Setari Cookie-uri

Mi-a mãrturisit cã m-a înșelat!

Salut toatã lumea și în câteva rânduri vrea sã vã prezint și situația mea. Nu știu dacã e mai buna sau mai cruntã ca a celorlalți care au postat aici pentru cã nu am avut timp sã citesc toate postãrile și comentariile, dar sfaturile pe care vreau sã mi le dați m-ar ajuta enorm sã trec peste propria mea tragedie. Și în mod deosebit aștept punctul de vedere, onest, al unei femei. Bãrbații în marea lor majoritate intuiesc ce îmi vor spune.
Pe scurt: am 45 ani și sunt cãsãtorit de 22 ani. 22 ani înseamnã o viațã de adolescent așa cã nu voi povesti totul, doar ce e important. Am uitat sã spun cã avem o fetițã de 14 ani, frumoasã, inteligentã și care mã face mereu mândru de ea. Dar nu fetița e problema.
În urmã cu 10-12 ani, am întemeiat o societate comercialã pentru soție, cu profil alimentație publicã (bar) și am lãsat-o sã o conducã pe deplin. Instituția în care lucrez eu nu-mi permite sã mã implic în activitãți comerciale. Un timp a fost ok, am ajutat-o mereu ca sã meargã totul bine.
La un moment dat printr-o conjuncturã de care nici nu vreau sã-mi amintesc am aflat de o datorie enorm de mare și care nu mai putea fi evitatã la platã. Ideea e cã nu am realizat ce s-a întâmplat și am fãcut crizã de nervi. Am greșit enorm fațã de soția mea atunci pentru cã am refulat la maniera cea mai urâtã. I-am reproșat lucruri de care și acum îmi este rușine, însã nu am atins-o nici cu un deget. Nu-mi stã în fire sã lovesc o femeie decât cu o floare. Dar nu sunt mândru de ce am fãcut atunci, pe scurt am cam alungat-o de lângã mine cerându-i sã facã rost de acea sumã împrumutându-se unde știe, cã nu mã interesa decât sã rezolv aceastã situație. Fetița noastrã avea doi ani. Un an sau doi mai târziu, pentru cã nu ne puteam revenii, iar salariul meu deșii constant și destul de bun nu putea acoperii datoriile pe care le fãcuse, am reușit sã-i gãsesc o vizã de Irlanda și o promisiune de lucru din partea unui vechi prieten cãsãtorit acolo. Astfel a plecat și a lucrat 2 ani, timp în care am realizat ce înseamnã lipsa ei. O perioadã am fost distrus, fetița o aveam la pãrinții mei la țarã, pe mâini bune dar fãrã pãrinții ei lângã ea. Și asta aflam mai târziu cã a traumatizat-o și pe ea. Dupã 2 ani s/a întors în țarã, între timp eu reușisem sã repun afacerea pe picioare, și grație unor sume de bani trimise de ea și investite de mine.
Am fost atât de fericit cã s-a întors încât nu vã imaginați. Întreaga familie s-a reunit, iar eu eram în cel de-al 10-lea cer. Sã nu vã imaginați cã în aceastã perioadã am înșelat-o. De fapt vã spun cã din momentul în care m-am cãsãtorit ea a fost unica persoanã pe care am iubit-o și o iubesc. Nici o altã femeie nu a mai ajuns la inima mea, pentru cã nu am permis acest lucru. Ocazii au fost nenumãrate.
Însã ceva s-a schimbat la ea. Dupã ce a revenit în țarã a început sã facã dragoste cu mine din ce în ce mai rar, a invocat de fapt niște analize Papa Nikolau (nu știu cum se scrie) care o fãceau suspectã de cancer uterin. Bunul Dumnezeu ne-a confirmat dupã 6 luni de zile cã nu a fost așa și o piatrã imensã mi s-a luat de pe suflet. Eram distrus! Nici nu am încercat sã mai fac dragoste cu ea ca sã nu-i provoc vreun rãu. Nu ma pricep la medicinã ... Dar cu toate (slavã Domnului) am scãpat de tragedie, ea a refuzat în continuare sã facã dragoste, însã iniția mereu când eu o doream diverse jocuri erotice (mai puțin un sex real) prin care însã mã satisfãcea cât de cât. Înțelegeți cã nu pot intra în amãnunte intime.
Bun. În anul 2009 criza asta nenorocitã ne-a lovit din nou mai tare decât ne imaginam, ne-a prins fãrã economii, cu o grãmadã de credite și o mașinã în leasing și totul s-a dus de gard. Rãu de tot. Am pierdut cam tot ce investisem în afacere și am rãmas cu credite ce nu le puteam acoperii cu salariul meu. Mașina nu am pierdut-o pentru cã am preluat leasingul pe salariul meu și 4500 euro împrumutați de la mãtușa a mea. Dar nu am mai fãcut greșala din trecut, ci am încercat sã gãsesc soluții împreunã cu ea sã facem fațã situației.
Prin anul 2011 am reușit sã stabilizez cât de cât situația, dar firma în care soția investise suflet,a intrat în insolvențã. Am încurajat-o sã treacã mai departe și chiarr am reușit sã-i procur resursele necesare pentru o altã afacere, mult mai micã dar tot privetã, însã cu câștiguri mediocre, cât sã nu mori de foame cum se spune.
În noua conjuncturã a trebuit sã plec eu de acasã, pentru a ocupa o funcție mai bunã în instituție și care îmi aducea un venit mai mare cu 1500 lei lunar. Am screzut cã totul e temporar și am plecat încrezãtor cã pânã la urmã rezolvãm problemele. Ne revedeam sãptãmânal și din pãcate uneori și mai rar (atunci când lucram la week-end), dar vorbeam cu ea zilnic la telefon mult și des cel puțin de 4-5 ori pe zi. Ne povesteam TOTUL. Cu timpul am încercat sã o determin sã mã urmeze în orașul unde eram plecat și nu am reușit nicicum. A spus cã nu-i place orașul, în vechiul nostru loc (unde locuiam de altfel tot cu chirie) copilul nostru e la școalã, are prieteni, e în clasele finale de gimnaziu și nu are rost sã o mute de acolo.În plus nici cea micã nu a agreat orașul în care lucrez acum. În urmã cu circa 25 de zile am avut o depresie groaznicã, cum nu am avut niciodatã. Nu am știut ce am și aparent depresia mea era fãrã motiv și ciudatã. Deoarece soția mea mi-a fost dintotdeauna cel mai confident prieten al meu, mi-am luat inima în dinți și i-am povestit la telefon prin ce trec. Era la mijlocul sãptãmânii, fiecare la jobul nostru, imposibil sã ne putem vedea pânã laa week-end. Mi-a spus vorbe calde, de îmbãrbãtare și de dragoste ca sã-mi revin. Nu cred cã mã mai vãzuse într-o astfel de stare niciodatã în cei 22 ani. Mi-a mai spus cã e de vinã, probabil, schimbarea anotimpurilor, însã am realizat cã, de fapt, depresia mea se datora singurãtãții și a nevoii incomensurabile de a mã simții de iubit. Nu i-am spus însã asta, doar cã îmi e din ce în ce mai greu sã mã trezesc noaptea, sã întind mâna spre perna de lângã mine și ea sã nu o gãsesc acolo. Sunt ciudat cã am nevoie de iubire la 45 ani? Și dupã 22 de ani de cãsãtorie? Sufletul vã spun eu cã nu îmbãtrânește, mã simt la fel ca acum 20 de ani.
