Setari Cookie-uri

Diete bogate in fibre. Iti dau energie si te ajuta sa slabesti

De ce este important sa tii diete bogate in fibre? Pentru ca acestea ajuta la curatarea intestinului si ajuta la eliminarea toxinelor din organism.

Cand vine vorba de diete bogate in fibre, foarte multe persoane au tendinta sa creada ca este vorba despre schimbarea completa a regimului alimentar, insa este vorba despre cateva principii alimentare generale care ajuta la eliminarea kilogramelor in plus, scrie draxe.com.

Fibrele alimentare sunt un grup de substante care se gasesc in fructe, legume, cereale, nuci sau alge, dar si in produse de origine vegetala. Fibrele nu se digera in intestine, insa sunt esentiale pentru buna functionare a organismului.

Diete bogate in fibre – de ce sunt recomandate

Alimentele care contin cele mai multe fibre sunt fructele uscate, nucile si cerealele, dar acestea se gasesc si in fructe proaspete sau in legume. De ce este important sa tii diete bogate in fibre? Pentru ca acestea ajuta la curatarea intestinului si ajuta la eliminarea toxinelor din organism.

Citește și:

Trebuie notat faptul ca dietele bogate in fibre au foarte multe beneficii asupra sanatatii si ajuta la buna functionare a intregului organism.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: baibaz, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.