Raluca Diaconu, sora mai mare a lui Theo Rose, a decis să vorbească deschis despre divorțul ei de bărbatul cu care a fost căsătorită timp de 11 ani. Cântăreața de muzică populară a mărturisit că a avut de înfruntat anxietatea, dar a reușit să o depășească în cele din urmă.

În anul 2019, Raluca Diaconu a trecut prin procesul de divorț de soțul ei după o căsnicie care a durat 11 ani. Deși cariera ei muzicală și în televiziune mergea din ce în ce mai bine, viața personală nu era la fel de roz, iar acest lucru a determinat-o să ia o decizie importantă. Raluca Diaconu a considerat că divorțul este o alegere înțeleaptă în momentul în care și-a dat seama că propria fericire devenise greu de atins.

Ea a recunoscut că a trecut printr-o luptă cu anxietatea, dar a înțeles că acest sentiment apare atunci când ceva nu este în regulă cu tine și când nu trăiești în prezent. Raluca Diaconu a făcut schimbări în viața ei pentru a-și recăpăta fericirea, renunțând la iluzii și trăind în momentul prezent.

„Cu anxietatea m-am confruntat chiar dinainte de a mă căsători și apoi m-am luptat cu ea mulți ani și nu am înțeles multă vreme de ce, de unde. Însă ceea ce am înțeles e că probabil te confrunți cu anxietate în momentul în care ceva nu e în regulă cu tine, că nu trăiești ceea ce ar trebui să trăiești, că nu ești prezent în viața ta. Nu a fost ușor, dar am înțeles că nu se poate să-ți vinzi mereu o minciună, că ești fericit și ești bine, că nu poți la nesfârșit, obosești. Mi-am luat destinul în mâini și încerc să fiu un om fericit.„, a mărturisit sora lui Theo Rose, pentru Fanatik.

Cu privire la relația cu sora ei, Theo Rose, Raluca Diaconu a subliniat că este una specială și sinceră. Cele două surori sunt foarte apropiate și au o legătură puternică atât prin sânge, cât și prin muzică. Raluca a fost mereu alături de Theo Rose și a jucat un rol important în viața și cariera ei.

”Relația noastră este una firească între două surori. Poate că suntem mai conectate decât alte surori, pentru că ne leagă nu doar sângele, ci și cântecul. E o relație vie, care evoluează în ritmul în care evoluăm și noi! Ne iubim, ne susținem. Mi-am luat în serios rolul de soră mai mare, poate prea în serios câteodată. Am învățat-o tot ce am considerat că e de datoria mea să o învăţ. E un om bun, deosebit de talentat, muncitor, generos, este omul pe care te poți baza. Am sfătuit-o să rămână aproape de Dumnezeu, orice ar fi! Să nu uite de El! Și cred că e singurul sfat pe care i l-am dat! Și a ținut cont de el.”, a mai spus Raluca Diaconu.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: