Setari Cookie-uri

Ce nu stiai despre lamai. 15 miracole pentru sanatatea ta

Foloseste lamaia sub orice forma cu putinta: sub forma de suc, in ceai, in alte bauturi, ca dressing la salata, sub forma de cataplasma sauatunci cand faci baie. Vei avea numai de castigat.

Stiai ca egiptenii din antichitate credeau ca mancand lamai si band sucul de lamaie se tineau departe de oriceforma de otravire, iar studii recente au confirmat convingerea lor? Sunt foarte multe beneficii pentru sanatate pecare lamaile ni le aduc si pe care le stim de sute de ani. Cele mai cunoscute sunt acelea ca lamaile suntantivirale, antibacteriene si imunostimulatoare si ca sunt folositoare in diete pentru ca sucul de lamaie este un ajutor digestiv si un detoxifiant pentru ficat. Lamaile contin acid citric, calciu, magneziu, vitamina C, bioflavonoide, pectine, toate intaresc imunitatea si lupta impotriva infectiilor.

Dar sunt si foarte multe beneficii ale lamaii pe care multi dintre noi nu le cunoastem. Foloseste lamaia sub orice forma cu putinta: sub forma de suc, in ceai, in alte bauturi, ca dressing la salata, sub forma de cataplasma sauatunci cand faci baie. Vei avea numai de castigat.

Citește și:

Iata beneficiile nestiute ale acestui fruct miraculos, asa cum ne sunt ele dezvaluite de “The Lemon Juice Diet,” copyright 2008, de Theresa Cheung.

1. Vindeca acneea

Vitamina C din lamaie ajuta pielea sa fie stralucitoare si omoara bacteriile care cauzeaza acneea.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto prima pagina: Joshua Resnick, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.