Setari Cookie-uri

Poartă fuste lungi cu șliț: transparente, vaporoase sau din texturi interesante

Știu că suntem deja către toamnă, dar eu mă bazez pe faptul că anii trecuți toamna a venit în noiembrie. Și mă mai bazez pe ceva când recomand să porți fuste lungi cu șliț! Pe faptul că ele vor fi la modă și în sezonul rece!

Pe lângă faptul că modelele de fuste lungi cu șliț sunt pe lista preferatelor de casele de modă, ele mai au un avantaj. Fac silueta mai zveltă, mai lungă, mai subțire, mai feminină, mai sexy. Probabil pe asta au și mizat designerii creând multe fuste maxi cu crăpături: pe feminitate și sex-appeal. Și atât sezonul acesta cald, cât mai este, cât și sezonul rece viitor, este unul feminin și senzual.

Numai faptul că printre cele mai întâlnite modele au fost senzualele fuste lungi transparente cu șliț și ar trebui să te convingă să le porți!

Multe case de modă au propus fuste lungi cu șliț, fie ele transparente, fie din materiale vaporoase, delicate, romantice, feminine, fie din țesături cu textură interesantă, aplicații șic ori imprimeu atrăgător. Am văzut fuste maxi cu șliț pe mijloc și tiv asimetric, în colțuri, în stil sport, la Aquilano Rimondi. Am găsit fuste lungi cu șliț pe picior, din textură argintie, metalică, lucioasă, cu aplicații de mărgele, la Erdem. Am găsit fuste satinate, fluide, cu șliț adânc pe picior, la Christopher Kane.

Citește și:

Am găsit fuste midi șli fuste lungi transparente cu șliț, din tulle albastru electric, la Dior, completate fiind de pantaloni scurți metalici pe dedesubt. După cum vezi, să tot porți fuste lungi cu șliț! Iată și cum să le porți, conform trendurilor.

Fuste lungi cu șliț pentru un look atrăgător - este încă o vară senzuală!

Atât acum, cât și la toamnă, poți purta fuste maxi cu șliț. Și chiar și fuste lungi transparente cu șliț. Designerii le-au combinat cu sandale cu toc, cu pantofi sport, cu bocanci sau ghete, cu balerini, cu botine și sandale-botine.

Jurnalul unei shopaholice, fuste lungi cu șliț, fuste lungi transparente cu șliț, fuste maxi cu șliț,

Fustă tip plasă cu șliț Fuste maxi cu crăpături

Le poți asorta la tricouri și stiletto. Le poți asorta cu bustiere și pantaloni scurți sexy, prețioși sau metalici dedesubt, chiar și blugi (mai ales dacă vorbim despre fuste lungi transparente cu șliț). Le poți purta cu bluze tip sweater, sport, cu jumpere, cu bluze elegante, vaporoase, băgate în fustă sau cu cămăși basic, albe. Le poți purta cu sandale, papuci sau, la toamnă, le poți asorta pantofi și botine, alături de șosete transparente tip voal sau plasă.

Citește și:

Fuste lungi transparente, cu șliț: must-have-ul verii!

Poartă în vara aceasta fuste lungi transparente cu șliț! Ele sunt piesă de rezistență a verii, la plajă, peste costumul de baie, la mare, alături de bustiere și bluze cu volane sau maiouri sexy, dantelate. Sunt perfecte pe deasupra blugilor scurți și a pantalonilor scurți, hot pants, prețioși! Poți purta aceste fuste maxi cu șliț și din materiale prin care se vede pielea și cu sandale cu toc și cu sandale de plajă, papuci, sandale Boho, boots sau ghete, ori teniși!

Și la toamnă, poți purta acest gen de fuste lungi cu crăpătură, din texturi transparente, în layere, cu alte piese pe dedesubt. O fustă plasă sau din voal poate fi purtată cu o altă fustă pe dedesubt – poate una plisată ori metalică, ori din stofă cadrilată! Poți asorta și pantaloni pe sub aceste fuste, la iarnă, combinându-le cu cizme lungi, ghete, bocanci lungi. În completarea modelelor de fuste maxi cu șliț, alege pulovere pufoase și geci imense, călduroase! Vei obține un look foarte chic!

Citește și:

Așadar, fie că le porți acum și gata! Fie că le etalezi și în sezonul rece, modelele de fuste lungi cu șliț, transparente ori nu, sunt foarte sexy.

Nu uita să strecori pe lângă fuste lungi transparente cu crăpături și ceva elemente sport ori casual, pentru a nu fi vulgară. Și nu uita că poți purta fuste maxi cu șliț și la iarnă, cu ciorapi groși la vedere, cu șosete groase, tot la vedere, cu ghete, cu geci imense, călduroase și straturi de tricotaje.

Ce modă minunată a adus anul acesta, fetelor! :)

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.