul tau este ca a uitat dumnezeu de cei din africa sa i zici ca ti se pare tie ca nu prea ajuta lumea. Concluzia pe care o trag eu din raspunsurile lui IO : - In Africa nu moare nimeni de inanitie fiindca am eu grija de ei deoarece m-am nascut in Romania care era odata granarul Europei. PS. IO, apreciez faptul ca ai impresia ca am o linie telefonica directa cu Dumnezeu. Cand o sa am si ton la acest telefon sa fi sigur ca o sa-i zic si cate ceva in plus.
|
||
|
Radu_Cristian_1 Postat pe 19 Martie 2014 00:34 |
||
|
Pana sa ai ton direct cu Dumnezeu, in care eu cred din tot sufletul, du-te si consulta un psiholog, tu ai grave deviatii de comportament, tu ai o problema cu tine nu cu altii. Copiii mei sunt oameni normali si scoliti nu se inmultesc aiurea ca nu sunt nici tigani si nici pocaiti. Vezi-ti de problemele tale si trateaza-te ! |
||
|
Liuta Postat pe 19 Martie 2014 06:47 |
||
|
scoliti sa ce?sa nu te lase sa te nasti? ia exemplu n cazul asta de la tigani si pocaiti
|
||
|
iiiiiiiiio Postat pe 19 Martie 2014 08:06 |
||
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-03-19 08:06:15scoliti sa ce?sa nu te lase sa te nasti? http://www.youtube.com/watch?v=polJOl5Eemk Urmareste cu atentie acest reportaj si spune-mi daca ceea ce sustii sus si tare ,are vreo valoare.... realitatea este cu totul alta , chiar daca nu doresti sa accepti ! Stii tu ...vorba multa ,saracia omului. |
||
|
-Iulya Postat pe 19 Martie 2014 12:59 |
||
| citeste inca o data titlui reportajului,,,abandonul,,,nu este de vina dumnezeu ca oamenii abandoneaza | ||
|
iiiiiiiiio Postat pe 19 Martie 2014 13:27 |
||
|
Toate p�catele sunt p�cate grele si toate p�catele se numesc de marele Apostol Pavel "lucruri ale �ntunericului". C� auzi ce zice: Lep�dati dar lucrurile �ntunericului. Apoi �ncepe s� le numere: desfr�narea, l�comia, betia, hula, necredinta... Tot p�catul �ntunec� pe om, dar uciderea este un p�cat si �mpotriva Duhului Sf�nt si strig�tor la cer, si poti s� spui acestui p�cat cum vrei. C� ce este mai scump la fiecare vietate dec�t viata? Nu vezi mata c� si o furnic� si un t�ntar si o musc�, o jivin� c�t de mic�, ea vrea s�-si salveze viata. Fuge, alearg�, se p�zeste s� nu o omori. Dar omul, care-i chipul si asem�narea lui Dumnezeu, c�t de scump� este viata lui �naintea Tat�lui ceresc? Dac� ar fi omul fiar�, n-ar fi o pagub� mare, c� o fiar� este mult inferioar� omului, dar omul este chipul si asem�narea lui Dumnezeu. De aceea cei ce fac avorturi distrug chipul lui Dumnezeu din om, icoana Preasfintei Treimi pe p�m�nt, si este foarte mare p�cat. |
||
|
iiiiiiiiio Postat pe 19 Martie 2014 13:30 |
||
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-03-19 13:27:10citeste inca o data titlui reportajului,,,abandonul,,,nu este de vina dumnezeu ca oamenii abandoneaza De acord cu tine ,insa in astfel de cazuri , nu ar fi mai bine , ca astfel de femei sa apeleze la intreruperea de sarcina , decat sa aduca pe lume suflete pe care apoi sa le abandoneze ?! |
||
|
-Iulya Postat pe 19 Martie 2014 13:32 |
||
Realitatea combate din pacate ,orice teorie pe care tu o expui
|
||
|
-Iulya Postat pe 19 Martie 2014 13:33 |
||
|
