Setari Cookie-uri

Am fost �n�elat/distrus de c�tre so�ie.

De la: Rotty_, la data 2015-02-02 07:50:44" Mi-am dat seama c� de la un timp, femeile se plictisesc �ntr-un cuplu. A�a sunt structurate ele genetic. De aceea se destram� familii. �n mare parte, vina este a femeilor."

"Femeile pun accent pe SEX. Ele consider� SEXUL ca fiind cel mai important lucru �ntr-o c�snicie. Pentru ele, sexul este pe primul loc. 80% dintre femei sunt a�a. Nu pot s� le bag pe toate �n aceia�i oal�, de�i, nu mai am �ncredere �n femei."

Usurel domnule , ca ti-a cam dat supararea pe dinafara. Noroc ca ai mai avut un dram de judecata sa zici ca nu le bagi pe toate in aceesi oala. In marea majoritate a cazurilor e invers. Adica barbatii sunt cei ce umbla des "cu zisul"
Ai avut ghinionul sa dai peste o curvistina si imi pare sincer rau pentru tine. Decizia ta de a divorta mi se pare super ok , la fel si decizia de a nu o ajuta pe viitor. Se va descurca , nu-ti fa probleme. Doar.....daca si cand vei avea o noua relatie , sa nu-ti faci din ceea ce ai scris aici un motto al vietii , ca s-ar putea sa faci sa sufere un suflet care chiar te iubeste.
Zi inteleapta iti doresc :)

-Dyna-
Postat pe 2 Februarie 2015 12:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Buna Seara 12 De la: kudika_5985 27 Aprilie 2012 00:39
singuratate 119 De la: leo_ 10 Decembrie 2010 11:38
indragostit sau nu ??! 30 De la: sharon_sharon 23 Ianuarie 2014 16:35
Buna`..sunt indragostita de un tip de la varsta de 13 ani :| 7 De la: Micaell 13 Octombrie 2011 11:45
Cum sa-mi uit sotul infidel dupa divort 76 De la: jasmine_94 12 Ianuarie 2012 22:35