Și am mai realizat ceva. Cã de fapt, în mod inexplicabil m-am reîndrãgostit de soția mea. Pe data de 8 martie nu am reușit sã ajung lângã ea pentru cã am fost de serviciu în acea searã, iar ea oricum de câțiva ani ieșea doar cu prietenele la acest eveniment. Am considerat cã trebuie sã o las sã facã asta. Am avut mereu încredere în ea și i-am respectat nevoia de a avea anumite libertãți, în fond nevinovate.
A doua zi dimineața a venit la mine, am așteptat-o cu un buchet de trandafiri și un mic cadou. Pe felicitare i-am scris un mesaj de iubire așa cum simțeam în clipele acelea și a izbucnit în lacrimi citindu-l. Am plecat împreuna acasã, iar pe drum mi-a povestit într-una verzi și uscate tot încercând sã mã scoatã din starea de tristețe. A promis cã acasã mã scoate ea din starea mea depresivã. Tot drumul cât timp a condus am privit-o nonstop și am ținut-o de mânã. Nu mã mai sãturam sã fac asta. Acasã când am ajuns am îmbrãțișat fetița și i-am dat micile atenții pe care obișnuiesc sã i le aduc de fiecare datã, api am mers în dormitorul conjugal și plâns un pic, mai mult ca o refulare. Însã acum îmi dau seama cã subconștientul mã tot avertiza despre ce voi pãți a doua zi.
Credeți-mã cã soția s-a ținut de cuvânt. A fost tot timpul atentã cu mine, tandrã, a încercat sã mã înveseleascã, mi-a gãtit ce-mi plãcea mai mult și m-a sãrutat de nenumãrate ori, mã îmbrãțișa se lipea toatã de mine. Am fãcut în acel week-end cu ea dragoste cum nu cred cã am mai fãcut vreodatã. A fost epic! Sincer îmi uitasem cât de profundã, plãcutã și totalã este senzația de a face dragoste cu ființa pe care o iubești din toatã inima ta. Ne-am dãruit total unei iubiri epice, ca în tinerețea noastrã, cu preludiu îndelungat și multe cuvinte de dragoste. Cum spuneam EPIC!
Nu pot descrie și nici nu pot sã intru aici în amãnunte intime, probabil mulți dintre voi au trãit asta și știu despre ce vorbesc.
Week-endul s-a terminat parcã prea repede și a trebuit sã mã întorc la serviciu și la rutina din ce în ce mai greu de suportat de unul singur. Dar când am plecat înapoi la muncã eram aproape vindecat de angoasele mele. În sãptãmâna urmãtoare totul a fost aproape la fel, doar cã a venit și a rãmas ea la mine. Din nou epic! Nu a existat nimic care sã mã împlineascã mai profund.
Dupã acest moment, mai precis în 21.03.2014 (zi pe care o sã o numesc pentru totdeauna vinerea mea neagrã - fãrã nici o asemãnare cu varianta comercialã a denumirii) am mers eu acasã. Pe searã am convocat consiliu de familie, adicã și fetița, și le-am fãcut din nou propunerea sã se mute cu mine amândouã în orașul în care lucrez eu. I-am promis cã o sã gãsesc o locuințã adecvatã pentru noi trei și îi gãsesc și un serviciu soției astfel încât sã reducem la jumãtate cheltuielile. În ambele orașe locuim cu chirie și am încercat sã le explic avantajele reunirii familiei. De fapt eu nu mi-am mai dorit nimic altceva decât ca soția sã fie lângã mine și sã-i arãt cât o pot iubii (și fetița normal).
Soția nu mi-a rãspuns în nici un mod, nici da nici nu, își fãcea de lucru la calculator, însã fetița a fost de acord imediat cu propunerea mea, sã fim alãturi toți indiferent în ce oraș.Îmi cer scuze pentru cât abuzez de dvs. sã citiți dar trebuie sã înțelegeți exact cum a pornit totul.
Când am rãmas singur doar cu soția, am întrebat-o și am rugat-o în același timp sã-mi spunã de ce nu vrea sã mã urmeze. Mi-a rãspuns aiureli, motive pe care o soție nu le poate invoca atunci când trebuie sã-și urmeze soțul în viațã. Am realizat atunci cã poate ea nu mã iubește... nu e imposibil ca dupã 22 ani cu bune și cu rele, dragostea sã se mai estompeze și sã aparã doar obișnuința. A spus cã mã iubește însã pe un ton cam moale, care mi-a zbârlit pãrul în cap și m-a fãcut deosebit de atent. Mintea a început sã lucreze, ãn suflet am simțit o încleștare și nu știu ce mi-a venit și am întrebat-o dacã are pe altcineva. Mi-a rãspuns cã nu. A fost un moment de sinceritate maximã între noi. Am întrebat-o mai departe dacã a avut pe altcineva și poate acesta este motivul pentru care nu mai simte cã mã iubește și poate acesta este motivul pentru care nu luptã suficient sã ne reunim familia. Iar odatã cu rãspunsul ei un întreg univers s-a prãbușit peste mine. Mi-a recunoscut cã a avut o relație cu un alt bãrbat pe care l-a iubit profund (sau nici nu mai știu dacã a spus profund pentru cã aproape nu mai auzeam nimic. O relație de mai mulți ani, însã era veche nu recentã și terminatã. ANI? Credeam cã nu aud bine, cum a fost posibil. Cât de bine a ascuns asta încât sã nu-mi dau seama de nimic.Mi-a spus cã relația a avut-o pânã sã plece în Irlanda și a continuat-o apoi și ulterior. Toate cuvintele ei m-au înjunghiat adânc. Normal cã am întrebat-o dacã s-a culcat cu el. A recunoscut cã da. Durerea era așa profundã cã am decis sã merg pânã la capãt cu detaliile, mai jos de unde mã prãbușisem nu puteam ajunge. M-am înșelat. Mi-a spus cã s-a culcat de atât de multe ori cu el încât nu mai ține minte. Dar bine cum ai putut sã faci asta și seara sã te întorci la mine în pat? Sã te întorci la noi, la mine și fețița ta cu o așa stãpânire de sine încât eu sã nu realizez nimic? Nu mi-a rãspuns. Oare mã mințea de fapt sau era prea murdar termenul ce trebuia sã și-l atribuie?
