Mai multe
|
Nu ma consider batrana dar el asa ma vede. Sunt o femeie normala de 50 de ani, nu sunt o miss, dar nici urata, care isi permite sa se intretina ptr ca aveam o situatie materiala buna. Dar totusi cum ma pot compara eu cu cea de 22 de ani "proaspata, superba si nebunatica" ca sa il citez pe sotul me??? Ce mi se pare ciudat, amanta nu este nici macar frumoasa, nu o spun din rautate, ma asteptam sa aibe acel ceva, nu il are, o tipa banala, tanara , adevarat cu nasul mare gen Tonciu si extrem de slaba si lunga. Dar el pe ea o vede superba. M-am asteptam sa vad o fata tanara , pura, cu bun simt , frumoasa , am crezut ca ea arata "deosebit", ca este acea frumusete si prospetime, pe care nu o poti rata. Cand colo toti am realizat ca amanta este o tipa doar tanara, nu frumoasa, cu trasaturi vulgare, cu presonalitate, cu tupeu fantastic, iar fizic lunga, slaba si cu tenul negricios. Asta este femeia vietii sotului meu, asta este "minunata" cu care a distrus casnicia noastra. El a intrerupt orice relatie cu noi, a zis ca stepata un copil si este fericit, ca o iubeste la nebunie si ca ea este cea mai frumoasa, cea mai cea mai. Pe mine ma vede batrana, grasa, expirata. Isi traieste povestea de iubire in vazul tuturor,ei doi locuiesc impreuna, i-a cumparat casa, masina, ea deja se declara "sotia", pe noi ne vorbeste de rau, s-a dus naibii totul. Ma gandesc ca in fiecare noapte doarme cu aceasta femeie, noi , eu si cei 3 baieti nu mai existam ptr el. Acum ea este totul, el nu mai vede, nu mai aude. Toti prietenii nostri de familie sunt socati, pe mine ma compatimesc toti, dar numai eu si copii stim prin ce drama trecem 'Viata noastra s-a schimbat dramatic. Ce sa facem acum noi toti , eu femeie de 50 de ani si cei 3 baieti? Nu mai putem relua relatia sotul nu a lasat nici o portita, nimic. Suntem in divort iar el urmeaza sa devina tata ptr copilul femeii de 20 de ani si o sa ramana cu ea. |
||
|
kudika_972327 Postat pe 16 August 2014 12:17 |
||
|---|---|---|
|
Nu ma consider batrana dar el asa ma vede. Sunt o femeie normala de 50 de ani, nu sunt o miss, dar nici urata, care isi permite sa se intretina ptr ca aveam o situatie materiala buna. Dar totusi cum ma pot compara eu cu cea de 22 de ani "proaspata, superba si nebunatica" ca sa il citez pe sotul me??? Ce mi se pare ciudat, amanta nu este nici macar frumoasa, nu o spun din rautate, ma asteptam sa aibe acel ceva, nu il are, o tipa banala, tanara , adevarat cu nasul mare gen Tonciu si extrem de slaba si lunga. Dar el pe ea o vede superba. M-am asteptam sa vad o fata tanara , pura, cu bun simt , frumoasa , am crezut ca ea arata "deosebit", ca este acea frumusete si prospetime, pe care nu o poti rata. Cand colo toti am realizat ca amanta este o tipa doar tanara, nu frumoasa, cu trasaturi vulgare, cu presonalitate, cu tupeu fantastic, iar fizic lunga, slaba, cu un nas mare si vulgar gen Tonciu, cu buze botoxate si cu tenul negricios. Asta este femeia vietii sotului meu, asta este "minunata" cu care a distrus casnicia noastra. El a intrerupt orice relatie cu noi, a zis ca stepata un copil si este fericit, ca o iubeste la nebunie si ca ea este cea mai frumoasa, cea mai cea mai. Pe mine ma vede batrana, grasa, expirata. Isi traieste povestea de iubire in vazul tuturor,ei doi locuiesc impreuna, i-a cumparat casa, masina, ea deja se declara "sotia", pe noi ne vorbeste de rau, s-a dus naibii totul. Ma gandesc ca in fiecare noapte doarme cu aceasta femeie, noi , eu si cei 3 baieti nu mai existam ptr el. Acum ea este totul, el nu mai vede, nu mai aude. Toti prietenii nostri de familie sunt socati, pe mine ma compatimesc toti, dar numai eu si copii stim prin ce drama trecem 'Viata noastra s-a schimbat dramatic. Ce sa facem acum noi toti , eu femeie de 50 de ani si cei 3 baieti? Nu mai putem relua relatia sotul nu a lasat nici o portita, nimic. Suntem in divort iar el urmeaza sa devina tata ptr copilul femeii de 20 de ani si o sa ramana cu ea. |
