offfffffffffff greu e cand se baga altii!!!!
dar nu trebuie lasati sa o faca
eu sunt de acord cu unele traditii care isi au rostul lor, altele sincer mi se par tiganie
eu imi voi face nunta numai dupa gusturile mele!
bun, ascult pareri insa eu decid dc le pun in practica sau nu, restul nu ma intereseaza ce cred!
ce impus? doamne fereste! asta ar fi chiar culmea
eu i-am spus inclusiv mirelui sa nu cumva sa comenteze k nu mai are loc nici o nunta
oricum din acest punct de vedere suntem pe aceeasi lungime de unda
EU VREA CEVA F SIMPLU SI FINUT, FARA PANARAMA
1.FARA BRAD
2.FARA UDAR
3.FARA PROSOAPE, AS MURI, CU ELE DE GAT, CU BANI PRINSI IN PIEPTUL MIRELUI
4.FARA JUCATUL GAINII (O PORCARIE)
in ceea ce priveste "luatul de acasa" sunt in dubiu. initial ma gandeam sa ma astepte la biserica (mirele si nasii). asadar scap si de agitatie pe care o urasc.eu ma stresez f usor si mi-e foarte frica ca nu cumva cineva sa sa imi strice ziua.
dc totusi pastram obiceiul veniriiluatului de acasa, ok! dar fara circ, hora in fata blocului si alte rahaturi din astea. ca sa nu mai vorbim de lautar!!!!
imi rupe turta, asta e sg obicei pe care il respect.
apoi frumos toata lumea imbarcarea si la biserica
acasa nu cred ca voi mai pune mancare. poate niste sandwich-uri si ceva pateuri sau saratle. le ajunge!
sora mea, cand a facut nunta, adik acum 4 ani a respectat maj traditiilor: udat, brad, hora in fata blocului, lautar. mai putin prosop, gaina si bani in piept.
a fost frumos dar mi s-a parut o pierdere de timp inutila! eu nu vreau asa ceva, CLAR
FETELOR ESTE NUNTA VOASTRA! FACETI EXACT CUM VA TAIE CAPUL! NU LASATI PE NIMENI SA V-O STRICE! MAI TARZIU O SA VA PARA RAU!!!