Dacã înainte de a pleca în Irlanda exista o explicație logicã, practic prin egoismul și cretinitatea mea realizez cã am putut-o împinge în brațele altuia,dar dupã ce s-a întors în țarã nu mai avea nici un motiv. 2 ani de singurãtate au avut și pentru mine un preț greu de plãtit. Când s-a reîntors, fiind atât de fericit cã e iar acasã, m-am comportat cu toatã afecțiunea și tandrețea mea, așa cum trebuia sã fiu mereu. Mi-a spus cã i-a cedat acelui bãrbat în momentul în care s-a simțit pãrãsitã de mine, acuzatã de toate nenorocirile ce ni se întâmplau și a fost convinsã cã nu o mai iubesc.De fapt s-a temut cã o urãsc atât de tare cã îi era fricã de mine. Ce sã vã spun au trecut 12 ani de atunci, dar îmi amintesc cã ar fi putut avea dreptate, i-am arãtat orice doar iubire nu. Dar asta a fost doar pentru 1-2 luni pentru cã încet încet îmi reveneam din acel șoc. Bun, acum acel impas din viața noastrã îi dãdea dreptul sã se arunce în brațele altcuiva și mai ales sã îl iubeascã? Cred cã a fost mai degrabã un pretext.Și sã continuie astfel o relație ani de zile? Nici nu a vrut sã-mi spunã câți ani, când s/a terminat și cine i-a pus capãt, pentru cã cel puțin formal a rãmas în realitate tot cu mine. Mi-a mai mãrturisit cã el a vrut sã se cãsãtoreascã cu ea și sã o ia cu tot cu copilul nostru. Asta i-am spus cã nu cred cã putea reușii...adicã în ceea ce privea copilul.
Acum, cu toate cã, așa distrus cum sunt în momentul de fațã, nu pot sã nu recunosc calitãțile ei. Adicã, în timp ce m-a înșelat (asta dacã e chiar real) și-a îndeplinit ireproșabil atribuțiile de mamã și soție acasã (hmmm, mai puțin partea cu dragostea pentru mine). Dar dacã relația ei s-a terminat de ce a ales sã-mi spunã acum. Acum când îi arãtam cât de mult o iubesc. De fapt m-am îndrãgostit din nou de ea și atunci de ce sã mã loveascã acum, doar pentru a nu se muta cu mine?
Trebuie sã mai spun cã, nu a respins ideea sã fim împreunã, doar cã a insistat sã mã întorc eu acasã. Practic nu era o alternativã viabilã pentru cã și așa suntem la limitã cu ce câștigãm fațã de ce cheltuieli avem. Diminuarea salariului meu nu este in momentul de fațã o alternativã. Sã nu înțelegeți cã sunt carierist, mã doare fix în spate de asta, doar cã nu putem supraviețui decât în condițiile arãtate de mine. Am fãcut și refãcut zeci de variante și toate mi-au dat cu virgulã cum se spune.
Deci ce sã fac acum, pentru cã am refuzat sã o pãrãsesc (cred cã asta a intenționat ea povestindu-mi toate grozãviile alea).
Mã credeți sau nu, în fața unei situații limite, omul obișnuit nu cred cã reacționeazã chiar cum trebuie, pentru cã în acea searã când mi-a povestit totul, am crezut cã mor, cã nu apuc ziua urmãtoare. Iar reacția mea a fost una care m-a uimit mai târziu și pe mine, dar atunci nu mai realizam asta. Știți ce am fãcut, am îmbrãțișat-o atât de tare de parcã în secunda urmãtoare aveam sã o pierd pentru tot restul vieții. Spectrul unui divorț m-a fulgerat dureros. Am sãrutat-o îndelung și mi-a rãspuns la fel de tare și la îmbrãțișare și la sãruturi. Am simțit-o și nu mi-am imaginat, mi-a rãspuns la fel. O strângeam în brațe aproape sã-i tai respirația și eram amândoi în lacrimi. Când am slãbit brațele ea nu mi-a dat drumul.
Am condus-o în pat unde am continuat sã ne sãrutãm adânc și dureros pânã când am simțit cã mã usturã buzele și vã rog sã mã iertați din nou pentru aceste amãnunte, dar explodez și nu mai pot ține în mine asta. Am fãcut din nou dragoste cu aceeași intensitate ca în zilele precedente, însã eu cel puțin am suferit atât de mult cã aș fi vrut sã-i imprim în mine întreaga ei ființã pentru a o pãstra cât mai mult dupã ce noi nu vom mai fi un cuplu. Îmi trecea prin minte cã aceea este ultima mea noapte de dragoste adevãratã cu ea. Și am plâns din nou. Jalnic pentru un bãrbat in toatã firea, nu?
Ce sã vã mai spun, eu nu am dormit de loc în acea noapte, abia spre dimineațã, dar și atunci am avut crâmpeie de coșmaruri ce mã ridicau la verticalã instantaneu. Cred cã spre ora dimineții totuși am adormit, m-am trezit în momentul în care soția mea intra pe ușã și îmi aducea la pat micul dejun și o cafea delicioasã. Nu am mai fost de mult așa rãsfãțat, dar durerea pe care o aveam nu m-a lãsat sã mã bucur de acest gest. Dar cum se explicã faptul cã femeia care a fãcut pasul final îmi a da papucii dezvãluindu-mi relația extraconjugalã neștiutãp de mine dar care trimite 99,99% din bãrbați la divorț mã rãsfãța în acea dimineațã?
Și mai e ceva, eu neputând dormi și punându-mi 1000 de întrebãri noaptea, am observat-o dormind lângã mine liniștitã. Ei asta chiar a fost culme avea un somn mult prea liniștit fațã de evenimentele petrecute. Ceva nu s/a legat, dart nu poate nu mai am eu puterea sã judec coerent, mã agãț de speranțe deșarte.
Vã dați seama cã nu am putut mânca, am bãut doar cafeaua, iar ea s-a așezat lângã mine pe pat. Am pus ceașca pe noptierã și am tras-o încet spre mine, ne-am lungit iar pe pat îmbrãțișați și am plâns din nou, amândoi. Ne strângeam atât de tare în brațe încât devenisem aproape aceeași ființã. Mi-a șoptit printre sughițuri de plâns cã m-ã roagã sã o iert, mi-a spus cã realizeazã cât de mult a greșit fațã de mine și îi pare nespus de rãu. Și m-a mai asigurat cã visul și al ei este sã îmbãtrânim împreunã pânã când vom pleca de pe aceastã lume. Și apoi iar a plâns mult. Parcã era o refulare și o ușurare pentru ea. Bine, bine dar de ce mi-a spus. Putea sã tacã pentru cã eu oricum nu am bãnuit nimic niciodatã, adicã nu m-am gândit la aceste dimensiuni ale problemei. De ce a ales sã mã loveascã în așa hal?
Și acum dacã tot v-am plictisit îndelung, puteți doamnelor sã-mi spuneți ce credeți despre toate acestea? Cã eu nu pot sã mai înțeleg nimic, sunt blocat în durerea mea și în dragostea pentru ea. Și ce ar trebuii sã fac în continuare?
M-am gândit la douã variante: ori relația o are și în prezent așa ca un fel de bigamie și dorește sã vadã la care dintre noi poate renunța (ori a încercat sã mã provoace ca eu renunț la ea mai exact), ori nu este nimic adevãrat din ce mi-a spus, sau mã rog, poate lucrurile nu stau chiar la aceastã dimensiune, însã vãzând cã îi dau dovezi cã o iubesc a ales sã se rãzbune un pic pe mine pentru greșelile mele din trecut (aș vrea eu sã fie așa!) Sau nu știu ce poate fi în acel cap al ei.
Vã rog dați-vã cu pãrerea la acestã situație și aștept sfaturi. Fãrã teamã, le triez eu...

