Setari Cookie-uri

Cum sa ne simtim mai bine, intr-un singur minut

O imbratisare, un zambet sau, atentie!, spălatul atent al mainilor ne poate imbunatati sănătatea. Postul de televiziune CNN a trecut recent in revista acele solutii rapide care ne pot face sa ne simtitm mai bine, pe parcursul unui singur minut.

"Fericirea sta in lucrurile simple!" Cu totii stim aceasta invatatura, dar cu totii o mai si uitam! Psihologii aduc noi argumente ca sa ne indreptam atentia spre cele mai comune lucruri sau trairi. S-a demonstrat stiintific! O simpla strangere de mana, o imbratisare sau odihna in pozitia pe care o are bebelusul in pantecele mamei ne ajuta sa fim mai sanatosi, sa ne simtim in siguranta si, implicit, sa fim mai fericiti.

Conform jurnalistilor postului de televiziune CNN, alte metode ca sa atingem starea de bine ar fi: ingrijirea pielii cu creme de protectie solara, anumite miscari de fitness, spalatul tacticos pe maini, dar si pauzele scurte, atunci cand lucram la computer. Terapia prin ras si un mod pozitiv de a vedea lucrurile au puterea de a mentine inima sanatoasa, reamintesc specialistii straini. Atuul acestor actiuni este ca ne rapesc foarte putin timp, de ordinul secundelor sau minutelor, in vreme ce rezultatele lor sunt de durata.

Citește și:

Privitul in zare timp de 20 de secunde, la fiecare 20 de minute de lucrat la calculator ajuta vederea. Spalatul pe maini alunga microbii, folosirea cremelor cu protectie solara ne fereste de cancerul de piele, iar punerea centurii de siguranta ne poate salva de la moarte in caz de accident.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto prima pagina: femeie fericita, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.