Setari Cookie-uri

Adevarul despre ananasul la conserva. De ce trebuie sa il evitam?

Cat de sanatos este ananasul la conserva?

Ananasul este un fruct foarte sanatos, precum si extrem de util in ameliorarea indigestiei, artritei si sinuzitei. Sucul are efect vermifug, combatand cu succes parazitii intestinali. Bromelaina, o enzima proteolitica regasita in ananas, este cheia valorii nutritionale aparte a acestui fruct. Aceasta enzima participa in mod direct la metabolizarea proteinelor, facilitand buna desfasurare a proceselor digestive si absorbtia completa a nutrientilor din hrana.

Chiar daca este un fruct extrem de sanatos, ananasul la conserva nu aduce la fel de multe beneficii sanatatii, deoarece are un aport caloric mai mare decat fructul proaspat si nu furnizeaza la fel de multa bromelina, enzima fiind distrusa prin expunerea la temperaturi ridicate.

Beneficii ale ananasului raman exclusive pentru fructul proaspat.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Citește și:

foto prima pagina: zmkstudio, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.