P.S. Astãzi ne-am sunat reciproc la telefon de circa 10 ori. La un moment dat mi-a spus la un apel doar TE IUBESC MULT și a închis. Cãtre finalul altor apeluri mi-a mai spus cã a ales sã vinã lângã mine și sã caut o locuințã adecvatã unde sã ne mutãm, în actualul meu apartament proprietarul nu vrea o familie, doar o persoanã. Deci ca final, s/a decis sau ce a fost toatã aceastã poveste, cã sunt acum mai confuz ca niciodatã! Dar tristețea care m-a cuprins nu îmi dã drumul și pace!

Postat pe 26 Martie 2014 01:18
tu ai dato deoparte doara nu credeai ca va ramine nesatisfacutaa ,sc astai viata
kudika_958245
Postat pe 26 Martie 2014 01:44
n-am avut timp sa citesc alea cateva randuri,,,dar,,,daca ti-a marturisit acum ca te-a inselat,,,e fetita ta ?
INTELIGENTUL-
Postat pe 26 Martie 2014 06:21
Da, fetița este indubitabil a mea, îmi seamãnã fizic și are din multele mele trãsãturi de caracter. Am întrebat-o pe soție și asta bineînțeles, pentru cã nu știam cât de adâncã a fost trãdarea. Mi-a rãspuns cã nu a avut și nici nu avea nici o relație extraconjugalã atunci când am conceput-o, abia dupã 2-3 ani.
Deci care e opinia?
kudika_958736
Postat pe 26 Martie 2014 06:58
Mda, se pare cã asta-i viața! Dar dacã lucrurile astea se pot întâmpla mai mereu, mãcar luați aminte din greșelile mele și nu le repetați și voi.
Îți doresc o zi mult mai bunã ca a mea!
kudika_958736
Postat pe 26 Martie 2014 07:01
E trist si tragic in acelasi timp,,,ce poti sa mai zici ? Dar trebuie sa-ti fac si eu o marturisire,,,cu mine te-a inselat
INTELIGENTUL-
Postat pe 26 Martie 2014 07:37
Sigur ca nu iti este usor ...ar trebui sa vezi putin mai departe cum poate fi viata ta cu ea sau fara ea !Si ce doresti tu sa se intample cu voi 2 respectiv 3 caci este si fata in ecuatie .Greu de vazut si poate ca ar trebui discutat cu un psiholog de cupluri !Iti doresc inspiratie maxima ! Zi frumoasa !
kudika_956659
Postat pe 26 Martie 2014 07:39
De la: kudika_958736, la data 2014-03-26 07:01:46Mda, se pare cã asta-i viața! Dar dacã lucrurile astea se pot întâmpla mai mereu, mãcar luați aminte din greșelile mele și nu le repetați și voi.
Îți doresc o zi mult mai bunã ca a mea!

Ma intreb , unde ai fost tu , in timp ce sotia avea o relatie extraconjugala ?Cum de nu ai observat nimic ...presupun ca avea nevoie de timp la discretie , pt a-si trai relatia....
Povestea asta a ta , suna a Telenovela .....
-Iulya
Postat pe 26 Martie 2014 09:58
pe bune ai 45 de ani? adica la 45 de ani iti place "THE VAMPIRES DIARIES"?! scuze dar nu ma pot abtine!!
kiss_my_ass
Postat pe 26 Martie 2014 10:26
-Iulya
Postat pe 26 Martie 2014 10:31
Am constat, cu plãcere, cã știi sã scrii. Cam mult și prea în detaliu, dar mi-a fãcut plãcere sã vãd cã nu faci parte din majoritatea „...” Probabil cã ai avut nevoie de o defulare...
Eu sunt o persoanã discretã și nu aș fi scris despre asemenea întâmplãri din viața mea...
Sfaturile sunt gratuite, așa cã nu ești obligat sã le urmezi... Sfatul meu e sã-ți consulți doar inima și mintea, sã cântãrești. Din literaturã știu cã existã o adoua șansã... Un fapt e clar: soția ta nu se pricepe la afaceri, s-o lase baltã, sã facã altceva.
Ora la care ai scris despre problema din viața ta, mãrimea articolului spun câte ceva. Ori e un subiect scris de cineva de la KUDIKA, ori chiar esti tare nefericit și indecis...
Repet, doar tu poți sã decizi. Discutã și cu „inculpata”.Și ea trebuie sã-și lãmureascã sentimentele...De ce ar mai fi existat cuvântul IERTARE?
Numai bine!
Titita4
Postat pe 26 Martie 2014 11:03
Deci,
"Am alungat-o de lângã mine, am fãcut crizã de nervi! Am greșit enorm fațã de soția mea atunci pentru cã am refulat la maniera cea mai urâtã. I-am reproșat lucruri de care și acum îmi este rușine…"
Nici macar sa intretii si sa continui o afacere nu esti in stare, bine ca-ti trimiti sotia sa munceasca departe de casa si de lumina ochilor ei (fetita), ca sa puteti razbate in viata! Apropo…tu acum muncesti sau doar astepti lunar banii trimisi de ea???
Talentul asta de narator este "fumat " cam demult pe acest forum…cu alte cuvinte plimba ursul la alta masa, nu reusesc sa te cred absolute deloc, in ceea ce priveste derularea evenimentelor care au dus la acest deznodamant! Sigur ai inselat-o pe la toate "gardurile" si asa cum este si logic, s-a saturat femeia de un asa specimen in viata ei!
"Oare mã mințea de fapt sau era prea murdar termenul ce trebuia sã și-l atribuie?" Oare tie nu-ti este rusine chiar deloc sa vorbesti astfel despre mama copilului tau (cunoscandu-ti defectele si hibele)?
"Mi-a spus cã i-a cedat acelui bãrbat în momentul în care s-a simțit pãrãsitã de mine, acuzatã de toate nenorocirile ce ni se întâmplau și a fost convinsã cã nu o mai iubesc." Imi pot doar imagina ce drama a trait aceasta femeie alaturi de unul ca tine si la ce umilinte ai supus-o, numai din cauza incapacitatii tale profesionale si a frustrarilor tale si culmea este ca tot tu vorbesti de univers prabusit, de cosmaruri si pozezi in victma perfecta…!
Stii ceva, tu nu meriti o asemenea femeie…sper sa-i vina mintea la cap si sa realizeze de ce si cum a ajuns in situatia de a te insela, sa nu uite cum ai obligat-o sa munceasca departe de familia ei, sa-si ia fetita si sa-si faca viata alaturi de un barbat competent, capabil sa le intretina si sa le iubeasca asa cum merita!
"Vã rog dați-vã cu pãrerea la acestã situație și aștept sfaturi. Fãrã teamã, le triez eu..." Sigur ca le triezi tu, la asta te pricepi foarte bine, n-am niciun dubiu! Mno, ia de triaza pana ti-or iesi ochii din cap, ca la melci !!!
rondina
Postat pe 26 Martie 2014 11:09
nu vorbi urat despre melci
INTELIGENTUL-
Postat pe 26 Martie 2014 11:32
De la: INTELIGENTUL-, la data 2014-03-26 11:32:58nu vorbi urat despre melci

