Datorita proteinelor valoroase din compozitia sa, ciuperca este inlocuitorul ideal al carnii, intareste imunitatea, combate oboseala si previne cancerul si bolile cardiovasculare.

Par deshidratat, aspru si lipsit de stralucire? Am gasit solutia!

Consumata de secole, ciuperca a fost pretuita pentru calitatile sale medicinale, in vechiul Egipt fiind considerata un aliment miraculos care ajuta la mentinerea unei vieti indelungate.

Avantajele ciupercilor sunt numeroase, pe langa faptul ca sunt bogate în fibre, se digera usor si au putine calorii - doar 20 de calorii la 100 de grame, nu contin colesterol deloc.

Datorita unor aminoacizi din compozitie, in special glutamatului, ciupercile seamana la gust cu carnea.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto interior si prima pagina: al1962, Shutterstock

5 lucruri care nu trebuie sa iti lipseasca din dieta zilnica, daca vrei sa ai un stil de viata sanatos
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: