Mai multe
| True story! Vreau sa imi traiesc relatia sanatos, cu bune si rele, cu dragalasenii dar si mici divergente de opinie, asa cum e normal intre 2 perdoana.Da, este normal sa am o proiectie asupra unui viitor al relatie (casatoria) si este normal ca odata cu trecerea anilor sa imi vad de drumul meu daca nu se va materializa.In conditiile in care deja ne-am "testat" din mult puncte de vedere-locuit impreuna, bani la comun, probleme, distanta-inevitabil va veni momentul in care trebuie sa stii daca aceea e persoana alaturi de care vrei sa traiesti o viata.Nu vreau sa grabesc lucrurile, nu o sa il cer de barbat dar am sa ii dau de inteles atunci cand eu simt ca este cazul da facem pasul urmator. | ||
|
Amanita Postat pe 27 Decembrie 2014 18:20 |
||
|---|---|---|
De la: kudika_976884, la data 2014-12-27 18:12:53unde le am rastalmacit carmen iubitica mea Tare-ti mai place sa te joci bambilici
|
||
|
-Dyna- Postat pe 27 Decembrie 2014 18:22 |
||
De la: kudika_978128, la data 2014-12-27 18:22:05De la: kudika_976884, la data 2014-12-27 18:12:53unde le am rastalmacit carmen iubitica mea eronat,,eu nu joc nimic tu o faci |
||
|
|
||
|
kudika_976884 Postat pe 27 Decembrie 2014 18:27 |
||
De la: Amanita, la data 2014-12-27 18:20:59True story! Vreau sa imi traiesc relatia sanatos, cu bune si rele, cu dragalasenii dar si mici divergente de opinie, asa cum e normal intre 2 perdoana.Da, este normal sa am o proiectie asupra unui viitor al relatie (casatoria) si este normal ca odata cu trecerea anilor sa imi vad de drumul meu daca nu se va materializa.In conditiile in care deja ne-am "testat" din mult puncte de vedere-locuit impreuna, bani la comun, probleme, distanta-inevitabil va veni momentul in care trebuie sa stii daca aceea e persoana alaturi de care vrei sa traiesti o viata.Nu vreau sa grabesc lucrurile, nu o sa il cer de barbat dar am sa ii dau de inteles atunci cand eu simt ca este cazul da facem pasul urmator. perfect ,,subiect inchis,,treci si fa sarmale
|
||
|
kudika_976884 Postat pe 27 Decembrie 2014 18:28 |
||
| Sarmalele ingrasa.Mai bine ma apuc sa citesc o carte! | ||
|
Amanita Postat pe 27 Decembrie 2014 18:31 |
||
De la: Amanita, la data 2014-12-27 18:20:59True story! Vreau sa imi traiesc relatia sanatos, cu bune si rele, cu dragalasenii dar si mici divergente de opinie, asa cum e normal intre 2 perdoana.Da, este normal sa am o proiectie asupra unui viitor al relatie (casatoria) si este normal ca odata cu trecerea anilor sa imi vad de drumul meu daca nu se va materializa.In conditiile in care deja ne-am "testat" din mult puncte de vedere-locuit impreuna, bani la comun, probleme, distanta-inevitabil va veni momentul in care trebuie sa stii daca aceea e persoana alaturi de care vrei sa traiesti o viata.Nu vreau sa grabesc lucrurile, nu o sa il cer de barbat dar am sa ii dau de inteles atunci cand eu simt ca este cazul da facem pasul urmator. Succes sper sa iei decizia corecta pt a fi implinita sentimental dar si profesional.