Maai, acu' depinde si de care melci! Aia toxicii sau aia intoxicatii???
rondina
Postat pe 26 Martie 2014 11:38
aia,materie prima pentru extractul de melc
INTELIGENTUL-
Postat pe 26 Martie 2014 11:41
De la: INTELIGENTUL-, la data 2014-03-26 07:37:49E trist si tragic in acelasi timp,,,ce poti sa mai zici ? Dar trebuie sa-ti fac si eu o marturisire,,,cu mine te-a inselat


Aaaaa, mersi, mersi si sã-ți fie de bine, mã întrebam ce cauți tu pe pagina înșelaților totuși
Știi, dacã aș avea o atitudine mai pozitivã aș putea spune de fapt cã cel înșelat nu am fost eu ci amantul, pentru cã, conform spuselor ei, îl iubea și relația extraconjugalã se datora acestui sentiment. Pe mine probabil nu mã mai iubea! Deci când venea seara la mine în pat...care era înșelat, soțul tratat cu indiferențã sau amantul iubit? Hmmm, uite cã l-a varianta asta nu m-am gândit. Și mai e ceva, dacã în momentul acesta eu aș avea o amantã cãsãtoritã pe care o iubesc atât de mult cât sã fiu în stare sã o iau de nevastã cu tot cu copil, pur și simplu nu aș putea admite ani de zile sã știu cã searã de searã se culcã cu soțul ei în pat. Așa cã o veste bunã pentru ea: a folosit-o doar pentru sex, femeie naivã...!
kudika_958736
Postat pe 26 Martie 2014 12:57
De la: kudika_958736, la data 2014-03-26 12:57:36
De la: INTELIGENTUL-, la data 2014-03-26 07:37:49E trist si tragic in acelasi timp,,,ce poti sa mai zici ? Dar trebuie sa-ti fac si eu o marturisire,,,cu mine te-a inselat


Aaaaa, mersi, mersi si sã-ți fie de bine, mã întrebam ce cauți tu pe pagina înșelaților totuși
Știi, dacã aș avea o atitudine mai pozitivã aș putea spune de fapt cã cel înșelat nu am fost eu ci amantul, pentru cã, conform spuselor ei, îl iubea și relația extraconjugalã se datora acestui sentiment. Pe mine probabil nu mã mai iubea! Deci când venea seara la mine în pat...care era înșelat, soțul tratat cu indiferențã sau amantul iubit? Hmmm, uite cã l-a varianta asta nu m-am gândit. Și mai e ceva, dacã în momentul acesta eu aș avea o amantã cãsãtoritã pe care o iubesc atât de mult cât sã fiu în stare sã o iau de nevastã cu tot cu copil, pur și simplu nu aș putea admite ani de zile sã știu cã searã de searã se culcã cu soțul ei în pat. Așa cã o veste bunã pentru ea: a folosit-o doar pentru sex, femeie naivã...!
kiss_my_ass
Postat pe 26 Martie 2014 13:05
De la: -Iulya, la data 2014-03-26 09:58:03
De la: kudika_958736, la data 2014-03-26 07:01:46Mda, se pare cã asta-i viața! Dar dacã lucrurile astea se pot întâmpla mai mereu, mãcar luați aminte din greșelile mele și nu le repetați și voi.
Îți doresc o zi mult mai bunã ca a mea!

Ma intreb , unde ai fost tu , in timp ce sotia avea o relatie extraconjugala ?Cum de nu ai observat nimic ...presupun ca avea nevoie de timp la discretie , pt a-si trai relatia....
Povestea asta a ta , suna a Telenovela .....


Din suflet te rog sã mã crezi cã asta mã întreb ºi eu non stop, unde dracului am fost ºi cât de orb am fost. Aº da orice sã fie doar o telenuvelã, dar e realitatea mea crudã. Doar cu o singurã ºi micã întrebare: dacã nu e nimic adevãrat? Pentru cã am spus mai sus nu am descoperit eu cã m+a înºelat, ea mi-a spus asta într+un anumit moment ce pãrea de sinceritate maximã.
Probabil cã un timp rãmâne o enigmã, pentru cã nu mã voi coborî pânã acolo sã fac cercetãri ºi sãpãturi. Realizez cã asta nu+mi va provoca decât mai multã durere ºi nu vreau. Oricum e suficient ºi ce am aflat.
Deci încã o datã, tot ce am scris sus nu e inventat ci tragedia mea actualã. Poate cã am scris-o mai cu aer de telenuvelã...aºa am simþit la acea orã din noapte.
Ms pentru postare.
kudika_958736
Postat pe 26 Martie 2014 13:06
De la: kiss_my_ass, la data 2014-03-26 13:05:45
De la: kudika_958736, la data 2014-03-26 12:57:36
De la: INTELIGENTUL-, la data 2014-03-26 07:37:49E trist si tragic in acelasi timp,,,ce poti sa mai zici ? Dar trebuie sa-ti fac si eu o marturisire,,,cu mine te-a inselat


Aaaaa, mersi, mersi si sã-ți fie de bine, mã întrebam ce cauți tu pe pagina înșelaților totuși
Știi, dacã aș avea o atitudine mai pozitivã aș putea spune de fapt cã cel înșelat nu am fost eu ci amantul, pentru cã, conform spuselor ei, îl iubea și relația extraconjugalã se datora acestui sentiment. Pe mine probabil nu mã mai iubea! Deci când venea seara la mine în pat...care era înșelat, soțul tratat cu indiferențã sau amantul iubit? Hmmm, uite cã l-a varianta asta nu m-am gândit. Și mai e ceva, dacã în momentul acesta eu aș avea o amantã cãsãtoritã pe care o iubesc atât de mult cât sã fiu în stare sã o iau de nevastã cu tot cu copil, pur și simplu nu aș putea admite ani de zile sã știu cã searã de searã se culcã cu soțul ei în pat. Așa cã o veste bunã pentru ea: a folosit-o doar pentru sex, femeie naivã...!


cred ca s-au folosit reciproc pentru sex da mai conteaza doar s-a intors la tine!!
kiss_my_ass
Postat pe 26 Martie 2014 13:06
De la: kiss_my_ass, la data 2014-03-26 10:26:55 pe bune ai 45 de ani? adica la 45 de ani iti place "THE VAMPIRES DIARIES"?! scuze dar nu ma pot abtine!!


