Mai multe
CAt despre ce ai spus mai sus..Man sigurat a aparut cineva in viata fostei tale iubiri...Cand am citit postul tau parca mi-am derulat vorbele ei atunci cand am decis cica sa luam o pauza...Aceleasi replici...Tu cum esti cu ea?
|
||
|
kudika_972190 Postat pe 11 August 2014 14:47 |
||
|---|---|---|
|
Mesaj pentru "972190": DA!Poti gasi tanara,care sa te respecte si sa te iubeasca sincer!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 August 2014 14:56 |
||
Am decis sã nu mai vorbesc cu ea . A rãmas pe FB la friends , ºi nu am ºters nici poza cu ea de pe fb, vreau sã o las acolo sã.mi amintesc mereu de cât de naiv am putut fi , ºi nu vreau nici sã.i dau satisfacþie . Conversaþia o am la arhivã ca sã nu mai dau peste ea.. Vreau sã creadã cã încã mai plâng dupã ea . Ultima discuþie cu ea i.am zis cã o iubesc etc, ºi am criticat.o în absolut tot , asta dupã ce am fost mieluºel ºi mi.a zis ce a fãcut. Am fãcut.o sã se simtã vinovatã pt. tot . Cuvântul este cel care rãneºte cel mai adânc întotdeauna Nu o voi mai contacta , is over . Cel mai probabil o sã.i urez la mulþi ani..când va fi în toamnã târziu..dar nimic mai mult . Am luat decizia .Pt. mine ..faptele vorbesc iar ce urâsc cel mai mult este minciuna , eu vreau adevãrul în faþã oricare ar fi acela ºi te voi respecta la fel ca pe pãrintele meu . îmi stã în fire sã mã rãzbun dar nu vreau sã.mi umplu capul cu ea, nu are rost..ºi cine sunt eu sã judec pânã la urmã ? Baftã ºi þie ! ( ps, mi.a urat la mulþi ani ..deºi cu o zi anterior ne.am certat groaznic . )
|
||
|
|
||
|
kudika_970418 Postat pe 11 August 2014 15:00 |
||
Iti multumesc pt sfat...Daca ar auzi ca am o alta prietena cred ca ar exploda...mi-a si zis asta ...Probabil a cam venit vremea sa o pun umpic la incercare...sa fiu mai indiferent cu ea...Sa nu mai raspund la mesaje...telefoane...Stiu ca asta m-ar indeparta de ea...dar in acelasi timp ies cu capul sus ... Voi ce ziceti? Eu inca sunt cu gandul de a o recastiga dupa experienta asta...si ca si-a dat seama ce a avut si ce a pierdut...Si stiu ca v-a revenii cat de curand numa trebuie sa ma simt in stare sa o refuz...Sa ridic capul sus si sa-mi vad de drum...Ps:a spus ca isi doreste de la mine un Indiferent de situatie...
|
||
|
kudika_972190 Postat pe 11 August 2014 15:05 |
||
| Eu am facut taman invers man...i-am aratat ca nu sunt suparat ba din potriva sunt ok...daca ea a vrut sa ajungem aici e bine..i respect decizia...ma bucur pt ea....nu-mi pasa..i am zis ca nu sunt genu ala sa dau in dramatisme...incontinu radeam..glumeam cu ea...asta probabil o doare mai tare...m-am regasit pe mine...si de aia sunt mandru..cat despre ea...vorbim radem..ne simtim bine...dar daca as intrerupe dintr o data toate astea...ar faceo sa realizeze ce-a pierdut de fapt...si atunci s-ar intoarce cu capul plecat...Dar mie mi ok asa...Relatia asta de prietenie ne face mai bine...Posibil ca sa-si doreasca mai mult de atata dar eu cred ca va fi prea tarziu cand o sa isi dea seama... | ||
|
kudika_972190 Postat pe 11 August 2014 15:12 |
||
De la: kudika_972190, la data 2014-08-11 15:05:36Iti multumesc pt sfat...Daca ar auzi ca am o alta prietena cred ca ar exploda...mi-a si zis asta O atitudine afisata la momentul potrivit si un raspuns dat conform fiecarei situatii in parte,au ecivalentul a "n" postari facute pe acest topic,doar de dragul de a anima atmosfera pe acest site!!Decizia iti apartine!!Din punctul meu de vedere,esti un copil,care mai are multe de invatat,dar daca doresti sa ai cat mai multe experiente de acest gen,traieste-le!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 August 2014 15:14 |
||
|
Nu o face, greºeºti, este copilãresc ce faci. Oricum ea tot va aflã fãrã sã.i spui. Pur ºi simplu nu mai vorbi cu ea . NIMIC. |
||
|
kudika_970418 Postat pe 11 August 2014 15:16 |
||
As putea cumva sa sterg posturile?
