Portretul lui Dorian Gray de Oscar Wilde

Pentru toti pasionatii de fictiune, acest roman sigur va va suprinde in mod placut. Povestea il prezinta pe Basil Hallward ce picteaza portretul tulburator al tanarului Dorian Gray. Partea interesanta este ca, odata cu trecerea anilor, chipul pictat imbatraneste pe cand adevaratul Dorian Gray ramane neschimbat. Care este adevarul ?

Cartea o puteti achizitiona de pe elefant.ro la doar 15,96 de lei

Zbor deasupra unui cuib de cuci de Ken Kessey

Povestea tulburatoare a pacientilor dintr-un ospiciu a fost publicata in anul 1962 si a avut parte si de ecranizare, avandu-l in distributie pe celebrul si iubitul actor Jack Nicholson. Asistam la tehnici barbare si comportament si tratament mizerabil asupra pacientilor. Insa ce se intampla atunci cand unul dintre ei se revolta?

Cartea o puteti achitiona de pe elefant.ro la doar 40,46 de lei.

Alchimistul de Paulo Coelho

Alchimistul este o poveste potrivita pentru orice varsta, insa ce va capata valente tot mai interesante si profunde cu cat o veti citi la maturitate. Povestea ni-l prezinta pe Santiago, pastorul andaluz ce isi paraseste tara pentru a pleca in cautarea unei comori. Destinatia finala este Egipt. Insa, ce lectii ii sunt pregatite pe parcursul acestei calatorii initiatice ?

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: