Ingrediente:

Pentru blat:

250 grame grisine 110 grame unt

Pentru spuma:

4 oua mari 2 avocado coaja si zeama de la o lamaie 100 grame somon afumat 200 ml lapte 1 fir ceapa verde 150 grame creveti 1 lingura sos de soia 2 linguri sos Worcestershire 100 grame mascarpone 2 albusuri 1 lingurita cu sare 300 grame smantana 2 linguri pline cu capere jumatate legatura marar proaspat 15 grame foi de gelatina 1 castravete pentru decor cateva fire de marar.

Mod de preparare:

Cele 250 g de grisine crocante se pun in mixer si se maruntesc. Se amesteca apoi cu untul rece, pana se formeaza un fel de crumble untos si bun ca baza. Se toarna compozitia in forme, se batatoreste cu pasatorul de cartofi si se pune la frigider.

Se pun la fiert 4 oua mari, aproximativ 10 minute. Miezul celor doua fructe de avocado bine coapte se pune intr-un vas, se stropeste cu zeama de la o lamaie, pentru a evita oxidarea, si se adauga si coaja rasa de lamaie. Totul se paseaza cu pasatorul de cartofi. Mai apoi se adauga ouale bine fierte si se paseaza in continuare.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: