Setari Cookie-uri

Mama mi-a zis ca nu exista feti frumosi si relatii sau casnicii ca in povesti....Voi ce ziceti?

Te vezi imbatranind langa el??????Cel mai potrivit barbat pentru casatorie este cel pe care nu vrei sa-l schimbi.Am 40 de ani.Am avut relatii si de fiecare data tabloul era incomplet,vroiam sa schimb ceva mereu.Eroare oameni nu se schimba.Dar pot sa spun ca exista acum in viata mea un barbat care este departe de a fii perfect,dar nu-mi doresc sa schimb nimic la el.Pur si simplu m-i se potriveste.
kudika_28429
Postat pe 22 Martie 2015 16:57
Citind postarile tale am retrait secvente din trecutul meu. Am avut, timp de 5 ani o relatie asemanatoare. 5 ani in care am cautat asa cum cauti tu acum dar nu am gasit nimic din ceea ce ar fi trebuit sa ma faca sa raman cu el. Acum pot spune cu certitudine ca atunci cand incep sa apara intrebari intr-o relatie, acea relatie e incheiata, indiferent de circumstante. Stiu ca nu exista feti-frumosi sau oameni perfecti si nici relatii perfecte dar in momentul in care doi oameni se iubesc cu adevarat pur si simplu se accepta reciproc cu bune si cu rele, calitati si defecte. Mai stiu ca atunci cand iubesti nu poti fi nepasator la suferinta celui iubit si nici nu poti sa petreci mai mult timp cu prietenii sau prins in alte activitati, ba mai mult iti doresti cu disperare sa fii tot timpul cu cel drag. Telul celui ce iubeste e fericirea celui iubit si niciodata nefericirea acestuia. Tu esti libera sa faci ce crezi de cuviinta dar eu regret si probabil voi regreta toata viata ca am pierdut atatia ani cu un om care nu ar fi meritat nici macar statutul de cunostinta in viata mea. Gandeste-te bine si ia o decizie pt binele tau, ai pierdut deja 4 ani si daca o tii tot asa poti sa mai pierzi inca atatia dar la final vei obtine acelasi rezultat. De ce sa fii nefericita alaturi de cineva?
kudika015659
Postat pe 22 Martie 2015 21:02
De la: kudika015659, la data 2015-03-22 21:02:52Citind postarile tale am retrait secvente din trecutul meu. Am avut, timp de 5 ani o relatie asemanatoare. 5 ani in care am cautat asa cum cauti tu acum dar nu am gasit nimic din ceea ce ar fi trebuit sa ma faca sa raman cu el. Acum pot spune cu certitudine ca atunci cand incep sa apara intrebari intr-o relatie, acea relatie e incheiata, indiferent de circumstante. Stiu ca nu exista feti-frumosi sau oameni perfecti si nici relatii perfecte dar in momentul in care doi oameni se iubesc cu adevarat pur si simplu se accepta reciproc cu bune si cu rele, calitati si defecte. Mai stiu ca atunci cand iubesti nu poti fi nepasator la suferinta celui iubit si nici nu poti sa petreci mai mult timp cu prietenii sau prins in alte activitati, ba mai mult iti doresti cu disperare sa fii tot timpul cu cel drag. Telul celui ce iubeste e fericirea celui iubit si niciodata nefericirea acestuia. Tu esti libera sa faci ce crezi de cuviinta dar eu regret si probabil voi regreta toata viata ca am pierdut atatia ani cu un om care nu ar fi meritat nici macar statutul de cunostinta in viata mea. Gandeste-te bine si ia o decizie pt binele tau, ai pierdut deja 4 ani si daca o tii tot asa poti sa mai pierzi inca atatia dar la final vei obtine acelasi rezultat. De ce sa fii nefericita alaturi de cineva?


Cãtã dreptate ai!

De multe ori ne mințim singuri ...Ne hrãnim cu iluzii, visuri, cosmetizãm realitatea pânã nu mai înțelegem nimic, ne furãm cãciula singuri...dar pânã la urmã, totuși, lucrurile sunt precum spui. Clar! Am sã țin minte ACEASTÃ FORMULARE:"eu regret si probabil voi regreta toata viata ca am pierdut atatia ani cu un om care nu ar fi meritat nici macar statutul de cunostinta in viata mea".
kudika_976762
Postat pe 23 Martie 2015 01:51
Draga mea, eu te inteleg, pentru ca si al meu e cam asa. Nu stiu ce sa zic, si eu stau in expectativa, ce sa fac. Am avut discutie ultima oara , i-am scris pe o hartie cum as vrea sa fie si i-am bagat-o sub nas. Acum vad ca incearca, se mai straduieste. Oricum e in proba. Adevarul este ca altul ar avea probabil alte defecte. Asta e un badaran fara respect si un egoist si vad ca si al tau la fel. Mai gandeste-te, studiaza-l, nu te grabi. Si daca consideri ca ai ajuns la limita rabdarilor, fa-i vant...macar temporar. Ai sa vezi dup-aia ce simti si daca poti fara el si el fara tine.
sellenity
Postat pe 23 Martie 2015 09:41
De la: sellenity, la data 2015-03-23 09:41:26Draga mea, eu te inteleg, pentru ca si al meu e cam asa. Nu stiu ce sa zic, si eu stau in expectativa, ce sa fac. Am avut discutie ultima oara , i-am scris pe o hartie cum as vrea sa fie si i-am bagat-o sub nas. Acum vad ca incearca, se mai straduieste. Oricum e in proba. Adevarul este ca altul ar avea probabil alte defecte. Asta e un badaran fara respect si un egoist si vad ca si al tau la fel. Mai gandeste-te, studiaza-l, nu te grabi. Si daca consideri ca ai ajuns la limita rabdarilor, fa-i vant...macar temporar. Ai sa vezi dup-aia ce simti si daca poti fara el si el fara tine.



