Setari Cookie-uri

7 cărți esențiale pentru a înțelege depresia și anxietatea

Unul din patru români suferă la un moment dat de anxietate, iar, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, depresia este principala cauză de dizabilitate la nivel mondial, afectând peste 300 de milioane de oameni de toate vârstele.

Cauzele pot fi multiple, la fel și soluțiile. Pentru a înțelege ce se află în spatele suferinței, dar și cum se pot schimba perspectivele de viață atunci când manifestările depresiei și anxietății devin ele însele un mod nefericit de a exista, Editura Trei propune cititorilor 7 lecturi esențiale, pornind de la întrebarea „Cum putem dobândi libertatea interioară, cea care ne îngăduie să abordăm, cu seninătate, culmile și abisurile existenţei și ne permite să ne desprindem de cauzele suferinţei?” a celor trei autori Christophe André, Alexandre Jollien, Matthieu Ricard.

1. Libertatea interioară. Cum să ne eliberăm de temerile, prejudecățile, și dependențele noastre, Christophe André, Alexandre Jollien, Matthieu Ricard

Citește și:

Cea mai recentă apariție editorială a Editurii Trei, „Libertatea interioară” le aduce cititorilor o continuare foarte frumoasă a dialogurilor din „Trei prieteni, în căutarea înţelepciunii”, purtate între psihiatrul Christophe André, filosoful Alexandre Jollien și călugărul budist Matthieu Ricard, despre temele esențiale ale prezentului.

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.