�ntr-una din zile, m-am pomenit aici la mine cu o doamn� bine, care a venit si a c�zut �n genunchi si a �nceput a pl�nge: - Ce este, doamn�? - Vai de mine, sunt de la Bucuresti, am venit cu mare greutate si cu mare necaz aici. - Dar ce s-a �nt�mplat? - Eu sunt fat� de preot, a zis, si s-a �nt�mplat de m-a luat �n c�s�torie un mare functionar. Eu i-am spus c� nu merg dup� d�nsul. Eu sunt fat� de preot si sunt credincioas�. Am crescut �n credinta crestin� ortodox�, �n frica lui Dumnezeu, dar el nu crede �n Dumnezeu. El a spus: "Eu nu cred, dar �ti dau voie tie s� faci ce vrei: roag�-te, mergi la biseric�, posteste, f� milostenie, roag�-te si acas�. F� tot ce vrei, numai s� mergi dup� mine �n c�s�torie!" �n felul acesta, ea a �ntrebat pe p�rintii ei si s-a �ncumetat si s-a dus. S-au luat �n c�s�torie si au tr�it bine vreo c�teva luni. C�nd ea a r�mas gravid�, el at�ta i-a spus: "Silvia, copii s� nu-mi faci, c� copiii sunt salba dracilor". Auzi ce expresie! Ea a r�mas uimit� c�nd a auzit: "F� ce stii, dar copii s� nu-mi faci, c� nici nu vreau s� aud de d�nsii!" Atunci ea i-a spus: "M�i, criminalule, s�-ti ias� din minte vreodat� c� eu am s� fac aceast� crim�! Eu sunt fat� de preot. Eu ti-am spus �nainte de a m� c�s�tori c� vreau s� tr�iesc cu tine crestineste, nu p�g�neste". El i-a spus: "G�ndeste-te bine, c� eu am vorbit cu un doctor s� dai copilul afar�". Copilul avea dou� luni. Ea a spus: "Niciodat�, nu voi face aceast� crim�. Mai bine mor de o mie de ori dec�t s� omor copilul". Si a r�mas vorba c� el �i preg�tea doctorul ca s�-i omoare copilul, mai ales primul copil. Ea �ns� era hot�r�t� p�n� la moarte s� nu fac� avort. Si iat� ce s-a �nt�mplat. A venit s�raca aici la mine s� �ntrebe, dar era hot�r�t� �n inima ei s� nu fac� aceast� ucidere de om. - Am auzit de dumneata si am venit s� �ntreb, a zis ea. Ce zici, p�rinte? Eu sunt �n a doua lun� si el m-a amenintat cu moartea, dac� nu fac avort. - Dac� te-ar t�ia de o mie de ori si te-ar �mpusca, s� nu omori nici un copil, c� nici leoaica, nici lupoaica, nici scroafa s�lbatic�, nici serpoaica, nimeni nu �si omoar� puii. Dar omul a devenit mai r�u dec�t toate fiarele de pe fata p�m�ntului. Omul �si omoar� copiii. Mai bine s� mori de o mie de ori, dar s� nu faci avort. Spovedeste-te si te preg�teste. Mucenit� ai s� fii cu Sf�nta Varvara, cu Sf�nta Tecla si cu toate martirele �n ceruri, dac� ai s� mori tu, ca s� nu omori copilul. - Cum s� fac? M� tem si de el c� m� va omor�, m� tem si de Dumnezeu! - S� te temi de Dumnezeu, Care a zis asa: Nu v� temeti de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot s�-l ucid�. Temeti-v� mai v�rtos de acela care, dup� ce a ucis trupul, poate s� duc� sufletul �n gheen�. Nu te teme! Trupul �sta este o m�n� de p�m�nt spre m�ncarea viermilor. Azi este, m�ine nu mai este. Sufletul nu moare �n veci! Du-te hot�r�t� �n inima ta, spovedeste-te, �mp�rt�seste-te si asteapt� moartea! Dar s� nu avortezi! Ce s-a �nt�mplat �ntre timp? S-a dus femeia acas� hot�r�t� s� nu fac� avort. Si cum era aproape s�mb�ta mortilor, adic� "Mosii de var�", anul trecut (1979), ea s-a dus �n oras s� cumpere c�te ceva, ca s� dea de poman�. A cump�rat castroane, c�ni frumoase, vase, pahare, portocale, bomboane. Voi stiti c� la noi se d� de