Setari Cookie-uri

Cum porți bluzele cu umerii goi dacă ești plinuță: 3 idei de ținute wow

Oh, dacă aș fi primit câte o monedă pentru fiecare dată când am auzit ”Nu ar trebui să porți cutare lucru” că ești plinuță, aș fi bogată acum! Am trecut și eu, ca aproape toate femeile, prin perioadele mele de nu tocmai 90-60-90. De altfel, nici acum nu mă încadrez în tiparele clasice de model. Și ca aproape toate femeile am auzit ce ar trebui și ce nu ar trebui să port. Deunăzi, chiar am auzit cum o femeie îi spunea prietenei sale că modelele de bluze cu umeri goi în măsuri mari nu ar trebui să existe! Că nu au cum să avantajeze pe nicio purtătoare!

Desigur, m-a iritat acest argument, așa că l-am transpus într-un material, care să demonstreze contrariul. Iată, deci, cum porți bluzele cu umerii goi dacă ești plinuță!

Da, există bluze cu umerii goi în mărimi mari și da, există cu un scop! Acela de a fi purtate de absolut orice femeie, cu orice tipologie de siluetă. Serios, acum, chiar nu am obosit să știm noi mai bine ce vrea altul? Chiar nu am obosit să îi facem pe ceilalți să se simtă prost, doar pentru a ne simți noi mai bine? Chiar nu am crescut dincolo de a judeca pe alții, doar ca să nu se observe pe noi? Da, dragi cârcotași și cârcotașe, există bluze cu umeri goi în măsuri mari și bine că există!

Anul trecut pe vremea aceasta, purtam XXL la top, acum doar L, însă nici nu vreau să-mi amintesc cât m-am chinuit să îmi găsesc câteva piese în trendurile de atunci, care să îmi vină. Dacă treci prin astfel de momente acum, stai liniștită, am făcut eu o selecție absolut fabuloasă – nu exagerez deloc! – de bluze cu umeri goi în măsuri mari. Cu imprimeu, în culorile tari ale sezonului, cu asimetrii, cu motive ce maschează și mai mult imperfecțiunile. Am adunat toate modele de bluze cu umerii goi în mărimi mari, și vom discuta și despre cum să le porți.

Citește și:

Scurte până în talie, lungi de genul tunicilor, flu-flu, vaporoase, sau dimpotrivă în stil cămașă, asimetrice, cu voaluri și transparențe, cu volane, cu broderie sau nu, cu inserții de macrameu și dantelă, din texturi prețioase de seară, din denim, cu bretele și umerii goi, ori cu decolteul în stil bărcuță, lăsat pe umeri, pe elastic sau nu, pe toate, pe toate le avem, în selecția mai jos. Citește cum porți bluzele cu umerii goi! Cu ce piese, ce fel de croială sau imprimeu să alegi în funcție de silueta ta. Vezi cum alegi bluzele cu umerii goi dacă ești plinuță.

Cum porți bluzele cu umerii goi dacă ești plinuță: pune în aplicare aceste sfaturi de stil

  • Dacă alegi să porți bluze cu umerii goi, evită să porți părul desfăcut pe umeri, evită piesele de bijuterii sau alte accesorii pe zonele respective. Evită orice fel de colier masiv în zona decolteului, pentru că vei pierde din efectul decupajelor sexy.
  • Cum porți bluzele cu umerii goi? Încearcă să le stilizezi cu piese vestimentare simple, în rest, pentru a lăsa topul să domine ținuta.
  • Când porți bluzele cu umerii goi dacă ești plinuță, mare grijă la piesele de lenjerie intimă. Atenție la sutienele ce s-ar putea vedea pe zonele de piele expusă. Alege sutiene strapless sau benzi tip nipple covers.
  • În ceea ce privește accesoriile, evită gențile cu curea pe umăr, poartă plicuri, clutch-uri sau genți de mână.
  • Nu în ultimul rând când porți bluze cu umerii la vedere, aplică cremă de protecție solară, căci umerii sunt printre zonele foarte expuse, care se ard rapid la soare.

Cum porți bluze cu umerii goi în mărimi mari în combinații cu fuste

Am ales mai multe croieli de bluze cu umerii goi în măsuri mari, ce pot fi purtate cu fuste. Bluzele Boho, cu imprimeu floral și cu bretele se potrivesc cu fuste de blugi midi și sandale cu platformă. Continuăm cu bluzele cu imprimeu și spun că aș asorta bluza cu volan și animal-print cu o fustă lungă sau midi în stil creion, cât se poate de conică, și cu papuci cu ceva toc.

Citește și:

În ceea ce privește bluza în stil cămașă cu imprimeu în dungi și umerii la vedere, o recomand cu orice gen de fustă, ca linie, condiția fiind să fie uni, în ceea ce privește gama cromatică. Acest gen de top poate fi perfect și la job și în vacanță cu fuste mini și flip-flops!