||
|
kudika_972327 Postat pe 16 August 2014 12:23 |
||
De la: kudika_972327, la data 2014-08-16 12:23:39Nu ma consider batrana dar el asa ma vede. |
||
|
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 16 August 2014 12:36 |
||
|
Te vede, grasa, batrana si urata????!!! Demonstreaza-i ca nu esti asa siiiiiiiiiiiii...nu-ti mai plange de mila, da? Cand va veti mai intalni, indiferent daca intalnirea va fi la tribunal sau in alta parte , arata ca esti o femeie dorita si de altii. Schimba ceva la tine. Parul, da-i alta culoare(dar care sa te avantajeaze)..fa-ti alta coafura. Ai grija sa ai un ceva nou pe tine...machiaza-te incat sa pari alta fara a fi stridenta sau vulgara. Pantofii, manichiura, pedichiura...accesoriile....parfum..toooot...sa fie pus la punct. Esti un pic mai grasa? Ai grija daca poti sa dai jos sau foloseste lenjerie modelatoare. Si, zambeste...arata-te un pic distrata..si iar zambeste. Joaca teatru si ai sa vezi(ca doar il cunosti)..ca va suferi. Aaaaa..telefonul..joaca-te cu el..arata ca vb cu cineva. Uff!!!..toate astea le stiu de la o amica a mamei care desi era jale mare in sufletul ei, jucand teatru,..l-a facut pe ex-actualul fost ex...sa coboare pe pamant.(am ras cu ele, mama si amica, la ceva timp dupa) Chiar daca nu se intoarce..acest fel de a fi al tau(nou ptr el)va fi pe undeva razbunarea ta. Sper ca nu faci parte dintre femeile care depindau total de sot material, nu? Nu te vad, nu vreau sa te vad in rolul acela de sotie..asudata, mai neingrijita..obosita de cratiti si copii.Sper ca nu esti asa...caci daca esti asa..deja esti o cauza pierduta(momentan) Succes...si sa mai treci pe aici!!! pies: repet nu iti mai plange de mila...demoralizezi si copii si ii faci sa se simta si mai complexati..desi nu ar avea de ce.:) |
||
|
Iulia_Mazilu_1 Postat pe 16 August 2014 13:04 |
||
|
Nu, nu sunt o femeie dependeneta de el financiar, aveam afaceri impreuna, el a avut grija sa puna la adapost o parte din afaceri ptr "noua familie". Totul am construit impreuna, cand ne am cunoscut amandoi eram studenti cu idei , am deschis o firma, si a inceput sa mearga treaba. La inceput ne-am implicat amandoi, am cladit impeuna totul, caramida cu caramida. In timp am facut suficienti bani, sotul ma ruga sa ma ocup de copii si de afaceri marunte, nu vroia sa ma implice in activitatea lui, ptr ca la firmele noastre probabil avea aventuri pe care eu nu am putut sa le observ. Asta este o greseala, multi soti insista ca femeia sa se retraga usor acasa, cu anii, mai ales daca afacerea ajunge la un nivel la care angajezi oameni sa munceasca efectiv. Eu am o mica afacere cu haine care a ramas a mea, dar evident ca din afacerea asta nu suportam toate cheltuielile efective. El se ocupa de "afecerile mari" sa spun asa. Copii nu sunt chiar asa mari, toti sunt la scoala, tot timpul eram ocupata cu cei 3 copii si cu mica mea afacere cu haine. El nu se implica mai deloc in educatia copiilor, tot timpul era plecat, in deplasari, in delegtii. Cand mergeam pe la birou vedeam diverse fatuci angajate nou care