Ingrediente:

Pentru sos (salsa):

1 fruct mango, curatat si taiat in cubulete de 1 cm 1 fir ceapa verde tocat marunt (numai partea verde) 1 lingura coacaze rosii uscate 1 lingura coacaze rosii proaspete 1 lingura vin de rodii 2 linguri coriandru proaspat 1 lamaie verde (lime) 1 jumatate ceapa rosie 2 ardei iuti 1 catel usturoi Sare Piper

Pentru somon:

4 fileuri somon (a 200 g fiecare) 1 lamaie verde (lime) 2 lingurite ulei 2 lingurite boabe coriandru macinat 2 catei usturoi pisati

Pentru ornat 1 lime Foi salata verde

Mod de preparare:

Se taie fructul de mango in cubulete de 1 cm, se toaca fin ceapa verde si coriandrul.

Daca nu gasiti seminte de rodie, in reteta pot fi puse 2 lingurite de ceapa rosie. Ceapa rosie va da un gust special si o culoare tare placuta acestui sos de mango. Se poate adauga si vin de rodii, dupa gust. Se toaca marunt ceapa rosie si ardeii iuti uscati.

Intr-un castron se amesteca cubuletele de mango, ceapa verde, ceapa rosie si bobitele de coacaze uscate.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: