Setari Cookie-uri

Cerceii-candelabru cu pietre prețioase: cum să îi porți de Revelion!

Ai ales deja ținuta de Revelion? Ce porți? Te-ai gândit cu ce te îmbraci în noapte dintre ani? Dacă ai ales deja ținuta ta – de la haine la accesorii – te invit să citești câteva sugestii de bijuterii care să completeze ansamblul. Așadar, descoperă sugestii de cercei-candelabru cu pietre prețioase, numai buni de asortat la ținuta de Anul Nou.

Fie că mergi pe un stil prețios, opulent, bogat, fie că alegi un stil minimalist, mai degrabă natural, care iese în evidență prin firesc sau printr-o croială deșteaptă, o pereche de cercei-candelabru cu pietre prețioase poate completa perfect outfit-ul tău de Revelion.

Că este vorba de rochii prețioase, cu broderii bogate sau cu aplicații strălucitoare. Că vorbim despre o ținută androgină, cu pantaloni și o cămașă Victoriană. Că alegi să porți un costum de inspirație bărbătească și o bluză cu jabou. Că mergi pe o rochie cu detalii spectaculoase de croi sau pe o culoare intensă, poți alege oricând cercei-candelabru pentru Revelion!

Vom vorbi mai jos, pe îndelete despre modele de cercei prețioși pentru Revelion și de ce alegerea unor cercei masivi, opulenți, bogați, care ies în evidență, poate fi exact ce are nevoie ținuta ta, oricare ar fi ea. Descoperă, deci, ce cercei-candelabru cu pietre prețioase să alegi drept accesorii pentru ținuta de Revelion anul acesta!

Citește și:

Cercei atârnători cu model deosebit Descoperă sugestii de cercei atârnători cu model aparte

Mizează pe opulență în cercei: fii Miss 2018-2019 de Anul Nou!

Opulența bijuteriilor este un must-have în acest sezon. Se poartă mult bijuteriile masive, prețioase, bogate, care ies în evidență. Iar dacă vorbim despre cercei-candelabru cu pietre prețioase, aceștia sunt exact ce ai nevoie! De ce? De ce să alegi cercei-candelabru pentru Revelion?

Pentru că, orice stil de ținută ai avea, dacă alegi cercei-candelabru cu pietre prețioase, poți opri accesorizarea aici. Nu e necesar să te stresezi mai mult de atât! Nu mai ai nevoie decât de sandale sau pantofi cu toc, un clutch și gata!

cercei-candelabru cu pietre prețioase

Alege cercei-candelabru cu pietre prețioase de aici

Nu e necesar să adaugi accesorii de cap sau alte bijuterii, căci dacă porți cercei prețioși pentru Revelion ei sunt suficient de dominanți, de vizibili, de ”puternici” cât să țină loc de unică bijuterie!

Citește și:

Așa că, de fapt, vei merge pe opulență, însă o bogăție echilibrată, elegantă, sofisticată, nu epatantă sau kitsch! Ca să fii sigură că ținuta ta de Revelion rămâne una stilată, citește mai jos și când NU este recomandat să porți cercei-candelabru cu pietre prețioase.

Cercei-candelabru cu pietre prețioase pentru o ținută sofisticată, elegantă, bogată!

Efectul ținutei tale, al prezenței tale de Anul Nou trebuie să fie stilat, delicat, ladylike, feminin, princiar, dacă vrei, dar fără a epata, fără a depăși granițele echilibrului vestimentar. Așadar, dacă alegi cercei-candelabru cu pietre prețioase, fii atentă la celelalte detalii din ținuta ta, din look-ul tău.

cercei prețioși pentru Revelion

Vezi cercei prețioși pentru Revelion aici

Așadar, fie că mergi pe culori tari, fie că alegi nuanțe clasice, neutre, fie că mergi pe texturi prețioase, opulente, încărcate, broderii sau aplicații strălucitoare, fie că alegi croieli spectaculoase, extravagante, fie că mergi pe o linie minimalistă, ”curată”, dar de efect, fie că alegi țesături cu imprimeu sau materiale vaporoase, fluide, fie că porți fustă, pantaloni sau rochii de ocazie, există câteva ”reguli” are echilibrului vestimentar când porți cercei-candelabru pentru Revelion.

Citește și:

Și ca să simplific lucrurile, îți voi spune doar când să NU porți cercei prețioși pentru Revelion!

  • Nu purta cercei-candelabru cu pietre prețioase dacă alegi o coafură sofisticată, bogată, cu cocuri mari, împletituri, păr tapat, bufant, umflat, decât dacă urechile sunt la vedere bine!
  • Nu alege cercei prețioși pentru Revelion dacă vei purta bucle ondulate sau tapate. Poți asorta însă cercei-candelabru cu pietre prețioase, dacă părul este lăsat pe spate, liber, și este drept sau cu bucle ușor definite.
  • Nu alege cercei prețioși pentru Revelion dacă ținuta ta concentrează centrul atenției la gât și umeri, sau dacă decolteul are volume și detalii supradimensionate de croi sau texturi foarte încărcate vizual (paiete, cristale, broderii, flori, pietre etc.)

Un ultim sfat, dacă alegi cercei-candelabru cu pietre prețioase, fii atentă la pielea ta: să fie exfoliată, hidratată, sănătoasă.

Citește și:

Atenție și la machiaj, la alegerea fondului de ten, la buze și la accentuarea ochilor, întrucât o pereche de cercei prețioși, masivi, încărcați de pietre, mărgele, perle sau cristale și cu ”dantelării” metalice va atrage privirea exact în zona chipului!

Sursa foto front page – Pexels

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.