Setari Cookie-uri

Cele mai drăgălașe coșuri împletite pentru picnic

E momentul pentru relaxare și desfătare. Caută vinul ce-ți place, pregătește sandviciurile, ia o pătură cu tine și gata, fugi în parc sau la pădure! Cât încă nu e prea vară, cât încă nu vine canicula peste noi, ia-l pe iubi de braț, pregătiți bicicleta sau mașina, înhămați câinele sau copilul și porniți în aventura zilelor de weekend. Aventura oamenilor ce fac din lene o artă și din relaxare un adevărat ritual. Mă refer la picnic, desigur!

Am eu pentru voi, cu mic, cu mare, propuneri încăpătoare și bine compartimentate de coșuri împletite pentru picnic. Și mai am multe alte sugestii simpatice de genți tip coș împletit pe care le poți asorta ținutelor smart-casual de vară. Iar pe lângă modelele de coșuri împletite ce pot fi purtate ca genți, am căutat și multe-multe sugestii de vară, pentru iubitorii de aer liber, de lene și de relaxare.

Și nu doar pentru ei, nu, nu! Și pentru iubitorii de festivaluri în aer liber, la care o pătură și un astfel de coș sunt mană cerească, pentru a vă reîncărca bateriile între dansuri și cântări. Și mai găsiți mai jos, pe lângă modelele de coșuri împletite rustice și variante de luat la plajă. Cine a zis că nu poți face picnic pe nisip? Și de ce nu ai purta loțiunile cu SPF, prosoapele și costumele de baie la schimb în coșuri împletite de plajă, anul acesta?

Citește și:

Așadar, să nu mai lungim vorba, mai jos găsești minunate sugestii de coșuri împletite, de asortat la ținuta pentru picnic. Din răchită sau nu, mai mici sau mai mari, unele de-a dreptul încăpătoare și compartimentate perfect, așa încât sticla de vin și paharele vor rămâne intacte, în echilibru. Altele mai micuțe și mai drăgălașe, mai degrabă fiind genți urbane ori de vacanță, toate te așteaptă mai jos. Bon appetit!


Coșuri împletite pentru picnic, bine compartimentate

Începem lista de coșuri împletite pentru picnic, coșuri special concepute pentru astfel de activități, cu aceste propuneri de mai jos. Pe lângă faptul că sunt încăpătoare, au spațiile dedicate veselei sau paharelor (de ce nu ai bea un vin roze din pahar cu picior, de vin, chiar și la iarbă verde?), arată absolut spectaculos!

Citește și:

Alege aceste coșuri împletite rustice dar atât de moderne, bine compartimentate, așa încât pot fi umplute cu de toate! Sunt perfecte atât de dus cu bicicleta, cât și cu mașina, chiar pur și simplu, în mână, pe jos, la cât sunt de frumoase! Eu mărturisesc că m-am îndrăgostit de variantele acelea desprinse parcă din poveștile din Alpi sau de pe cărările Irlandei ori Angliei. E adevărat că nu voi purta o shepperd’s pie nicicând la picnic, dar dacă sticla de vin stă bine, atunci totul e perfect! Parcă le văd în mâna unei Scufițe Roșii moderne...

Coșuri împletite pentru picnic, bine compartimentate

Coșuri împletite pentru picnic compartimentate


Coșuri împletite ce pot fi purtate ca genți de oraș sau de plajă

De la coșuri împletite pentru picnic trecem la lucruri nu serioase, dar ceva mai fashionable, ca doamne ce suntem! Adică vorbim despre genți tip coș împletit, model care rămâne în trend și în acest sezon. Poartă coșuri împletite rustice la ținutele de zi, de oraș, ele sunt în tendințe pentru primăvară-vară și îți vor conferi un aer relaxat ținutei.

Citește și:

Aceste coșuri împletite ce pot fi purtate ca genți sunt perfecte în ținute Boho, relaxate, de zi! Asta le face opțiunea perfectă de luat la Summer Well, de exemplu, sau la alte festivaluri ce urmează la vară! Ai nevoie de blugi cu broderie, un tricou basic, un kimono tip neglijeu, prețios, satinat, ceva pantofi sport sau bocanci, o pălărie, brățări hippie și gata! Ținuta ta urban-cool e gata!

Și dacă outfit-ul urban e gata, citește mai jos ce îți propun drept coșuri împletite de plajă!

Coșuri împletite care pot fi folosite și ca poșete de plajă sau de oraș

Coșuri împletite ca genți de plajă sau de oraș


Poartă coșuri împletite de plajă în vacanța de vară!

Poți duce și mai departe ideea de coșuri împletite pentru picnic la picnic pe plajă! Este ceva mai frumos decât să iei prânzul pe plajă, cu valurile mării în urechi? Cred că nu! Așa că alege genți tip coș împletit și ia-le cu tine în vacanță, la mare! Aceste modele sunt în tendințe pentru primăvară-vară și îți vor conferi imediat un aer relaxat, și poftă de vacanță.

Citește și:

Alege coșuri împletite ce pot fi purtate ca genți și asta pentru că vor fi atât încăpătoare și poți să le porți ca geantă de plajă, dar vor adăuga un plus de farmec prânzului servit pe nisip! Fie că vorbim despre coșuri împletite de plajă, cu inserții de piele, fie că ne referim la coșuri împletite rustice, eventual cu broderii florale sau pattern-uri etnice, acesta este accesoriul de care ținuta ta de plajă are nevoie! În plus, dacă îl porți, după plajă, când mergeți să luați cina, poți lua pachetele de alimente rămase cu tine!

Geantă de umăr tip coș împletit de plajă

Geantă de umăr tip coș împletit de plajă


Practice, ușoare, confortabile, încăpătoare și foarte șic! Astfel sunt modelele de coșuri împletite pentru picnic și modelele de coșuri împletite de plajă! La fel și tipurile de genți tip coș împletit, de purtat de zi cu zi, în oraș!

Citește și:

Modelele de coșuri împletite ce pot fi purtate ca genți nu doar că sunt la modă și se încadrează în cele mai șic tendințe pentru primăvară-vară 2018! Însă doar faptul că vei alege un astfel de coș îți va induce o stare de relaxare.

Nu am decis încă dacă voi alege coșuri împletite rustice, sau dacă voi opta pentru varianta Boho, însă mă gândesc serios să fac o astfel de investiție. Până la urmă, poți merge la un fel de picnic de una singură, în pauza de prânz, pe o bancă în parc, să porți sandviciul în geantă! Fără sticla de vin, de astă dată! 🍷

Sursa foto front page – Jennifer Regnier/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.