|
||
|
-Dyna- Postat pe 27 Decembrie 2014 18:36 |
||
De la: Amanita, la data 2014-12-27 18:31:47Sarmalele ingrasa.Mai bine ma apuc sa citesc o carte! iti pot recomanda o carte buna daca doresti
|
||
|
kudika_976884 Postat pe 27 Decembrie 2014 18:37 |
||
| Sigur ca da! Astept sugestii! | ||
|
Amanita Postat pe 27 Decembrie 2014 19:34 |
||
www.librarie.net/p/88789/Catelus-parul-cret-carte-colorat
|
||
|
kudika_976884 Postat pe 27 Decembrie 2014 20:10 |
||
eram sigura ca vii cu o astfel de recomndare
|
||
|
-Dyna- Postat pe 27 Decembrie 2014 20:12 |
||
nu te supara amandino e doar o gluma desi n ar fi rau sa mai facem si asa cva ne mai aduce cu picioarele pe pamant
|
||
|
kudika_976884 Postat pe 27 Decembrie 2014 20:15 |
||
|
Nu ma supar deloc-asta e motivul pentru care copiii sunt atat de fericiți:pe langa "dramele" lor(jucaria preferata se strica, tovarasii de joaca triseaza la ascunsea, etc) ei, totusi isi aduc aminte sa mai si rada si sa se joace.Iti promit ca am sa imi cumpar o carte de colorat si am sa iti trimit o poza cu prima "opera". .cu autograful de rigoare. :) |
||
|
Amanita Postat pe 27 Decembrie 2014 20:53 |
||
| Si,totusi...as prefera o carte cu pisici.Se poate? | ||
|
Amanita Postat pe 27 Decembrie 2014 20:56 |
||
hai ca devii insistenta
|
||
|
kudika_976884 Postat pe 27 Decembrie 2014 21:08 |
||
Insistenta nu...poate putin mofturoasa..?
|
||
|
Amanita Postat pe 27 Decembrie 2014 21:15 |
||
pune ti pofta n cui
|
||
|
kudika_976884 Postat pe 27 Decembrie 2014 21:18 |
||
Imi pare rau,la mine in apartament am gasit cuie doar la obiectele de mobilier;nu am chef sa demontez nimic!
|
||
|
Amanita Postat pe 27 Decembrie 2014 21:23 |
||
e bn ca le ai cautat totusi sa ti agati pofta de ele sarbatori fericite
|
||
|
kudika_976884 Postat pe 27 Decembrie 2014 21:54 |
||
| Multumesc!Asemenea si tie! | ||
|
Amanita Postat pe 27 Decembrie 2014 22:05 |
||
| Poate e mai bine sa discuti cu el inainte de a lua orice decizie. Poate nu simte ca iti poate asigura inca siguranta financiara si de cuplu pe care ar trebui si vrea sa fie sigur ca daca sunteti impreuna mai tarziu sa nu-i reprosezi(mai mult ca sigur) ca ai lasat cariera pt el. Nu te arunca cu capul inainte in numele iubirii, e riscant! | ||
|
Darius_ Postat pe 28 Decembrie 2014 03:22 |
||
|
Nu ai o personalitate suficient de puternica, esti dependenta emotional de el si mereu iti va dicta ce sa faci. In timp, profitand de faptul ca tu il asculti orbeste, va face din tine presul de la usa. Fa cum crezi, dar incearca sa fii putin egoista si sa te mai pui si pe tine pe primul plan, tie sa-ti fie bine, iar daca el se va plictisi de tine, tu sa ai oricand o independenta financiara. Iti doresc numai fericire si noroc ! |
||
|
Liuta Postat pe 28 Decembrie 2014 06:08 |
||
nu se merita sa-ti lasi jobul pe care.l vei primi ptr "un iubi"....daca te iubeste accepta dezv ta profesionala...vorbesc din experienta
|
||
|
kudika029011 Postat pe 28 Decembrie 2014 06:37 |
||
nu se merita sa-ti lasi jobul pe care.l vei primi ptr "un iubi"....daca te iubeste accepta dezv ta profesionala...vorbesc din experienta
|
||
|
kudika029011 Postat pe 28 Decembrie 2014 06:41 |
||
|
Daca nu a vrut sa pleci cu el , pot exista 2 variante 1 te iubeste si stie cat de greu este sa lucrezi in strainatate fara sa ai asigurat un loc de munca si de trai 2 poate suna dureros dar asa a reusit sa rupa elegant relatia cu tine tu sti mai bine care din cele 2 variante este adevarata , dar poti astepta o perioada de timp in care poti sa-ti clarifici sentimentele , sa cantaresti perioada petrecuta impreuna si abia apoi sa te decizi daca mergi mai departe in relatie sau separat , succes sa poti sa ai decizia care te avantajeaza cel mai bine atat pe tine cat si pe cel pe care il iubesti |