poman�, dup� cum este traditia noastr� ortodox�, pentru sufletul mortilor. Si a luat si f�in� de gr�u, ca s� fac� cozonaci si pl�cinte pentru poman�. A venit acas� din oras cam obosit�. A pl�m�dit f�ina, a pus drojdie si a fr�m�ntat aluatul p�n� a dospit si s-a culcat. C�nd a adormit, s-a f�cut c� era �ntr-un defileu de munti, adic� dou� r�nduri de munti. Unul era pe dreapta si unul pe st�nga, iar prin mijlocul acelor munti era o sosea dreapt�. Muntii erau foarte �nalti si aveau p�dure de brazi p�n� la poale. Iar de la marginea p�durii, de-o parte si de alta, erau flori, dou�-trei sute de metri p�n� la sosea. Ea mergea - asta era prin vis - pe soseaua aceea printre munti si se minuna de frumusetea acelor locuri. Dar deodat�, c�nd si-a aruncat privirea �n dreapta, spre p�dure, a observat ceva foarte minunat: la poala p�durii erau arbori de foc, c�t vedeai cu ochii. Un r�nd de arbori care ardeau sc�nteind de j�ratec. Si de fiecare arbore de foc era legat� cu funii de foc c�te o femeie goal�, cum a f�cut-o mama sa, si focul le ardea grozav la spate, pe sira spin�rii, si ele tipau groaznic. Cum se zv�rcoleau aceste femei legate de arbori, deodat� a v�zut niste vulturi de foc care veneau din muntii ceilalti, cu gheare de foc, cu aripi de foc si cu ciocul de foc si s-au pus pe s�nii lor si �i m�ncau si ele strigau: "Vai de noi si de noi si de cei ce ne-au n�scut pe noi!" Vulturii m�ncau s�nii lor p�n� la oase, de se vedeau coastele, si apoi zburau �napoi �n munti, iar lor le cresteau s�nii �napoi. Si veneau alti vulturi si le m�ncau din nou si ele strigau tare si pl�ngeau. Si s-a minunat biata femeie: "Vai de mine, zice, nu m� mai uit �n partea asta, c� mor de fric�". Si a �ntors capul spre st�nga. �n partea st�ng� a v�zut un lucru mai �nfricosat. Alt r�nd de copaci de foc, tot �n marginea p�durii, si erau legate femei goale, dar aici nu le mai m�ncau vulturii. Aici erau serpi cu dou� capete, niste balauri de foc, �ncol�citi peste ele si peste copaci, cu coada p�n� �n p�m�nt. Cu un cap era pe o t�t� si cu altul pe cealalt� t�t� si le sugeau de le d�dea s�ngele. Asa de tare strigau, de se cutremurau p�durile si muntii aceia. Atunci ea, c�nd a v�zut c� �n st�nga vede si mai �nfricosat lucru dec�t �n dreapta, de fric� a sl�bit si a c�zut �n genunchi si striga la Maica Domnului: "Maica Domnului, nu m� l�sa, c� mor de fric�!" si se uita dac� nu mai este cineva pe acolo, c� se temea s� nu vin� serpii aceia si la d�nsa. Deodat� vede �n urm� pe drum c� vine un t�n�r prea frumos, cu hain� alb� ca z�pada, cu cruce �n frunte si cu un baston de aur �n m�n�. C�nd l-a v�zut a zis: - Multumesc Tie, Doamne, c� nu m-ai l�sat �n iadul �sta singur�. Si a c�zut cu fata la p�m�nt, zic�nd: "Doamne Iisuse, nu m� l�sa!" - Eu nu sunt Iisus Hristos, a r�spuns �ngerul. - Dar cine esti, Doamne? - Eu sunt �ngerul p�zitor al vietii tale. Eu totdeauna te p�zesc pe tine, si acum m-am ar�tat tie cu porunca lui Hristos. - Doamne, scoate-m� de aici, c� mor de fric�! F� mil� cu mine si nu m� l�sa aici! A sculat-o din genunchi si i-a zis: - Nu te teme si mergi dup� mine! El mergea �nainte si ea �n urm�. Si �n urma lui se vedeau raze de lumin� si era o mireasm� a Duhului Sf�nt, cum nu mai