Setari Cookie-uri

Hainele din material reiat, deși purtate subtil, revin în forță în iarna asta!

Deși designerii au călătorit preponderent în anii 80 și 90 pentru a trasa tendințele majore ale sezonului, și anii 40, 50, 60, ba chiar anii 70 i-au interesat. Din anii 70 au revenit și texturile cu structură interesantă! Mă refer aici la haine din material reiat, numai bune de asortat casual și chiar la birou.

Voi începe spunându-ți că dacă alegi să porți haine din material reiat, acestea au fost reprezentate atât cu nervuri mai groase, cât și cu nervuri subțiri. De asemenea, tot vorbind despre textură, trebuie să știi că se poartă haine din material reiat casual, dar și din catifea reiată, ceva mai prețioasă, sofisticată.

Totuși, la capitolul sofisticare, poți obține chiar și un look elegant, matur, ladylike, cu fuste din material reiat, pantaloni din reiat, sau jachete din material reiat. Totul stă, de fapt, în asortare! Și asta pentru că reiatul s-a asortat cel mai adesea cu piese din sfera elegantă, prețioasă, sofisticată. Dar mai bine hai să descoperim împreună ce haine din material reiat se poartă și mai ales, cum se poartă!

Hainele din material reiat a la anii 70 se poartă acum!

Trendul nomad, Gipsy, de inspirație din anii 70, a adus multe haine din material reiat. Cel mai adesea s-a întâlnit în tonurile specifice de toamnă: bej, maro, cognac, burgundy, vișiniu, kaki, sienna, nisipiu, negru. Și tot cel mai adesea s-a purtat în straturi, în layering. Iar tocmai acest layering poate plasa stilul tău vestimentar în zona Boho sau Hippie!

Citește și:

Și totuși este un Hippie elegant, prețios, feminin, bogat, opulent, sofisticat. Nu vorbim despre nomadul acela neglijent, vorbim despre îmbinări cât mai șic, cât mai prețioase!

haine din material reiat a la anii 70

Alege haine din material reiat a la anii 70

Se poartă fuste din material reiat, scurte cu croială A sau midi, conice. Se poartă rochii din reiat, tip sarafan sau cu croială îngustă. Se poartă pantaloni din reiat, croiți drept, larg sau evazați, amintind de acea perioadă, neapărat cu talie înaltă.

Se poartă și jachete din material reiat, fie de tipul pardesiurilor, paltoanelor sau trenciurilor, midi, feminine, fie mai sport, androgin, în stilul jachetelor Bomber, College sau Aviator, chiar și în stilul cojocelelor. Și toate aceste haine din material reiat se îmbină extrem de feminin, sofisticat și elegant!

Citește și:

Helănci, jachete din piele întoarsă, bluze cu imprimeu retro și cizme din piele: toate se potrivesc cu reiatul

Spuneam că layeringul este unul sofisticat, prețios, feminin, elegant. Și mai spuneam că vorbim despre un stil nomad, sau Boho ori Hippie, ori cum ai vrea să-i spui, din gama prețiosului și femininului. Așa încât, chiar și cele mai masculine tăieturi, chiar și cele mai androgine croieli, când vine vorba de haine din material reiat se prezintă tare Glamour!

piese din piele întoarsă

Vezi piese din piele întoarsă aici

Dacă alegi fuste din material reiat, îmbină-le cu paltoane din piele sau piele întoarsă, cu bluze cu pattern Boho și cizme lungi, din piele. Dacă porți pantaloni din reiat, aceștia se potrivesc cel mai bine cu pulovere, botine, ghete, cu tocul gros. În plus, ei arată spectaculos cu cojocelele din piele sau piele întoarsă și blană, ba chiar și cu hainele din blană!

Citește și:

Iar în ceea ce privește modelele de jachete din material reiat, acestea sunt piesele perfecte pentru rochiile, fustele și pantalonii până în pământ, din materiale mătăsoase, vaporoase, cu pattern caleidoscopic, retro sau tot Boho.

pulovere din material reiat subțiri Vezi mai multe propuneri de pulovere reiate

După cum vezi, sfatul stilistului, dacă alegi să porți haine din material reiat este să le porți cât mai eclectic, cât mai bogat! Deși reiatul poate părea un material casual, sporty, poate banal, el arată atât de bine în combinații elegante, prețioase, ba chiar de seară!

Combinația de jachete din material reiat cu rochii maxi e ideală seara, de exemplu. Asortarea de fuste din material reiat cu bluze uni, sau chiar cu print, ”merge” și la birou.

Cât despre purtarea de pantaloni din reiat, aceștia, combinați cu helănci sau pulovere pe gât și tocuri sunt ținuta casual-sofisticată ideală de sezon rece!

Citește și:

Mizează pe haine din material reiat și layering creativ pentru a capta privirile și pentru confort și căldurică, desigur!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.