Setari Cookie-uri

Cele mai criticate diete. Tot ce trebuie sa stii despre ele

Daca vrei sa slabesti, ai la dispozitie foarte multe diete care promit ca te scapa in mod miraculos de kilogramele in plus, insa este bine sa stii care sunt cele mai criticate diete si sa eviti sa apelezi la ele.

Un stil de viata sanatos presupune sa mananci alimente si fructe proaspete, sa reduci consumul de dulciuri si alimente procesate si sa renunti la produsele de tip fast-food sau de patiserie. Daca vrei sa slabesti, ai la dispozitie foarte multe diete care promit ca te scapa in mod miraculos de kilogramele in plus, insa este bine sa stii care sunt cele mai criticate diete si sa eviti sa apelezi la ele, scrie huffingtonpost.com.

Printre cele mai criticate diete se afla dieta Atkins si dieta Dukan, asa ca, inainte sa tii un astfel de regim de slabit, este bine sa stii la ce riscuri te expui. Este foarte important sa te informezi cat mai bine. pentru ca sanatatea este mult mai importanta decat silueta!

Sa iti doresti sa scapi de cateva kilograme in plus este un lucru perfect normal, dar nu este normal sa faci asta in momentul in care ajungi sa te confrunti cu tot felul de probleme de sanatate, sa iti pierzi apetitul sau sa scazi in greutate mai mult decat ti-ai propus.

Citește și:

Vedetele si modelele internationale promoveaza, uneori, cele mai ciudate moduri de a slabi, insa acest articol despre cele mai criticate diete te va ajuta sa iei o decizie mai buna atunci cand vine vorba de silueta si regimuri de slabit.

Cele mai criticate diete

1. Dieta saraca in grasimi

Timp de multi ani, oamenii au crezut ca daca scad continutul de grasimi din alimentatie slabesc si au grija de sanatatea lor.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: udra11, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.