Pe internet am tot in ultima perioada bucatari din lumea intreaga care gatesc oua in paine. Am vrut sa incerc si eu aceasta reteta, asa ca intr-o dimineata de weekend m-am pus pe treaba. Mai mult, am scos camera video si am inceput sa filmez - am zis ca daca iese asa cum trebuie, vreau sa o impartasesc si cu voi. Si a iesit!

Acest mic dejun rapid este perfect pentru orice zi a saptamanii si poate fi luat si la pachet, ca gustare la birou.

Ingredientele necesare (pentru doua portii):

- doua felii de paine (eu am folosit paine pe vatra);

- patru oua;

- cascaval ras;

- un amestec de seminte;

- sare.

Cum se prepara: Se cresteaza feliile de paine si se scoate miezul din ele, apoi se pun in tigaia incinsa (in care puteti pune o lingurita de ulei de masline - pentru mai multa aroma). Se sparg ouale in felii (daca felia de paine este mai mare, se adauga doua oua in ea). Se preseaza din belsug cascaval si sare dupa gust. Pentru a se coace mai repede, este necesar un capac.

Timp de coacere: aproximativ 10 minute (pana cand cascavalul este topit).

La final se preseaza un amestec de seminte.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: