Setari Cookie-uri

Dieta cu cafea verde te scapa de 8 kilograme! Iata cat de simplu se tine

Oamenii de stiinta au descoperit o dieta minune, care te ajuta sa slabesti usor si rapid. Aceasta se bazeaza pe extractul de boabe de cafea verde. Astfel ca 400 mg de extract de boabe de cafea verde luate inainte cu 30 de minute de micul dejun, pranz sau cina timp de doua saptamani ajuta la pierderea a doua kilograme in doua saptamani.

In cadrul unui studiu comandat de Applied Food Sciences Inc, oamenii de stiinta au urmarit, timp de 12 de saptamani, 16 adulti supraponderali carora li s-au administrat doze mici de extract de boabe de cafea verde (350 mg, de doua ori pe zi). Subiectii au fost, de asemenea, incurajati sa fie activi fizic, dar au fost recomandate si modificari dietetice.

Rezultatele au fost unele uimitoare, deoarece subiectii au reusit sa piarda in 12 saptamani 8 kilograme. Participantii nu au prezentat reactii adverse.

Extractul de boabe de cafea verde contine cofeina, un stimulent care ajuta la pierderea în greutate. Acesta are, de asemenea, un nivel ridicat de acid clorogenic, un antioxidant care ajuta la reducerea absorbtiei de grasimi si glucoza in intestin si la scaderea nivelului de insulina pentru a imbunatati functia metabolica.

Citește și:

Citeste mai mult pe Realitatea.net.

foto prima pagina: O.Bellini, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.