Setari Cookie-uri

Diete fulger cu fructe si legume. Cum slabesti rapid si sanatos!

Aceste diete fulger cu fructe si legume functioneaza dupa cateva principii foarte simple. Ai voie sa consumi si alte alimente, la fel de sanatoase.

Iti doresti sa scapi rapid de kilogramele in plus, fara sa iti pui in pericol sanatatea? In timp ce unele diete sunt destul de drastice si nu sunt recomandate nici de medici, altele sunt bazate pe cateva reguli simple, care te ajuta sa arzi mai repede caloriile si sa obtii silueta dorita. Aceste diete fulger cu fructe si legume te pot ajuta sa scapi pana la zece kilograme in doar doua saptamani, scrie happydieter.com.

Fructele si legumele au foarte multe beneficii asupra sanatatii, insa este recomandat sa le consumi proaspete. Evita sa prepari mancaruri care contin foarte multe ingrediente, sosuri sau alimente care ingrasa si opteaza pentru cateva retete simple, dar hranitoare si sanatoase.

In general, aceste diete fulger cu fructe si legume functioneaza dupa cateva principii foarte simple. Ai voie sa consumi si alte alimente, la fel de sanatoase, insa important este sa respecti cantitatile si orele la care trebuie sa mananci.

Citește și:

O dieta bazata numai pe fructe sau legume iti poate pune in pericol sanatatea, asa ca este recomandat sa combini aceste alimente cu verdeata, alune, migdale, nuci, cereale integrale, iaurt grecesc, oua sau alte alimente care nu ingrasa.

Unele diete iti permit sa consumi si carne de peste sau piept de pui, in functie de preferinte, insa important este sa renunti complet la zahar, dulciuri, bauturi carbogazoase, alimente procesate si produse de tip fast-food.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Subbotina Anna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.