este pe p�m�nt. Merg�nd cu �ngerul pe drumul acela, ea a �ntrebat: - Doamne, de ce pe femeile acestea le sug balaurii acestia cu dou� capete si pe acelea le m�n�nc� vulturii de foc. Le m�n�nc� s�nii lor si iar cresc si ele se chinuiesc? Si a zis �ngerul: - Acestea n-au voit s� le sug� copiii lor. N-au vrut s� al�pteze copii si de aceea balaurii acestia de foc le vor suge �n vecii vecilor si vulturii de foc le vor m�nca s�nii, c� au fost criminale si au omor�t copiii nevinovati din p�ntecele lor. Femeile care au omor�t copiii prin avort, cu b�i, cu injectii, cu pastile si i-au otr�vit cu buruieni de la babe, asa se vor munci �n veci, c� nu s-au poc�it, nici nu s-au spovedit, ci au crezut c�-i glum� p�catul acesta. Merg�nd asa, i se p�rea ei c� au mers c�tiva kilometri. S-a uitat �n dreapta si a v�zut un singur arbore de foc, unde nu era legat� nici o femeie. Si ea a �ntrebat: - Doamne, uite aici un singur copac care nu are legat� nici o femeie de d�nsul! Zice �ngerul: - Vezi copacul �sta de foc? Acesta era copacul t�u, dac� n-ascultai de preot si te duceai s� omori copilul! Tu n-ai nici un copil pe lume si era primul copil. Dar avea s� te pedepseasc� Dumnezeu, pentru c� aveai s� mori �n timpul avortului la doctor. Dar fiindc� ai avut fric� de Dumnezeu si te-ai hot�r�t �n inima ta s� nu omori copilul si ai �ntrebat pe preot si te-ai hot�r�t mai bine s� mori dec�t s� omori copilul, iat� c� ai sc�pat de acest copac! Apoi a zis ea: "Doamne, scoate-m� de aici! �ncotro este tara mea? Unde sunt eu aici?" �ngerul i-a zis: "S�-i spui b�rbatului t�u cel criminal ce ti-am spus eu. Dac� te mai �ndeamn� pe tine la avort, nu aici se va munci el, ci �n alt loc, unde de o mie de ori va fi mai greu ca aici! Tu esti fat� de preot si te-ai m�ritat fecioar�, cum te-a f�cut mama ta, iar el este un preacurvar. El s-a �nsurat cu tine, dar �nainte el a tr�it cu trei femei nem�ritate si le-a obligat s� fac� avort si le-a pl�tit el la doctor. Acele trei femei au pierdut c�te un copil. Deci are pe sufletul lui trei avorturi f�cute de el. Are s� m�n�nce carne �n vecii vecilor, �n focul gheenei! El nu ti-a spus tie, dar este un mare curvar si spurcat. Tu te-ai c�s�torit curat� cum te-a f�cut mama ta, iar el a fost un preacurvar si ucigas, care a pl�tit pentru acelea s� fac� avort. S�-i spui, c� el n-a zis nim�nui". Atunci ea a zis: "Doamne, pe unde s� m� duc eu acas�? Pe unde s� ies?" �ngerul Domnului i-a spus: "Dar unde esti, acas� esti! Tu scoal�-te si fr�m�nt� aluatul, c� a dospit �n covat�". Si l-a v�zut ca un fulger c�nd a zburat, si ea s-a trezit �n cas�. S-a trezit femeia foarte sp�im�ntat� si aluatul d�dea jos din covat�, cum i-a spus �ngerul. Se culcase la sapte f�r� un sfert si acum era ceasul nou� si un sfert seara. Deci dou� ore jum�tate. �n timpul acesta a fost prin iad si a v�zut unde se muncesc femeile criminale care fac ucidere de om. C�nd s-a sculat, de fric� a �nceput s� strige �n gura mare. Sotul ei venise de la serviciu si dac� a v�zut c� este obosit� si se odihneste, n-a mai deranjat-o. C�nd a auzit r�cnind, el a crezut c� a luat foc ceva la cuptorul de p�ine. A venit b�rbatul ei: - Ce-ai p�tit, Silvia? Ce ti s-a �nt�mplat? - Vai de mine! Vai de