Setari Cookie-uri

Am nevoie de o parere...

Draga Amanita, poate ti-ar fii de folos sa-ti iei un concediu (medical,fara salariu,orice poti tu), pentru o perioada rezonabila (eu as zice minim o luna (stiu ca este extrem de greu, dar in fond este vorba de o decizie de care atarna lucruri importante in viata ta). Apoi du-te si stai cu el (vrea-nu vrea)in aceasta perioada. Este barbatul pe care il iubesti, pe care-l doresti al tau si pentru care esti gata sa renunti la multe lucruri pe care le-ai castigat cu greu. Eu zic ca ar fii o solutie pentru a te limpezi pe ce drum trebuie sa apuci. Poate are motivele lui, poate simte altceva, poate...Oamenii se schimba, departarea actioneaza diferit la fiecare dintre noi. Dragoste cu forta, stii tu..
MIAFAROW
Postat pe 4 Ianuarie 2015 22:15
De la: MIAFAROW, la data 2015-01-04 22:15:32Draga Amanita, poate ti-ar fii de folos sa-ti iei un concediu (medical,fara salariu,orice poti tu), pentru o perioada rezonabila (eu as zice minim o luna (stiu ca este extrem de greu, dar in fond este vorba de o decizie de care atarna lucruri importante in viata ta). Apoi du-te si stai cu el (vrea-nu vrea)in aceasta perioada. Este barbatul pe care il iubesti, pe care-l doresti al tau si pentru care esti gata sa renunti la multe lucruri pe care le-ai castigat cu greu. Eu zic ca ar fii o solutie pentru a te limpezi pe ce drum trebuie sa apuci. Poate are motivele lui, poate simte altceva, poate...Oamenii se schimba, departarea actioneaza diferit la fiecare dintre noi. Dragoste cu forta, stii tu..

kudika430030
Postat pe 5 Ianuarie 2015 20:17
Daca îl iubesti pe iubitu tau si crezi ca vei fi fericita .
Asculta-ti inima si vezi ce iti spune ea aceea sa faci.
kudika_931953
Postat pe 11 Ianuarie 2015 16:50
..............DACA NU ESTI CASATORITA CU EL ,URMEAZA-TI CARIERA ...UN CUR DE BARBAT MAI GASESTI,NU-TI FA PROBLEME. ALTI CEL PUTIN 5 SINT GATA SA-L INLOCUIASCA.SI POATE CHIAR O SA-TI PLACA SI TIE............!!!!!!!!!!!1
kudika_976467
Postat pe 11 Ianuarie 2015 20:33
In mare, de acord cu mesajul anterior. As adauga doar: fa-ti planuri de maritis cu acel tip cu care poti lua deciziile care va privesc pe amandoi.
Sunt convinsa ca relatiile "cum il cresc asa il am" pot fi de durata, dar nu mi se pare ca dau pe afara de fericire.
In plus, o sa obosesti ca de fiecare data cand dati de greu sa astepti sa vezi ce iti mai spun forumistii. :)
Oricum, doar tu stii cel mai bine! Bafta!
kudika_975045
Postat pe 13 Ianuarie 2015 15:18
De la: Amanita, la data 2014-12-26 21:02:14Buna.Sunt noua pe aici.Am o mare dilema,probabil existentiala.Sunt cu iub de aproape 2 ani.Timp in care am locuit impreuna 1 an si un pic;apoi el a decis sa plece din tara pentru a munci.Desi nu am fost chiar de acord cu asta,am decis sa pastram aceasta relatie si sa mai asteptam un pic pentru ca apoi sa ma mut si eu acolo.De la bun inceput,iub nu a fost de acord ca eu sa imi las job-ul ca sa ma mut acolo-unul destul de bun,de altfel,chiar daca eu am vrut sa fac asta.In urmatoarele 2 saptamani urmeaza sa aflu ce se va intampla anul viitor-daca ma vor transfera in alta tara-alta decat cea in care este el.Inca nu i-am spus asta...dar eu deja am luat decizia sa refuz oferta si sa ma mut la el.Cum sa ii explic ca nu m voi razgandi,si daca ma preseaza sa accept job-ul,eu am decis sa ma despart de el?
Relatia aceasta e mai importanta pt mine decat cariera,banii sau alte avantaje oferite de job...Ce sa fac?

Draga mea, orice om vrea ceva mai bine...pentru celalat, pentru jumatatea lui..daca el a hotarat asta, trebuie din respect si iubire pentru el..pentru binele vostru sa ai respecti hotararea, pentru ca el poate a fost cuprins de remuscari ....am inteles ca nu bani sant importanti, insa el poate s-a simtit ..oarecum..si vrea sa ati fie alaturi...din toate punctele de vedere...asa ca...nu mainia pe dq...si fi alaturi de el!
Fulg-de-nea
Postat pe 14 Ianuarie 2015 19:36
De la: kudika_976467, la data 2015-01-11 20:33:26..............DACA NU ESTI CASATORITA CU EL ,URMEAZA-TI CARIERA ...UN CUR DE BARBAT MAI GASESTI,NU-TI FA PROBLEME. ALTI CEL PUTIN 5 SINT GATA SA-L INLOCUIASCA.SI POATE CHIAR O SA-TI PLACA SI TIE............!!!!!!!!!!!1

serios..si persoanei tale.. ti-a placut sa intelem..cei ce citesc acest forum..
Fulg-de-nea
Postat pe 14 Ianuarie 2015 19:43
De la: kudika_976467, la data 2015-01-11 20:33:26..............DACA NU ESTI CASATORITA CU EL ,URMEAZA-TI CARIERA ...UN CUR DE BARBAT MAI GASESTI,NU-TI FA PROBLEME. ALTI CEL PUTIN 5 SINT GATA SA-L INLOCUIASCA.SI POATE CHIAR O SA-TI PLACA SI TIE............!!!!!!!!!!!1

@Amanita, imi cer scuze ca nu am inteles tonul insinuant al mesajului citat, m-am grabit cu interpretarea, scuzele mele!
O sa imi reiau ideea, cu toate ca nu este treaba mea, dar daca tot m-am bagat in hora, acum sa joc: eu n-as sacrifica stabilitatea financiara (vorba cantecului: "banii nu conteaza, dar e grozav sa-i ai!") pt o relatie care ( cel putin deocamdata) nu iti da confortul unei discutii care priveste viitorul vostru comun. Si gata, nu mai zic nimic. :)
kudika_975045
Postat pe 14 Ianuarie 2015 22:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ingeri si demoni 26 De la: serena 14 Martie 2009 14:04
vreau un sfat 8 De la: size_back 27 Iulie 2010 11:23
cadouri de ziua Indragostitilor 1 De la: butterfly_89 2 Februarie 2009 16:07
Divorturi 7 De la: kudika451092 22 Februarie 2012 03:33
teama barbatilor de a se implica cu adevarat intr-o relatie... 24 De la: StrangerInAStrangeLand 10 Ianuarie 2009 16:14