"Asta e un badaran fara respect..."!!!!!!!Incerc sa inteleg motivele pentru care stagnati,totusi,in astfel de relatii!!!!

kudika_15804
Postat pe 23 Martie 2015 10:11
NU fata draga,categoric NU,niciodata nu o sa fii linga el pt ca el nu are timp pt tine
kudika_25247
Postat pe 23 Martie 2015 18:14
Pe oamenii care nici macar dragostea, iubirea nu-i motiveaza a-si imbunatati unele atitudini, ignoranta si egoismul, NU AI CE FACE CU EI, NICIODATA, oricat de tare ai incerca si oricat de multe compromisuri ai sa faci pentru ei! Si mai incep sa si minta... e baiul mare de tot! Parerea mea?! Draga mea, ia-i un bilet doar dus...si fara oprire!

Si-acum un sfat, daca-mi permiti, sa nu regreti anii petrecuti langa o astfel de persoana, ci sa iei doar partea buna, tot timpul asta sa faci, sa iei partea buna a raului... doar asa vei putea face diferenta pe viitor, cu conditia sa si inveti ceva din aceasta experienta! Bafta, fata draga!
kudika_981534
Postat pe 28 Martie 2015 17:55
De la: kudika_981534, la data 2015-03-28 17:55:27Pe oamenii care nici macar dragostea, iubirea nu-i motiveaza a-si imbunatati unele atitudini, ignoranta si egoismul, NU AI CE FACE CU EI, NICIODATA, oricat de tare ai incerca si oricat de multe compromisuri ai sa faci pentru ei! Si mai incep sa si minta... e baiul mare de tot! Parerea mea?! Draga mea, ia-i un bilet doar dus...si fara oprire!

Si-acum un sfat, daca-mi permiti, sa nu regreti anii petrecuti langa o astfel de persoana, ci sa iei doar partea buna, tot timpul asta sa faci, sa iei partea buna a raului... doar asa vei putea face diferenta pe viitor, cu conditia sa si inveti ceva din aceasta experienta! Bafta, fata draga!


Sunt regrete și regrete! Unele duc la o schimbare radicalã de atitudine! În sens pozitiv. Și abia apoi poți lua o decizie importantã care sã-ți schimbe destinul în bine!
Evident, nu e bine sã ne punem cenușã în cap.
kudika_976762
Postat pe 29 Martie 2015 23:46
Fulg-de-nea
Postat pe 30 Martie 2015 01:18
De la: Rotty_, la data 2015-03-06 08:41:00Pai daca stii , de ce o mai intrebi pe Corina de ce refuleaza doar dupa 4 ani ? [/quote
il asteapta pe Fat fromos calare pe coada de matura sa o intampine pe Frumoasa adormita...
Fulg-de-nea
Postat pe 30 Martie 2015 01:21
De la: kudika_976762, la data 2015-03-29 23:46:22
Sunt regrete și regrete! Unele duc la o schimbare radicalã de atitudine! În sens pozitiv. Și abia apoi poți lua o decizie importantã care sã-ți schimbe destinul în bine!
Evident, nu e bine sã ne punem cenușã în cap.



Corect,bine punctat.Experientele neplacute te pot determina sa cunosti o modificare majora,in sens pozitiv vorbind,caci acestea actioneaza ca un dus cu apa rece asupra psihicului debusolat!!!!!
kudika_15804
Postat pe 30 Martie 2015 08:41


As mai amana casatoria.

Poate intre timp vei realiza singura ce trebuie si vei descoperi ca meriti mai mult de la viata.
Din experienta recunosc ca trebuiesc facute anumite compromisuri dar nu cand e vorba de lucruri elemantare. Faptul ca nu face nici un efort de ziua ta este unul dintre lucrurilemetionate mai sus.

Mai conteaza si ce asteptari are fiecare de la viata.

Ca si sfat- Inceraca sa nu te multumesti cu putin.
I_love-art
Postat pe 30 Martie 2015 15:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Quotes of the day! 61 De la: IrisDenisse 26 Iunie 2012 21:23
el e alesul ? 5 De la: kudika_pudika 8 Februarie 2011 20:06
Sansele de a sta cu femei mature 103 De la: kudika_943783 19 Ianuarie 2014 14:56
Eu Sagetator El Balanta 1 De la: kudika296304 28 Iulie 2010 10:02
OARE CHIAR IL VA PUNE SA ALEAGA DIN NOU????? 9 De la: kudika010134 17 Mai 2009 23:13