Setari Cookie-uri

Șapca din piele este un accesoriu interesant și cool: vezi cum se poartă!

Tu cum vezi iarna aceasta? Ei bine, creatorii de modă au schimbat paradigma și au văzut iarna asta mai ”decoltată” și mai vaporoasă decât a fost vreodată. Iar asta se vede chiar și în alegerea accesoriilor de cap. Ah, nu mă înțelege greșit, se poartă și căciula din lână sau groasă, serioasă, ”zdravănă”, vorba aceea românească! Dar se poartă și șapca din piele cool!

Șapca din piele este la modă, fie că vorbim despre piele veritabilă, autentică, fie că vorbim despre imitația din piele sau pielea ecologică. Se poartă șapca din piele cool, și se poartă în multe texturi și culori!

De la pielea mată la aceea cu aspect lucios, ”lăcuit” sau glossy, până la piele cu aspect de vinilin sau cea cu textură de piele întoarsă, toate se poartă în acest sezon! Și la haine dar și la pantofi, cizme, genți sau accesorii. De exemplu, la accesoriile de cap! Ce șepci din piele de purtat în acest sezon îți recomand? Hai să vedem împreună ce au propus designerii caselor de modă!

accesorii de cap pentru sezonul rece

Alege mai multe accesorii de cap pentru sezonul rece de aici

Pielea ecologică este la modă în acest sezon: se poartă în toate culorile și texturile și din cap până în picioare!

Trebuie să menționez înainte de toate, înainte de a vorbi despre ce modele de șepci din piele de purtat în acest sezon să alegi, că textura aceasta (artificială sau naturală) a fost prezentă în orice piesă vestimentară, de la haine la mici accesorii. Când vorbim despre accesoriile de cap, pielea sau imitația de piele s-a văzut și la cagule, de exemplu!

Citește și:

Cât despre șapca din piele cool, există, desigur, multe variațiuni. De exemplu, la House of Holland, șapca din piele cool a imitat modelul de baseball, într-un mod extrem de urban și de șic, având și logo-ul brandului pe calotă, și fiind asortată sport-prețios.

șepci din piele cool

Alege șepci din piele cool de pe ASOS

Șapca din piele este la modă și de altfel, multe accesorii de cap din piele sunt în tendințele actuale. De exemplu, bereta franțuzească din piele este și ea o piesă pe cât de dominantă pe catwalk, pe atât de dominantă și în outfit-urile tale, oricare ar fi ele. Inspirație în acest sens găsești la Rejina Pyo, unde șapca din piele cool, în stil beretă, a fost asortată cu cămăși și trenciuri androgin-feminine!

Șapca din piele cool: alege-o pentru un look interesant, de sezon!

Și pentru că șapca din piele este la modă, am căutat și în magazinele noastre online modele interesante din care poți alege și tu ce te avantajează și ce te caracterizează. Am ales modele de șepci stil Baseball, adică sport, cu cozoroc și calotă înaltă. Am ales, desigur, și șapca din piele cool, în stil beretă, o piesă atât de trendy în iarna lui 2018!

Citește și:

Am ales multe modele de șepci din piele de purtat în acest sezon: atât în stil șapcă de pescar, cât și modele ce amintesc de tiparul marinăresc sau de acela al băieților ce livrau ziarele. Am ales și modele ce amintesc de uniformele și caschetele militărești sau de polițist! Și am ales modele din toate texturile și culorile, așa încât să vezi pe unde te situezi și ce îți dorești.

accesorii de cap de designer

Vezi șepci și berete din piele de la mari designeri aici

Poți alege oricând modele se șepci din piele sau imitație din piele, cu pattern sau cu alte detalii decorative: cristale, mărgele, lanțuri, benzi de catifea sau din alte materiale, funde, capse sau ținte, imitație de piele de reptilă, inserții de material textil cool (plasă transparentă sau stofă cadrilată, stil ecosez), decupaje sau detalii perforate. Și, dacă ești printre curajoase, alege modelele ce îmbină cât mai multe elemente, căci este sezonul juxtapunerilor contrastante, eclectice!

Citește și:

Vei observa că șapca din piele cool, din textură glossy, sau lucioasă, sau cu aspect lăcuit, de vinilin, este o variantă mai îndrăzneață! Cu atât mai mult dacă culoarea este aprinsă sau textura are imprimeu cu logo. Poate că variante mai ”cuminți” ți se vor părea cele stil sport, inspirate din ținuta de baseball, mai ales dacă alegi tonuri neutre sau pasteluri, ori clasicul negru, de exemplu!

Ideea este că șepcile din piele de purtat în acest sezon satisfac toate gusturile și toate stilurile, și pot fi purtate la orice vârstă, aducând un plus de textură și efect unei ținute!

Șapca din piele este la modă și ar fi tare păcat să nu o porți, acum când moda este un statement al femeii curajoase, asumate!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.