|
||
|
kudika_972190 Postat pe 11 August 2014 15:46 |
||
De la: kudika_972190, la data 2014-08-11 15:46:34As putea cumva sa sterg posturile? Tu nu o poti face,in schimb,poti cere acest lucru celor din Administratia site-ului!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 August 2014 15:51 |
||
De la: kudika_972190, la data 2014-08-11 13:58:43Nustiu cum sa incep...Sunt in aceeasi situatie ca tine...am 20 de ani si eu..insa ea e mai mare cu 4 ani ca mine...Inainte sa o cunosc, a avut o relatie de 3-4 ani, in care a suferit enorm...dupa 4-5 luni de la despartire am aparut eu in viata ei...am schimbat-o total era mult mai fericita,se vedea ca radiaza de fericire...am fost 3 luni impreuna in care pur si simplu ne am iubit enorm...pluteam aman2...se uita la mine si pur si simplu nu i veenea sa creada cat este de indragostita...Ok...Ea inca tine la mine enorm si mi=a zis ca nu vrea sa ma piarda pentru nimic in lume asa-mi repeta si dealungul relatiei...Intr`o saptamana am observat-o putin mai schimbata..cand ii spuneam ca de obicei o intaream ca totu va fii bine ca o iubesc...avea lacrimi in ochi nu a vrut sa-mi spuna ce are..doar ca ma iubeste...pana intr=o zi...mi-a zis ca se gandeste la fostul...Ei sunt in concediu sunt impreuna insa nu il iubeste cu adevarat ci doar tine la el...insa ea este indragostita de mine incontinu zice ca nu vrea sa ma piarda...o cred...diferenta dintre mine si el...e enorma...Fizic psihic nu se compara...Ma suna si acuma...si vrea sa ma auda ii e dor de mine...Nustiu ce sa mai cred...Voi ce spuneti? App intre timp am ramas "Best Friends"...Vorbim avem grija unu de celalalt... Ei bine stai linistit prietene , si eu in aceeasi situatie sunt , doar ca la mine sunteti colegi de banca , de fapt cred ca am fost . Ea e cu un an mai mare ca mine.Am stat dupa ea tot cam asa 3 luni adaugand faptul ca ultimele 8 luni le-am petrecut langa ea facandu-i toate favorurile pe care mi le-a cerut !!!! Si fiind acolo de fiecare data cand am avut nevoie , cand iubi nu era acolo . Cand s-a certat cu ala destul de grav credeam ca imi da o sansa , ei bine stii ce a facut ? A plans cateva zile bune pe umarul meu , ca ma iubeste , ca nush ce , si apoi s-a impacat cu ala, dar tot a continuat ca ma iubeste si sa ma sarute si bla bla . Cand vroiam sa termin tot rahatul care s-a format incepea sa planga si ma moleseam , ma intrev daca ii mai facea altuia asa o plesnea si se si razbuna cu varf si indesat , dar eu nu am facut asta , i-am vorbit numai frumos , numai dragastos! Acum 4 saptamani au fost ultimele vorbe pe care le-am schimbat pentru ca nu mai puteam eu , sufeream ca dracu , bine dansa , deja ma scosese de la prieteni de pe facebook cand am intrebat-p " ce inseamna iubire pentru ea ?"Si la fel ca si tine , cica vrea sa fie cu mine ca eu am facut-o sa se simta bine bla bla si ca nu e altul ca mine , dar cum sa-l lase pe domnul politist , care i-a vorbit urat! Dupa cum spuneam acum 4 saptamani am intrerupt sa-i mai scriu si altele , ei bine nici ea nu mai mi-a scris , nici macar un la multi ani nu am primit de ziua mea , cert e ca se distreaza cu domnul politist . Si iti spun , aceste fete/femei de genul asta nu merita sa aiba nimic , mai ales ca in ultimele 8 luni am si uitat ca eu am existat , am fost acolo doar pentru ea sa nu sufere sau sa-i lipseasca ceva . Si vezi ce mult ii pasa ? :))) ca tot zicea ca e tortura cand eu nu vorbesc cu ea !!!Daca te contacteaza spunei ca iesi cu altcineva la cafenea , cu o alta fata chiar daca nu o faci !!!Si nu exista " Best friends " cand tu o iubesti , rupe aceasta legatura si veziti de treaba ta , stiu iti e greu , mie imi e greu si acum cand ma gandesc ca tot ce mi-a spus au fost niste minciuni gogonate sa ma tina langa ea cand nu era domnul politai acolo , adica la facultate! |
||
|
now000 Postat pe 25 August 2014 22:33 |
||
|
Am facut niste greseli gramaticale : "Doar ca la mine SUNTEM" "Cand A avut nevoie" Cineva a zis bine aici , cand ai un statut de student nu te ia nici naiba in seama , fetele mai alea alea fara creier , ca sunt multe se duc dupa cei cu statut , in cazul meu politistul care i-a spus ca se duce " sa se **** cu alta si ca se desparte de ea" , dar vezi tu fetelor le place sa le fie spuse toate chestiile astea , dar stai linistit , roata se intoarce intr-o zi si cine te face sa suferi , isi va gasi si el suferinta , nu trebuie sa faci tu nimic ! |
||
|
now000 Postat pe 25 August 2014 22:41 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ajutor..am fost batuta.. | 347 | De la: mishellle 22 Iulie 2010 22:34 |
| dati-mi un sfat cum pot sa procedez cu iubitul meu | 6 | De la: Cassey_ 24 Mai 2009 14:08 |
| Sufar si nu pot sa stau fara ea.... | 91 | De la: Salina_SUSESI_Timisoara 1 August 2010 00:42 |
|
|
||
| ne-am despartit | 38 | De la: kudika023770 7 Noiembrie 2009 19:45 |
| Am avut un vis | 33 | De la: Cristinell_Snickers_1 23 Aprilie 2013 14:19 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.