Setari Cookie-uri

Stilul sport luxos: cum știe moda să fie practică în 5 trenduri wow!

Piesele de inspirație sport luxos sunt foarte populare în prezent și conferă purtătoarei o notă de încredere și feminitate. Dacă și ție îți place să porți lucruri rebele dar cu oarecare notă de eleganță, stilul sport luxos ți s-ar potrivi de minune. Întru convingere, venim cu câteva exemple de tendințe din acest curent fashion și îți spunem dacă ar trebui să faci un upgrade garderobei tale.

Oriunde te-ai uita sunt șanse destul de mari să recunoști acest stil. Este unul care pune accent pe comoditate, pe ținute lejere dar unele care denotă și ceva accente glam. Poate că nu te regăsești în această tendință, dar cu puțin touch ai putea să îți găsești metoda cu care să te exprimi cât mai convingător prin intermediul hainelor îmbrăcate.

Poți obține un look ștrengar și fin cu minim de efort și fără investiții financiare majore. Concret, cu stilul sport luxos nu porți haine sport, ci doar pari că ai fi adoptat un mod de exprimare sport - mai puțin glamour și mai mult casual.

Iată câteva exemple concrete:

Uite cum porți pantalonii jogger sport cu tocuri stiletto luxoase!

Citește și:

Poate că nu te-ai fi gândit până acum să porți alți pantaloni decât pe cei la dungă cu o pereche de pantofi cu toc. Iată că una dintre tendințele pe care le impune cu ușurință stilul sport luxos este combinația de pantaloni jogger cu tocuri stiletto.

Împreună, cele două piese - în palete de culori neutre - se vor remarca ca un outfit grozav cu care să defilezi prin oraș, mai ales dacă ai planificată o întâlnire cu prietenele. Consultă și articolul ăsta, s-ar putea să găsești niște ponturi smart despre ce tocuri porti cu pantalonii sport.

pantaloni sport cu pantofi cu toc

Vezi propuneri de pantofi cu toc purtați la joggers

Jacheta bomber e încă în trenduri și ideală în stilul sport luxos

Fie un stil retro inspirat de printuri ca de caleidoscop, fie orice decorațiuni ai considera pretențioase pentru jacheta bomber - vezi aici infos - vei arăta grozav cu orice ai opta să îmbraci din zona asta.

Citește și:

Cu un vibe de anii ‘90 acest tip de geacă o să arate grozav pentru a implementa stilul sport luxos - catifeaua rămâne un material nobil. Iar prin definiție o astfel de piesă sport se recomandă celor mai îndrăznețe.

Pantalonii de trening în ținute urbane chic

Textura unei haine poate schimba complet înfățișarea, de asta credem că e musai să ai în șifonier cel puțin o pereche de pantaloni de trening. Ideală pentru cele care suntem mereu pe fugă și vrem să scăpăm de corvoada de a gândi cât mai mult timp o ținută.

Pe lângă perechea aia comodă de încălțăminte sport adidas sau sneakers, adaugă o pereche de pantaloni trening, una ușoară. Cu un look simplu, o să te simți cât mai bine - nu ai nevoie de prea mult pentru a crea un echilibru perfect.

Citește și:

pantaloni trening

Vezi cum porti pantalonii sport de trening

Cum să porți hainele și alte piese cu logo de brand în stil luxos

Atunci când porți hainele cu un logo nu tocmai discret, s-ar putea să atragi atenția mai mult decât îți dorești. Și uite așa ajungi să îți dorești să fie un truc cu care să nu fie vorba doar despre brand, cât și despre stil.

O poți face dacă ții seama de câteva sfaturi - le-am strâns aici. O să te ajute data viitoare.

Pantofii sport albi întregesc orice ținută

Albul este prin definiție o culoare nobilă și una care se impune ca ceva cu note regale. Ne place să credem că este una care se potrivește la orice și că întregește orice ținută. Iar asta cu minim de efort. Dacă optezi pentru pantofii sport albi (afla de ce sunt in trend) aceștia vor conferi un look luxos - o selecție cât mai variată înseamnă mai multe opțiuni.

Citește și:

pantofi sport albi

Vezi sugestii pantofi sport albi

Stilul sport luxos este în tendințe, dar nu obligatoriu. Indiferent pentru ce ai opta să îmbraci, contează să te simți bine cu tine. Până la urmă este vorba despre cum ești tu cu tine, ce stare de spirit ai. Iar noi milităm pentru frumusețea naturală.

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.