se faceau verde la fata cand ma vedeam. Le-am crezut inocente, ptr mine erau niste copii, chiar ii ziceam sotului, ptr ca el mai tipa la el, si facea pe nervosul cu ele cand veneam eu, sa nu mai tzipe ca "sunt doar niste copii..., " . El probabil asta facea de fata cu mine, si in spate avea aventuri cu ele. El m-a exclus din toate astea sa isi traiasca viata. Eu nu imi mai vedeam capul de treaba cu copii, cu meditatii, cu cursuri, cu scoala, cu problemele, aveam de munca si la magazinul de haine. Banii insa se castigau din celelalte afaceri, la care eu nu aveam acces, ptr ca sotul "ma menaja", imi spunea, "lasa draga aveam angajati, tu ocupa-te de casa, de copii" Nu arat ca o "femeie de cratita". avem pe cineva care face curatenie in casa, ma mai ajuta si la bucatarie, nu stateam la "cratita". Amanta i-a dat ultimatum, a ramas gravida ca sa isi duca la sfarist planul si l-a furat total pe sotul meu de langa mine si copii. Genul asta de barbati au grija sa isi asigure noua familie cu tot confortul, si isi dosesc bani si afaceri de ochii sotiei, ca sa isi creze o portita si un confort pe viitor. El a instrain at o mare parte din firma, a facut diverse inginerii numai ca sa isi asigure nou iubita ca o va duce bine.... Cam asta este. |
||
|
kudika_972327 Postat pe 16 August 2014 23:53 |
||
De la: kudika_972327, la data 2014-08-16 23:53:15Nu, nu sunt o femeie dependeneta de el financiar, aveam afaceri impreuna, el a avut grija sa puna la adapost o parte din afaceri ptr "noua familie". |
||
|
kudika_15804 Postat pe 17 August 2014 12:15 |
||
|
"""Amanta i-a dat ultimatum, a ramas gravida ca sa isi duca la sfarist planul si l-a furat total pe sotul meu de langa mine si copii.""" Primul vinovat este el , una trebuia sa-i puna capac. Fii mandra ca ai fost o sotie buna esti o mama buna readuna-te si fii si femeie doare dar gandeste-te ca atat a fost sa fie , poti merge mai departe in viata si fara el .Ce iti lipseste ca femeie , sa nu accepti ca poti merge pe un alt drum ? |
||
|
-Iulya Postat pe 17 August 2014 12:30 |
||
|
In situatia imediata pe langa dulcea razbunare, mai trebuie sa lupti si ptr. ceea ce li se cuvine copiilor si tie. Ingineriile economice sunt cam la limita legi si de multe ori o depasesc. Vorbeste cu avocatul(iti trebuie unul bun)si eventual poti cere un audit la toate firmele care le mai are. Un economist bun , dar bun de tot poate dezgropa si mortii. Dupa ce te bazezi pe niste dovezi, daca nu s-a speriat pana atunci ..poti sa-l ameninti cu ceva reclamatii.(finante) Nu cred ca-i va cadea bine mai ales ca daca ii faci bau de frica inchisorii poate, cel putin financiar, va fi cinstit cu tine. Ai o varsta, esti cat de cat pe picioarele tale, ai niste copii care trebuie sa te vada zambind si optimista asa ca...lupta si incearca sa traiesti. Nu e timpuil pierdut ca-n viata ta sa apara cineva care te meria.:) Succes si nu uita cat de importanta si valoroasa est!!:) |
||
|
Iulia_Mazilu_1 Postat pe 17 August 2014 20:32 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ma intreb..a meritat? | 19 | De la: aadelinnne 24 August 2008 13:26 |
| O iubire de 5 ani :(((( | 7 | De la: zuzulika90 20 Mai 2013 21:18 |
| ne-am despartit!asa si??? | 23 | De la: partagas 11 Iulie 2009 17:46 |
|
|
||
| 5 ani de relatie sau distrus din cauza mea si regret enorm !!! | 24 | De la: Stroia_Paul_1 10 Martie 2016 17:49 |
| si la mine un posibil divort | 32 | De la: ela_angel 30 Septembrie 2010 21:12 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.