Da am 45 ani ºi mi+a plãcut la maxim acest serial. L-am vãzut anul acesta pe net într+-un mod care mi-a declanºat sentimente pe care le credeam apuse de la vârsta când eram student. 100 episoade în 3 sãptãmâni! Este filmul în urma cãruia am realizat cã sunt singur si care m-a determinat sã vreau sã-mi reunesc familia în orice mod. Dar intenþia mea bunã m+a condus la ce am arãtat mai sus...
kudika_958736
Postat pe 26 Martie 2014 13:11
Un episod frumos in kudika,demn de urmarit si astept sa vad ce va mai urma dupa toate comentarile facute!
Parerea mea ca indiferent ce sfaturi ii veti da sau ii vom da,eu cred ca domnu cu pricina stie ce are de facut si fara parerile noastre
Parerea mea este ca va fi un happy end!!!
Primavara asta va fi una frumoasa si multe cupluri vor trece peste toate hopurile care le ravasesc viata!
Asa ca:rabdare si daca n-ar fi viata asta asa de agitata nu simtim ca traim!!!
Titanika
Postat pe 26 Martie 2014 14:19
De la: kudika_958736, la data 2014-03-26 13:11:15
De la: kiss_my_ass, la data 2014-03-26 10:26:55 pe bune ai 45 de ani? adica la 45 de ani iti place "THE VAMPIRES DIARIES"?! scuze dar nu ma pot abtine!!


Da am 45 ani ºi mi+a plãcut la maxim acest serial. L-am vãzut anul acesta pe net într+-un mod care mi-a declanºat sentimente pe care le credeam apuse de la vârsta când eram student. 100 episoade în 3 sãptãmâni! Este filmul în urma cãruia am realizat cã sunt singur si care m-a determinat sã vreau sã-mi reunesc familia în orice mod. Dar intenþia mea bunã m+a condus la ce am arãtat mai sus...


si ce anume din serial te-a facut sa realizezi ca esti singur?! scuze, dar cum spuneam nu ma pot abtine!!
kiss_my_ass
Postat pe 26 Martie 2014 14:34
De la: Titita4, la data 2014-03-26 11:03:21Am constat, cu plãcere, cã știi sã scrii. Cam mult și prea în detaliu, dar mi-a fãcut plãcere sã vãd cã nu faci parte din majoritatea „...” Probabil cã ai avut nevoie de o defulare...
Eu sunt o persoanã discretã și nu aș fi scris despre asemenea întâmplãri din viața mea...
Sfaturile sunt gratuite, așa cã nu ești obligat sã le urmezi... Sfatul meu e sã-ți consulți doar inima și mintea, sã cântãrești. Din literaturã știu cã existã o adoua șansã... Un fapt e clar: soția ta nu se pricepe la afaceri, s-o lase baltã, sã facã altceva.
Ora la care ai scris despre problema din viața ta, mãrimea articolului spun câte ceva. Ori e un subiect scris de cineva de la KUDIKA, ori chiar esti tare nefericit și indecis...
Repet, doar tu poți sã decizi. Discutã și cu „inculpata”.Și ea trebuie sã-și lãmureascã sentimentele...De ce ar mai fi existat cuvântul IERTARE?
Numai bine!


În mod clar și sincer nu am nici o alta legãturã cu KUDIKA decât ca și tine, utilizator. Nici nu am avut habar de acest site pânã în urmã cu o sãptãmânã. Îmi cer scuze și fațã de tine și fațã de alte persoane care au lãsat un mesaj aici, dacã am lãsat impresia de nuvelist sau altceva de genul. Am scris doar ce am simțit cu precizarea cã ce am scris este infinit mai puțin dureros fațã de ce simt în realitate. Și mi-aș fi dorit sã am doar un orgoliu de mascul rãnit...
Dureros este cã nu mai sunt puștan sã trec peste o iubire (crezutã de regulã unica în viațã) și în scurt timp sã mã refac. La vârsta mea mie teamã cã nu mai am timp pentru așa ceva...
Mulțumesc pentru postare!
kudika_958736
Postat pe 26 Martie 2014 15:52
De la: kudika_958736, la data 2014-03-26 12:57:36
De la: INTELIGENTUL-, la data 2014-03-26 07:37:49E trist si tragic in acelasi timp,,,ce poti sa mai zici ? Dar trebuie sa-ti fac si eu o marturisire,,,cu mine te-a inselat


Aaaaa, mersi, mersi si sã-ți fie de bine, mã întrebam ce cauți tu pe pagina înșelaților totuși
Știi, dacã aș avea o atitudine mai pozitivã aș putea spune de fapt cã cel înșelat nu am fost eu ci amantul, pentru cã, conform spuselor ei, îl iubea și relația extraconjugalã se datora acestui sentiment. Pe mine probabil nu mã mai iubea! Deci când venea seara la mine în pat...care era înșelat, soțul tratat cu indiferențã sau amantul iubit? Hmmm, uite cã l-a varianta asta nu m-am gândit. Și mai e ceva, dacã în momentul acesta eu aș avea o amantã cãsãtoritã pe care o iubesc atât de mult cât sã fiu în stare sã o iau de nevastã cu tot cu copil, pur și simplu nu aș putea admite ani de zile sã știu cã searã de searã se culcã cu soțul ei în pat. Așa cã o veste bunã pentru ea: a folosit-o doar pentru sex, femeie naivã...!
te-a mai si mintit,,,pardon,,,inselat
INTELIGENTUL-
Postat pe 26 Martie 2014 16:05
De la: kiss_my_ass, la data 2014-03-26 13:06:58
De la: kiss_my_ass, la data 2014-03-26 13:05:45
De la: kudika_958736, la data 2014-03-26 12:57:36
De la: INTELIGENTUL-, la data 2014-03-26 07:37:49E trist si tragic in acelasi timp,,,ce poti sa mai zici ? Dar trebuie sa-ti fac si eu o marturisire,,,cu mine te-a inselat


Aaaaa, mersi, mersi si sã-ți fie de bine, mã întrebam ce cauți tu pe pagina înșelaților totuși
Știi, dacã aș avea o atitudine mai pozitivã aș putea spune de fapt cã cel înșelat nu am fost eu ci amantul, pentru cã, conform spuselor ei, îl iubea și relația extraconjugalã se datora acestui sentiment. Pe mine probabil nu mã mai iubea! Deci când venea seara la mine în pat...care era înșelat, soțul tratat cu indiferențã sau amantul iubit? Hmmm, uite cã l-a varianta asta nu m-am gândit. Și mai e ceva, dacã în momentul acesta eu aș avea o amantã cãsãtoritã pe care o iubesc atât de mult cât sã fiu în stare sã o iau de nevastã cu tot cu copil, pur și simplu nu aș putea admite ani de zile sã știu cã searã de searã se culcã cu soțul ei în pat. Așa cã o veste bunã pentru ea: a folosit-o doar pentru sex, femeie naivã...!