Am găsit și o bluză cu umerii goi din dantelă, ideală cu fuste midi, lalea, la un eveniment, un cocktail, sau chiar ziua. Și am ales și două variante de bluze cu umerii goi, în culori tari, ce sunt la modă acum: oranj și cobalt. Bluza cu volane simetrice, albastră, este perfectă la birou, dar și la o ținută de seară. Recomand bluza oranj asimetrică alături de fuste de denim, fuste plisate, fuste midi (cu orice croială).

Extra pont cum să porți bluzele cu umerii goi dacă ești plinuță: imprimeurile pline, „gălăgioase”, acoperă burtica, în timp ce volanele pot echilibra șoldurile mai mari. Faldurile asimetrice, la fel de bine, fac minuni în cazul unei siluete de tip măr dar și pentru o siluetă pară. Dungile verticale ajută la zveltețea siluetei, iar florile nici prea mari, nici prea mici, sunt prefecte!

Citește și:

Cum porți bluzele cu umerii goi dacă ești plinuță: inspiră-te de aici

Bluzele cu umerii goi dacă ești plinuță

Cum porți bluzele cu umerii goi plus-size alături de pantaloni sau jeans

Cum porți bluzele cu umerii goi, alături de pantaloni și jeans? Regulile de mai sus rămân valabile, însă vom vorbi puțin în funcție de specificul fiecărei bluze, și în ceea ce privește croiala, și imprimeul.

Bluza din pânză topită, cu volan decorat cu broderie macrame, cea neagră, se potrivește cu pantaloni ampli, de tip Pallazo, cu sandale cu toc, dar și cu jeans skinny și bocanci, de exemplu. Tot cu blugi recomand și bluza cu volan din denim.

Mie, personal, mi-a plăcut detaliul de cămașă înnodată (atât de șic anul acesta!), așa că aș duce mai departe combinația vestimentară, cu botine de cowboy, deși la o ținută All Denim, poți asorta orice fel de încălțăminte. Bluzele vaporoase cu imprimeu floral (și cea pe elastic, și cea cu bretele) sunt ideale în ținute Boho, de zi, în timp ce bluzele kaki și oranj le văd, mai degrabă, alături de piese de seară sau de ocazie.

Citește și:

Iată cum porți bluzele cu umerii goi dacă ești plinuță alături de pantaloni, la un cocktail sau la o petrecere: bluza kaki este perfectă cu pantaloni eleganți (chiar cu un model cu inserții prețioase de dantelă sau paiete!) și cu sandale aurii, extrem de decorate, prețioase.

Bluza oranj electric, cu decupaje în zona umerilor este perfectă alături de pantaloni vaporoși, poate chiar cu voal, într-o nuanță de nude, bej, coral, chiar și negru, cu sandale nude. Toate modelele de bluze cu umerii goi în măsuri mari, de mai sus, pot fi purtate cu pantaloni basic, până la gleznă, cu croială conică sau drepți.

https://www.mycloset.ro/plus-size?page=1

Bluze cu umerii goi în mărimi mari găsești aici

Extra ponturi pentru a alege bluze cu umerii goi în măsuri mari, care să te avantajeze în funcție de tipologia siluetei tale

Și pentru că odată ce m-am pus pe căutat bluze cu umerii goi în mărimi mari, am tot găsit modele superbe, nu m-am putut abține să ți le propun. De data aceasta, în următoarele rânduri, îți dau câteva ponturi legate de ce model să alegi în funcție de tipologia corporală. Iată cum porți bluzele cu umerii goi, în funcție de siluetă:

Citește și:
  • Evită totuși bluzele cu volane mari sau încrețite în zona umerilor, dacă ai spatele lat, brațele mai groase sau siluetă-măr, întrucât vei adăuga volum. Acestea sunt perfecte dacă ai șoldurile mai mari, echilibrând proporțiile.
  • Alege bluze cu talia sub bust dacă ai burtică. Tot pentru tipologia măr, alege bluzele cu imprimeu – cea cu print exotic sau cea cu joc de dungi. Acest gen de print ”sparge” silueta și maschează zona abdominală.
  • Poți purta bluzele cu umerii goi dacă ești plinuță, mai ales dacă sunt ușor cambrate pe talie, având efect sculptural, indiferent de silueta ta.

https://www.zoot.ro/categorie/18067/femei/marimi-curvy/category/17525/pagina/5/

Modele de bluze cu umerii goi în mărimi mari

Și da, poți purta ce vrei tu să porți, dacă te simți bine! Iar cu aceste bluze cu umerii goi, atât de senzuale și de frumoase, sigur te vei simți bine! Mai ales că ți-am propus tot felul de variante! Sigur ți-ai găsit și tu favorita!

Citește și:

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.