Setari Cookie-uri

Cum sa slabesti rapid fara nicio dieta. Se poate!

Am aflat cum sa slabesti rapid, fara sa-ti fie foame. Nu e greu, odata ce te obisnuiesti cu cateva schimbari in stilul de viata.

Lupta cu kilogramele n-a fost nicicand mai usoara. Daca vrei sa pierzi in greutate, nu trebuie sa tii o dieta complicata, cu meniuri fara gust. Am aflat de pe areyoufit.xyz cum sa slabesti rapid, fara sa-ti fie foame si fara sa faci cine stie ce efort.

Daca tii cont de urmatoarele zece sfaturi, vei vedea ca kilogramele in plus dispar usor si nu te mai ingrasi. Trebuie doar sa te obisnuiesti cu ele si sa le incluzi in stilul tau de viata. E simplu! Aplici trucurile despre cum sa slabesti rapid si apoi te mentii la greutatea ideala.

Respecta proportia 80/20 de calorii

Adica mananca in fiecare zi alimente sanatoase – legume, fructe, seminte, lactate si carne slaba –, in proportie de 80%, fara a-ti refuza micile placeri culinare mai putin sanatoase. Acestea din urma, ar fi bine sa nu depseasca 20% din totalul de calorii ingerate zilnic. Este frustrant sa renunti de tot la ceea ce-ti facea placere sa consumi, iar acest gest radical duce, in final, la sabotarea planului de slabit.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Rommel Canlas, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.