mine! Am fost �n iad. Am v�zut iadul! Am v�zut unde se muncesc femeile care fac avorturi. - Cum? Si i-a spus sotului tot ce i-a zis �ngerul. - Iat�, zice, ce mi-a mai spus: c� tu m-ai luat pe mine curat� cum m-a f�cut mama, dar tu ai tr�it cu trei femei nec�s�torite, si le-ai �ndemnat s� fac� avorturi la doctori. Asa-i? - Asa este. - Auzi, c� te asteapt� pe tine munc� mult mai mare ca aceea. C� tu ai si pl�tit la doctori ca s� omori copiii, nu numai c� le-ai �ndemnat. Banii aceia sunt spre pierzarea ta �n veci! El, c�nd a auzit c� i-a descoperit p�catele, a zis: - S� stii c� adev�rul ti-a spus. De azi �nainte m� poc�iesc si eu p�n� la moarte. Dar du-m� la un duhovnic s�-mi spun p�catele, s� pun si eu �nceput bun, c� am auzit c� Dumnezeu primeste pe cel p�c�tos! Apoi a venit cu sotia si s-au m�rturisit am�ndoi, �ndrept�ndu-si viata. L-am m�rturisit si i-am spus: "Iat�, frate, ce a f�cut Dumnezeu cu tine! C�t� mil� a avut de tine! Prin femeie ti-a descoperit urgiile si f�r�delegile tale, ca s� te �ntorci la poc�int�". Atunci mi-am adus aminte de cuv�ntul Sf�ntu-lui Apostol Pavel, care zice: De unde stii, femeie, c� nu-ti vei m�ntui b�rbatul? Nu stii tu, zice, c� se sfinteste b�rbatul necredincios prin femeia credin-cioas�? si invers. Iat� o femeie crestin�! O femeie cu frica lui Dumnezeu, care a fost hot�r�t� �n inima ei mai bine s� moar�, dec�t s� fac� avorturi! Si s-a rugat lui Dumnezeu si a c�stigat si pe sotul ei la adev�rata credint� si i-a �ndreptat si viata lui. Si asa, cu ajutorul lui Dumnezeu, sunt p�n� ast�zi �mpreun� si duc viat� cinstit� si curat� �naintea lui Dumnezeu. I-am dat si lui canon s� nu se �mp�rt�seasc� 20 de ani, c� pentru un avort Sfintii P�rinti opresc 20 de ani, iar cu iconomie 10 ani, dac� omul posteste toate posturile si miercurile si vinerile si face milostenie. "Fac toate!" a zis el. Atunci i-am redus canonul la 10 ani. Zece ani i-am dat canon si s� pl�ng� toat� viata c� a omor�t trei oameni. C�ci ori vei omor� copilul, cum ti-am spus, c�nd l-a sem�nat Dumnezeu �n p�ntecele mamei sale, c�nd este c�t o s�m�nt�; ori �l omori c�nd este mai mare, tot acelasi p�cat ai. S� v� ias� din minte, cum zic unele femei: "P�rinte, nu era dec�t de-o lun�, c� nu se stia ce-a fost!" Nu minti pe Dumnezeu, Care a zidit si Care a z�mislit �n tine. Nu auzi ce spune Ieremia Proorocul? Doamne, au nu Tu zidesti duhul omului la z�mislire? Pe Dumnezeu nu-l poate minti nimeni. Aveti frica lui Dumnezeu, p�ziti-v� de g�ndul acesta al uciderii de copii, mai tare dec�t toti balaurii din lumea asta si dec�t toate. P�ziti-v�! C� dac� tot veti face mereu avort, poporul nostru se �mputineaz�. Vom r�m�ne numai b�tr�nii si vor veni alte popoare si ne vor robi, c� vom fi putini si nu vom mai avea copii ca s� fie ostasi ai t�rii si oameni de isprav� s� conduc� tara! Tineti nu numai la natalitatea poporului si la scumpa noastr� tar�, tineti la sufletul vostru, care-i mai scump dec�t toat� lumea, c� dac� �l veti pierde, cu toat� lumea nu puteti s�-l r�scump�rati. Toate femeile care aveti b�rbati si v-ati cununat, ca si acelea care ati gresit si ati f�cut nunt� f�r� cununie, s� nu omor�ti copiii. Copilul este un �nger si prin el te m�ntuiesti si