||
|
kudika_974582 Postat pe 28 Decembrie 2014 07:03 |
||
|
Draga Amanita, pentru a avea o viata frumoasa si plina de fericire trebuie in primul rand sa te eliberezi de traumele copilariei tale. Nu poti merge inainte carand dupa tine un bagaj greu de amintiri dureroase si frustrari. Esti absolut sigura ca il iubesti sincer pe baiatul acesta sau doar ai vazut in el barca ta de salvare care sa-ti suplineasca lipsurile din copilarie? In ce priveste relatia voastra, personal nu cred ca este asa buna cum crezi tu, de aceea am pus si intrebarea de mai sus. Daca relatia voastra ar fi cum trebuie nu ai fi postat pe acest site, nu te-ai fi framantat atat ci toate chestiunile astea le-ai discuta cu el.Pentru ca asta inseamna o relatie sau o familie sanatoasa, sa poti discuta orice problema cu celalalt,sa o dezbateti si sa luati hotarari comune care sa satisfaca pe toata lumea. Tu ai marea dilema cum sa-i spui lui ceea ce tu iti doresti de fapt, sa-i dai ultimatum sau nu. Oameni care se iubesc comunica, nu dau ultimatum-uri. Spune-i pur si simplu de posibilitatea obtinerii noului job, de faptul ca tu nu iti doresti asta ci ca vrei sa fiti impreuna si analizeaza cu luciditate argumentele pro si contra ale fiecaruia dintre voi. Daca nu ai fi axata atat de mult pe ideea de a-ti face o familie pentru a umple golul din copilaria ta, poate ai vedea ca el are dreptate cel, cel putin pe moment.Daca te vei duce la el, in mod sigur nu vor sari firmele sa-ti ofere jobul pe care il ai in prezent, care iti asigura stabilitate financiara si pentru care ai muncit atat de mult. O vei lua de jos, asa cum au facut toti romanii care au plecat din tara si este posibil ca iubitul tau sa vrea sa evite acest lucru. In orice caz discuta cu el cu sinceritate, iubire, intelegere si cere-i si lui acelasi lucru.Si fara amenintari sau reprosuri. Cu calm veti gasi solutia cea mai buna pentru amandoi. |
||
|
kudika_29184 Postat pe 28 Decembrie 2014 07:10 |
||
|
Am.doua.expriente.de.viata.si-ti.spun.cu.toata sinceritatea.mai.intai.jobul.si.apoi........ Dragoste.mai.gasesti.dar.daca.pierzi.cariera. se.duce.si.dragostea. E.alegerea.ta! |
||
|
kudika484361 Postat pe 28 Decembrie 2014 07:39 |
||
|
Daca dupa un an si un pic iub a decis sa plece si sa nu te vrea cu el..... gandeste-te un pic. Te iubeste? Sau vrea sa-ti spuna "esti prea buna pentru mine" |
||
|
kudika_929766 Postat pe 28 Decembrie 2014 07:58 |
||
|
Daca el nu este de acord, nu te muta ca s-ar putea sa ai o surpriza neplacuta la destinatie, iar giobul in tara cu siguranta nu-l vei mai gasi.Dragostea, cunstiinta,sinceritatea etc. toate tred prin stomac. ai grija de tine. |
||
|
kudika490827 Postat pe 28 Decembrie 2014 08:29 |
||
|
ai innebunit ? vezi=ti de serviciul tau, lasa-l pe iub |
||
|
kudika129317 Postat pe 28 Decembrie 2014 09:02 |
||
|
Nu te duce dupa el ...fa FETITO alceva ce crezi daca te vrei te cauta..de ce s-a dus singur in alta tara?..nu prea ia pasat de tine..fa-ti viata fara el..gaseste pe alcineva care te merita..cu stima NELLY |
||
|
Nelica_Varodi_1 Postat pe 28 Decembrie 2014 09:14 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| me | 12 | De la: sakura_7777777 5 Aprilie 2010 13:25 |
| ce ma fac???am aflat ca e insurat!!! | 82 | De la: just_my_giovana 11 Iunie 2009 22:01 |
| vreau un sfat | 7 | De la: kitty_krieger 16 Aprilie 2010 20:48 |
|
|
||
| Barbatul balanta-femeia varsator | 14 | De la: manumarius 13 Mai 2010 17:41 |
| cu ce ne ajuta ca stim atatea..dar nu le putem pune in practica | 4 | De la: miss_darine 8 Aprilie 2010 22:41 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.