cred ca s-au folosit reciproc pentru sex da mai conteaza doar s-a intors la tine!!
de la cine?
INTELIGENTUL-
Postat pe 26 Martie 2014 16:06
De la: rondina, la data 2014-03-26 11:09:56Deci,
"Am alungat-o de lângã mine, am fãcut crizã de nervi! Am greșit enorm fațã de soția mea atunci pentru cã am refulat la maniera cea mai urâtã. I-am reproșat lucruri de care și acum îmi este rușine…"
Nici macar sa intretii si sa continui o afacere nu esti in stare, bine ca-ti trimiti sotia sa munceasca departe de casa si de lumina ochilor ei (fetita), ca sa puteti razbate in viata! Apropo…tu acum muncesti sau doar astepti lunar banii trimisi de ea???
Talentul asta de narator este "fumat " cam demult pe acest forum…cu alte cuvinte plimba ursul la alta masa, nu reusesc sa te cred absolute deloc, in ceea ce priveste derularea evenimentelor care au dus la acest deznodamant! Sigur ai inselat-o pe la toate "gardurile" si asa cum este si logic, s-a saturat femeia de un asa specimen in viata ei!
"Oare mã mințea de fapt sau era prea murdar termenul ce trebuia sã și-l atribuie?" Oare tie nu-ti este rusine chiar deloc sa vorbesti astfel despre mama copilului tau (cunoscandu-ti defectele si hibele)?
"Mi-a spus cã i-a cedat acelui bãrbat în momentul în care s-a simțit pãrãsitã de mine, acuzatã de toate nenorocirile ce ni se întâmplau și a fost convinsã cã nu o mai iubesc." Imi pot doar imagina ce drama a trait aceasta femeie alaturi de unul ca tine si la ce umilinte ai supus-o, numai din cauza incapacitatii tale profesionale si a frustrarilor tale si culmea este ca tot tu vorbesti de univers prabusit, de cosmaruri si pozezi in victma perfecta…!
Stii ceva, tu nu meriti o asemenea femeie…sper sa-i vina mintea la cap si sa realizeze de ce si cum a ajuns in situatia de a te insela, sa nu uite cum ai obligat-o sa munceasca departe de familia ei, sa-si ia fetita si sa-si faca viata alaturi de un barbat competent, capabil sa le intretina si sa le iubeasca asa cum merita!
"Vã rog dați-vã cu pãrerea la acestã situație și aștept sfaturi. Fãrã teamã, le triez eu..." Sigur ca le triezi tu, la asta te pricepi foarte bine, n-am niciun dubiu! Mno, ia de triaza pana ti-or iesi ochii din cap, ca la melci !!!


Rodina... ai propriile tale anxietãți și nu pot reține decât cã ești de acord 100% cu ce mi s-a întâmplat. Nu caut scuze, nici nu am de ce fațã de tine și îți respect opinia, în fond asta am și dorit scriind, aici sã aflu opinii.
Întotdeauna am ajutat-o la afacerile ei, pânã în momentul înb care nu s-a mai putut. Am scris cã lucrey înbtr-o instituție care nu-mi permite sub nici un mod sã mã inplic în afaceri comerciale. În secunda 2 zbor de aici dacã fac așa ceva. Dar nu este interzis pt membrii de familie.Așa cã am ajutat-o 100% sã porneascã totul. Din punct de vedere administrativ nu m-am mai putut implica, dar sã nu crezi cã acasã nu discutam zilnic despre totul. În fond câștigul obținut acolo era comun. Când afacerea ei a avut probleme mi-a ascuns asta, și iar nu înțeleg de ce? Refuz sã cred cã a avut o viațã dublã tot timpul. Când s/a adunat o datorie uriașã nu a mai putut ascunde pentru cã au început sã soseascã somații, citații etc, inclusiv avertizãri de sesizare a organelor penale. În aceastã conjuncturã am aflat cã firma nu mai merge de loc, iar eu eu știam altceva. În altã ordine de idei nu mi-a putut explica unde s-au dus toți acei bani lipsã de care eu habar nu aveam, dacã ar fi fost cheltuitã în casa noastrã, nu aș fi spus nimic.pentru cã ar fi fost greșeala noastrã în materie de afaceri. Dar nu înțelegi cã nu știam nimic , în primul rând de existența acestei enorme datorii (iar banii au existat în sumã, mult mai mare decât datoria de care am aflat). Asta era doar procentul de taxe și impozite ce trebuia achitat. Deci am întrebat-o firesc unde sunt banii, de ce nu a plãtit impozitele și ce s-a întâmplat. Motivațiile ei nu erau pertinente, lucrez în sistemul judiciar și știu ce vorbesc (uite cã am spus, de aceea nu mã puteam implica efectiv în afaceri). Atunci am avut acele crize și am reacționat cum am reacționat. Și am mai spus cã îmi pare rãu și regret, dar vina nu a fost a mea totalã.
Ideea cu plecatul la muncã afarã, în strãinãtate a fost comunã, a fost ceva care la acel moment credeam cã ne poate salva din noianul de datorii. Dar ai dreptate nu trebuia sã accept nici asta. Mea culpa, lucru e consumat.
Cu cealaltã problemã vis a vis de garduri, nu ai dreptate și greșești profund! Nu am avut o relație extraconjugalã niciodatã. Nu am iubit altã femeie în afara ei de când suntem cãsãtoriți. Trebuie sã remarci cã vb. de relație și nu de aventuri de o orã-douã. Și astea le numãr pe degetele de la mânã. Dacã prin asta am greșit plãtesc probabil acum, dar am uitat sã precizez și astea au fost dupã multe luni dupã ce a plecat în strãinãtate și niciodatã când am stat împreunã. Ce tâmpit am fost! Realizez acum, eu fidel și ea deja avea o relație extraconjugalã cu altcineva pe care-l iubea. ANI de zile. Ți se pare echivalentã treaba? Dar am impresia cã ai propriile tale frustrãri referitoare la situația mea. Ai pãțit la fel. Dacã da îmi pare rãu. Nu e nevoie sã-mi mai rãspunzi, pt cã opinia ta am aflat-o
Sã ai o zi infinit mai bunã decât a mea.
kudika_958736
Postat pe 26 Martie 2014 16:23
De la: Titanika, la data 2014-03-26 14:19:37Un episod frumos in kudika,demn de urmarit si astept sa vad ce va mai urma dupa toate comentarile facute!
Parerea mea ca indiferent ce sfaturi ii veti da sau ii vom da,eu cred ca domnu cu pricina stie ce are de facut si fara parerile noastre
Parerea mea este ca va fi un happy end!!!
Primavara asta va fi una frumoasa si multe cupluri vor trece peste toate hopurile care le ravasesc viata!
Asa ca:rabdare si daca n-ar fi viata asta asa de agitata nu simtim ca traim!!!