tu! Naste-l, boteaz�-l, creste-l si printr-�nsul te m�ntuiesti si tu. S� te duci la m�rturisire, c� esti o crestin� bun�, si te iart� Dumnezeu. Iar a ucide copilul este cea mai mare crim�, cea mai mare f�r�delege si �mpotrivire �naintea lui Dumnezeu, Care l-a creat �n p�ntecele t�u si ti-a dat tie nastere, iar lui i-a dat suflet viu si cuv�nt�tor. V� rog din toat� inima s� tineti minte aceast� �nt�mplare. Aduceti-v� aminte, femeilor, de vulturii cei de foc si de copacii cei de foc care ard pe femeile care fac avort, ca si de balaurii cei de foc, care au s� v� sug� pieptul! P�ziti-v�, v� rog, nu numai de-a face p�catul, ci si de-a g�ndi la aceasta, c�ci crim� si prea cumplit� crim� este fat� de constiinta ta, fat� de Dumnezeu si fat� de tara �n care ne-am n�scut si tr�im. |
||
|
iiiiiiiiio Postat pe 19 Martie 2014 13:36 |
||
De la: -Iulya, la data 2014-03-19 13:32:10De la: iiiiiiiiio, la data 2014-03-19 13:27:10citeste inca o data titlui reportajului,,,abandonul,,,nu este de vina dumnezeu ca oamenii abandoneaza niciodata,,daca ai intradevar incredere in dumnezeu te va ajuta |
||
|
iiiiiiiiio Postat pe 19 Martie 2014 13:38 |
||
De la: -Iulya, la data 2014-03-19 13:33:15Realitatea combate din pacate ,orice teorie pe care tu o expui ca noi cream realitati tute e cu totul altceva |
||
|
iiiiiiiiio Postat pe 19 Martie 2014 13:40 |
||
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-03-19 13:38:58De la: -Iulya, la data 2014-03-19 13:32:10De la: iiiiiiiiio, la data 2014-03-19 13:27:10citeste inca o data titlui reportajului,,,abandonul,,,nu este de vina dumnezeu ca oamenii abandoneaza Sunt foarte multi oameni care traiesc intr-o saracie crunta ! Tu negi realitatea ! Viata nu este ca in cartile pe care le citesti tu. Priveste bine in jurul tau , ca sa poti face diferenta intre realitate si teorie. |
||
|
-Iulya Postat pe 19 Martie 2014 13:44 |
||
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-03-19 13:40:17De la: -Iulya, la data 2014-03-19 13:33:15Realitatea combate din pacate ,orice teorie pe care tu o expui Esti enervaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaant
|
||
|
-Iulya Postat pe 19 Martie 2014 13:46 |
||
De la: -Iulya, la data 2014-03-19 13:44:32De la: iiiiiiiiio, la data 2014-03-19 13:38:58De la: -Iulya, la data 2014-03-19 13:32:10De la: iiiiiiiiio, la data 2014-03-19 13:27:10citeste inca o data titlui reportajului,,,abandonul,,,nu este de vina dumnezeu ca oamenii abandoneaza ciudat,,ai sa vezi familii cu o gramada copii ce traiesc in saracie si supravietuiesc ,,cei chipurile educatii aleg sa ii omoare,,daca asta inseamna educatie este jalnic,,nu este nici o teorie,realitatea este ce a care ti o zic eu,,copilul odata conceppput are viata la fel cum ai tu acum |
||
|
iiiiiiiiio Postat pe 19 Martie 2014 13:51 |
||
ok
|
||
|
-Iulya Postat pe 19 Martie 2014 13:56 |
||
|
Viata este un dar de la Dumnezeu. C�nd a creat Dumnezeu pe primii oameni, Adam si Eva, le-a spus: Cresteti si v� �nmultiti si st�p�niti p�m�ntul, tocmai pentru ca acesti urmasi ai primilor oameni s� redob�ndeasc� fericirea pierdut� si s� ia locul �ngerilor c�zuti. Si iat� c� r�ul din �nceput s-a ar�tat ridic�ndu-se �mpotriva darului vietii, atunci c�nd Cain omoar� pe fratele s�u, Abel. Apoi �n decursul istoriei acest r�u s-a �nmultit at�t de mult, �nc�t ast�zi s� fie privite ca ceva normal sutele de milioane de avorturi care se fac pe �ntreg p�m�ntul. |
