Mai multe
|
Bun� seara tuturor. �ncep prin a va povesti oarecum o parte din viața mea....�mi cer scuze anticipat pentru eventualele greșeli. Va povestesc prin ce trec acum...Și v� rog s� v� dați și voi cu p�rerea. Oricare va fi ea. �n 1996 am cunoscuto pe Marinela. Ne-am �mprietenit la un Revelion,și de atunci am cam r�mas �mpreun�. Ea avea 16 ani, eu 19 . Am stat �mpreun� aproximativ 7 ani . Din aceast� relație m-am ales cu o fetiț�. Eu st�team cu ... M-am obișnuit sai zic nevasta, chear daca nu am fost cununați. Deci locuiam la Mama ei la țar�. Eu cu mama ei nu ne-am �nțeles niciodat�. Și din aceast� cauz� am cedat la un moment dat...Și am plecat �n oraș la ai mei. �ntre timp "Soacr�-mea" a fortato pe nevastamea s� cunoasc� un anumit tip. Nu știu ce s� zic. Dar Marinela a fost nevoit� s� se c�s�toreasc� la un moment dat. Poate c� din motivul c� era obligat�....Nu știu. Oricum nu aici voiam s� ajung. Ne-am desp�rțit....Am stat așa alti vreo 6 ani . Desp�rțiți. O perioad� nu am ținut leg�tura. Dup� vreo doi ani am reluat leg�tura. ( Mereu am trimis bani și h�inuțe la fetiț�) Bani pentru medicamente. "Avea un inceput de epilepsie" Cum am putut eu mi-am f�cut datoria. Marinela se c�s�torise cu unul proasp�t esit din pușc�rie. �ntre timp au mai venit doi copii. Se comporta cu ea de parc� era un c�ine. Marinela despre ea vorbeam Mereu o b�tea și o fug�rea acas� la maicasa. O punea s� munceasc� și s� aib� grij� și de mama lui de cas� tot. La un moment dat am inceput sa discutam de toate. P�n� și la fosta noastr� relație. Chear trimiteam bani..(lucram in Italia) și pentru ea , s�-și cumpere lucruri ce trebuie unei femei. Și pentru ceilalți doi copilași. Dup� o perioada Soțul ei...C�nd am venit �n țar�, devenisem cumva prieteni. Voia sa profite de mine (cu banii) . Crez�nd c� eu nu-mi dau seama. M� chema foarte des pe la ei...."la fetiț�) s� o vad. Așa c� am ajuns s� merg des pe acolo. Uneori eu cu Marinela vorbeam cum e relația lor,cum se comport�...Și sufeream enorm. Pentru c� o iubeam. O iubeam nici cuvinte nu am cum sa descriu. La un moment dat eu i-am propus sa ne �mp�c�m, sa relu�m de unde r�m�sesem. Chear daca erau și cei doi copii cu el. Ei nu au nicio vin�. Sunt duar copii. Ok . Eu eram venit in concediu din Italia, și m� preg�team pentru s�rb�torile de iarn�. C�nd m� sun� Marinela c� este la mama ei acas�, din cauz� c� i-ar o b�tuse soțul și a trimise cu tot cu copii. V� dați seama . De fiecare data c�t sufeream c�nd se �nt�mpla așa? Am sustinuto moral...Și am zis daca vrea eu m� duc s� o iau de acolo. Mama ei ...O mam� nu am cuvinte . Nenorocit�. Mereu o trimitea la el...Și-i zicea c� și ea a avut probleme cu socramiu și nu a mai murit. Dup� ce am vorbit o bucat� de timp am �nchis . Nu a durat mult și m� sunat dinou....Sa m� duc s� o iau. Ceea ce am și f�cut. Am f�cut s�rb�torile �mpreun�....Cu toți copii...Deja m� atasasem de ei. Iubesc copii in general. Dup� s�rb�tori trebuia s� plec la munc� �n Italia...Dar am ales sa r�m�n. A urmat o perioad� super frumoas�. Recuperam in fiecare zi cite puțin. A urmat divorțul. Am luptat pentru copii p�n� la cap�t. Și am reușit sai luam definitiv la noi...Fara c� el sa mai aib� un drept asupra lor. Recunosc. Deja intentionam sa plecam cu toții in Italia. M� ajutau ai mei cu bani pentru tot. Și divorț și s�mi �ntrețin familia . Erau bucuroși toți.pentru c� știau cat am suferit pentru ea. OK Am ajuns in Italia . A fost foarte greu ,nu prea de mai g�sea munc� c� �nainte... copii d�dusem la școal�....M� ajuta mama cu bani ,sora mea. Eu am lucrat puțin �n ultima perioad�. Dar aici incepe toat� am�r�ciunea mea. Am uitat sa va zi. Suntem deja �n Italia de vreo 6 ani. Aici am avut fericirea sa mai avem o fetiț� Minunat�. 1 și 4 luni are acum. Dar sa n�scut cu probleme. Sa n�scut cu o tumor� �ntre piciorușe și imediat dup� naștere (4 zile mai exact) a fost operat�. Am cheltuit mulți bani.... Suferinț� nopți nedormite. Totul este ok Marinela lucreaz� la un fix " știm cu toții" ce Este De vreo c�teva Luni Și are un loc bun ...Sta cu doi b�tr�ni. Și are tot ce-i trebuie..Și internet... Greul A cunoscut pe internet un b�rbat ( un moș de 82 de ani) și zice ea c� sa �ndr�gostit. V� dați seama ? C� are un bar , c� vrea s� se mute la el. DAR!!!! NU LA VAZUT NU LA AUZIT. Duar c� ia trimis poze și video cum se mastuba. Și ea la r�ndul ei. Eu am aflat de la ea.. mi-a povestit ,c� e un mosulica c�-i place de ea.....Nu m-am alarmat. P�n� ce ma sunat și mi-a povestit. Pe faț�. DAR dup� vreo citeva ore am sunați sa vedem ce-i de f�cut cu copii. De ce a f�cut gestul. Surpriza a venit c�nd ..Mi-a r�spuns pl�ng�nd c� deja o d�duse cu Flit. Acum de tine tare c� vrea pe cineva care sa o ajute ,c� sa s�turat de s�r�cie.... Și i-am zis cei de f�cut NIMIC. EU am vorbit cu ...Sa zicem fetița ei. Eu o iubesc enorm. Și ea ține la mine. Are 14 ani acum. Este deja un copil care �nțelege totul. Și ea simțea c� ceva nu e in regul�. C�nd i-am povestit a �nceput s� pl�ng� . Ce m� durut ?????? A zis așa... C�-ți tați trebuie s� mai cunoaștem. Tati eu nu te las. Nu știu ce s� fac. �mi e rușine s� afle familia mea.... Pentru c� știu cu toții cat am luptat pentru copii pentru ea. �mi este rușine de toți cei din jur. Cine face camine....C� mine sa p�țeasc�. Dar nu doresc la nimeni. |
|
kudika410335 Postat pe 29 Ianuarie 2017 02:04 |
|---|
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ce sa fac? | 6 | De la: kudika_7499 20 Mai 2012 21:38 |
| nu | 6 | De la: kudika187425 4 Septembrie 2010 16:15 |
| avem vreo sansa sa ramanem impreuna? | 6 | De la: denysya 5 Mai 2010 03:17 |
|
|
||
| De ce o femeie cu un copil nu va fi de-ajuns pentru un barbat singur?... | 31 | De la: mara78 23 Decembrie 2016 16:19 |
| spuff | 3 | De la: clau19 30 August 2009 01:17 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.