Mulțumesc frumos pentru considerente ... și mãrturisesc cã mã agãț de orice speranțã pentru un happy end! Va fi oare? Voi fi în stare SÃ DEPÃȘESC MOMENTELE? Știi dacã un bãrbat nu e și un pic gelos înseamnã cã nu simte nimic fațã de femeia cu care împarte viața. Dar gelozia mea a avut în totdeauna limite decente (și chiar dacã a fost uneori mai mare am ascuns-o) Nu m-am certat niciodatã cu soția mea pe teme de gelozie. Niciodatã!... Dobitoc ce sunt!
Oricum, așa cum anticipezi mai sus, o hotãrâre am luat, care deocamdatã mã privește doar pe mine. Am sã mã schimb total. Nu voi mai permite nimãnui niciodatã sã mã mai rãneascã atât de profund, iar ei nici atât. O abatere extraconjugalã cât de micã în viitor, chiar și de naturã nonsexualã, o va exclude din viața mea definitiv! Și spun asta aici, tocmai pentru a recitii mai târziu (sper cã nu se șterg postãrile curând) și sã nu uit. Crud și sfâșietor pentru mine este doar simplu fapt cã o iubesc. Și asta începe sã mã cam înebuneascã... de ciudã (sau furie).
Îmi pot controla cele mai multe dintre sentimente, se pare cã inima nu pot sã mi-o controlez de loc (nu are legãturã cu cardiologia!).
Probabil timpul va decide.
Dacã mai primesc în perioada viitoare alte postãri aici, voi rãspunde și vã țin la curent cu ce se mai întâmplã. Poate fac ceva bãnuți dintr-un scenariu de telenuvelã ...iar ãsta e HAZ de NECAZ probabil.
Mulțumesc încã o datã.
kudika_958736
Postat pe 26 Martie 2014 16:40
De la: kiss_my_ass, la data 2014-03-26 14:34:56
De la: kudika_958736, la data 2014-03-26 13:11:15
De la: kiss_my_ass, la data 2014-03-26 10:26:55 pe bune ai 45 de ani? adica la 45 de ani iti place "THE VAMPIRES DIARIES"?! scuze dar nu ma pot abtine!!


Da am 45 ani ºi mi+a plãcut la maxim acest serial. L-am vãzut anul acesta pe net într+-un mod care mi-a declanºat sentimente pe care le credeam apuse de la vârsta când eram student. 100 episoade în 3 sãptãmâni! Este filmul în urma cãruia am realizat cã sunt singur si care m-a determinat sã vreau sã-mi reunesc familia în orice mod. Dar intenþia mea bunã m+a condus la ce am arãtat mai sus...


si ce anume din serial te-a facut sa realizezi ca esti singur?! scuze, dar cum spuneam nu ma pot abtine!!


Prin sezonul 3 sau 4 au loc niște întâmplãri ciudate între principalele personaje. Elena începe sã schimbe tabãra, în timp ce Ștefan face tot ceea ce face pentru ea și fratele ei. Grație fratelui sãu care încet, încet sapã la temelia relației ei Elena îl pãrãsește și se cupleazã cu fratele, dupã pãrerea mea total nemeritat. Dar asta e pãrerea mea. Adevãrul cã fratele lui Ștefan ca și personaj are mai mult șarm și trecere la femei (exclus când se transformã). Bun acum ce nu am spus, când eram tînãr, eram student, aveam o iubire de adolescent cu o fatã. Dragostea noastrã era profundã (judecam noi prin mintea noastrã de atunci). De prea multã afecțiune, dragoste, inclusiv platonicã a ajuns ... în pat la altul. Iar ea era universul meu atunci! Masculul din mine a ripostat și rãnit fiind în orgoliu am fãcut ce nu se aștepta, în mod frumușel și un pic mai neortodox, la prima ocazie când am prins o conjuncturã favorabilã i-am suflat-o individului înapoi. Și mi-am schimbat total comportamentul, am fost un pic mai rece, mai hotãrât și doar atunci când simțeam pericol sã renunțe redeveneam deosebit de iubitor și tandru. Și nu mi-a fost greu pentru cã îmi plãcea enorm de ea și o iubeam. Apoi iar mã schimbam. Am înebunit-o pe sãraca fatã și ajunsese topitã dupã mine. Iar când a fost foarte dependentã sentimental... am încercat sã o pãrãsesc... așa gândeam rãzbunarea mea. Dar nu am pãrãsit-o eu în final, tot ea. Dupã aceea mi-am cunoscut actuala soție și totul s/a schimbat în atitudinea mea. Ca urmare ne-am și cãsãtorit și mi-am bãgat mințile în cap cum se spune!
Am o baftã la femei...!
Dar nu acea fatã a fost marea mea dragoste.
Bun, revenind la film mi-am dat seama, nu întreba de ce, cã nu despre acea perioadã din tinerețe îmi aduce aminte. Am realizat cã sunt singur, cã îmi iubesc soția și nu e lângã mine și nici fetița noastrã.
Poate nu e atât de mare legãtura între mine și acest serial dar, mi-a surprins drama din scenariu. Nu e un film de groazã ci o dramã, o poveste de dragoste a unor tineri.
În fine nu cred cã pot explica ce și cum.
kudika_958736
Postat pe 26 Martie 2014 17:05

Din suflet te rog sã mã crezi cã asta mã întreb ºi eu non stop, unde dracului am fost ºi cât de orb am fost. Aº da orice sã fie doar o telenuvelã, dar e realitatea mea crudã. Doar cu o singurã ºi micã întrebare: dacã nu e nimic adevãrat? Pentru cã am spus mai sus nu am descoperit eu cã m+a înºelat, ea mi-a spus asta într+un anumit moment ce pãrea de sinceritate maximã.

Tu te bazezi pe vorbe spuse de ea dar nu si pe fapte!Poate voia sa te faca gelos si s-o privesti mai mult si sa-ti deschizi inima mai mult si sa ai puterea de a privi cine sta langa tine de o viata.


Probabil cã un timp rãmâne o enigmã, pentru cã nu mã voi coborî pânã acolo sã fac cercetãri ºi sãpãturi. Realizez cã asta nu+mi va provoca decât mai multã durere ºi nu vreau. Oricum e suficient ºi ce am aflat.

poate ar fi bine sa afli adevarul,poate nu,cel mai indicat ar fi sa o lasi pe ea sa consimta daca a fost intradevar asa sau nu!

Deci încã o datã, tot ce am scris sus nu e inventat ci tragedia mea actualã.

te-ai uitat oare putin in viitor?Vei ramane singur,mergand doar in vizita sa-ti vezi fetita,o ora doua sau pt o zi doua si va veti privi ca doi straini si tu ai vrea s-o atingi s-o simti s-ai simti rasuflarea si caldura din ultima perioada.......dar tu vei fi ocupat in celelalte zile sa-ti satisfaci dorintele cu alte persoane care iti vor rapi timpul pretios asteptand sa vorbesti cu ea la telefon si ea nu te va mai suna.Sti tu cat este de greu sa ramai singur si sa fi asteptat de fam cand vi acasa si nimeni nu-ti va da binete la trezire si la culcare......nu sunt si nu am fost in cauza ta,dar am prieteni de fam care trec prin situatia asta si le pare rau ca nu au putut trece peste aceasta nenorocire.Acum ca este pre a tarziu ,fiecare au orgoliul lui si asteapta ca celalat sa faca acest pas=de a lua inceput!
Este greu de iertat daca ar fi adevarat,infidelitatea este de neiertat....dar cine stie ce a fost cu adevarat!
Titanika
Postat pe 26 Martie 2014 18:26
O SIMPLA INTREBARE,cine a fost autorul?!
indira
Postat pe 26 Martie 2014 19:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
parul 2 De la: kudika311399_silvia 12 Noiembrie 2010 16:38
Multa suferinta.... 41 De la: kudika318477 22 Decembrie 2010 01:01
am nevoie de un raspuns 11 De la: anastasia_m 10 Octombrie 2010 19:10
Incotro? 17 De la: sirghea 9 Februarie 2010 15:00
TIMPUL SFARSITULUI 20 De la: nicossia 23 Februarie 2011 18:20