||
|
iiiiiiiiio Postat pe 19 Martie 2014 13:58 |
||
|
In Sf�nta Scriptur� st� scris c�: Oricine ur�ste pe fratele s�u este ucigas de oameni (I Ioan 3, 15 ). Dac� numai simpla ur� si consimtirea cu mintea si cu sufletul a acestor g�nduri este socotit� ca o ucidere de om, apoi cu c�t mai mult uciderea chiar a omului, si mai ales a acestor fiinte nevinovate, copii din p�ntecele maicii lor, lipsiti fiind si de ap�rare. |
||
|
iiiiiiiiio Postat pe 19 Martie 2014 13:59 |
||
| Nim�nui nu-i este �ng�duit s�-si ia viata proprie sau pe a altcuiva, c�ci �n m�na lui Dumnezeu st� viata si moartea. Precum copilul ce s-a n�scut are dreptul la viat�, asa si cel ce este �n p�ntece, fie el de c�teva luni, o zi sau un ceas, are acelasi drept la viat� ca si ceilalti oameni ce vietuiesc pe p�m�nt. | ||
|
iiiiiiiiio Postat pe 19 Martie 2014 14:00 |
||
|
Treziti-v�, oameni, din aceast� betie a v�rs�rii s�ngelui fiintelor nevinovate, c�ci altfel nici oameni nu v� mai puteti numi! In felul acesta v� cobor�ti mai prejos dec�t cele necuv�nt�toare, c�ci toate animalele �si ocrotesc puii lor si nu-i omoar�. R�ndurile care urmeaz� vor s� fie un �ndemn pentru b�rbatii si femeile care mai au �n ei c�t de putin� constiint�, care mai pretind c� sunt oameni, care se mai g�ndesc la moarte si judecat�, cei care ei �nsisi se bucur� de acest drept al vietii, ca s� lupte din toate puterile spre a se elibera de starea diabolic� si animalic�, care ne�ncetat �i porneste spre cruzime si ucidere a fiintelor nevinovate z�mislite �n p�ntecele mamei lor. Asa s� ajute Dumnezeu la toti si la toate. Amin. |
||
|
iiiiiiiiio Postat pe 19 Martie 2014 14:04 |
||
Povestea asta ,pare-mi-se mie , ca nu are sfarsit
|
||
|
-Iulya Postat pe 19 Martie 2014 14:26 |
||
De la: -Iulya, la data 2014-03-19 14:26:28Povestea asta ,pare-mi-se mie , ca nu are sfarsit Cum sa aiba sfarsit c�nd exista paranoici care scriu n postari una dupa alta...
|
||
|
kudika226898 Postat pe 19 Martie 2014 15:08 |
||
|
Domnule, esti mai grav decat am crezut, fabulezi rau de tot. Du-te, te rog urgent la un psihiatru, ai depasit deja sfera psihologului, du-te si urmeaza un tratament. Din acest moment nu-ti mai raspund pentru ca nu am cui. Te crezi preot? O sa zici azi maine ca esti Ceausescu sau mai stiu eu cine. Esti foarte convins impotriva avortului, dar tu unde faci copii, in palma? Si ala e un fel de avort, dar oameni ca tine, e mai bine ca nu se inmultesc. Dumnezeu sa te ierte si sa te lumineze ! |
||
|
Liuta Postat pe 19 Martie 2014 17:53 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Moartea , cel mai frumos eveniment al vieti ??? | 116 | De la: Mihaela214 20 Iunie 2011 13:06 |
| produse de igiena intima | 7 | De la: Kerasela 29 Ianuarie 2016 14:06 |
| fitnessul si infertilitatea | 10 | De la: healthy014384 31 Martie 2010 14:35 |
|
|
||
| Hello! | 10 | De la: office_salinasusesi_ro 19 Martie 2010 06:23 |
| anticonceptionalele | 27 | De la: amymioara 6 Octombrie 2009 22:09 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.